bu havada dışarı çıkılır mı, ben öğleden sonra çıktığım halde dondum, bir de tayt giymiştim, bu havada neyime tayt falan
akşam yürüyüş yaparken öncelikle hızlı yürüyün ve ne olursa olsun durmayın, durunca vücut soğuyor ve ayağınıza uygun mümkünse topuk destekli bir ayakkabı alın... bunun için iyi bir yerde analiz ettirmeniz gerekiyor adımlarınızı... nasıl basıyorsun, içe mi dışa mı falan... ona göre ayakkabı öneriyorlar ordakiler... 200 civarı oluyor, sürekli yürümeye kararlıysanız bunu yapın
ayakkabı cidden önemli....birde runtastc diye program var, netin varsa telde indir onu, çok güzel program yürüyüş için
bende bugün sahibindendeydim, araba alıcaz inş bana
başlangıç için yiyebilirsin ama öğününü etiformlarla geçiştirme, daha çok acıkırsın, dışarda, yağsız ve sossuz salata yiyebilirsin, tavuk ızgara olabilir falan filan... bilmiyorum ne kadar ekmek tüketiyorsun ama tam buğday ekmeğe geçiş yapın. ben hiç ekmek tüketmiyorum bu arada
8 den sonra kesinlikle bir şey yemeyin, mutlaka günde 1 fincan yeşil çay iç... çok miden kazınırsa light sütlü şekersiz nescafe ya da şekersiz türk kahvesi içebilirsin, açlığa birebir
ara öğünlerde yeşil çay yanında o etiformların bisküvilerinden 3 tane ye(6 tane oluyor genelde pakette) ... light yoğurda geçiş yapın evde... tuz tüketimini azaltın, mümkünse sıfırlayın... hiç yapamam diyorsan, kristal deniz tuzunu kullanın...
kahvaltıda mutlaka yumurta tüket canım, yağsız tabiki, tok tutar, peyniri de keçi loru tercih et bence... yağ oranı yüksek peynirde... çok miğden kazınırsa 3 kaşık light yoğurda herhangi bir meyveyi rendeleyerek tüketebilirsin, çilek, böğirtlen, nar harika oluyor
benim yarınki menüm:Sabah
:Olgunlaşmamış muz ve süt (laktozsuz yağsız veya soya sütü)Ara:
1 adet muz
yeşil çay
Öğle:
1 adet muz
1 bardak sütAkşam:
1 adet muz
1 bardak sütAra:
1 adet muz
zencefil, zerdeçal ve tarçın ilave edilmiş 1bardak süt. (alıntıdır)
bunun adı muz-detoksu... ben haftada 3-4 gün detoks, diğer günler yağsız normal menülerle verdim bu kiloyu, tabi her gün ortalama 6-7 km yürüyorum