Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

tünaydınlarrrr
beauty azmine hayranım inşallah nazar değdirmem
çünkü ben imkanı yok sabah yürüyüş için kalkamazdım..tebrikler canım
sabah kahvaltımı ve öğlen yemeğimi başarıyla atlattım..(sabah 1 tane light etimek öğlen 1 dilim kepek ekmeği
çorba)akşama da çorba içebilirsem zafer benim olucak bugünlük normalde ekmek yemem ama ara öğün yapamıcağım için yedim 1 dilim

bu gün yine aşırı yoğun işer
buraya da kimse uğramamış..uyanamadınız mı kızçelerrrr??

huhuuuuu kızlarr güünaydınlaaar tünaydınlar olsuunnn
daha kahvaltı yapmamış biri olarak tam bi dayaklığım

doğru diyosun o büyük avm deki sinemalar çok pahalı oluyo
beautycaaan geln burda beraber gidelim ama salon küçük biraz

huhu cicimmm ben geldimm
sende mi diyete başladın yahu bu bi akımmı
ya bende kapılırsam mazallah

majorcaaan hoşgeldin günaydın napıyosun bakalımm cicimmm

Hoşgeldinn gescanğnımmmm
gözüme gözükme ben öğlen yemeğimi bile yedim
senin bence ihtiyacın yok kuzu sen çıtıpıtı hoş bir bağğyansın

ben de geliyim mi sinemaya?

Hoşgeldinn gescanğnımmmm
gözüme gözükme ben öğlen yemeğimi bile yedim
senin bence ihtiyacın yok kuzu sen çıtıpıtı hoş bir bağğyansın

ben de geliyim mi sinemaya?

ne ihtiyacım yokkızz her bayanın mutlaka 1-2 kg fazlalığı vardır
bu arada teşekkür ederim tatlışkomm o senin hoşluğun
gel tatlışkommm geeell kocaları bırakın evde atlayn otobise sinemaya götüriyim ben sizi onlar evde izlesin

hoşbulduk şekerlerr
ben hepinizi ne çok özlemişim ya
geçmişi okuyayaım dedim ama o kadar çok yazmışsınızki bende işteyim okuyamadım hepsini.
cuma olmadığım için baya işim birikmişti ancak gelebildim yanınıza ama hala çok yoğunum
miniaturk'e gittik kızlar çok güzeldi ya bide ben çok seviyorm öyle tarihi eserleri falan hepsini bir yerde maket halinde bile görünce çıldırmış gibiydim ordan oraya koşturup durdum bir sürü fotoğraf çektim.
kocacımda bu huyumu bildiğinden beni daha çok tetikliyordu ama soğuktuu çok üşüdüm :2:

majorcaaann ohh kv siz bir haftasonunnn hemde istanbuldaa süper geçmiş galibaa
çok sevindim tatlışkomresimlerinden koy bakalım
ben istanbula yakın oturuyorum sayılır ama hiç böylee ahım şahım gezdiğim olmadı

selam miriba bacılar nasılsınızz

hoş geldin tatlımm yeni gelin yeni anne

güzeldi ama zır pırt arıyordu onları saymazsak iyiydi
ben istanbul'a her gittiğimde bir yerlere gidip görmek istiyorum değerlendirmek istiyorum.
baharda büyükada'ya ve vialand'a gitmek istiyoruz bakalım inşallah gidebiliriz.
ben resimlerden biraz seçmece yapayım o zaman 100'ü geçik çünkü

Bende geldimmmm

Masallah herkess gelip gitmis

Ay bir yurt disindan katilan gelin benmiyim simdi kiskandim

Ya Telefon dan girmek ne zormus bir turlu yazamadim

Bugun ne pisireceksiniz? ?? Ben kofte pisirmek istiyorum disari cikmamak icin son carem

selam,valla merak ediyom,her türlü yemek malzemesi bulabiliyon mu yani buralarda kullandıklarımızdan

bende istanbula gitmek istiyorum bakalım anca yaza tatlış adaları bende merak ediyorum yaa
sen nerde oturuyodun belki beş bin kere sormuşumdur ama kusura bakma
seç ve yükleee benide ekle de bakayım

,

huhu tatlış geeel
bizde bugün karnıbahar kızartması ve makarna olcak var mı almanya da bu sebzeler fln
benm ailemde pek yok almanyada oturan ama eşimn tarafının yarısı almanyada resxmen neskafeler bezler felan geliyo sürekli

Evet cnm var hersey ztn tekstil de hep tr den gelirdi eskiden sonra bu cinler hersey ucuza getirince hersey kalitesiz vs.

Bizde gelince hep findikli cikolarta var o cok guzel onu getiriyoruz aklima geldide maydanoz yok evde(( cikmak zorundayim(((

ben de akşama k.bahar kızartcam herne kadar canm istemese de :)şimdi de aklım makarnaya gitti,ah bi yemek yapanım olsa,benimutfağa sokmadan herbişeyi hazırlasaaa :26:

tatlım sen eklisin zaten bende
asen'den sonra buna geçince eklemiştim.
Tekirdağ'dayız biz canım

ben de akşama k.bahar kızartcam herne kadar canm istemese de :)şimdi de aklım makarnaya gitti,ah bi yemek yapanım olsa,benimutfağa sokmadan herbişeyi hazırlasaaa :26:
kıyamammm makarna kolay tatlım hemen yaparsıınn:26:
bebişin için yee bol boll

tatlım sen eklisin zaten bende
asen'den sonra buna geçince eklemiştim.
Tekirdağ'dayız biz canım

kusura bakma tatlışım benm kafa arada kısa devre yapıyo

slmm kızlarr bn geldim sabh ablam aradı ecznye gel bnle diye ewden bi çıktım şimdi geldimm

majorr hoşgeldin canm..lisedeyken bnde gitmiştim miniaturke köprüde fln yürümüştm ama çok güzel bi yer gerçektn..
sema'cım bnde ne yapsam diye düşünüyorum ama turşudan kalan lahana ile bişey yapıcam tam karar vermedim bnde düşünüyorm:26:

svitt tebrik ederim seni başlamışsın diyetee..ama sende bnm gibi tatkı abur cuvur bağımlısısın sanrım bize iyi gelirmi bilmiyorum bn biraz aç kalınca yada tatlı yemeyince ellerim titriyo gözlerim kararıyoo

Özlediiimmm..
Ara ara gelip bakabildim ama yazamadım..
Bizde de haftasonu eşimin halasının kızı evleniyor,onun hazırlıkları fln var..Benim göbiş maşallah saklanabilecek vaziyette değil artık,birsürü elbisem vardı diktiğim hiçbiri olmuyor belden,çok nadir sadeler var onlarda çok fazla sade Dimijamıda giyecektim onda da doktordan yasak yedik,kendini zorlama yorma,çok uzun uzun ayakta kalma buara deyince eşim kına gecesini hayal etme bence fazla dedi
Geldimsonunda fotoğraf aklımda yükleyemedim şimdi annemdeyim

Not: ( Bebek düşünenler hızlandırsın diye ) Kötüyüm ben :82:
Miniği artık izliyoruz,benim göbek artık çok daha bariz oynuyor :) Babası yerini buluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…