Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Bizm belli olmuyor ama midem bulanmaya başladı üşüttüm sanırım bn kaçıyorm kızlar grsz

en iyisini yapıyorsunuz kuzu..gece oturmayı ben de çok severimm..geç yatıp geç kalkmaya ise bayılırımmm..
tam evimin kadını çocukarımın anası olacakmışım ben ahh ahh sen de tadını çıkar 1 ayın kaldııııı

Bizm belli olmuyor ama midem bulanmaya başladı üşüttüm sanırım bn kaçıyorm kızlar grsz

geçmiş olsun tatlımm:26: dikkat et kendineee :26: iyi gecelerrr

aynen tatlışımmm bende keyif alarak oturmuyorum yaniii sen tatile ben çalışmaya hasret

mide bulantısı mıııııııııı yoksaaaaaa
şaka bi yana geçmiş olsun kuzu..iyi geceler..

geçmiş olsun tatlımm:26: dikkat et kendineee :26: iyi gecelerrr

aynen tatlışımmm bende keyif alarak oturmuyorum yaniii sen tatile ben çalışmaya hasret

ahh ahh kimse memnun değil ki halinden..

iyi geceler asentoşum..yarın görüşürüzzz

bende haftaya ankaraya gidicem, şayet birşeyler kalmışsa alırım, gerçi 36 beden olma çabasında ilerliyorum, kalmıştır herhalde birşeyler ya nerlerde güzel şeyler var, sen gezdin tiyo ver azıcık... burda da bugün çıkıcaz da afyonda çok marka yok, yani neyse belki birşeyler bulurum

benimde dün toplantım vardı o yüzden eşimle ayrı kaldık bu hafta, ama haftaya perşembe bir hafta rapor alıcam 10 günlük tatil gibi oluyor bana ev işlerini de çok takma ya, geçen face de ben yazı görmüştüm bulursam buraya kopyalayayım, ev işleri diyerek, git gide eşlerimizi ihmal ettiğimizi ve kendimizi yıprattığımızı yazıyordu.....

telden yazmak işkenceeee...whatsup bile kullanmıyorum ben

whatsap, kk ya bin basar.... telden size yorum yazmak için akla karayı seçiyorum
ben ne kadar beyaz tenli sarışına yakınsam ten rengi olarak falan kaşlarım vb hep simsiyah annem dalga geçiyor sana hamileyken ayı mı gördüm diye

kaşlarını boyatıver canım ya, taktığın şeye bak
biz 4 te ancak uyuyoruz tatlış
4 mü ben dün tavuk gibi 11 de uyudum gerçi pazar sabahı olmasına rağmen 8.3 ta kalkıp, yürüyüşümü yaptım

mide bulantısı neyse aklıma bebişi getirmeyeyim... nane limon yap canım ve patates ye, mideye iyi geliyor, geçmiş olsun....

kızlar dün ben gittim siz gelmişsiniz denk gelemiyoruz bir türlü bu arada bugün tartıldım 59.3 olmuşum hedef 58 di ama 55 e de çekebilirim... şimdi öğle yemeğimi yapacağım...
annemle babam bugün pazar kahvaltısında neler yemediler gözümün önünde bir de annem kilon yok ki sen de ye diyor dedim yiye yiye bu hale geldim neyse yağsız, tussuz menemenimi yedim... ama tava alıcam esseden, annemin tavaları gitmiş, sürekli yanıyor gibi oluyor yemekler, yağsız pişirdiğim için... annemde sen bu hale getirdin diyor

Tünaydınn kızlar bizde yine elektrik yok teldn yazıyorum maalesef ne zmn gelick belli deglmiş bizde kocamla baş başa pazara gidicez ne romantik dimi

Bebek yok daha başlamadk o yüzdn rahatım

tünaydınlar herkeseeee
bu güzel pazar sabahında 9da ayaktaydım
eşim okula gitti toplantıya ben de annemlere gittim kahvaltıya şimdi geldim..evde milyon tane iş var ama önce size yazayım dedim..ayaklarımı uzatıp evde bi başıma kahvemi alıp bütün gün kkda olmak için neleri vermezdim neyse çabuk çabuk işlerimi yapıp kociş gelmeden buraya gelmeye çalışırım...

canım hakkatten denk gelemedik seninle
her yerde indirim başlamış koton %50ye girmiş..ordan bikaç bişey aldım ama yılbaşı ertesi kesin %70e girer onu bekliyorum asıl
boynerde de vardı indirim pantolon aldım biraz pahalı gibiydi ama bacaklarımdan muzdarip olduğumdan pantolonda paraya pek bakamıyorum yakışanı alıyorum...üstüm 38 altım 40 36 bedeni rüyamda göremem ben..
bu aradaaa 59 muuuuuuuuu naptın sen beauty 1 hafta olmadan 6 kg verdin..eşin tanıyamıcak seni ben de hırs yaptım şimdi..hadi anlat sırrını..bu arada bence de annene tava alman lazım ..verilen kiloya değer yanan tavalar
Tünaydınn kızlar bizde yine elektrik yok teldn yazıyorum maalesef ne zmn gelick belli deglmiş bizde kocamla baş başa pazara gidicez ne romantik dimi

Bebek yok daha başlamadk o yüzdn rahatım

tünaydın canikom..ben de eşimle pazara gitmeyi seviyorum ama benimki sevmiyor kalabalık oluyormuş ayakarına basıyolarmış..cins benimki şaypa akuğur falan var ya sizin orda da vardır oralardan alıyoruz vakit de olmadığı için..ama pazara benzemez ki dün ıspanak da aldım ordan..elektriklerin kesik olmasından nefret ederim ben de

şimdi gittim ben..mutfağı toplayıp yemeği koyucam..süpürgeye geçmeden uğrarım belki
öpüldünüz

huhu tatlışkolaaaarr günaydınnnn
eşim ekmek almaya gitti bende hemncecik yazayım dedimmm napıyosunuz bakalımmm
sivitcan kolay gelsiinnnn mis yap eviniii
beauty tatlışım süpersiiiiinnnnnn azmine kurbaaaannn
prensescaaan iyi pazarlaar bol gezmeelerrr
bende kahvaltımı yapayım bari

Afiyet olsun gescanımmm
ev mis gibi olucak ama bende de bel fıtığı çıkıcak öldüm yaa
her yeri süpürdüm yemeği koydum ocağa..bi silme kaldı..bi yazımlık mola verdim şu oturduğum 2dk bile iyi geldi..
bi de mutfağı ayrıca temizledim tezgahı fayansları falan çamaşır suyuyla-cifle falan sildim..baharatlıkları,yağdanlığı vb tezgahın üstünde ne varsa yıkadım..anlatınca kolay geliyor ama çok fazla yoruldum..sırada silme ve wc banyo temizliği var
gescanım sen demiştin ya katılıyorum rahat battı bize evlenmeden önce bi süpürge yapsam kendimi hayırlı evlat sanar gurur duyardım..yatağımı toplamadan çıkmışlığım var ah anne ahhhh

şimdi gittim dönüşüm muhteşem oluckkk

oooo tatlışım kolay gibi görünür müüü seni anca evli baaağyanlar anlar
maşallah helal olsun hem çalışıp hemde ev işlerine yetişebilenlereee
ben öyle olabilirmiyim bilmiyorum sanırım biraz söylenirim birazda eşimin burnundan getiririm
benmde masa örtülerimütülenecek ama ağırdan alıyorum biraz bugün kv ye gitcez yine yemek işim yok
valla bende öyle sayardım canım isterse iş yap istemesse yat yuvarlan
nerdee canın mecbur istemek zorunda
çalışırsam en büyük hayalim ayda 1 temizlikçi tutmak olacaaakk
bende aynı tatlım toplamadan çıktığım olmuştur dolabım gayet tanınmayacak halde olduğu çok olmuştur aslında ben dağınık bi insandım bu evlilik beni değiştirdi çookk

Kızlar yine telden yazıyorum. Bugun bnde temizlik planlıyordum ama elektrik yook.pazardnn geldk tursu kurdum yemk yedık kv lere gidlim hem yuruys yaparız dedık yorulm hem size bakayim dedm esim wanted almis bunu yiyeyim giderz dedm öfleyip püflüyo gıdım gıdım yigormuşum nesee kızlar öptüm sizii

kızlaarrr çok trajikomik bişey oldu..biraz önce geldim ya 2dklığına tam cvp yazdım silmeye gidicem..kapı açıldı vee kociş geldii
karşısında ayklarını uzatıp pcde keyif yapan bi sivit görüntüsü o 2 dkyı nasıl buldu filmlerdeki gibi anlamadım..gelirken aramış ama süpürge açık olduğu için duymamışım neyse çok yoruldum diye ağlanmaya başladım..o da kıyamadı o sildi evi tabi silmeden önce her yeri silcez mi diye sormayı ihmal etmedi...ben de o sırada yemek hazırladım yedik..o dışarı çıkmak istiyor ama o kadar yorgunumki benim evde oturasım var..ama yalnız da gönderesim yok napıcam bilemedim

bu arada bu gün kv günü galiba herkes kvye gidiyor...ben cuma sıramı savdım artık haftaya bi gün gideriz
prenses gözün aydın elektrikler gelmiş.şükür kavuşturana
bu arada kvye geç gitmek için yavaş çikolata yemn gözümden kaçmadı

senin için iyi olmus bak eşin silivermişş
bizde gitmekden vazgeçtik tam kalktım gidelim diye elektirkler geldii eşimde diyoo iyiki yavaş yemişsin çiikolatayı
temilzik yapalım diyorum kalkmıyo bn süpürcem ewi diyo tozlarda bana kalıyoo. bnmde belim ağrıyo ya biraz zorlanınca nedn bilmiyorum :26:

Tatlisler nasilsinz ben reglym ve deli gbi sancim var arti dunle bugun ne bulursam yiorum hamile gbiyim karnim davulvgbi kociste dalga gecio sana hamilelik cok yakisck die:)))dunde kocama surpriz yaptm saclarmi kut kestrdm onler uzunaz bsy kocama solememistm gorunce bayildi tututu masallah karima nazar degck diyip duruo:)))sizler napiosnz bn bugub hic is yapmadm agridan sizidan valla saolsn kocis cok yardm etti,artk yarin sabah ilk isim nufus mudurlugune gdip laydmzi yaptrmak sonrada evi temzlemek +++ asosum bnde ise greyim ayda 1defa kadin tutucam mutlaka+++switos gulum baya yorulmusun bugun daha oncr calismis bri olarak nasil zor bsy oldgnu anlaya biliyoirum ++++ beauty cnm masallah cok iyi zayflssn bizede sole bizde verelim yahu biraz daha zayflarsan kiskanacam nerdeyse:)))azmine hayran kaldm

Hu huuuu bende geldim sonunda

Kv cuma geldi cumartesi goturduk bitdi nihayet hic detaylara girmeden siliyorum zihnimden onun gelip gitmisligini:)

Dun yegenimin dogum gunuydu ona gitdik bende bebekk istiyorummm

Bugunde esimle iki saat yuruduk acayip iyi geldi Masallah yoklugumda kac sayfa yazmissiniz dsha bakamadim :))))

hoşgeldin canm geçmiş olsun kv de gitti :))
sen daha önce istiyormuydun bebek yoksa dün doğum gününden sonramı karar verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…