Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ah bu erkekler hepsi mi aynı, benimkide hiç sinemaya gitmeyi sevmez, öğrenciykende son seanslara giderdik, koştur koştur yurda gelirdik... belki bu hafta gideriz ama...

ooo, valla ankarada genelde alışveriş merkezlerinde 13-15 tl arası, sinema... 2 kişi 30 ,birde mısır falan alırsan, 40-45 tutuyor, yemekde yemişsek, 100 tl yi koyup geliyoruz :KK9: yaptığımız alışverişleri saymıyorum bile... o yüzden bu aralar evde film izleme taraftarıyım:KK34:

kızlar günaydın, ben yürüyüşümü yapıp geldim :KK3::KK3: sizler yoksunuz ortalıkta, uyanamadınız mı yoksa :KK9: birazdan hazırlanır okula giderim, akşam 9 gibi anca gelirim buraya :KK50: nöbetçiyim bugün, zor bir gün olacak , benim için.... neyseki cuma rapor alıp, gideceğim :KK52: dayan diyorum içimden :KK53:

tünaydınlarrrr :KK16:
beauty azmine hayranım :nazar: inşallah nazar değdirmem :KK52:
çünkü ben imkanı yok sabah yürüyüş için kalkamazdım..tebrikler canım :KK9:
sabah kahvaltımı ve öğlen yemeğimi başarıyla atlattım..(sabah 1 tane light etimek öğlen 1 dilim kepek ekmeği
çorba)akşama da çorba içebilirsem zafer benim olucak bugünlük :KK53: normalde ekmek yemem ama ara öğün yapamıcağım için yedim 1 dilim :KK50:

bu gün yine aşırı yoğun işer :KK14:
buraya da kimse uğramamış..uyanamadınız mı kızçelerrrr??

huhuuuuu kızlarr güünaydınlaaar tünaydınlar olsuunnn:KK53:
daha kahvaltı yapmamış biri olarak tam bi dayaklığım :KK76::KK76:
ah bu erkekler hepsi mi aynı, benimkide hiç sinemaya gitmeyi sevmez, öğrenciykende son seanslara giderdik, koştur koştur yurda gelirdik... belki bu hafta gideriz ama...

ooo, valla ankarada genelde alışveriş merkezlerinde 13-15 tl arası, sinema... 2 kişi 30 ,birde mısır falan alırsan, 40-45 tutuyor, yemekde yemişsek, 100 tl yi koyup geliyoruz :KK9: yaptığımız alışverişleri saymıyorum bile... o yüzden bu aralar evde film izleme taraftarıyım:KK34:

kızlar günaydın, ben yürüyüşümü yapıp geldim :KK3::KK3: sizler yoksunuz ortalıkta, uyanamadınız mı yoksa :KK9: birazdan hazırlanır okula giderim, akşam 9 gibi anca gelirim buraya :KK50: nöbetçiyim bugün, zor bir gün olacak , benim için.... neyseki cuma rapor alıp, gideceğim :KK52: dayan diyorum içimden :KK53:

doğru diyosun o büyük avm deki sinemalar çok pahalı oluyo :KK25:
beautycaaan geln burda beraber gidelim :KK53::KK53: ama salon küçük biraz :KK9:

tünaydınlarrrr :KK16:
beauty azmine hayranım :nazar: inşallah nazar değdirmem :KK52:
çünkü ben imkanı yok sabah yürüyüş için kalkamazdım..tebrikler canım :KK9:
sabah kahvaltımı ve öğlen yemeğimi başarıyla atlattım..(sabah 1 tane light etimek öğlen 1 dilim kepek ekmeği
çorba)akşama da çorba içebilirsem zafer benim olucak bugünlük :KK53: normalde ekmek yemem ama ara öğün yapamıcağım için yedim 1 dilim :KK50:

bu gün yine aşırı yoğun işer :KK14:
buraya da kimse uğramamış..uyanamadınız mı kızçelerrrr??

huhu cicimmm ben geldimm :KK52::KK52:
sende mi diyete başladın yahu :KK52: bu bi akımmı:KK52:
ya bende kapılırsam mazallah :KK52::KK52::KK30:

majorcaaan hoşgeldin günaydın napıyosun bakalımm cicimmm:KK8:

huhuuuuu kızlarr güünaydınlaaar tünaydınlar olsuunnn:KK53:
daha kahvaltı yapmamış biri olarak tam bi dayaklığım :KK76::KK76:

doğru diyosun o büyük avm deki sinemalar çok pahalı oluyo :KK25:
beautycaaan geln burda beraber gidelim :KK53::KK53: ama salon küçük biraz :KK9:

huhu cicimmm ben geldimm :KK52::KK52:
sende mi diyete başladın yahu :KK52: bu bi akımmı:KK52:
ya bende kapılırsam mazallah :KK52::KK52::KK30:

majorcaaan hoşgeldin günaydın napıyosun bakalımm cicimmm:KK8:

Hoşgeldinn gescanğnımmmm :KK16:
gözüme gözükme ben öğlen yemeğimi bile yedim :KK52:
senin bence ihtiyacın yok kuzu sen çıtıpıtı hoş bir bağğyansın :KK53:

ben de geliyim mi sinemaya? :KK9:

Hoşgeldinn gescanğnımmmm :KK16:
gözüme gözükme ben öğlen yemeğimi bile yedim :KK52:
senin bence ihtiyacın yok kuzu sen çıtıpıtı hoş bir bağğyansın :KK53:

ben de geliyim mi sinemaya? :KK9:

ne ihtiyacım yokkızz :KK1: her bayanın mutlaka 1-2 kg fazlalığı vardır En Büyük KKEn Büyük KK
bu arada teşekkür ederim tatlışkomm o senin hoşluğun :KK16::KK16:
gel tatlışkommm geeell :nazar: kocaları bırakın evde atlayn otobise sinemaya götüriyim ben sizi :KK9: onlar evde izlesin :KK9::KK9:

hoşbulduk şekerlerr :KK1:
ben hepinizi ne çok özlemişim ya :KK16:
geçmişi okuyayaım dedim ama o kadar çok yazmışsınızki bende işteyim okuyamadım hepsini.
cuma olmadığım için baya işim birikmişti ancak gelebildim yanınıza ama hala çok yoğunum :KK5:
miniaturk'e gittik kızlar çok güzeldi ya bide ben çok seviyorm öyle tarihi eserleri falan hepsini bir yerde maket halinde bile görünce çıldırmış gibiydim :KK52::KK52: ordan oraya koşturup durdum bir sürü fotoğraf çektim.
kocacımda bu huyumu bildiğinden beni daha çok tetikliyordu ama soğuktuu çok üşüdüm :2:

hoşbulduk şekerlerr :KK1:
ben hepinizi ne çok özlemişim ya :KK16:
geçmişi okuyayaım dedim ama o kadar çok yazmışsınızki bende işteyim okuyamadım hepsini.
cuma olmadığım için baya işim birikmişti ancak gelebildim yanınıza ama hala çok yoğunum :KK5:
miniaturk'e gittik kızlar çok güzeldi ya bide ben çok seviyorm öyle tarihi eserleri falan hepsini bir yerde maket halinde bile görünce çıldırmış gibiydim :KK52::KK52: ordan oraya koşturup durdum bir sürü fotoğraf çektim.
kocacımda bu huyumu bildiğinden beni daha çok tetikliyordu ama soğuktuu çok üşüdüm :2:

majorcaaann ohh kv siz bir haftasonunnn hemde istanbuldaa süper geçmiş galibaa :KK16::KK16:
çok sevindim tatlışkomresimlerinden koy bakalım :KK9::KK9:
ben istanbula yakın oturuyorum sayılır ama hiç böylee ahım şahım gezdiğim olmadı :KK31:

selam miriba bacılar nasılsınızz :KK3:

hoş geldin tatlımm yeni gelin yeni anne :KK16:

majorcaaann ohh kv siz bir haftasonunnn hemde istanbuldaa süper geçmiş galibaa :KK16::KK16:
çok sevindim tatlışkomresimlerinden koy bakalım :KK9::KK9:
ben istanbula yakın oturuyorum sayılır ama hiç böylee ahım şahım gezdiğim olmadı :KK31:
hoş geldin tatlımm yeni gelin yeni anne :KK16:

güzeldi ama zır pırt arıyordu onları saymazsak iyiydi :KK37:
ben istanbul'a her gittiğimde bir yerlere gidip görmek istiyorum değerlendirmek istiyorum.
baharda büyükada'ya ve vialand'a gitmek istiyoruz bakalım inşallah gidebiliriz.
ben resimlerden biraz seçmece yapayım o zaman 100'ü geçik çünkü :KK1:

Bende geldimmmm :KK1:

Masallah herkess gelip gitmis

Ay bir yurt disindan katilan gelin benmiyim:KK17: simdi kiskandim :KK17::KK17:

Ya Telefon dan girmek ne zormus bir turlu yazamadim:KK37:

Bugun ne pisireceksiniz? ?? Ben kofte pisirmek istiyorum disari cikmamak icin son carem :KK1:

Bugun ne pisireceksiniz? ?? Ben kofte pisirmek istiyorum disari cikmamak icin son carem :KK1:
selam,valla merak ediyom,her türlü yemek malzemesi bulabiliyon mu yani buralarda kullandıklarımızdan

güzeldi ama zır pırt arıyordu onları saymazsak iyiydi :KK37:
ben istanbul'a her gittiğimde bir yerlere gidip görmek istiyorum değerlendirmek istiyorum.
baharda büyükada'ya ve vialand'a gitmek istiyoruz bakalım inşallah gidebiliriz.
ben resimlerden biraz seçmece yapayım o zaman 100'ü geçik çünkü :KK1:

bende istanbula gitmek istiyorum bakalım anca yaza tatlış :KK9: adaları bende merak ediyorum yaa :KK16:
sen nerde oturuyodun belki beş bin kere sormuşumdur ama kusura bakma :KK9::KK9:
seç ve yükleee benide ekle de bakayım :KK9::KK9:

,

huhu tatlış geeel :KK16:
bizde bugün karnıbahar kızartması ve makarna olcak:KK9: var mı almanya da bu sebzeler fln :KK9:
benm ailemde pek yok almanyada oturan ama eşimn tarafının yarısı almanyada resxmen:KK9: neskafeler bezler felan geliyo sürekli :KK9:

,

bizde bugün karnıbahar kızartması ve makarna olcak:KK9: var mı almanya da bu sebzeler fln :KK9:
benm ailemde pek yok almanyada oturan ama eşimn tarafının yarısı almanyada resxmen:KK9: neskafeler bezler felan geliyo sürekli :KK9:

Evet cnm var hersey ztn tekstil de hep tr den gelirdi eskiden sonra bu cinler hersey ucuza getirince hersey kalitesiz vs.

Bizde gelince hep findikli cikolarta var o cok guzel onu getiriyoruz :KK1: aklima geldide maydanoz yok evde:KK43:(( cikmak zorundayim:KK43:(((

ben de akşama k.bahar kızartcam herne kadar canm istemese de :)şimdi de aklım makarnaya gitti,ah bi yemek yapanım olsa,benimutfağa sokmadan herbişeyi hazırlasaaa :26:

bende istanbula gitmek istiyorum bakalım anca yaza tatlış :KK9: adaları bende merak ediyorum yaa :KK16:
sen nerde oturuyodun belki beş bin kere sormuşumdur ama kusura bakma :KK9::KK9:
seç ve yükleee benide ekle de bakayım :KK9::KK9:

,

tatlım sen eklisin zaten bende :KK1:
asen'den sonra buna geçince eklemiştim.
Tekirdağ'dayız biz canım :KK34:

ben de akşama k.bahar kızartcam herne kadar canm istemese de :)şimdi de aklım makarnaya gitti,ah bi yemek yapanım olsa,benimutfağa sokmadan herbişeyi hazırlasaaa :26:
kıyamammm:KK16: makarna kolay tatlım hemen yaparsıınn:26:
bebişin için yee bol boll :nazar:

tatlım sen eklisin zaten bende :KK1:
asen'den sonra buna geçince eklemiştim.
Tekirdağ'dayız biz canım :KK34:

kusura bakma tatlışım benm kafa arada kısa devre yapıyo :KK9::KK9:

slmm kızlarr bn geldim sabh ablam aradı ecznye gel bnle diye ewden bi çıktım şimdi geldimm:KK52:

majorr hoşgeldin canm..lisedeyken bnde gitmiştim miniaturke köprüde fln yürümüştm :KK9: ama çok güzel bi yer gerçektn..
sema'cım bnde ne yapsam diye düşünüyorum ama turşudan kalan lahana ile bişey yapıcam tam karar vermedim bnde düşünüyorm:26:

svitt tebrik ederim seni başlamışsın diyetee..ama sende bnm gibi tatkı abur cuvur bağımlısısın sanrım bize iyi gelirmi bilmiyorum:KK53: bn biraz aç kalınca yada tatlı yemeyince ellerim titriyo gözlerim kararıyoo:KK53::KK53:

:KK3: Özlediiimmm..
Ara ara gelip bakabildim ama yazamadım..
Bizde de haftasonu eşimin halasının kızı evleniyor,onun hazırlıkları fln var..Benim göbiş maşallah saklanabilecek vaziyette değil artık,birsürü elbisem vardı diktiğim hiçbiri olmuyor belden,çok nadir sadeler var onlarda çok fazla sade:KK9: Dimijamıda giyecektim onda da doktordan yasak yedik,kendini zorlama yorma,çok uzun uzun ayakta kalma buara deyince eşim kına gecesini hayal etme bence fazla dedi :KK9:
Geldimsonunda fotoğraf aklımda yükleyemedim şimdi annemdeyim:KK34:

Not: ( Bebek düşünenler hızlandırsın diye:KK9: ) Kötüyüm ben :KK23::82:
Miniği artık izliyoruz,benim göbek artık çok daha bariz oynuyor :) Babası yerini buluyor :):nazar::nazar:

X