Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Aa ndn strss oldun kızz bn cok severimmmm bugun kimse yok kızlar ya cnm sıkılıyor içimde bir his var

aaa hakkatten benziyo kızzzzzz :KK52::KK52::KK52::KK52:

hehe :KK52:
bi de bizim aile filmi vardı adile naşit münir özkul..hani bennn yaşar beyy diye meşhur repliği olan..ordaki aleve benzetiyorlardı ..baktım ıtır esenmiş adı..sizi kime benzetiyorlarrr?asoş seni birine benzettim ama çıkaramadım :KK53:
prenses benim bi arkadaşım var o da Bulgaristan göçmeni ben seni ona benzetiyorum..ki zaten Bulgaristan göçmenleri benziyor birbirlerine genelde...

bi de bizim aile filmi vardı adile naşit münir özkul..hani bennn yaşar beyy diye meşhur repliği olan..ordaki aleve benzetiyorlardı ..baktım ıtır esenmiş adı..sizi kime benzetiyorlarrr?asoş seni birine benzettim ama çıkaramadım :KK53:
prenses benim bi arkadaşım var o da Bulgaristan göçmeni ben seni ona benzetiyorum..ki zaten Bulgaristan göçmenleri benziyor birbirlerine genelde...

Hehe bn kime benziyorum biliyorm ama bi facde fotom vardı herkez gümüşe benzetiyorlardı.

ben lisedeyken saçlarımkısaydı o zaman da cinsiyet değiştiren yağmur var ya ona benzetenler vardı :KK9:
şimdi kimseye benzemiyorum sanırım:KK9::KK9:
sen daha güzelsin bu arada tatlışımm:KK16::KK16: bu kızın kaşları biraz kalın dimi:KK8:

Hehe bn kime benziyorum biliyorm ama bi facde fotom vardı herkez gümüşe benzetiyorlardı.

gümüş?? bi dizi vardı ordaki kız mıı bilemedimm :KK31:
ben lisedeyken saçlarımkısaydı o zaman da cinsiyet değiştiren yağmur var ya ona benzetenler vardı :KK9:
şimdi kimseye benzemiyorum sanırım:KK9::KK9:
sen daha güzelsin bu arada tatlışımm:KK16::KK16: bu kızın kaşları biraz kalın dimi:KK8:

ayy güldürdün beni asoş yaa gece gece :KK9:
sen benim kaşları aldırmadan göreydin mügeninki benimkinin yanında adile naşit kaş kalırdı :KK9:
ben ne kadar beyaz tenli sarışına yakınsam ten rengi olarak falan kaşlarım vb hep simsiyah :KK14: annem dalga geçiyor sana hamileyken ayı mı gördüm diye :KK14:

sen benim kaşları aldırmadan göreydin mügeninki benimkinin yanında adile naşit kaş kalırdı :KK9:
ben ne kadar beyaz tenli sarışına yakınsam ten rengi olarak falan kaşlarım vb hep simsiyah :KK14: annem dalga geçiyor sana hamileyken ayı mı gördüm diye :KK14:

ahahah :KK9::KK9: allah seni ne yapmasın:KK9::KK9: annen de baya sağlam laf söylemiş haa:KK9::KK9:
benm kaşlarım çok seyrek şekil vermek çok zor oluyo bide çok kavisli :KK30: kavisini indirecem diye neler çekiyorum :KK9:

Allah seniii güldürdün bni ayı mısınız gördüm diyomuş annen bnce gayet güzelsin tatlım

ahahah :KK9::KK9: allah seni ne yapmasın:KK9::KK9: annen de baya sağlam laf söylemiş haa:KK9::KK9:
benm kaşlarım çok seyrek şekil vermek çok zor oluyo bide çok kavisli :KK30: kavisini indirecem diye neler çekiyorum :KK9:

seyrek kaşlıları kıskanmışımdır hepp :KK17:

Allah seniii güldürdün bni ayı mısınız gördüm diyomuş annen bnce gayet güzelsin tatlım

sağol kuzucum da kıllar d problem var biraz fazla siyah :KK9:

ayhh gecenin 1inde kıl tüy muhabbeti yapıyorum çok sıkıcıyım yaa:KK52:

Yok tatlım kızmadım.bn ilk defa izliyorm 3adamı konuklar konuşamıyo ki bu adamlardan
Siz uyumuyormusunuz kızlar

biz yatıcaz gibi gibi :KK31: en çok sevdiğim c.tesi gecesi bittiii :KK14:

biz 4 te ancak uyuyoruz tatlış:KK17::KK17::KK17:

aynen yeni gittim:KK23::KK23:
gerçi 1 hafta oldu yeni terlemeye başlamıştır bıyıklar :KK1::KK1: aynen sanki hiç okuyan erkek yoktur :KK1::KK1:

4 müüüüüüüüü :KK53:
biraz daha otur da kuzu biz 8de kalkıcaz devam ederiz :KK9::KK9:

biz yatıcaz gibi gibi :KK31: en çok sevdiğim c.tesi gecesi bittiii :KK14:

4 müüüüüüüüü :KK53:
biraz daha otur da kuzu biz 8de kalkıcaz devam ederiz :KK9::KK9:

tatlış evlendiğimizde 12 de yatıp 10da kalkıyoduk ne güzel saat ilerlediii ilerlediiii ve 3 ü4ü buldu :KK9: ben memnun değilim aslında hç ama elimden bişi gelmiyo alamıyorum saati öne :KK25::KK25:
ben sizin öğle yemeğinize yetişebiliyorum kiii:KK52::KK52:

X