Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
bnmde yok ama olur ilerdee :)) kenarda duracağınaa kullanırm ztn çatal-bıcaklarımı kullanmayı düşünüyordum

dimi daha çok yeniyizz yıldönümü olurr doğum oluuurr gelir heralde üç beş takı
ben aldığım takı tokalarıda mutlaka kaybederim çok uzun süre kullandığım takım tokam yoktur en fazla 2-3 kere takarım küpe fln sonra kaybolur

tatlımmm allahımm tez vakit seni eşine kavuştursun inaşşallah hayırlı okul hayırlı arkadaşların olsunnn (amiinn)

kesin sivitcim çekemedi enişte bizi modemi bozduuu baktı yalnız kalamıyo icabına baktı
sen türk işi şeyleri bilmez misin ya sivitim kapatıp açmak en akıllı çözüm

nerdesiniz kızlar ya.... tabi bugün cumartesi, normalde ben de burda olmazdım da, sizde yoksunuz

ben geldim ama kimse yookk anneme gittik geldikk ama yalnızm sanrımmm

hu huuu ben geldiimmmm
bu gün gezdik bütün gün..indirim başlamış..bana pantolon gömlek falan aldık..borç neden bitmiyor diye merak etmiyim hiç
ama çalışınca mecbur alıyor insan ki klasik giyimden nefret ederdim Allah başıma verdi
10a doğru geldik eve puzzle a daldım ama yapamıyorum yaaa prenses gel yardım ett

ya bizim ev yamuk galiba eğim fazla da 1kg farkediyor..kocişle ben 5kg alınca baştan tartıya iftira attık yanlış tartıyor diye kabullenmek istemedik ama kıyafetler sıkmaya başlayınca acı gerçekle yüzleştik
bu arada burası da soğuk ama afyon farklıdır kesin antalyaya giderken orda mola veriyor ya yazın göbeğinde bile hep üşümüşümdür Afyonda..

inşallah prensesinizi hayırısı ve sağlıkla alırsınız kucağınıza..teyzeleri olarak biz bile heyecanlıyız

eniştenin suikastıne kurban gittik pcyi 40 defa açıp kapadım ama modem gelmedi aklıma
bu arada benim de takım yoktur çok fazla aynı sebepten ötürü...özellikle küpelerim..ya teki kaybolur ya da arkası..tokalar da öyle hep diyorum bi kutu-sepet bulup içine koyucam diye en fazla 1hafta aynı düzen gidiyor sonra evin heryerinde bi yerinize toka küpe batması mümkün

Slm kızlar bn geldimm bugun önce annemlere sonra kvlere gittik..
Size bişey sorucm hala kızı doğum yaptı 20günlük bebeğe ne alsam hediye sehir dısındalar. Önerilerinizi bekliyorymm

Size bişey sorucm hala kızı doğum yaptı 20günlük bebeğe ne alsam hediye sehir dısındalar. Önerilerinizi bekliyorymm

bu gün de dedim ya lcw nin çcuk bölümüne bayılıyorum ben hem indirim de var ordan bi kaç bişey alıp set-takım yapabilirsin..mesela tulum+ayakkabı+önlük gibi 30 tlyi geçmez bu 3ü..çok derin araştırmalar yaptım
ya da bebek battaniyesi de olabilir..yakınlık dereceniz nasıl ki bilemedim

güle güle kullan tatlışım aldıklarınııı ben ünideyken çok alışveriş yapadım şimdi evden çok çıkmadığım için heralde hiç canım istemiyo :18: ama çalışınca mecbur olacak kıyafetin ve bankada çalışıyosunn:18::18:
senle 1 özelliğimiz daha tuttu tatlışkommmm

bence kıyafet alma tatlış bu ayak izi tabloları var ya bebeğin ayağını basıp asıyosun duvara böyle şeylerde alabilirsi ya da her ay resminin çekili konulduğu çerçeve tarzı şeylerde olabilirrr

tatlışkommmm teyze olmak bize çok yakııınnnnnnnnnnnn

Valla tr ye gelmdn önce ck yskındk ama burda ayrı sehirlerde olunca aramız norml ama bnm nişanıma gelmediler o yuzdn biraz kızgınım onlara bnde öyle dusunuyorum svitcim ablmada öyle yaptılar

Valla tr ye gelmdn önce ck yskındk ama burda ayrı sehirlerde olunca aramız norml ama bnm nişanıma gelmediler o yuzdn biraz kızgınım onlara bnde öyle dusunuyorum svitcim ablmada öyle yaptılar

mesela benim de annemin kuzeninin kızı-ne uzak oldu yazınca -doğum yaptı..lcw den pijama aldım ama çook tatlı önden düğmeli yakalı falan hem de 13 tl mis gibi daha ne olsun..ama söz sizde ucuza kaçmıcam

gescan sende de ne orijinal fikirler varmış
yaa senin kızın olsun vee sana benzesin ne tatlı olurr ..ama sanki oğlun olcakmış gibi doğdu içime

gescan sende de ne orijinal fikirler varmış
yaa senin kızın olsun vee sana benzesin ne tatlı olurr ..ama sanki oğlun olcakmış gibi doğdu içime

kıyamm tatlışşş seninki de öyle olur amaa güzel annenin güzel kızı
bende hep kızımolsun istemişimdir ama bencede allah bana erkek nasip etcek olabilir çok istemicen bişeyi

çok güzel bi hatıra bence o ayak izi felan ilerisi için

yerim ben onun ayaklarını yaa
bu arada yarın eşimin veli toplantısı var yine uyku yok bana
evde yapılcak bisürü iş var..çamaişırlar toplanıcak,bulaşık mak.boşaltııcak,rutin silip süpürme,hafta içi rahat etmek için bikaç çeşit yemek...amaaa babam kahvaltıya çağırdı valla asoş benim baba aynı senin kaynana elinden gelse iç güveysi alıcaktı benimkinisürekli yemeğe gelin,kahvaltıya gelin gezmeye gidelim...kıramıyorum da hiç..çok düşkün bana tabi ben de onlara..
sonuç yarın kahvaltıya ordayım ama bi gözüküp eve geri gelip işleri halletmem lazım yazık ama sivite yaa

oyy kıyaamam olsun sen eşini sürüklemedikten sonra git ne olacak
benm babamda bana çok düşkündür ama evlendikten sonra sanki çekti biraz kendini tutuyo gittiğimizde fln kendini normalinde tepesinden inmezdim şu yaşımda bile ama evlendikten sonra eşim varken sarılamıyorum

eşimle haftada 1 gidiyoruz..onu sıkmamaya çalışıyorum..istersen yarın yemeğe çağıralım dedi ama dedim pşembe bizdeydiler şimdi seni bunaltmayalım..çünkü babam ç.şamba kesin balık yemeğe çağırır..öyle işte dengeyi kurmaya çalışıyorum..
bence eşin wcdeyken falan git sarıl babana..bak gece gece duygusallık çöktü yine bana

yalnız gidersem ancak o zaman bana da çöküyo konuyu değiştirelim bence sivitcaaann

Svitt kaçmadım burdayım.gesin yorumunu az önce gordm teldn giriyorm ya zor oluyor. Düşünüyorum yılbaşından önce gitmk istiyorm..Babalar ck değerlidir kıymetini bilin eşiniz annesine sarılıyorsa sizde babanıza sarılın

bence deeee...zaten konumuz prensesi de açmadı kaçtı prensesss
biz de 3 adamı izliyoruz..puzzle da yaydım yere ama tek parça koymadım 1saattir
siz napıosunuz?

biz bi yandan 3 adamı izliyoruz eşim dibimde adamlarla savaşıyo bende size yazıyorum bi yandan bir derdim var ı okuyorum
puzzle ım yanlış geldiği için geri gönderdik para iadesi yaptılar alamadım puzzle ımı

telden yazmak işkenceeee...whatsup bile kullanmıyorum ben

alma zaten kuzu stres sahibi oldum burda

bu arada 3 adamda müge boz var ya bana benzetiyorlar..tabiki yüzünü..fizik olaydı iyiydi gerçi o çok daha güzel ama ten-göz rengimiz andırıyor azıcık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…