- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.741
aaa hakkatten benziyo kızzzzzz
Aa ndn strss oldun kızz bn cok severimmmm bugun kimse yok kızlar ya cnm sıkılıyor içimde bir his var
hehe
bi de bizim aile filmi vardı adile naşit münir özkul..hani bennn yaşar beyy diye meşhur repliği olan..ordaki aleve benzetiyorlardı ..baktım ıtır esenmiş adı..sizi kime benzetiyorlarrr?asoş seni birine benzettim ama çıkaramadım
prenses benim bi arkadaşım var o da Bulgaristan göçmeni ben seni ona benzetiyorum..ki zaten Bulgaristan göçmenleri benziyor birbirlerine genelde...
hehe
bi de bizim aile filmi vardı adile naşit münir özkul..hani bennn yaşar beyy diye meşhur repliği olan..ordaki aleve benzetiyorlardı ..baktım ıtır esenmiş adı..sizi kime benzetiyorlarrr?asoş seni birine benzettim ama çıkaramadım
prenses benim bi arkadaşım var o da Bulgaristan göçmeni ben seni ona benzetiyorum..ki zaten Bulgaristan göçmenleri benziyor birbirlerine genelde...
Aa ndn strss oldun kızz bn cok severimmmm bugun kimse yok kızlar ya cnm sıkılıyor içimde bir his var
Hehe bn kime benziyorum biliyorm ama bi facde fotom vardı herkez gümüşe benzetiyorlardı.
ben lisedeyken saçlarımkısaydı o zaman da cinsiyet değiştiren yağmur var ya ona benzetenler vardı
şimdi kimseye benzemiyorum sanırım
sen daha güzelsin bu arada tatlışımmbu kızın kaşları biraz kalın dimi
gümüş?? bi dizi vardı ordaki kız mıı bilemedimm
ayy güldürdün beni asoş yaa gece gece
sen benim kaşları aldırmadan göreydin mügeninki benimkinin yanında adile naşit kaş kalırdı
ben ne kadar beyaz tenli sarışına yakınsam ten rengi olarak falan kaşlarım vb hep simsiyahannem dalga geçiyor sana hamileyken ayı mı gördüm diye
gümüş?? bi dizi vardı ordaki kız mıı bilemedimm
ayy güldürdün beni asoş yaa gece gece
sen benim kaşları aldırmadan göreydin mügeninki benimkinin yanında adile naşit kaş kalırdı
ben ne kadar beyaz tenli sarışına yakınsam ten rengi olarak falan kaşlarım vb hep simsiyahannem dalga geçiyor sana hamileyken ayı mı gördüm diye
ahahahallah seni ne yapmasın annen de baya sağlam laf söylemiş haa
benm kaşlarım çok seyrek şekil vermek çok zor oluyo bide çok kavislikavisini indirecem diye neler çekiyorum
Allah seniii güldürdün bni ayı mısınız gördüm diyomuş annen bnce gayet güzelsin tatlım
seyrek kaşlıları kıskanmışımdır hepp
sağol kuzucum da kıllar d problem var biraz fazla siyah
ayhh gecenin 1inde kıl tüy muhabbeti yapıyorum çok sıkıcıyım yaa
Svitt sen bu gece konumu beğenmiyomusun bana mı öyle geliyor
yok kızz seyrak kaş hiç iyi değil şekl almıyo yay gibi kaşları çok seviyorum beeen
ben seyrek kaşlıyım diye az mı çıkıyo sanıyosun
valla öyle sanıyordummm
niye kızdın ki sen banaa
sizi sıkmıyım diye şey etmiştim hüüüüüü
allah seniiiiaynı sende neyse bendede o aşağı doğru sarı bıyıklarda cabası
Yok tatlım kızmadım.bn ilk defa izliyorm 3adamı konuklar konuşamıyo ki bu adamlardan
Siz uyumuyormusunuz kızlar
neyse yeni gittin kuaföre rahatsın
biz de rahatız topikte erkek yok
Yok tatlım kızmadım.bn ilk defa izliyorm 3adamı konuklar konuşamıyo ki bu adamlardan
Siz uyumuyormusunuz kızlar
biz 4 te ancak uyuyoruz tatlış
aynen yeni gittim
gerçi 1 hafta oldu yeni terlemeye başlamıştır bıyıklaraynen sanki hiç okuyan erkek yoktur
biz yatıcaz gibi gibien çok sevdiğim c.tesi gecesi bittiii
4 müüüüüüüüü
biraz daha otur da kuzu biz 8de kalkıcaz devam ederiz