Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tatlımm herşy 3.5 tl ciler va ya onlarda vardı 2 tanesi 3.5 bide ben migrostan aldım mecburen 5.90 a 2 tanesi
aman küçük oluyo zaten

Tamam bir bakim bulursam ondan yapip burda paylasirimresimini
:26:

Biz zaten yemegin yaninda hic ekmek yemegiz ben annemlerde aksam yemegini en gec 4 de yerdim simdi esimi bekliyorum o zmn da gec oluyor 6 bucuk da ancak evde oluyor o kilo aldiriyor zaten ve esim cikolata hastasi yemekten sonra illahi tatli yiyecek e benimde canim cekiyor

Neyse artik bende erken yiyip bol bol yürüyüse cikarim

yaa böyle anlatıp kıskandırma biziiiiii
Allah bizde nasip eder inşallah vakti gelince....

günaydın ges cannn
sana da çok mutlu günlerr
aa senin de misafirin var dimi bu akşam?
sana da kolay gelsiinnn

evett sivitoşş küçük bıcırık gelcek 1.5 yaşında o kadar sevimli ki ama felaket hareketli yerinde durmuyo onugörünceçocuktan vazgeçiyorum

:26: Kıskanmaa kiii..Senin de olur istesen kiiiiii
Rabbim istediğinizde nasip etsin canım inşallah

nazar etme ne olur çalış senin de olur diyosun yaniii

evett sivitoşş küçük bıcırık gelcek 1.5 yaşında o kadar sevimli ki ama felaket hareketli yerinde durmuyo onugörünceçocuktan vazgeçiyorum

o kadar mı yaramazzzz
ama çok tatlı oluyorlar o yaşlarda ya..tam ısırmalık
senin temizlik tamam sanırım bi yemek mi kaldı?

ama neden böyle anlatıp bizide özendiriyorsunkiii canım bizde görürüz inşallah o günleri

günaydınnnnnn tünaydınnnn tatlışkolarr yinee yenii bi güne merhaba
tüm gününüz mutlu geçsinnnn

gnaydın şekerim ben sana asoş demeye devam etsem olur muuuu

Son düzenleme:
nazar etme ne olur çalış senin de olur diyosun yaniii

o kadar mı yaramazzzz
ama çok tatlı oluyorlar o yaşlarda ya..tam ısırmalık
senin temizlik tamam sanırım bi yemek mi kaldı?

çok hareketli sevimli olduğu için çok göze batmıyo ama yani 24 saat nasıl basa çıkılır bilmem
temizlik tamm sayılır tatlı barbunyamı yaptım diğerleri kolay yaparım
7de gelcekler zaten ohoo çoktan yaparım
allah sanada versin bebişimmm gelip sevelimm

amin gescanım..inşallah yazın başlıcaz çalışmalara ama ciddi düşününce büyük sorumluluk bazen korkutmuyor değil

bebişimi sevmeye gelin benim

misafir olup gelin bize börekler açarım sizeee

valla başlayın özeniyorummm ama sanırım ben ancak 2 senemde başlarım çalışmaya bende seneye istiyodum ama
valla çok büyük sorumluluk belli bi yastada kalmıyo ki devamlı büyüyo çocuk :26:

tamam tatlış doğur yakınlarda olursam gelirim

plivoic diye sallayarak tatlım sen nerde oturuyodun? sanada gelelim

evettt gideriz plojoya da gideriz
gezellim görelim yaparız.
seneye da vana sana geliriz

bu arada benim saat geldi
6da görüşürüüzzz

abone olmak güzel cnm :)))

:26: Kıskanmaa kiii..Senin de olur istesen kiiiiii
Rabbim istediğinizde nasip etsin canım inşallah

vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:103:

Masallah masallah sen anlat bende esime anlatimki bizde yapalim allah can sagligi ile kucagina almayi nasip etsin insallah amin

Aaa gelir misinizzz?Çok seviniriimm kiiii...Sakarya'da oturuyorum ben.

abone olmak güzel cnm :)))

vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:103:

Son ayların çok sıcağa denk gelirse zorlanabilirsin diye düşünüyorum..Ocak'ta son adetini gördükten sonra çalışırsan Ekim gb olur nasipse,Terazi burcu olur ve tanıdığım bütün teraziler yüz güzellikleriyle beraber farklı bir enerjileri vardır Temmuz gb 6. ayın olur ki tatile de gidebilirsin istiyorsan Rabbimin izniyle tabii herşeyden önce..

Masallah masallah sen anlat bende esime anlatimki bizde yapalim allah can sagligi ile kucagina almayi nasip etsin insallah amin

Anlat anlat..Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah..

bn kasımda doğdum yazın olsun istiyorum ortalardaa kısmet baklm hayırlısıı

Evet itiraf ediyorum sizde yapın diye anlatıyorumm Fena mı şurda gün beklesek

ama çok kötüsün yaaa ben daha 25 yaşındayım önce biraz kocacımla gezip tozayım sonra olur bebişimiz

asoşş benim en yakın arkadaşımda van depreminden sonra Van Erciş'e atandı.
o zaman nişanlıydı nişanlısı Kastamonu'ya atanmıştı mezun olduğu gibi.
arkadaşımda bir dönem boş bekledi malesef deprem onun işine yaradı
sonra atama olayları çabuk olsun diye şubatta nikah yaptılar temmuzda düğünleri oldu 1 ay birlikteydiler sonra seminerler başlayınca arkadaşım van'a eşi Kastamonu'ya gitti. bir dönem daha ayrı kaldıktan sonra arkadaşım kastamonu'ya atandı.
kastamonu'ya atandıktan hemen sonra yani sanırım ara tatilde hamiş kaldı bir kaç güne bebişi olacak

bn gelnce kimee yookk bn gidiyorm herkz geliyorrr

valla prense sben gelincede kimse olmuyorkii

ama çok kötüsün yaaa ben daha 25 yaşındayım önce biraz kocacımla gezip tozayım sonra olur bebişimiz

Ben yaşlımıyım Bende 86 lıyım..Ama gezin tabii ben çok gezdim,artık bebişle gezmeye karar verdik Gezmektende vazgeçmiyoruz yalnız çocuğuda kendimize benzetecez Rabbim aratmasın yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…