Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayprensesi esimin adi öyle ikisini karistirinca öyle bir nick cikti

Geldim sonunda

Ben soslu tavukla patates aticam firina yaninada pilav ve salata cayin yaninada tatli Birsey yaptinmi mis gibi olur :)))

benmde dolapa etim vardı onu çıkardım şimdi mercimekfiks çorbamdır haftada 1 kere kesin yaparım sonra etli yemek püe barbunya pilav yanınada alman pastası nasıl

eski ekmeklerini rondodan geçirip buzluğa at tatlışkomm ben öyle yapıyorum sürüsüne bereket ekmek oluyo çıkartıp rahatça kullanıyorum
camları boşver aman bana bakmayın

tamam tatlışım bu şekil deniycemazsonra

tatlışkom az önce yaptım sufleyi ne kadar kolaymışşş bide çok az maliyetli bence 2.5 tl ye 2 kap sufle yaptım
tabiki ben onu damalum siteden gogıla yaz sufle tarifi nfsymmktrfleri diye orda yine elif isimli kullanıcının suflesi harika oldu
bu arada 8 dk diyo orda benm de az daha katılaşacakmış turboysa fırının 6 dk fln tut

Hepimiz yeni evli bayanlariz utanmadan sikilmadan Birsey sorcam ben dogum kontrol hapi kullanma taraftari degildim esimlede öyle anlasmistik o koruncakti sizce ne kadar guvenlidir ?

bnce en mantıklısı canm..bn dugunden once balayı için önceden kullanmaya başıcaktımm 1 ay kullandım..sonra ablam rahatsızlanınca drlar sordu kullandımı diyee onlar sorunca iyice korktum d.k.hapından..eşim korunuyor gayette başarılı her çeşidini deniyoruz henüz favorimiz yok ama kaçamak yapınca tedirgin oldumm korktum daa...

Menu super canim cekti :))) eminim her seu super olcak afyetler olsun

Kizlar bnde hic korunmadm korunmayida dusunmuyorum esim korunuo bzde her csdni deniyoru heheh bnm favorik extra koruma yazan ona devam etcez:)))

Ne kadr guvenli demissin onu bilemicem jeralde baya bi guvenldr smdlik sikinti uok bzm acmizdan

Bizimki cok korkuyor hic korunmadan birsey yapmaz af edersin benim malesef hormon bozuklugu var troid bezleri yavas calisiyor adetim gecikince korkuyorum hemen

Masallah misafirlerin bayilacaktir yok yok diye

Sufleyi bende denemek istiyorum kac tane cikti o tarifle ?

Menu super canim cekti :))) eminim her seu super olcak afyetler olsun
sağol tatlışkommm gel beraber yiyelimm misafiri seviyorum kafamda yemekleri oturtunca
bide bizim 1.5 yaşında bıcırık var bugün sildiğim camların hepsini yalayacağından eminim
boşa sildim galiba

Kizlar bnde hic korunmadm korunmayida dusunmuyorum esim korunuo bzde her csdni deniyoru heheh bnm favorik extra koruma yazan ona devam etcez:)))
ooo favori fln edinmişsiniz maşallahh bizim henüz favorimiz yok ama nette durex elitin çok iyi olduğunu duydum ama denemek henüz nasip olmadı

o tariften 4 tane çıkıyomuş tatlım ben yarım ölçü yaptım 2 tane sufle kabım olduğu için
sufle kabı olmayanlar folyo kaselere denemişler o da aynı sonucu vermiş sanırm eğer sufle kabın yoksa tatlış

sufle kolaymışş ama cocuklar var yaa heryer batar şimdidaha sonra denicemm
geçen gün ablam volkan pastası yapmışş oda güzeldiii

tam 3 saattir ayaktayım çook yoruldummmm
pasta tamammm ama üzerine yazı yazamadım alan dar geldi..oynamayı bilmeyen gelin misali yerim darrr
çok güzel olmadı istediğim gibi ama valla çok emek verdim...sonn 25 dkk
bi de köfteyi yoğurdum galata unu kullandım oldu gibi..yarın da fırına atarım..
hızlıca okdum yazdıklarınızı..

ben de 5 kg aldımmm demek her ay 1 kg alıyoruz
ama dikkat etmeye başladım yoksa gidişat fenaa
bu araa ben de tavuk göğsünü önce et sandım aynı düşünmüşüz

Hepimiz yeni evli bayanlariz utanmadan sikilmadan Birsey sorcam ben dogum kontrol hapi kullanma taraftari degildim esimlede öyle anlasmistik o koruncakti sizce ne kadar guvenlidir ?

ben de hap kullanmıyorum canım...bence gayet güvenli bizim yöntemler
gerçi ayprensesle ben yaramazlık yapmıyor değiliz ama napalım yaramazız
Allah sonumuzu hayır etsin

menü süper kuzuş..nedense sufle yapmak hep zor gelmiştir bana...ama senin dediğin tarife bakayım..belki yaparım bi gün..senden çok şey öğrenicem pasta konusunda gess

ben 7/24 buralardayım maşallah bekçi ilan ettim kendimi tatlış senle ben bu topiğin direkleri olduk

ben de direğim bananeeee
ama genelde gesscik senle nöbetleşe burdayız ..
yılmaz bekçileriyiz topikin

20 dk.kalmışşşş.gidiyim bi üstümü değiştiriyim kakao oldu tüm eşofmanım pisim ben

ayy ilahi, çok güldüm tavuk göğsüne, tavuk ve çikolata, ıyyy, valla düşüncesi bile kötü

valla benimde canım neler neler istiyorda franliyorum kendimi.... of keşke böyle yiyip, yiyip kilo alamayan insanlardan olsaydım

çok pratik bir tatlı suffle ya, yaz kış hemde, yazın üstüne dondurmayla harika oluyor, kışında çayın yanında güzel gidiyor, toplasan 15 dk hazır oluyor zaten

benimde favorim o, geçen gün onu deneyelim dedik ve diğerlerine göre daha başarılı

kızlar sesiniz çıkmıyor, bende yatıyorum, yarın sabah 8 de gene yürüyüşe çıkacağım.... buz gibi havada dışarı çıkıp yürümek zor mu, evet ama yürüyüş sonrası her şeye değer

sen pastayı yaparken kocan farketmiyomu tatlış
kız ne öğrencen benden bende o siteden öğreniom bişiler
sufle gerçekten kolay mutlaka deneyinnn
aynen tatlış tamam sende direk ol olsun dimi prenses

aynen tatlımkeşfettiğim çok iyi oldu bundan sonra haftada 1 yaparım gerçi bu sufle adamı şişirir bolca tereyağı ve çikolata var içinde

hakikaten sabah sabah nasıl çıkıyosun tatlım yürüyüşe
ben o saati kendme kar sayar uyurdum valla hemde kış vakti helal olsun sana önünde eğiliyorum
iyi geceler tatlışımmm

Günaydın şekerler akşam ne çok kaynatmışsınız
bir kere bir sufledir tutturmuş gitmişsiniz. bende deneyecceğim ama önce aldığım kiloları vermem lazım kendimi ödüllendirmek için yaparım
BEAUTY bende seninle yürümek istiorum ama sabah 6 buçukta kalkıp 7'de servis beklemek için durağa çıkıyorum
benim kv'de de benimle çıkıyor ama o yürüyüşe gidiyor
tam 5 kilo almışım 4 ayda ilk ay hiç kilo almamıştım aslında demek ki 3 ayda almışım :84:

ELLA annem regl'in 2. ya da 3. gününde gitmek gerek yumurtalıkları o zaman anlıyorlar dedi bende randevu almadım ama sen yinede bugün gidince neler olduğunu yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…