Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:KK52: Akşam eve gelince okumaya başladım ama sonrası malum eti puf kıvamına hızlı geçiş yaptım.Bende korunmak için ilaç hiç kullanmadım,eşim en başta böyle birşey için vücuduna gereksiz birşey almanı istemiyorum demişti,dikkat ederiz dedi,öyle de oldu:KK9:
Kullananlarda kilolar ilaçlada bağdaştırılabilir ama kullanmayanlara ne oluyor bilemedim :)) Bende çalışmaya başlayınca kilo aldım tam 8 kilo :18: evlenirken 50ydim :KK31: İşi bırakınca hemen kendiliğinden 3 kilo gitti sonra da bebiş malum:KK31: Daha almadım ama ne olacak sonunda merak ediyorum :KK9: Gerçekten düzenin farkı oluyor.

yaa neden tam çıkmıyor sayfa :KK50:

Bazı sayfalar izin vermiyor canım,sen olduğu gb söyle ben bakayım :))

:KK9: ayy ilahi, çok güldüm tavuk göğsüne, tavuk ve çikolata, ıyyy, valla düşüncesi bile kötü :KK1:

valla benimde canım neler neler istiyorda franliyorum kendimi.... of keşke böyle yiyip, yiyip kilo alamayan insanlardan olsaydım :KK9:

çok pratik bir tatlı suffle ya, yaz kış hemde, yazın üstüne dondurmayla harika oluyor, kışında çayın yanında güzel gidiyor, toplasan 15 dk hazır oluyor zaten :KK34:

benimde favorim o, geçen gün onu deneyelim dedik ve diğerlerine göre daha başarılı :KK53:

Günaydın şekerler akşam ne çok kaynatmışsınız :KK1:
bir kere bir sufledir tutturmuş gitmişsiniz. bende deneyecceğim ama önce aldığım kiloları vermem lazım kendimi ödüllendirmek için yaparım :KK53:
BEAUTY bende seninle yürümek istiorum ama sabah 6 buçukta kalkıp 7'de servis beklemek için durağa çıkıyorum :KK50:
benim kv'de de benimle çıkıyor ama o yürüyüşe gidiyor :KK8:
tam 5 kilo almışım 4 ayda ilk ay hiç kilo almamıştım aslında demek ki 3 ayda almışım :84:

ELLA annem regl'in 2. ya da 3. gününde gitmek gerek yumurtalıkları o zaman anlıyorlar dedi bende randevu almadım ama sen yinede bugün gidince neler olduğunu yaz olur mu :KK34:

hepimizin derdi kilo :KK50:
ben de 4 ayda 5 kg aldım :KK14:
son 2 aydrı dikkat ediyorum ama sadece mevcut kilomda kalıyorum :KK50: nasıl dikkat etmekse :KK52:
eşimde kilo aldı pantolanları sıkmaya başlamış..yemeyelim abur cubur dedi ohh dedim anla beni çünkü beni yoldan çıkaran o :KK9:

günaydınn kızlarrrr....
bugün bi tembelim anlatamam kaşma misafirler gelicekk:KK37:

gess bekçisiyiz demişşin hakikatten öylee :) ama svitte cokk eskii bnm diğer topikten trensfer olduu:KK16:

sabahları da major bekliyor topiğimizi :)) hepmizin sayesinde var topik saolun kızlarrr...:KK24::KK71:

kızlarr bişi sorcammm...bnm yaptıgım anket görünmüyor sanrım artık ama bn görüyorm onu nasıl kalrdcamm:KK52:

:KK52: Akşam eve gelince okumaya başladım ama sonrası malum eti puf kıvamına hızlı geçiş yaptım.Bende korunmak için ilaç hiç kullanmadım,eşim en başta böyle birşey için vücuduna gereksiz birşey almanı istemiyorum demişti,dikkat ederiz dedi,öyle de oldu:KK9:
Kullananlarda kilolar ilaçlada bağdaştırılabilir ama kullanmayanlara ne oluyor bilemedim :)) Bende çalışmaya başlayınca kilo aldım tam 8 kilo :18: evlenirken 50ydim :KK31: İşi bırakınca hemen kendiliğinden 3 kilo gitti sonra da bebiş malum:KK31: Daha almadım ama ne olacak sonunda merak ediyorum :KK9: Gerçekten düzenin farkı oluyor.

ben hiç 50 kg olmadım :KK14:
boyum 1.72..hep iriydim ben :KK50:
kendimi bildim bileli kilomla başım dertte..
eşim de çıtı pıtı kızları severmiş ama şansına ben çıktım :KK52:

günaydınn kızlarrrr....
bugün bi tembelim anlatamam kaşma misafirler gelicekk:KK37:

gess bekçisiyiz demişşin hakikatten öylee :) ama svitte cokk eskii bnm diğer topikten trensfer olduu:KK16:

sabahları da major bekliyor topiğimizi :)) hepmizin sayesinde var topik saolun kızlarrr...:KK24::KK71:

kızlarr bişi sorcammm...bnm yaptıgım anket görünmüyor sanrım artık ama bn görüyorm onu nasıl kalrdcamm:KK52:

günaydın canikom..
eskidim ben de bu topikte..iyiki gelmiş buraya :KK52:
ben de anketi görüyorum ama nasıl kaldırıcaz bilemedim :KK50:
buarada kolay gelsin sana bugün için...:KK16:

günaydın canikom..
eskidim ben de bu topikte..iyiki gelmiş buraya :KK52:
ben de anketi görüyorum ama nasıl kaldırıcaz bilemedim :KK50:
buarada kolay gelsin sana bugün için...:KK16:

hmmm hep kurcalıyorum ama olmuyorr
saol tatlımmm napcam blimiyorum mutfağa gitmeye korkuyorum ama önce duşa girmem lazmm:26:

bişi daha isticemmm topiğe değerlendirme yapsanızaaaa:KK52:

bunu paylaşmıştım canım :KK1:
bende hap kullanmıyorum düğünden önce 1 ay kullandım sonra eşim ne gerek var ilaç kullanmaya vücut dengeni bozacaksın dedi bende bıraktım. kocacım korunuyor :KK1:

GEBELİKTE ANNE KARNINDAKİ BEBEĞE MÜZİK DİNLETMEK

Anne karnındaki bebeğe çeşitli müzikler, şarkılar dinletmenin etkileri özellikle son yıllarda merak edilir olmuştur ve araştırılmaya başlanmıştır. Öncelikle şunu bilinen bir gerçek ki anne karnındaki bebek (özellikle 5. aydan sonra) sesleri duyabilir. Tabi hanilelikte anne karnındaki bebeğin duyması normal insaların duyması kadar net değildir, sesleri daha boğuk ve uğultulu şekilde duyar. Bebek anne karnında dışarıdan gelen sesleri ve gürültüleri duyar, annenin kalp atış sesini, büyük damarlardan geçen kan sesini duyar, etraftaki insanların sesilerini duyar ancak anne karnındaki bebeğin en net duyduğu ses annesinin sesidir. Çünkü annesinin sesi bebeğe direkt olarak kemik ve dokulardan iletilir, dışarıdaki havadan ve anne karın dokusundan geçerek bebeğe ulaşmak zorunda değildir. Bu nedenle anne karnındaki ve yeni doğan bebeğin en alışık olduğu sesin annesinin sesi olduğu, annesinin sesini doğumdan hemen sonra bile tanıdığı ve başkalarının seslerini verdiğinden farklı tepkiler verdiği bilinen bir gerçektir. Gebelikte bebeğin müzik dinlemesi için kulaklığı annenin kanına dayamak gerekmez, bebek müzik çalardan gelen sesleri de duyabilir.

Gebelikte bebeğe müzik dinletmek gelişimini ve zekasını etkiler mi?
Hamilelik döneminde bebeğe müzik dinletmek bebeğin gelişmesini ve zekasını etkilemez. Bunu gösterecek araştırmalar yoktur. Ancak müzik normal insanlarda olduğu gibi anne karnındaki bebek üzerinde de sakinleştirici bir etki yapabilir, tab, bu etki uygun ritm ve tempodaki müziklerle olur. Bunun için en çok önerilen klasij müzik, klasik türk müziği gibi yavaş tempolu müziklerdir. Hızlı müzikler uygun değildir. Çünkü bebek anne karnında en çok annesinin kalp atım ritmine alışkındır ve bu ritme yakın müziklerden "hoşlanabilir", bu ritmin dışındaki hızlı müzikler yabancı gelebilir ve rahatsız edebilir. Her insanda olduğu gibi anne karnındaki bebekte de alışkanlıklar vardır. Bu nedenle bebek alışkın olduğu sesleri ve müzikleri duyduğunda sakinleştirici etki oluşabilir ve en önemlisi de bebek doğumdan sonra aynı müzikleri duyduğunda tanır ve hoşlanır, sakinleşir. Doğumdan sonra annesinin sesini tanıması gibi gebelik sırasında duyduğu müzikleri de tanıdığı ve bunlar çalındığında sakinleştiği, ağlamayı kestiği gözlenir.

Müzik dinletmenini bebeğimn zeka ve vücut gelişimi, dil öğrenmesi, motor becerisi üzerine etkisi pek beklenmese de ilerleyen yıllarda bunlarla ilgili yeni araştırmalar yapıldıkça bilgiler netleşecektir. Ancak kesin birşey var ki hem normal insanlar hem hamileler üzerinde sakinleştirici ve rahatlatıcı etkisi olan müziğin bebek üzerinde de kötü bir etkisi beklenmez tersine bebek üzerinde sakinleştirici ve doğumdan sonra da aynı müziği hatırlayarak rahatlatıcı, güven verici bir etki gösterecektir. Ayrıca müzik annenin de hamilelik döneminde rahatlamasını ve stresten uzak durmasını sağlar bu açıdandan faydalıdır, stresin gebelikte uzak durulması gereken bir etken olduğu bilinmektedir.

ben hiç 50 kg olmadım :KK14:
boyum 1.72..hep iriydim ben :KK50:
kendimi bildim bileli kilomla başım dertte..
eşim de çıtı pıtı kızları severmiş ama şansına ben çıktım :KK52:

Maşallah o boyla 50 kilo olsan,bence güzel olmaz zaten,azcık ele gelir kıvam iyidir :KK9:
Ben zaten 1.63 flnım,küçükte gösteriyorum,karnım çıkmaya başladıkça teyzeler bana bu yaşta niye evlendin diyecekler yolda :KK31::KK9: Başıma gelmişliği vardır:KK9:

hmmm hep kurcalıyorum ama olmuyorr
saol tatlımmm napcam blimiyorum mutfağa gitmeye korkuyorum ama önce duşa girmem lazmm:26:

bişi daha isticemmm topiğe değerlendirme yapsanızaaaa:KK52:

Yaptııımmm:KK52: Abone olmayıda öğrendim sayende:KK9:

Gs tsk ederim canim cikip bir bakimde nerden bulabilirim soufle kabini gerci browni malzemelerini aldim ilk onu yapim en iyisi :-) bu arada rejime girdim ben minacik bir dilim yerim artikkk :KK1:

Benimde omuzum ve kolum cok agriyor nedense :26:

sitenin adı jinekoloji ve gebelik canım

Hafta hafta baktığım sevdiğim bir site:KK34:
Teşekkür ederim paylaşımın için..Benim ki Yeni Türkü dinliyor:KK9: Ya da ben söylüyorum :KK9: Klasik müzik içini bayıltmasın çocuğun diye düşünüyorum bide bana çok entel geliyor büyüyünce severse dinlesin :KK9:
Bu günlerde ciddi anlamda beni duyduğunu hissediyorum kıpırdıyor elimi koyup konuşuyorum duruyor :) Ben susunca yine kıpırdıyor :) Hatta şuan da kıpırdıyor :KK16:

Gs tsk ederim canim cikip bir bakimde nerden bulabilirim soufle kabini gerci browni malzemelerini aldim ilk onu yapim en iyisi :-) bu arada rejime girdim ben minacik bir dilim yerim artikkk :KK1:

Kuzenimin kızı tam ergen kiloluydu,tabii şimdi genç kız ya dikkat etmeye başladı,ve sadece ekmeği kesti bi anda hiç yemiyor çok zayıfladı çok şaşırmıştım gördüğümde :KK34: Bence işe yarayacaktır.

Son düzenleme:

tatlımm herşy 3.5 tl ciler va ya onlarda vardı 2 tanesi 3.5 bide ben migrostan aldım mecburen 5.90 a 2 tanesi :KK16:
aman küçük oluyo zaten :KK76:

Hafta hafta baktığım sevdiğim bir site:KK34:
Teşekkür ederim paylaşımın için..Benim ki Yeni Türkü dinliyor:KK9: Ya da ben söylüyorum :KK9: Klasik müzik içini bayıltmasın çocuğun diye düşünüyorum bide bana çok entel geliyor büyüyünce severse dinlesin :KK9:
Bu günlerde ciddi anlamda beni duyduğunu hissediyorum kıpırdıyor elimi koyup konuşuyorum duruyor :) Ben susunca yine kıpırdıyor :) Hatta şuan da kıpırdıyor :KK16:

yaa böyle anlatıp kıskandırma biziiiiii :KK52:
Allah bizde nasip eder inşallah vakti gelince....

günaydınnnnnn tünaydınnnn tatlışkolarr yinee yenii bi güne merhaba :KK16:
tüm gününüz mutlu geçsinnnn :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar:

günaydın ges cannn :KK16:
sana da çok mutlu günlerr :KK16:
aa senin de misafirin var dimi bu akşam?
sana da kolay gelsiinnn :KK70:

X