- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.361
yaa neden tam çıkmıyor sayfa
ayy ilahi, çok güldüm tavuk göğsüne, tavuk ve çikolata, ıyyy, valla düşüncesi bile kötü
valla benimde canım neler neler istiyorda franliyorum kendimi.... of keşke böyle yiyip, yiyip kilo alamayan insanlardan olsaydım
çok pratik bir tatlı suffle ya, yaz kış hemde, yazın üstüne dondurmayla harika oluyor, kışında çayın yanında güzel gidiyor, toplasan 15 dk hazır oluyor zaten
benimde favorim o, geçen gün onu deneyelim dedik ve diğerlerine göre daha başarılı
Günaydın şekerler akşam ne çok kaynatmışsınız
bir kere bir sufledir tutturmuş gitmişsiniz. bende deneyecceğim ama önce aldığım kiloları vermem lazım kendimi ödüllendirmek için yaparım
BEAUTY bende seninle yürümek istiorum ama sabah 6 buçukta kalkıp 7'de servis beklemek için durağa çıkıyorum
benim kv'de de benimle çıkıyor ama o yürüyüşe gidiyor
tam 5 kilo almışım 4 ayda ilk ay hiç kilo almamıştım aslında demek ki 3 ayda almışım :84:
ELLA annem regl'in 2. ya da 3. gününde gitmek gerek yumurtalıkları o zaman anlıyorlar dedi bende randevu almadım ama sen yinede bugün gidince neler olduğunu yaz olur mu
Akşam eve gelince okumaya başladım ama sonrası malum eti puf kıvamına hızlı geçiş yaptım.Bende korunmak için ilaç hiç kullanmadım,eşim en başta böyle birşey için vücuduna gereksiz birşey almanı istemiyorum demişti,dikkat ederiz dedi,öyle de oldu
Kullananlarda kilolar ilaçlada bağdaştırılabilir ama kullanmayanlara ne oluyor bilemedim :)) Bende çalışmaya başlayınca kilo aldım tam 8 kilo :18: evlenirken 50ydimİşi bırakınca hemen kendiliğinden 3 kilo gitti sonra da bebiş malum Daha almadım ama ne olacak sonunda merak ediyorum Gerçekten düzenin farkı oluyor.
Bazı sayfalar izin vermiyor canım,sen olduğu gb söyle ben bakayım :))
günaydınn kızlarrrr....
bugün bi tembelim anlatamam kaşma misafirler gelicekk
gess bekçisiyiz demişşin hakikatten öylee :) ama svitte cokk eskii bnm diğer topikten trensfer olduu
sabahları da major bekliyor topiğimizi :)) hepmizin sayesinde var topik saolun kızlarrr...
kızlarr bişi sorcammm...bnm yaptıgım anket görünmüyor sanrım artık ama bn görüyorm onu nasıl kalrdcamm
günaydın canikom..
eskidim ben de bu topikte..iyiki gelmiş buraya
ben de anketi görüyorum ama nasıl kaldırıcaz bilemedim
buarada kolay gelsin sana bugün için...
hmmm hep kurcalıyorum ama olmuyorr
saol tatlımmm napcam blimiyorum mutfağa gitmeye korkuyorum ama önce duşa girmem lazmm:26:
bişi daha isticemmm topiğe değerlendirme yapsanızaaaa
nasıl yapılıyor kiii..
benim değerlendşrmem 10 numara 5 yıldız
yukarda sağda değerlendirme var canm ordann
Akşam eve gelince okumaya başladım ama sonrası malum eti puf kıvamına hızlı geçiş yaptım.Bende korunmak için ilaç hiç kullanmadım,eşim en başta böyle birşey için vücuduna gereksiz birşey almanı istemiyorum demişti,dikkat ederiz dedi,öyle de oldu
Kullananlarda kilolar ilaçlada bağdaştırılabilir ama kullanmayanlara ne oluyor bilemedim :)) Bende çalışmaya başlayınca kilo aldım tam 8 kilo :18: evlenirken 50ydimİşi bırakınca hemen kendiliğinden 3 kilo gitti sonra da bebiş malum Daha almadım ama ne olacak sonunda merak ediyorum Gerçekten düzenin farkı oluyor.
Bazı sayfalar izin vermiyor canım,sen olduğu gb söyle ben bakayım :))
ben hiç 50 kg olmadım
boyum 1.72..hep iriydim ben
kendimi bildim bileli kilomla başım dertte..
eşim de çıtı pıtı kızları severmiş ama şansına ben çıktım
hmmm hep kurcalıyorum ama olmuyorr
saol tatlımmm napcam blimiyorum mutfağa gitmeye korkuyorum ama önce duşa girmem lazmm:26:
bişi daha isticemmm topiğe değerlendirme yapsanızaaaa
sitenin adı jinekoloji ve gebelik canım
Gs tsk ederim canim cikip bir bakimde nerden bulabilirim soufle kabini gerci browni malzemelerini aldim ilk onu yapim en iyisibu arada rejime girdim ben minacik bir dilim yerim artikkk
Benimde omuzum ve kolum cok agriyor nedense :26:
günaydınnnnnn tünaydınnnn tatlışkolarr yinee yenii bi güne merhaba
tüm gününüz mutlu geçsinnnn
Gs tsk ederim canim cikip bir bakimde nerden bulabilirim soufle kabini gerci browni malzemelerini aldim ilk onu yapim en iyisibu arada rejime girdim ben minacik bir dilim yerim artikkk
Benimde omuzum ve kolum cok agriyor nedense :26:
Hafta hafta baktığım sevdiğim bir site
Teşekkür ederim paylaşımın için..Benim ki Yeni Türkü dinliyorYa da ben söylüyorum Klasik müzik içini bayıltmasın çocuğun diye düşünüyorum bide bana çok entel geliyor büyüyünce severse dinlesin
Bu günlerde ciddi anlamda beni duyduğunu hissediyorum kıpırdıyor elimi koyup konuşuyorum duruyor :) Ben susunca yine kıpırdıyor :) Hatta şuan da kıpırdıyor
günaydınnnnnn tünaydınnnn tatlışkolarr yinee yenii bi güne merhaba
tüm gününüz mutlu geçsinnnn