- 2 Nisan 2013
- 4.066
- 28
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.421
Gez gez
Kıskansında daha çabuk yapsın
İnşallah öyle oluruz
Allah gönlüne göre versinn
Normaldir herhaldeBizde öyle aksiyonlar yok,hiç kavga etmedik Ses yükselmemesi ve inat etmemek başlıca kurallarımızdı,öyle de gidiyor Olsun normaldir,ebat büyümedikçe çakmak iyidir
HoşgeldiiiinnOhh yakınsak bekliyorum işte..Sen nereliydin?
Fotoğrafım yok ya,yükleyim,eşim gelsin göbişide çeksin onu da yükleyim
HoşgeldiiinnnAyıp yok,devam
Evet planlar sıklaşıyor,seviniyorum
sen de pek tazesin canım ayyyhh benim tek derdim kv kv.sini doğrayan gelin olucam en sonundaa
hoş buldum canım direkt anlatıyorum o zaman. düğünden hemen daha bi ay dolmadan oturduğumuz binaya taşındı pek muhterem(!) kv. sırf oğlunun peşinden ayrılamadığı için neyse sınırı koyarsam zırt pırt bizi rahatsız etmez dedim. bi nevi öyle oldu sayılır sürekli yanına çıkmıyorum bazen 3 gün görmediğim oluyo ne mutluu bana o zaman. neyse bugünkü sinir harbimi anlatıyım yoksa destan yazıcam
bi yere gidicekmiş kapıma geldi napıyosun fln temizlik fln dedim. ben de şuraya gidecem gelir misin sende uzaktan bi akrabası gelmiş ona işte. hemen mi çıkıyosun dedim evet dedi. keşke habaerim olsaydı erken ona göre ayarlardım kendimi dedim. zaten kocanı aradım kızdı bana niye beni arıyosun tospiği ara giderse gider gitmezse gitmez demiş eşim kapamış teli. ohh iyi etmiş.
kadın hep böyle yapıyo bana bi misafir gelmek istiyo mesela gidiyo kafasına göre gün veriyo beni gördüğü halde yanında olduğum halde bana söylemiyo gidiyo akşam eşim gelince ona söylüyo şu şu size gelmek istiyo pazar günü dedim( bi de pazar günü tek tatil günümüz) sanki eşim misafiri ağırlıcak yokmuşum gibi davranıyo napıyım şimdi ben bunu heeee
sen de pek tazesin canım ayyyhh benim tek derdim kv kv.sini doğrayan gelin olucam en sonundaa
hoş buldum canım direkt anlatıyorum o zaman. düğünden hemen daha bi ay dolmadan oturduğumuz binaya taşındı pek muhterem(!) kv. sırf oğlunun peşinden ayrılamadığı için neyse sınırı koyarsam zırt pırt bizi rahatsız etmez dedim. bi nevi öyle oldu sayılır sürekli yanına çıkmıyorum bazen 3 gün görmediğim oluyo ne mutluu bana o zaman. neyse bugünkü sinir harbimi anlatıyım yoksa destan yazıcam
bi yere gidicekmiş kapıma geldi napıyosun fln temizlik fln dedim. ben de şuraya gidecem gelir misin sende uzaktan bi akrabası gelmiş ona işte. hemen mi çıkıyosun dedim evet dedi. keşke habaerim olsaydı erken ona göre ayarlardım kendimi dedim. zaten kocanı aradım kızdı bana niye beni arıyosun tospiği ara giderse gider gitmezse gitmez demiş eşim kapamış teli. ohh iyi etmiş.
kadın hep böyle yapıyo bana bi misafir gelmek istiyo mesela gidiyo kafasına göre gün veriyo beni gördüğü halde yanında olduğum halde bana söylemiyo gidiyo akşam eşim gelince ona söylüyo şu şu size gelmek istiyo pazar günü dedim( bi de pazar günü tek tatil günümüz) sanki eşim misafiri ağırlıcak yokmuşum gibi davranıyo napıyım şimdi ben bunu heeee
ben boluluyum tatlımm
yükle yükleeeemerak ettim çookkkk
du seni bu hesabıma da ekleyimm
ayyy kızlar buralardasınız gündüz dimii ben şimdi çıkıyorum eşim aradı hazırlan seni almaya geliyorum dedi gidiyim hazırlanıyım görüşürüz yarın
Kocamın da ümidi ebatın büyümemesi zaten
Ay ne güzel ya nasıl başarıyosunuz biz hem inat hem çok ateşli kavga ediyoruz
hakikaten sabah sabah nasıl çıkıyosun tatlım yürüyüşe
ben o saati kendme kar sayar uyurdum valla hemde kış vakti helal olsun sanaönünde eğiliyorum
iyi geceler tatlışımmm
ben 58 olmadan suffle falan yapmayacağım kendime, yılbaşında doğum günüm, kararlıyım, 12 gün var, hiç bir şekilde bozmayacağım dieti, 4 kilo falanda veririm herhaldebir kere bir sufledir tutturmuş gitmişsiniz. bende deneyecceğim ama önce aldığım kiloları vermem lazım kendimi ödüllendirmek için yaparım
BEAUTY bende seninle yürümek istiorum ama sabah 6 buçukta kalkıp 7'de servis beklemek için durağa çıkıyorum
benim kv'de de benimle çıkıyor ama o yürüyüşe gidiyor
tam 5 kilo almışım 4 ayda ilk ay hiç kilo almamıştım aslında demek ki 3 ayda almışım :84:
hepimizin derdi kilo
ben de 4 ayda 5 kg aldım
son 2 aydrı dikkat ediyorum ama sadece mevcut kilomda kalıyorumnasıl dikkat etmekse
eşimde kilo aldı pantolanları sıkmaya başlamış..yemeyelim abur cubur dedi ohh dedim anla beni çünkü beni yoldan çıkaran o
5-6 dan sonra yememey çalış canım, bol su ve yeşil çay iç.... bunlarlar bile kilo veren insanlar var....Biz zaten yemegin yaninda hic ekmek yemegiz ben annemlerde aksam yemegini en gec 4 de yerdim simdi esimi bekliyorum o zmn da gec oluyor 6 bucuk da ancak evde oluyor o kilo aldiriyor zaten ve esim cikolata hastasi yemekten sonra illahi tatli yiyecek e benimde canim cekiyor
Neyse artik bende erken yiyip bol bol yürüyüse cikarim
Son ayların çok sıcağa denk gelirse zorlanabilirsin diye düşünüyorum..Ocak'ta son adetini gördükten sonra çalışırsan Ekim gb olur nasipse,Terazi burcu olur ve tanıdığım bütün teraziler yüz güzellikleriyle beraber farklı bir enerjileri vardırTemmuz gb 6. ayın olur ki tatile de gidebilirsin istiyorsan Rabbimin izniyle tabii herşeyden önce..
beauty'cim bence eşin özellikle diyor annemin yemekleri gibi olmamış diye..çünkü öyle deyince döktürüyormuşsun ya sen yolunu bulmuşben olsam ben de öyle yaparım boyun kaç senin? 12 günde 4kg süper olur eğer verirsen listeni yaz bana..gerçi vermesen de yaz kısaca..
biz de yemek yedik şimdi film izleyelim diyoruz...sıradan ama başbaşa huzur dolu bi doğum günü işte.
bu arada foto ekliyim...gerçi istediğim gibi olmadı ama söz verdiğim içn ekliyim
MerhabaaBen de geleyim mi aranıza
Prensesler çok nazlı oluyor ama çok da şeker oluyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Doğumdan sonra beraber anne bebek taçları filan oluyor ya ah ne güzel olur ya büyüdü mü arkadaş gibi olursunuz biz annemle öyleydik
Ama benim gönlümden erkek bebiş geçiyor hep
Biz çok kapışıyoruz ya ilk zamanlar normal midir acabaİlk zamanlar tuhaf geliyordu bekarken daha özgür davranıyordum öyle davranmaya devam edince eşim de heyheylenmeye başladı
En son çakmak fırlattımDoğal deyin ya nolur Sizin nasıl gidiyor
olsun 88'liyim ben bak benim daha 2 yılım varmış demekki
hoşgeldinkiii
evettt o bizim prensesimizz
ayprensesi kıskanmaz umarım
ben de yeni gelin sayılırım dimi kızlarrmerhabaa o kadar doluyum kii direk boşatabilir miyiim içimi yoksa ayıp mı olur önce bi tanışıp kaynaşmak mı gerek dersiniz
Cok şükür gitti misafirlr..anca geldmm
Pc almış alıntılaya alıntılaya okuyordm kiii eşim bn oyun oyuncam ddi menerjilik oyunu bozulduu başıma tır şöförü oldu teldn giriyormifadeleri atıyorm kafDn..
Anneler gelmdi yemeğe morLim cok bozuldu..ndn geldiler Anlamadm. .
Şehriyeli domates çorbası orman kebabı yaptım güveç tencersinde.. normalde asla yapmam ama ilk defa yPtm içn eti bölünce çok güzel dağıldı bnds güzel olmuş dedim. Kp de harika olmuş ama soğanları yiyemçcm dedi herkez ck beğendi. Sağ olsunlar kc ile görümcem sarma yapmışlar..bu aksmı iyi atlattım kızlar.
Svitxim pastan harika görünüyor. .
Tospağacım kv mesafeni korumaya devam iyi yapıyorsun. .
Gess'im snnin nsl geçti??
Eşimle konuşmadm daha bebek işini hakkımızda hayırlısı
oo süper tatlımmçok sevindimmmmm iyi atlatmana canımm
annenler neden gelmedi tatlış? bi sorun yok inşallah :44:
benm de herşey iyiydi tatlım yemeğe boğdum bende mercimek çorbası barbunya pilaki dolapta et vardı ondan sebzeli et pilav bide kv sağolsun mantı göndermiş onu haşladımçayın yannda buzlukta poğaçam vardı onu çıkardım alman pastası yapmıştım bidesufleyi görmüşler yaptığımı nette ondan istedi ablam ondan yaptım manyak bişi oldu ama öldü diyebilirimmm
allaha şükür atlattık tatlış
oo süper tatlımmçok sevindimmmmm iyi atlatmana canımm
annenler neden gelmedi tatlış? bi sorun yok inşallah :44:
benm de herşey iyiydi tatlım yemeğe boğdum bende mercimek çorbası barbunya pilaki dolapta et vardı ondan sebzeli et pilav bide kv sağolsun mantı göndermiş onu haşladımçayın yannda buzlukta poğaçam vardı onu çıkardım alman pastası yapmıştım bidesufleyi görmüşler yaptığımı nette ondan istedi ablam ondan yaptım manyak bişi oldu ama öldü diyebilirimmm
allaha şükür atlattık tatlış