Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ayyy kızlar buralardasınız gündüz dimii ben şimdi çıkıyorum eşim aradı hazırlan seni almaya geliyorum dedi gidiyim hazırlanıyım görüşürüz yarın

Kocamın da ümidi ebatın büyümemesi zaten

Ay ne güzel ya nasıl başarıyosunuz biz hem inat hem çok ateşli kavga ediyoruz

aynıı apartmanda oturmak kadar kötü bişi yok galiba:18::18: ha bide beraber oturmak var doğru :18::18:
anlamıyorum bu insanları ya bi ocuğunu bırakta birey olsun ya koca adamın peşinden koşa koşa gelmek nedir
eşinde duymamış gibi yapsa sonra misafire mahçup olsa kv niz nasıl olur bi kere rezil olursun ama sana söylemeden çağıramaz bidahakine

Aynı binaya taşınmak mı? Pess diyorumm..Davranışlarıda düşünürsek oğluna bende işin içindeyim edası var sanki Neyse ki eşinin tepkileri böyleyse 1-0 öndesin

ben boluluyum tatlımm
yükle yükleeee merak ettim çookkkk
du seni bu hesabıma da ekleyimm

Göndermiştim bende istek Yakınmışız gerçekten sevinirim valla

ayyy kızlar buralardasınız gündüz dimii ben şimdi çıkıyorum eşim aradı hazırlan seni almaya geliyorum dedi gidiyim hazırlanıyım görüşürüz yarın

İnşallah eşi tospaaayı alıp annesinin yanına gitmiyordur Şimdi annesi aramıştır eşini beni almaya gelir misin diye e direk oraya gidip alsa olmaz Ayyy çok fena şey geldi aklıma

Kocamın da ümidi ebatın büyümemesi zaten

Ay ne güzel ya nasıl başarıyosunuz biz hem inat hem çok ateşli kavga ediyoruz

Ateşi kavgada harcamayın
Valla nasıl başarıyoruz bilmiyorum yapı meselesi dedikleri şey galiba,ben üzülürsem susarım eşimde susunca hiç sevmez,o da üzülürse sakinleşir bende kıyamam..Konuşup anlaşırız,daha delirtemedik birbirimizi Normalde çok neşeliyiz zaten,susunca kavga varmış gb oluyor bizde Ruhh eşim o benim,konuşmadan anlaşıyoruz zaten Geçen arabada gidiyoruz bişey desem olur mu dedi,fikrin beni annelere bırakmazsa olmaz dedim,doğru diyorsun beraber gidelim dedi Biz düşünüp direk cevapları sunuyoruz birbirimize Bazen korkutucu olabiliyor tabi düşünce okumak gb

hakikaten sabah sabah nasıl çıkıyosun tatlım yürüyüşe
ben o saati kendme kar sayar uyurdum valla hemde kış vakti helal olsun sana önünde eğiliyorum
iyi geceler tatlışımmm

valla yürüyüş ve spor bir tutku benim için, çalışırken bile araya sıkıştırıyorum... hele ki boşken her gün 2-3 saat yapardım ....
ben 58 olmadan suffle falan yapmayacağım kendime, yılbaşında doğum günüm, kararlıyım, 12 gün var, hiç bir şekilde bozmayacağım dieti, 4 kilo falanda veririm herhalde
çok erken çıkıyormuşsun ya, ben öğleci olduğum için, sabahları yürüyüş imkanım oluyor en azından....

beni de baştan çıkaran eşim valla, bıraksa beni, ne güzel diet yemekleri yaparım ben.... ama çıldırtıyor beni diet yemekleri yaptığım gün... annemin yemekleri daha güzel diyor biliyor öyle diyince ben diet yemeği yapmayı bırakıp normal yemeğe geçeceğim ki nitekim öyle oluyor sonra bende lafın altına kalmamak için döktürüyorum börekleri, pastaları... derken al sana kilo oluyor

5-6 dan sonra yememey çalış canım, bol su ve yeşil çay iç.... bunlarlar bile kilo veren insanlar var....

ben haziran gibi hamile kalmayı düşünüyorum, mart gibi doğmuş olur bebeğim... öğretmen olduğum için dönemi kapatıp, eylül ayına kadar bebişle vakit geçirmeyi düşünüyorum....6 aylıkken de işe başlarım işte

kızlar ya ben çalıştığım için sabahları sizle olamıyorum, spordan sonra koştur koştur okula gidiyorum, anca bu saatte yemeğimi yemiş, pc karşısına geçiyorum.... uzun tenefüsüm yokki telefondan sizi takip edeyim ... şimdi de kimsecikler yok...
swit kocasıyla doğum günü kutluyordur...
prensesin misafiri vardı...
asoşunda misafiri vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam...
neyse ben de kendi başıma dolaşırım artık

selam kızçelerrr

şurda bakmadığım 2 saat içinde bile kaynatmışınız alıntı yapıcaktım ama baktım hepsini alıntılamam gerekecek özet geçeyim dedim.

asoşum, şu anda misafirlerin ve minik canavarla boğuşuyorsundur...o minik canavarı yirim ben..bu arada doğru didin,aynı şehirde olaydın gelirdik size hem kalabalık iyidir pastamızı da alır gelirdim ben de domates çorbası,dalyan köfte ve pilav yaptım...salona hazırladım güzel oldu...keşke hergün doğum günüm olsa diyor benimki

plojo biz de eşimle hep okuruz birbirimizin düşüncelerini..o yüzden sürpriz yapamıyoruz ki birbirimize hemen anlarız
ama çok güzel bişey insanın ruh eşinin olması

yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgeldiler...kv mağduru bi gelinimiz daha gelmiş tospağacım zaten tavrını koymuşsun sen mis gibi..eşin de senden yana çatlasın kv ay kötümüyüm neyim..
just'çım biz de eşimle arada tartışırız evlenmeden önce eşim bi kaç gün konuşmazdı benle ama artık bikaç saat bile küs kalamıyoruz sarılıp öpüşüp koklaşıp barışıyoruz tartışmalar tuz biber ama ölçülü olursa dimi

beauty'cim bence eşin özellikle diyor annemin yemekleri gibi olmamış diye..çünkü öyle deyince döktürüyormuşsun ya sen yolunu bulmuş ben olsam ben de öyle yaparım boyun kaç senin? 12 günde 4kg süper olur eğer verirsen listeni yaz bana..gerçi vermesen de yaz kısaca..

biz de yemek yedik şimdi film izleyelim diyoruz...sıradan ama başbaşa huzur dolu bi doğum günü işte.

bu arada foto ekliyim...gerçi istediğim gibi olmadı ama söz verdiğim içn ekliyim

öncelikle pasta süper olmuş, kalp şeklindeki sunumda çok güzel olmuş.... çok beğendim

168 boyum, hedefim 4 kiloda bakalım ne kadar vereceğim... şayet dieti bozmayıp verebilirsem listeyi paylaşırım senle ama çok kararlıyım bu sefer.... ben hiç etek giymem, bacaklarım kalındır, yapısal ama artık etek giymek istiyorum ya...

Merhabaa Ben de geleyim mi aranıza

hoşgeldin canmm aramızaaa

olsun 88'liyim ben bak benim daha 2 yılım varmış demekki

hoşgeldinkiii

evettt o bizim prensesimizz
ayprensesi kıskanmaz umarım

yok canm estafrullahh....

ben de yeni gelin sayılırım dimi kızlarr merhabaa o kadar doluyum kii direk boşatabilir miyiim içimi yoksa ayıp mı olur önce bi tanışıp kaynaşmak mı gerek dersiniz

hoşgeldin canmmm tabiki anlatabıilirsinn ne demek dertleşmek için burdayızz

Cok şükür gitti misafirlr..anca geldmm
Pc almış alıntılaya alıntılaya okuyordm kiii eşim bn oyun oyuncam ddi menerjilik oyunu bozulduu başıma tır şöförü oldu teldn giriyorm ifadeleri atıyorm kafDn..

Anneler gelmdi yemeğe morLim cok bozuldu..ndn geldiler Anlamadm. .
Şehriyeli domates çorbası orman kebabı yaptım güveç tencersinde.. normalde asla yapmam ama ilk defa yPtm içn eti bölünce çok güzel dağıldı bnds güzel olmuş dedim. Kp de harika olmuş ama soğanları yiyemçcm dedi herkez ck beğendi. Sağ olsunlar kc ile görümcem sarma yapmışlar..bu aksmı iyi atlattım kızlar.

Svitxim pastan harika görünüyor. .
Tospağacım kv mesafeni korumaya devam iyi yapıyorsun. .
Gess'im snnin nsl geçti??
Eşimle konuşmadm daha bebek işini hakkımızda hayırlısı

oo süper tatlımm çok sevindimmmmm iyi atlatmana canımm
annenler neden gelmedi tatlış? bi sorun yok inşallah :44:

benm de herşey iyiydi tatlım yemeğe boğdum bende mercimek çorbası barbunya pilaki dolapta et vardı ondan sebzeli et pilav bide kv sağolsun mantı göndermiş onu haşladım çayın yannda buzlukta poğaçam vardı onu çıkardım alman pastası yapmıştım bidesufleyi görmüşler yaptığımı nette ondan istedi ablam ondan yaptım manyak bişi oldu ama öldü diyebilirimmm
allaha şükür atlattık tatlış

Sn baya döktürmüşsün cnm helel
Annemlerle sorn yok tbide ndn gelmediler bilmiyorm minik bebek uykusuzdu o yuzdn sanırm bilmiyorum

Sn baya döktürmüşsün cnm helel
Annemlerle sorn yok tbide ndn gelmediler bilmiyorm minik bebek uykusuzdu o yuzdn sanırm bilmiyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…