Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Kısmetse ekonomik durumları biraz toparlayalım çok istiyorum valla eşime kalsa hemen bu akşam

Kız mı erkek mi seninki canım

İnşallah istediğiniz zamanda olsun Rabbim aratmadan..
Prensess bnm ki prenseess:81:
Nasıl gidiyor evlilik?

Nasıl gidiyor evlilik?

Prensesler çok nazlı oluyor ama çok da şeker oluyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Doğumdan sonra beraber anne bebek taçları filan oluyor ya ah ne güzel olur ya büyüdü mü arkadaş gibi olursunuz biz annemle öyleydik

Ama benim gönlümden erkek bebiş geçiyor hep

Biz çok kapışıyoruz ya ilk zamanlar normal midir acaba İlk zamanlar tuhaf geliyordu bekarken daha özgür davranıyordum öyle davranmaya devam edince eşim de heyheylenmeye başladı

En son çakmak fırlattım Doğal deyin ya nolur Sizin nasıl gidiyor

Ben yaşlımıyım Bende 86 lıyım..Ama gezin tabii ben çok gezdim,artık bebişle gezmeye karar verdik Gezmektende vazgeçmiyoruz yalnız çocuğuda kendimize benzetecez Rabbim aratmasın yeter ki..

olsun 88'liyim ben bak benim daha 2 yılım varmış demekki

Merhabaa Ben de geleyim mi aranıza

hoşgeldinkiii

Nasıl gidiyor evlilik?

evettt o bizim prensesimizz
ayprensesi kıskanmaz umarım

huhuuuu kızlarr ben geldimm
yemeklerim hazırrr bi tek marulu unutmuşuz eşim kuzenimi almaya gittiğinde alacak

evettt gideriz plojoya da gideriz
gezellim görelim yaparız.
seneye da vana sana geliriz

bu arada benim saat geldi
6da görüşürüüzzz

ayneeeen gidelim valla bana çok yakınmış sen ordan atla ben burdan
ben hep beklerim ki yazın boluya kışın vana

abone olmak güzel cnm :)))

vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:103:

ocakta yap tatlış ya azcık daha tadını çıkar yeni evliliğinn

gerçekten gelmeyi çok isterdim tatlışş ben bu topikteki bütünn gelinleri çok seviyorum
yakınmışızz senle senin resmin varmıydı yahuu seni merak ettimmm:44::44:

bizimde planlarımızda şubatta gidersek öbür sene ağustosta geri dönmek tatlışım :26: bendede aynısı olur heralde tatlış bende boluya döndüğüm gün bu zaferi kutlarım bi bebikle rabbim nasip ederse tabii

hoşgeldin tatlım aramızaa

genelde cee diyip gidiyo yeni gelenler sen kalıcı ol bak ne güzel muhabbet ediyoruzz

Hiç kaçırmam ya hele bu yeni evli problemlerini paylaşcak insan yok etrafımda birine anlatmazsam çatlarım ne güzel fikir alışverişi yaparız yemek, geçinme vs konularında

Yalnız benim internet konusunda bi problemim var o yüzden uzun süreli kaybolup geri geliyorum yoksa sonuna kadar sadık olucağıma söz veriyorum bu topicee

ben de yeni gelin sayılırım dimi kızlarr merhabaa o kadar doluyum kii direk boşatabilir miyiim içimi yoksa ayıp mı olur önce bi tanışıp kaynaşmak mı gerek dersiniz

ben de yeni gelin sayılırım dimi kızlarr merhabaa o kadar doluyum kii direk boşatabilir miyiim içimi yoksa ayıp mı olur önce bi tanışıp kaynaşmak mı gerek dersiniz

İkisini bi arada yap çok merak ettim ya

Ayrıca sen yeni evli sayılmazsan ben kart filan sayılırım

Son düzenleme:

aynen tatlımmm burdaki gelinler bütün dertlerinizi dinler dertlere derman olunda isterler
tamam tatlım aşkolsun bizde 7/24 burda değiliz
hoşgeldin o zaman tekrardan aramızaa

hoşgeldin tatlımm tabiki dnleriz direk içini boşaltmaya başlayabilirsin
aralardada kaynaşırızı

Siz yine de benim dermanlarıma çok uymayın ben biraz cazgırım

Adamlar boşarsa karışmam sorumlusu ben değilim

abone olmak güzel cnm :)))

vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:103:

aaaa şaşırdımm bu aralıktan mı bahsediyoruz
yaşasın teyze olucam
seni kıskanırsam sen de teyze olursun

Ben yaşlımıyım Bende 86 lıyım..Ama gezin tabii ben çok gezdim,artık bebişle gezmeye karar verdik Gezmektende vazgeçmiyoruz yalnız çocuğuda kendimize benzetecez Rabbim aratmasın yeter ki..

ben de 87'liyim..aşağı yukarı aynı yaşta anne olucaz senle

hoşgeldin aramıza..gel de bi şartla gitmek yoook

genelde cee diyip gidiyo yeni gelenler sen kalıcı ol bak ne güzel muhabbet ediyoruzz

evet yaa cee deyip gidiyolar beğenmiyolar mı ne bizi
asoş yazasım geldi ve yazdımmm
sen dün eşin pasta yaptığını anlamadı mı yazmıştın ben ona cevap yazmadım ya içimde kaldı şimdi yazayım ay ne manyakım
eşim anlamaz mı hatta sana süpriz yapıcam girme mutfağa dedim
saklayamam ki ben ondan bişey...hediyesini bile dayanamayıp günler öncesinden verdim valla bi değişiğim ben

kuzenlerinin gelmesine sonn 40 dk...aynı şehirde olsaydık gelir senden birer kap yemek alırdım
daha eve gidip kocama d.günü sofrası hazıırlıycam
bu arada pastanın fotosunu çektim sizin içn akşama koyarım..

Gitmem burası kalabalık cümbüş yapılır burda

yaz tatlışım yaz asoş yaz
bende saklayamam bu huyumuzda benziyo çaktırırm mutlaka süprizi
aynen tatlış şimdi kalkıp pilavı yapacaammm
eveeett sivitoş pastanı çok merak ediyorummm att mutlaka
bu arada ne yemek yapcan kocanaa
valla burda olsaydın yemeklerin yarısını sana koyardım hatta en vercem beraber yerdikk

olsun 88'liyim ben bak benim daha 2 yılım varmış demekki
evettt o bizim prensesimizz
ayprensesi kıskanmaz umarım

Gez gez
Kıskansında daha çabuk yapsın

İnşallah öyle oluruz
Allah gönlüne göre versinn
Normaldir herhalde Bizde öyle aksiyonlar yok,hiç kavga etmedik Ses yükselmemesi ve inat etmemek başlıca kurallarımızdı,öyle de gidiyor Olsun normaldir,ebat büyümedikçe çakmak iyidir

gerçekten gelmeyi çok isterdim tatlışş ben bu topikteki bütünn gelinleri çok seviyorum
yakınmışızz senle senin resmin varmıydı yahuu seni merak ettimmm:44::44:
:

Hoşgeldiiiinn Ohh yakınsak bekliyorum işte..Sen nereliydin?
Fotoğrafım yok ya,yükleyim,eşim gelsin göbişide çeksin onu da yükleyim

Hoşgeldiiinnn Ayıp yok,devam

ben de 87'liyim..aşağı yukarı aynı yaşta anne olucaz senle

Evet planlar sıklaşıyor,seviniyorum

İkisini bi arada yap çok merak ettim ya

Ayrıca sen yeni evli sayılmazsan ben kart filan sayılırım
sen de pek tazesin canım ayyyhh benim tek derdim kv kv.sini doğrayan gelin olucam en sonundaa

hoş buldum canım direkt anlatıyorum o zaman. düğünden hemen daha bi ay dolmadan oturduğumuz binaya taşındı pek muhterem(!) kv. sırf oğlunun peşinden ayrılamadığı için neyse sınırı koyarsam zırt pırt bizi rahatsız etmez dedim. bi nevi öyle oldu sayılır sürekli yanına çıkmıyorum bazen 3 gün görmediğim oluyo ne mutluu bana o zaman. neyse bugünkü sinir harbimi anlatıyım yoksa destan yazıcam

bi yere gidicekmiş kapıma geldi napıyosun fln temizlik fln dedim. ben de şuraya gidecem gelir misin sende uzaktan bi akrabası gelmiş ona işte. hemen mi çıkıyosun dedim evet dedi. keşke habaerim olsaydı erken ona göre ayarlardım kendimi dedim. zaten kocanı aradım kızdı bana niye beni arıyosun tospiği ara giderse gider gitmezse gitmez demiş eşim kapamış teli. ohh iyi etmiş.
kadın hep böyle yapıyo bana bi misafir gelmek istiyo mesela gidiyo kafasına göre gün veriyo beni gördüğü halde yanında olduğum halde bana söylemiyo gidiyo akşam eşim gelince ona söylüyo şu şu size gelmek istiyo pazar günü dedim( bi de pazar günü tek tatil günümüz) sanki eşim misafiri ağırlıcak yokmuşum gibi davranıyo napıyım şimdi ben bunu heeee

ben boluluyum tatlımm
yükle yükleeee merak ettim çookkkk
du seni bu hesabıma da ekleyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…