- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.401
Merhabaa Ben de geleyim mi aranıza
Hoşgeldiiin bileeee:13:
Ben de 90lıyım
Büyümüşsün büyümüşsün,sen yapacan mı bebiş?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 90lıyım
Hoşgeldiiin bileeee:13:
Büyümüşsün büyümüşsün,sen yapacan mı bebiş?
Kısmetse ekonomik durumları biraz toparlayalım çok istiyorum valla eşime kalsa hemen bu akşam
Kız mı erkek mi seninki canım
İnşallah istediğiniz zamanda olsun Rabbim aratmadan..
Prensess bnm ki prenseess:81:
Nasıl gidiyor evlilik?
Ben yaşlımıyım Bende 86 lıyım..Ama gezin tabii ben çok gezdim,artık bebişle gezmeye karar verdik Gezmektende vazgeçmiyoruz yalnız çocuğuda kendimize benzetecez Rabbim aratmasın yeter ki..
İnşallah istediğiniz zamanda olsun Rabbim aratmadan..
Prensess bnm ki prenseess:81:
Nasıl gidiyor evlilik?
evettt gideriz plojoya da gideriz
gezellim görelim yaparız.
seneye da vana sana geliriz
bu arada benim saat geldi
6da görüşürüüzzz
abone olmak güzel cnm :)))
vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:103:
Aaa gelir misinizzz?Çok seviniriimm kiiii...Sakarya'da oturuyorum ben.
Son ayların çok sıcağa denk gelirse zorlanabilirsin diye düşünüyorum..Ocak'ta son adetini gördükten sonra çalışırsan Ekim gb olur nasipse,Terazi burcu olur ve tanıdığım bütün teraziler yüz güzellikleriyle beraber farklı bir enerjileri vardır Temmuz gb 6. ayın olur ki tatile de gidebilirsin istiyorsan Rabbimin izniyle tabii herşeyden önce..
Anlat anlat..Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah..
ama çok kötüsün yaaa ben daha 25 yaşındayım önce biraz kocacımla gezip tozayım sonra olur bebişimiz
asoşş benim en yakın arkadaşımda van depreminden sonra Van Erciş'e atandı.
o zaman nişanlıydı nişanlısı Kastamonu'ya atanmıştı mezun olduğu gibi.
arkadaşımda bir dönem boş bekledi malesef deprem onun işine yaradı
sonra atama olayları çabuk olsun diye şubatta nikah yaptılar temmuzda düğünleri oldu 1 ay birlikteydiler sonra seminerler başlayınca arkadaşım van'a eşi Kastamonu'ya gitti. bir dönem daha ayrı kaldıktan sonra arkadaşım kastamonu'ya atandı.
kastamonu'ya atandıktan hemen sonra yani sanırım ara tatilde hamiş kaldı bir kaç güne bebişi olacak
valla prense sben gelincede kimse olmuyorkii
Hoşbuldum do_major ve geldimsonunda İnşallah güzel muhabbetinize dahil olurum devamlı
genelde cee diyip gidiyo yeni gelenler sen kalıcı ol bak ne güzel muhabbet ediyoruzz
ben de yeni gelin sayılırım dimi kızlarr merhabaa o kadar doluyum kii direk boşatabilir miyiim içimi yoksa ayıp mı olur önce bi tanışıp kaynaşmak mı gerek dersiniz
Hiç kaçırmam ya hele bu yeni evli problemlerini paylaşcak insan yok etrafımda birine anlatmazsam çatlarım ne güzel fikir alışverişi yaparız yemek, geçinme vs konularında
Yalnız benim internet konusunda bi problemim var o yüzden uzun süreli kaybolup geri geliyorum yoksa sonuna kadar sadık olucağıma söz veriyorum bu topicee
ben de yeni gelin sayılırım dimi kızlarr merhabaa o kadar doluyum kii direk boşatabilir miyiim içimi yoksa ayıp mı olur önce bi tanışıp kaynaşmak mı gerek dersiniz
aynen tatlımmm burdaki gelinler bütün dertlerinizi dinler dertlere derman olunda isterler
tamam tatlım aşkolsun bizde 7/24 burda değiliz
hoşgeldin o zaman tekrardan aramızaa
hoşgeldin tatlımm tabiki dnleriz direk içini boşaltmaya başlayabilirsin
aralardada kaynaşırızı
abone olmak güzel cnm :)))
vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:103:
Ben yaşlımıyım Bende 86 lıyım..Ama gezin tabii ben çok gezdim,artık bebişle gezmeye karar verdik Gezmektende vazgeçmiyoruz yalnız çocuğuda kendimize benzetecez Rabbim aratmasın yeter ki..
hoşgeldin aramıza..gel de bi şartla gitmek yoookMerhabaa Ben de geleyim mi aranıza
genelde cee diyip gidiyo yeni gelenler sen kalıcı ol bak ne güzel muhabbet ediyoruzz
aaaa şaşırdımm bu aralıktan mı bahsediyoruz
yaşasın teyze olucam
seni kıskanırsam sen de teyze olursun
ben de 87'liyim..aşağı yukarı aynı yaşta anne olucaz senle
hoşgeldin aramıza..gel de bi şartla gitmek yoook
evet yaa cee deyip gidiyolar beğenmiyolar mı ne bizi
asoş yazasım geldi ve yazdımmm
sen dün eşin pasta yaptığını anlamadı mı yazmıştın ben ona cevap yazmadım ya içimde kaldı şimdi yazayım ay ne manyakım
eşim anlamaz mı hatta sana süpriz yapıcam girme mutfağa dedim
saklayamam ki ben ondan bişey...hediyesini bile dayanamayıp günler öncesinden verdim valla bi değişiğim ben
kuzenlerinin gelmesine sonn 40 dk...aynı şehirde olsaydık gelir senden birer kap yemek alırdım
daha eve gidip kocama d.günü sofrası hazıırlıycam
bu arada pastanın fotosunu çektim sizin içn akşama koyarım..
aaaa şaşırdımm bu aralıktan mı bahsediyoruz
yaşasın teyze olucam
seni kıskanırsam sen de teyze olursun
hoşgeldin aramıza..gel de bi şartla gitmek yoook
evet yaa cee deyip gidiyolar beğenmiyolar mı ne bizi
asoş yazasım geldi ve yazdımmm
sen dün eşin pasta yaptığını anlamadı mı yazmıştın ben ona cevap yazmadım ya içimde kaldı şimdi yazayım ay ne manyakım
eşim anlamaz mı hatta sana süpriz yapıcam girme mutfağa dedim
saklayamam ki ben ondan bişey...hediyesini bile dayanamayıp günler öncesinden verdim valla bi değişiğim ben
kuzenlerinin gelmesine sonn 40 dk...aynı şehirde olsaydık gelir senden birer kap yemek alırdım
daha eve gidip kocama d.günü sofrası hazıırlıycam
bu arada pastanın fotosunu çektim sizin içn akşama koyarım..
olsun 88'liyim ben bak benim daha 2 yılım varmış demekki
evettt o bizim prensesimizz
ayprensesi kıskanmaz umarım
Prensesler çok nazlı oluyor ama çok da şeker oluyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Doğumdan sonra beraber anne bebek taçları filan oluyor ya ah ne güzel olur ya büyüdü mü arkadaş gibi olursunuz biz annemle öyleydik
Ama benim gönlümden erkek bebiş geçiyor hep
Biz çok kapışıyoruz ya ilk zamanlar normal midir acaba İlk zamanlar tuhaf geliyordu bekarken daha özgür davranıyordum öyle davranmaya devam edince eşim de heyheylenmeye başladı
En son çakmak fırlattım Doğal deyin ya nolur Sizin nasıl gidiyor
gerçekten gelmeyi çok isterdim tatlışş ben bu topikteki bütünn gelinleri çok seviyorum
yakınmışızz senle senin resmin varmıydı yahuu seni merak ettimmm:44::44:
:
sen de pek tazesin canım ayyyhh benim tek derdim kv kv.sini doğrayan gelin olucam en sonundaaİkisini bi arada yap çok merak ettim ya
Ayrıca sen yeni evli sayılmazsan ben kart filan sayılırım
aynen tatlımmm burdaki gelinler bütün dertlerinizi dinler dertlere derman olunda isterler
tamam tatlım aşkolsun bizde 7/24 burda değiliz
hoşgeldin o zaman tekrardan aramızaa
hoşgeldin tatlımm tabiki dnleriz direk içini boşaltmaya başlayabilirsin
aralardada kaynaşırızı
ben boluluyum tatlımmGez gez
Kıskansında daha çabuk yapsın
İnşallah öyle oluruz
Allah gönlüne göre versinn
Normaldir herhalde Bizde öyle aksiyonlar yok,hiç kavga etmedik Ses yükselmemesi ve inat etmemek başlıca kurallarımızdı,öyle de gidiyor Olsun normaldir,ebat büyümedikçe çakmak iyidir
Hoşgeldiiiinn Ohh yakınsak bekliyorum işte..Sen nereliydin?
Fotoğrafım yok ya,yükleyim,eşim gelsin göbişide çeksin onu da yükleyim
Hoşgeldiiinnn Ayıp yok,devam
Evet planlar sıklaşıyor,seviniyorum