Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tatlımm herşy 3.5 tl ciler va ya onlarda vardı 2 tanesi 3.5 bide ben migrostan aldım mecburen 5.90 a 2 tanesi :KK16:
aman küçük oluyo zaten :KK76:

Tamam bir bakim bulursam ondan yapip burda paylasirimresimini :KK1:
:26:

Kuzenimin kızı tam ergen kiloluydu,tabii şimdi genç kız ya dikkat etmeye başladı,ve sadece ekmeği kesti bi anda hiç yemiyor çok zayıfladı çok şaşırmıştım gördüğümde :KK34: Bence işe yarayacaktır.

Biz zaten yemegin yaninda hic ekmek yemegiz ben annemlerde aksam yemegini en gec 4 de yerdim simdi esimi bekliyorum o zmn da gec oluyor 6 bucuk da ancak evde oluyor o kilo aldiriyor zaten ve esim cikolata hastasi yemekten sonra illahi tatli yiyecek e benimde canim cekiyor :KK15:

Neyse artik bende erken yiyip bol bol yürüyüse cikarim :KK17:

yaa böyle anlatıp kıskandırma biziiiiii :KK52:
Allah bizde nasip eder inşallah vakti gelince....

günaydın ges cannn :KK16:
sana da çok mutlu günlerr :KK16:
aa senin de misafirin var dimi bu akşam?
sana da kolay gelsiinnn :KK70:

evett sivitoşş küçük bıcırık gelcek 1.5 yaşında o kadar sevimli ki ama felaket hareketli yerinde durmuyo onugörünceçocuktan vazgeçiyorum :KK9::KK9::KK55:

:26: Kıskanmaa kiii..Senin de olur istesen kiiiiii
Rabbim istediğinizde nasip etsin canım inşallah:KK9:

nazar etme ne olur çalış senin de olur diyosun yaniii :KK9:

evett sivitoşş küçük bıcırık gelcek 1.5 yaşında o kadar sevimli ki ama felaket hareketli yerinde durmuyo onugörünceçocuktan vazgeçiyorum :KK9::KK9::KK55:

o kadar mı yaramazzzz :KK53:
ama çok tatlı oluyorlar o yaşlarda ya..tam ısırmalık :KK52:
senin temizlik tamam sanırım bi yemek mi kaldı?

Hafta hafta baktığım sevdiğim bir site:KK34:
Teşekkür ederim paylaşımın için..Benim ki Yeni Türkü dinliyor:KK9: Ya da ben söylüyorum :KK9: Klasik müzik içini bayıltmasın çocuğun diye düşünüyorum bide bana çok entel geliyor büyüyünce severse dinlesin :KK9:
Bu günlerde ciddi anlamda beni duyduğunu hissediyorum kıpırdıyor elimi koyup konuşuyorum duruyor :) Ben susunca yine kıpırdıyor :) Hatta şuan da kıpırdıyor :KK16:

ama neden böyle anlatıp bizide özendiriyorsunkiii canım :KK1: bizde görürüz inşallah o günleri

günaydınnnnnn tünaydınnnn tatlışkolarr yinee yenii bi güne merhaba :KK16:
tüm gününüz mutlu geçsinnnn :KK16::KK16::KK16::nazar::nazar:

gnaydın şekerim :KK52: ben sana asoş demeye devam etsem olur muuuu :nazar:

Son düzenleme:
nazar etme ne olur çalış senin de olur diyosun yaniii :KK9:

o kadar mı yaramazzzz :KK53:
ama çok tatlı oluyorlar o yaşlarda ya..tam ısırmalık :KK52:
senin temizlik tamam sanırım bi yemek mi kaldı?

çok hareketli :KK1: sevimli olduğu için çok göze batmıyo ama yani 24 saat nasıl basa çıkılır bilmem :KK9::KK9:
temizlik tamm sayılır tatlı barbunyamı yaptım diğerleri kolay yaparım :KK16:
7de gelcekler zaten ohoo çoktan yaparım :KK16::KK16:
allah sanada versin bebişimmm gelip sevelimm :KK16:

çok hareketli :KK1: sevimli olduğu için çok göze batmıyo ama yani 24 saat nasıl basa çıkılır bilmem :KK9::KK9:
temizlik tamm sayılır tatlı barbunyamı yaptım diğerleri kolay yaparım :KK16:
7de gelcekler zaten ohoo çoktan yaparım :KK16::KK16:
allah sanada versin bebişimmm gelip sevelimm :KK16:

amin gescanım..inşallah yazın başlıcaz çalışmalara :KK9: ama ciddi düşününce büyük sorumluluk bazen korkutmuyor değil :KK31:

bebişimi sevmeye gelin benim :KK52:

misafir olup gelin bize börekler açarım sizeee :KK8:

amin gescanım..inşallah yazın başlıcaz çalışmalara :KK9: ama ciddi düşününce büyük sorumluluk bazen korkutmuyor değil :KK31:

bebişimi sevmeye gelin benim :KK52:

misafir olup gelin bize börekler açarım sizeee :KK8:

valla başlayın özeniyorummm ama sanırım ben ancak 2 senemde başlarım çalışmaya :KK43: bende seneye istiyodum ama :KK43::KK43:
valla çok büyük sorumluluk belli bi yastada kalmıyo ki devamlı büyüyo çocuk :26:

tamam tatlış doğur yakınlarda olursam gelirim :KK53:

plivoic diye sallayarak tatlım sen nerde oturuyodun? sanada gelelim :KK52:

valla başlayın özeniyorummm ama sanırım ben ancak 2 senemde başlarım çalışmaya :KK43: bende seneye istiyodum ama :KK43::KK43:
valla çok büyük sorumluluk belli bi yastada kalmıyo ki devamlı büyüyo çocuk :26:

evettt gideriz plojoya da gideriz:KK52:
gezellim görelim yaparız.
seneye da vana sana geliriz :KK9:

bu arada benim saat geldi :KK14:
6da görüşürüüzzz :KK16:

Maşallah o boyla 50 kilo olsan,bence güzel olmaz zaten,azcık ele gelir kıvam iyidir :KK9:
Ben zaten 1.63 flnım,küçükte gösteriyorum,karnım çıkmaya başladıkça teyzeler bana bu yaşta niye evlendin diyecekler yolda :KK31::KK9: Başıma gelmişliği vardır:KK9:

Yaptııımmm:KK52: Abone olmayıda öğrendim sayende:KK9:
abone olmak güzel cnm :)))

:26: Kıskanmaa kiii..Senin de olur istesen kiiiiii
Rabbim istediğinizde nasip etsin canım inşallah:KK9:

vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:KK59::103:

Hafta hafta baktığım sevdiğim bir site:KK34:
Teşekkür ederim paylaşımın için..Benim ki Yeni Türkü dinliyor:KK9: Ya da ben söylüyorum :KK9: Klasik müzik içini bayıltmasın çocuğun diye düşünüyorum bide bana çok entel geliyor büyüyünce severse dinlesin :KK9:
Bu günlerde ciddi anlamda beni duyduğunu hissediyorum kıpırdıyor elimi koyup konuşuyorum duruyor :) Ben susunca yine kıpırdıyor :) Hatta şuan da kıpırdıyor :KK16:

Masallah masallah :nazar: sen anlat bende esime anlatimki bizde yapalim :KK1: allah can sagligi ile kucagina almayi nasip etsin insallah amin :KK1:

:KK52: Aaa gelir misinizzz?Çok seviniriimm kiiii...Sakarya'da oturuyorum ben.:KK34:

abone olmak güzel cnm :)))

vallaha bn düşünüyorum ciddi ciddi ocakta mı baslasam yoksa aralıta mıı:KK59::103:

Son ayların çok sıcağa denk gelirse zorlanabilirsin diye düşünüyorum..Ocak'ta son adetini gördükten sonra çalışırsan Ekim gb olur nasipse,Terazi burcu olur ve tanıdığım bütün teraziler yüz güzellikleriyle beraber farklı bir enerjileri vardır :KK9: Temmuz gb 6. ayın olur ki tatile de gidebilirsin istiyorsan:KK9: Rabbimin izniyle tabii herşeyden önce..

Masallah masallah :nazar: sen anlat bende esime anlatimki bizde yapalim :KK1: allah can sagligi ile kucagina almayi nasip etsin insallah amin :KK1:

:KK9:Anlat anlat..Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah..

:KK52: Aaa gelir misinizzz?Çok seviniriimm kiiii...Sakarya'da oturuyorum ben.:KK34:

Son ayların çok sıcağa denk gelirse zorlanabilirsin diye düşünüyorum..Ocak'ta son adetini gördükten sonra çalışırsan Ekim gb olur nasipse,Terazi burcu olur ve tanıdığım bütün teraziler yüz güzellikleriyle beraber farklı bir enerjileri vardır :KK9: Temmuz gb 6. ayın olur ki tatile de gidebilirsin istiyorsan:KK9: Rabbimin izniyle tabii herşeyden önce..

:KK9:Anlat anlat..Amin canım cümlemize nasip etsin inşallah..

bn kasımda doğdum yazın olsun istiyorum ortalardaa kısmet baklm hayırlısıı:KK52:

Evet itiraf ediyorum sizde yapın diye anlatıyorumm:KK9: Fena mı şurda gün beklesek:KK31::KK9:

ama çok kötüsün yaaa :KK50: ben daha 25 yaşındayım önce biraz kocacımla gezip tozayım sonra olur bebişimiz :KK1: :KK9: :KK16:

asoşş benim en yakın arkadaşımda van depreminden sonra Van Erciş'e atandı.
o zaman nişanlıydı nişanlısı Kastamonu'ya atanmıştı mezun olduğu gibi.
arkadaşımda bir dönem boş bekledi malesef deprem onun işine yaradı :KK50:
sonra atama olayları çabuk olsun diye şubatta nikah yaptılar temmuzda düğünleri oldu 1 ay birlikteydiler sonra seminerler başlayınca arkadaşım van'a eşi Kastamonu'ya gitti. bir dönem daha ayrı kaldıktan sonra arkadaşım kastamonu'ya atandı.
kastamonu'ya atandıktan hemen sonra yani sanırım ara tatilde hamiş kaldı bir kaç güne bebişi olacak :KK1: :KK16:

bn gelnce kimee yookk bn gidiyorm herkz geliyorrr:KK19:

valla prense sben gelincede kimse olmuyorkii :KK43:

ama çok kötüsün yaaa :KK50: ben daha 25 yaşındayım önce biraz kocacımla gezip tozayım sonra olur bebişimiz :KK1: :KK9: :KK16:

Ben yaşlımıyım :63::KK9: Bende 86 lıyım..Ama gezin tabii ben çok gezdim,artık bebişle gezmeye karar verdik :KK9: Gezmektende vazgeçmiyoruz yalnız çocuğuda kendimize benzetecez:KK9: Rabbim aratmasın yeter ki..

X