- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.341
Ayprensesi esimin adi öyle ikisini karistirinca öyle bir nick cikti
Geldim sonunda
Ben soslu tavukla patates aticam firina yaninada pilav ve salata cayin yaninada tatli Birsey yaptinmi mis gibi olur :)))
benmde dolapa etim vardı onu çıkardım şimdi mercimekfiks çorbamdır haftada 1 kere kesin yaparım sonra etli yemek püe barbunya pilav yanınada alman pastası nasıl
eski ekmeklerini rondodan geçirip buzluğa at tatlışkomm ben öyle yapıyorum sürüsüne bereket ekmek oluyo çıkartıp rahatça kullanıyorumpastaya başlamadan bi bakayım dedim benim aklım hep sizde yaw
1
canım eşimin doğum günü ya d.günü pastası yapıcam ..normalde hep hazır pastaban kulanırım ama bu sefer elemeği olsun dedim
ellerine sağlık gescann parıldamıştır camlar
darısı benim camların başına
çok hamaratsın ama senn...maaşallah kızımızaa 10 parmağında 10 marifet
ben yarın dalyan köfte yapıcam eşim bayılırrr
benim de kurtarıcımdır görsel olarak da severim..
hatta şimdi kıymasını hazırlıcm yarın fırına veririm ama evde bayat ekmek yok annem galata unu koyardı bakalım olcak mı
aslında gitmek lazım doktora doğru söylüyosunuz...zaten hamile kalmadan 3 ay önce falan gidicektim..şurda nisana ne kaldıki
toptan kontrol olur
yarın kalabalık olucaksınız sanırım.et biraz pahalıya çıkabilir..nenanın da dediği gibi püreli tavuk güzel olabilir ya da fırında tavuk patates..erkekler rahat tabii..bizimki de ben misafire telaş yapınca ne varki diyor tabi diyorum bişey eksik olunca seni ayıplamıcaklar..
ben gidiyorummmmm hiç tv karşısından kalkasım yok ama mecburrr
öptüm hepinizi
camları boşver aman bana bakmayın
ya tableyten bulamadm bn esimin pcsimden degstrmstm dur yarn sana detayli anlatayim olurmu kuzicum.
tatlim once barbunyayi suda hasla suyunu dok, sonra suzulmus barbunyalari bosalttgn tencereue geri koy uzerine hic bolmeden 1tam sogan koy barbunyalarin tam ortasina sonra 2-3adet tomates rendele onuda barbunyanin uzerine koy duzgun bisekilde ustune yay daha sonra zeytn yagi gezdr tuz gezdr ve tatlilik derecsne gore 2-3 tane kesme seker koy en son su ekle ustunu tamamen ortme suyla malzemenin yarsni geckin olsun kuzum,ben olcu vs bilmyrm her seyi goz karari yaptgm icin bi deme istersen
tamam tatlışım bu şekil deniycemazsonra
pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum
bende hiç silmedim, 9. kattayım , silmeyi de düşünmüyorum, ama geçen güneşlikleri açtığımda camların çok kötü olduğunu gördüm aman dedim, birazcık daha durabilir, kapattım güneşlikleri gene... anca odaları havalandırırken görüyorum camların kirliliğini.... ama 2 hafta sonra temizlikçi kadın alıcam... sildiririm ona.. heer gittiğimde temizlik yapıyorum, yorucu oluyor, ayda bir alıcam yardımcı, o yapsın banane
benim eşimde girecek o sınava... şu kadına bende çok sinir oldum ama neyseki müdürün korumuş seni
beraber yaşamanın faydaları da varmış demekki
tavuk göğsünün üstüne kuplara,çikolata sosu dökebilirsin.... harika oluyor... kek diyorsan piyano kek derim
suffleyi nasıl yapıyorsun canım, detaylı tarif verir misin... ben 3 defa denedim... 2 sinde çok pişirmişim ortası katılaştı, birinde de çok sıvı kaldı...bir süresini ayarlayamadım....
fix menüm benim: mercimek çorbası, pilav, izmir köfte dir.... ortaya da değişik zeytinyağlı, börek falan yaparım...
uygun olsun diyorsan tabi ki de tavuk eti, sosla tavukları bir gün önceden, sonra ver fırına, yanına da pilav, ee bide çorba, daha ne olsun sosunu güzel yaptımı çok lezzetli oluyor...
kızlar amma yazmışsınız ha... eve daha yeni girdim...bir baktım ....10 sayfa olmuş
nese hatırladıklarım prensesin tahin-pekmezi, ve ruju
swiitin nargileyi devirmesi
gs nin camları silmesi
falan filan... neyse uzatmayayım listeyi
kızlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın
tatlışkom az önce yaptım sufleyi ne kadar kolaymışşş bide çok az maliyetli bence 2.5 tl ye 2 kap sufle yaptım
tabiki ben onu damalum siteden gogıla yaz sufle tarifi nfsymmktrfleri diye orda yine elif isimli kullanıcının suflesi harika oldu
bu arada 8 dk diyo orda benm de az daha katılaşacakmış turboysa fırının 6 dk fln tut