Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Ayprensesi esimin adi öyle ikisini karistirinca öyle bir nick cikti :KK1:

Geldim sonunda

Ben soslu tavukla patates aticam firina yaninada pilav ve salata cayin yaninada tatli Birsey yaptinmi mis gibi olur :)))

benmde dolapa etim vardı onu çıkardım şimdi mercimekfiks çorbamdır :KK1: haftada 1 kere kesin yaparım :KK1: sonra etli yemek püe barbunya pilav yanınada alman pastası :KK9: nasıl :KK9:

pastaya başlamadan bi bakayım dedim benim aklım hep sizde yaw :KK9:

1

canım eşimin doğum günü ya d.günü pastası yapıcam ..normalde hep hazır pastaban kulanırım ama bu sefer elemeği olsun dedim :KK52:

ellerine sağlık gescann parıldamıştır camlar :KK52:
darısı benim camların başına:KK53:
çok hamaratsın ama senn...maaşallah kızımızaa 10 parmağında 10 marifet :KK8:

ben yarın dalyan köfte yapıcam eşim bayılırrr :KK9:
benim de kurtarıcımdır görsel olarak da severim..
hatta şimdi kıymasını hazırlıcm yarın fırına veririm ama evde bayat ekmek yok :KK53: annem galata unu koyardı bakalım olcak mı :KK50:

aslında gitmek lazım doktora doğru söylüyosunuz...zaten hamile kalmadan 3 ay önce falan gidicektim..şurda nisana ne kaldıki :KK52:
toptan kontrol olur:KK52:
yarın kalabalık olucaksınız sanırım.et biraz pahalıya çıkabilir..nenanın da dediği gibi püreli tavuk güzel olabilir ya da fırında tavuk patates..erkekler rahat tabii..bizimki de ben misafire telaş yapınca ne varki diyor tabi diyorum bişey eksik olunca seni ayıplamıcaklar..:KK31:

ben gidiyorummmmm hiç tv karşısından kalkasım yok ama mecburrr :KK50:
öptüm hepinizi :KK16:
eski ekmeklerini rondodan geçirip buzluğa at tatlışkomm ben öyle yapıyorum sürüsüne bereket ekmek oluyo :KK9: çıkartıp rahatça kullanıyorum:KK9:
camları boşver aman bana bakmayın :KK53::KK53:

ya tableyten bulamadm bn esimin pcsimden degstrmstm dur yarn sana detayli anlatayim olurmu kuzicum.

tatlim once barbunyayi suda hasla suyunu dok, sonra suzulmus barbunyalari bosalttgn tencereue geri koy uzerine hic bolmeden 1tam sogan koy barbunyalarin tam ortasina sonra 2-3adet tomates rendele onuda barbunyanin uzerine koy duzgun bisekilde ustune yay daha sonra zeytn yagi gezdr tuz gezdr ve tatlilik derecsne gore 2-3 tane kesme seker koy en son su ekle ustunu tamamen ortme suyla malzemenin yarsni geckin olsun kuzum,ben olcu vs bilmyrm her seyi goz karari yaptgm icin bi deme istersen

tamam tatlışım bu şekil deniycemazsonra :KK16:

pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum :KK34:

bende hiç silmedim, 9. kattayım , silmeyi de düşünmüyorum, ama geçen güneşlikleri açtığımda camların çok kötü olduğunu gördüm :KK9:aman dedim, birazcık daha durabilir, kapattım güneşlikleri gene... anca odaları havalandırırken görüyorum camların kirliliğini.... ama 2 hafta sonra temizlikçi kadın alıcam... sildiririm ona.. heer gittiğimde temizlik yapıyorum, yorucu oluyor, ayda bir alıcam yardımcı, o yapsın banane :KK1:

benim eşimde girecek o sınava... şu kadına bende çok sinir oldum ama neyseki müdürün korumuş seni :KK34:

beraber yaşamanın faydaları da varmış demekki :KK53:

tavuk göğsünün üstüne kuplara,çikolata sosu dökebilirsin.... harika oluyor... kek diyorsan piyano kek derim :KK1:

suffleyi nasıl yapıyorsun canım, detaylı tarif verir misin... ben 3 defa denedim... 2 sinde çok pişirmişim ortası katılaştı, birinde de çok sıvı kaldı...bir süresini ayarlayamadım....

fix menüm benim: mercimek çorbası, pilav, izmir köfte dir.... ortaya da değişik zeytinyağlı, börek falan yaparım...

uygun olsun diyorsan tabi ki de tavuk eti, sosla tavukları bir gün önceden, sonra ver fırına, yanına da pilav, ee bide çorba, daha ne olsun :KK9: sosunu güzel yaptımı çok lezzetli oluyor...

kızlar amma yazmışsınız ha... eve daha yeni girdim...bir baktım ....10 sayfa olmuş:KK53:
nese hatırladıklarım prensesin tahin-pekmezi, ve ruju
swiitin nargileyi devirmesi :KK53:
gs nin camları silmesi
falan filan... neyse uzatmayayım listeyi :KK9:

kızlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum :KK50: neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın :KK53:

tatlışkom az önce yaptım sufleyi ne kadar kolaymışşş :KK53::KK53: bide çok az maliyetli bence 2.5 tl ye 2 kap sufle yaptım :KK53::KK53:
tabiki ben onu damalum siteden gogıla yaz sufle tarifi nfsymmktrfleri diye :KK53: orda yine elif isimli kullanıcının suflesi harika oldu :KK53::KK53:
bu arada 8 dk diyo orda benm de az daha katılaşacakmış turboysa fırının 6 dk fln tut :KK8:

Hepimiz yeni evli bayanlariz utanmadan sikilmadan Birsey sorcam ben dogum kontrol hapi kullanma taraftari degildim esimlede öyle anlasmistik o koruncakti sizce ne kadar guvenlidir ?

bnce en mantıklısı canm..bn dugunden once balayı için önceden kullanmaya başıcaktımm 1 ay kullandım..sonra ablam rahatsızlanınca drlar sordu kullandımı diyee onlar sorunca iyice korktum d.k.hapından..eşim korunuyor gayette başarılı her çeşidini deniyoruz henüz favorimiz yok:KK23::KK17: ama kaçamak yapınca tedirgin oldumm korktum daa...

benmde dolapa etim vardı onu çıkardım şimdi mercimekfiks çorbamdır :KK1: haftada 1 kere kesin yaparım :KK1: sonra etli yemek püe barbunya pilav yanınada alman pastası :KK9: nasıl :KK9:

eski ekmeklerini rondodan geçirip buzluğa at tatlışkomm ben öyle yapıyorum sürüsüne bereket ekmek oluyo :KK9: çıkartıp rahatça kullanıyorum:KK9:

tatlışkom az önce yaptım sufleyi ne kadar kolaymışşş :KK53::KK53: bide çok az maliyetli bence 2.5 tl ye 2 kap sufle yaptım :KK53::KK53:
tabiki ben onu damalum siteden gogıla yaz sufle tarifi nfsymmktrfleri diye :KK53: orda yine elif isimli kullanıcının suflesi harika oldu :KK53::KK53:
bu arada 8 dk diyo orda benm de az daha katılaşacakmış turboysa fırının 6 dk fln tut :KK8:

Menu super canim cekti :))) eminim her seu super olcak afyetler olsun

bnce en mantıklısı canm..bn dugunden once balayı için önceden kullanmaya başıcaktımm 1 ay kullandım..sonra ablam rahatsızlanınca drlar sordu kullandımı diyee onlar sorunca iyice korktum d.k.hapından..eşim korunuyor gayette başarılı her çeşidini deniyoruz henüz favorimiz yok:KK23::KK17: ama kaçamak yapınca tedirgin oldumm korktum daa...

Kizlar bnde hic korunmadm korunmayida dusunmuyorum esim korunuo bzde her csdni deniyoru heheh bnm favorik extra koruma yazan ona devam etcez:)))

Ne kadr guvenli demissin onu bilemicem jeralde baya bi guvenldr smdlik sikinti uok bzm acmizdan

Bizimki cok korkuyor hic korunmadan birsey yapmaz af edersin benim malesef hormon bozuklugu var troid bezleri yavas calisiyor adetim gecikince korkuyorum hemen :KK1:

Masallah misafirlerin bayilacaktir yok yok diye :KK1:

Sufleyi bende denemek istiyorum kac tane cikti o tarifle ?

Menu super canim cekti :))) eminim her seu super olcak afyetler olsun
sağol tatlışkommm gel beraber yiyelimm:KK16: misafiri seviyorum kafamda yemekleri oturtunca :KK16:
bide bizim 1.5 yaşında bıcırık var bugün sildiğim camların hepsini yalayacağından eminim:KK53::KK53::KK16::KK16:
boşa sildim galiba :KK9::KK9:

Kizlar bnde hic korunmadm korunmayida dusunmuyorum esim korunuo bzde her csdni deniyoru heheh bnm favorik extra koruma yazan ona devam etcez:)))
ooo favori fln edinmişsiniz maşallahh :KK17: bizim henüz favorimiz yok ama nette durex elitin çok iyi olduğunu duydum ama denemek henüz nasip olmadı :KK17::KK17:

Bizimki cok korkuyor hic korunmadan birsey yapmaz af edersin benim malesef hormon bozuklugu var troid bezleri yavas calisiyor adetim gecikince korkuyorum hemen :KK1:

o tariften 4 tane çıkıyomuş tatlım ben yarım ölçü yaptım 2 tane sufle kabım olduğu için:KK9:
sufle kabı olmayanlar folyo kaselere denemişler o da aynı sonucu vermiş sanırm eğer sufle kabın yoksa tatlış:KK16:

sufle kolaymışş ama cocuklar var yaa heryer batar şimdi:KK67:daha sonra denicemm
geçen gün ablam volkan pastası yapmışş oda güzeldiii:KK52:

tam 3 saattir ayaktayım çook yoruldummmm :KK14:
pasta tamammm ama üzerine yazı yazamadım alan dar geldi..oynamayı bilmeyen gelin misali yerim darrr :KK52:
çok güzel olmadı istediğim gibi ama valla çok emek verdim...sonn 25 dkk :KK52:
bi de köfteyi yoğurdum galata unu kullandım oldu gibi..yarın da fırına atarım..
hızlıca okdum yazdıklarınızı..

:KK17:

:18:bende senin gibi Üc kilo almisim :KK43: evlenince isten cikmak zorunda kaldim is ariyorum evde otur otur sistim :26:
bende oturmusun ne tavuk gögsüne cikolatami eti. Nasil cikolatayla yiyor bu kiz diye dusunuyorum :KK1: simdi dank etdi et degilde tatli oldugu :KK35:

ben de 5 kg aldımmm :KK53: demek her ay 1 kg alıyoruz :KK9:
ama dikkat etmeye başladım yoksa gidişat fenaa :KK50:
bu araa ben de tavuk göğsünü önce et sandım aynı düşünmüşüz :KK9:

Hepimiz yeni evli bayanlariz utanmadan sikilmadan Birsey sorcam ben dogum kontrol hapi kullanma taraftari degildim esimlede öyle anlasmistik o koruncakti sizce ne kadar guvenlidir ?

ben de hap kullanmıyorum canım...bence gayet güvenli bizim yöntemler:KK52:
gerçi ayprensesle ben yaramazlık yapmıyor değiliz ama napalım yaramazız :KK9:
Allah sonumuzu hayır etsin :KK76:

menü süper kuzuş..nedense sufle yapmak hep zor gelmiştir bana...ama senin dediğin tarife bakayım..belki yaparım bi gün..senden çok şey öğrenicem pasta konusunda gess :KK53:

ben 7/24 buralardayım maşallah :KK9: bekçi ilan ettim kendimi tatlış senle ben bu topiğin direkleri olduk:KK9::KK9:

ben de direğim bananeeee :KK53:
ama genelde gesscik senle nöbetleşe burdayız ..
yılmaz bekçileriyiz topikin :KK9:

20 dk.kalmışşşş.gidiyim bi üstümü değiştiriyim kakao oldu tüm eşofmanım pisim ben :KK52:

:KK17:

:18:bende senin gibi Üc kilo almisim :KK43: evlenince isten cikmak zorunda kaldim is ariyorum evde otur otur sistim :26:
bende oturmusun ne tavuk gögsüne cikolatami eti. Nasil cikolatayla yiyor bu kiz diye dusunuyorum :KK1: simdi dank etdi et degilde tatli oldugu :KK35:

:KK9: ayy ilahi, çok güldüm tavuk göğsüne, tavuk ve çikolata, ıyyy, valla düşüncesi bile kötü :KK1:

Kizceler yarn dr randevum var kadin doguma gdyrm baktrim bakalm bsyler varmi heheh artk kadnz arada bir kontrol lazm :))ya bode bu aralar adet olcam bnm cnm regl olmadan once hani su burger,mc donaldsn soslari varya sirf onlar icin menu yiesim geliyor daha yeni yemek yedm ama seytan durtuo siparis ver die saat kac olmus halime bakin ya offf

valla benimde canım neler neler istiyorda franliyorum kendimi.... of keşke böyle yiyip, yiyip kilo alamayan insanlardan olsaydım :KK9:

çok pratik bir tatlı suffle ya, yaz kış hemde, yazın üstüne dondurmayla harika oluyor, kışında çayın yanında güzel gidiyor, toplasan 15 dk hazır oluyor zaten :KK34:

benimde favorim o, geçen gün onu deneyelim dedik ve diğerlerine göre daha başarılı :KK53:

kızlar sesiniz çıkmıyor, bende yatıyorum, yarın sabah 8 de gene yürüyüşe çıkacağım.... buz gibi havada dışarı çıkıp yürümek zor mu, evet :KK9: ama yürüyüş sonrası her şeye değer :KK34:

tam 3 saattir ayaktayım çook yoruldummmm :KK14:
pasta tamammm ama üzerine yazı yazamadım alan dar geldi..oynamayı bilmeyen gelin misali yerim darrr :KK52:
çok güzel olmadı istediğim gibi ama valla çok emek verdim...sonn 25 dkk :KK52:
bi de köfteyi yoğurdum galata unu kullandım oldu gibi..yarın da fırına atarım..
hızlıca okdum yazdıklarınızı..

ben de 5 kg aldımmm :KK53: demek her ay 1 kg alıyoruz :KK9:
ama dikkat etmeye başladım yoksa gidişat fenaa :KK50:
bu araa ben de tavuk göğsünü önce et sandım aynı düşünmüşüz :KK9:

ben de hap kullanmıyorum canım...bence gayet güvenli bizim yöntemler:KK52:
gerçi ayprensesle ben yaramazlık yapmıyor değiliz ama napalım yaramazız :KK9:
Allah sonumuzu hayır etsin :KK76:

menü süper kuzuş..nedense sufle yapmak hep zor gelmiştir bana...ama senin dediğin tarife bakayım..belki yaparım bi gün..senden çok şey öğrenicem pasta konusunda gess :KK53:

ben de direğim bananeeee :KK53:
ama genelde gesscik senle nöbetleşe burdayız ..
yılmaz bekçileriyiz topikin :KK9:

20 dk.kalmışşşş.gidiyim bi üstümü değiştiriyim kakao oldu tüm eşofmanım pisim ben :KK52:

sen pastayı yaparken kocan farketmiyomu tatlış :KK53::KK53:
kız ne öğrencen benden bende o siteden öğreniom bişiler :KK53::KK53:
sufle gerçekten kolay mutlaka deneyinnn :KK16:
aynen tatlış tamam sende direk ol :KK76: olsun dimi prenses :KK9::KK9:

:KK9: ayy ilahi, çok güldüm tavuk göğsüne, tavuk ve çikolata, ıyyy, valla düşüncesi bile kötü :KK1:

valla benimde canım neler neler istiyorda franliyorum kendimi.... of keşke böyle yiyip, yiyip kilo alamayan insanlardan olsaydım :KK9:

çok pratik bir tatlı suffle ya, yaz kış hemde, yazın üstüne dondurmayla harika oluyor, kışında çayın yanında güzel gidiyor, toplasan 15 dk hazır oluyor zaten :KK34:

benimde favorim o, geçen gün onu deneyelim dedik ve diğerlerine göre daha başarılı :KK53:

aynen tatlımkeşfettiğim çok iyi oldu bundan sonra haftada 1 yaparım :KK9: gerçi bu sufle adamı şişirir bolca tereyağı ve çikolata var içinde :KK53::KK53::KK50::KK50:

kızlar sesiniz çıkmıyor, bende yatıyorum, yarın sabah 8 de gene yürüyüşe çıkacağım.... buz gibi havada dışarı çıkıp yürümek zor mu, evet :KK9: ama yürüyüş sonrası her şeye değer :KK34:

hakikaten sabah sabah nasıl çıkıyosun tatlım yürüyüşe :KK53::KK53::KK53:
ben o saati kendme kar sayar uyurdum valla hemde kış vakti helal olsun sana :KK8: önünde eğiliyorum :KK42::KK42:
iyi geceler tatlışımmm :KK54:

Günaydın şekerler akşam ne çok kaynatmışsınız :KK1:
bir kere bir sufledir tutturmuş gitmişsiniz. bende deneyecceğim ama önce aldığım kiloları vermem lazım kendimi ödüllendirmek için yaparım :KK53:
BEAUTY bende seninle yürümek istiorum ama sabah 6 buçukta kalkıp 7'de servis beklemek için durağa çıkıyorum :KK50:
benim kv'de de benimle çıkıyor ama o yürüyüşe gidiyor :KK8:
tam 5 kilo almışım 4 ayda ilk ay hiç kilo almamıştım aslında demek ki 3 ayda almışım :84:

ELLA annem regl'in 2. ya da 3. gününde gitmek gerek yumurtalıkları o zaman anlıyorlar dedi bende randevu almadım ama sen yinede bugün gidince neler olduğunu yaz olur mu :KK34:

X