Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Benim cok canim sikiliyor o yuzden yarina isim olsun diye yarisini yaptim yerler ve kalan camlari yarin silcem ev hanimigi kolaymis cocuk olmayinca bende esime surpriz brownie yapcam yarin

ben can sıkıntısına yapmıom işi yaa sevmiyorumaslında çok iş yapmayı battaniye altında oturmak varken iş yapmak niyee
bu arada bana ana yemek öner tatlım yarın misafirim vaar

aynen bakalım nası olcak denicem bu akşam gittim kaplarını aldım deneyim diye
onlarada bakayım tatlım netten tarifine
alla alla seni anlayabilmem için hamile olmam gerekiyo sanırım nası bi durum yaşadığını ancak tam anlamıyla anlarım ne saçma bi cümle oldu

ben geldimmmmmm

aferim cnm ii yapmışsın iyi olmuşş sevindim..
bnde hiç gitmedim git baklam ne sonuc cıkıcakk..birde süpriz gelirmişşş

Do Major :) adim Sema sen öyle yaz :)

sema'ım eşinin ismide zafer mi :))

ben birazdan gideceğim 15 dk'kam kaldı kızlar. eve gideyim yemeğimi yiyeyim duş alayım sonraa çalıkuşu varr
aranızda izleyen var mı kızlar.
benim izlediğim tek dizi Çalıkuşu

bnm görümcem izliyo majorr..kvlerde olunca onu izliyorzz

aynen bnde düşünüyormmm malumm bizzz bnm arkdas netten istemiş 4tane erik 40tl miş
bn kendimi çok merk ediyorum ztn normalde de canm ister erik fln...bn gider hindistan cevizi ananas fln isterm diye korkuyormm

kızlaarr yarın misafirim varrr bana ana yemek önerebilirmsiniz yaa :44::44: bilemedim ne yapsam :44::44:

yarın bnmde misafirm var yaa galatasaryn macı varmı eşim yeğeniyle izlicekmişşş kv.leri davet etti o davt edince bnde annemleri davt ettim başıma iş açtım sanırmm:18: ne yapsam yarın.tavuk mu kırmızı et mii?? onunla ne yapıcam eşim bi çorba ve tavuk yap yeter diyo bilemeidm:44:

hb hayatim nabersin

Vala aksamki menu col iyi do smdi kocisle evmzdeyiz keuf bnde :)))

kızlaarr yarın misafirim varrr bana ana yemek önerebilirmsiniz yaa :44::44: bilemedim ne yapsam :44::44:

İyilik tatlim senden nbr iyi yaza ladr daha elleme camlari :))) hayatim ana yemek butceni bilmiyorun ama pure yatagnda bonfile yada anntriikot yaablrsn masrafli olur dersen tavuk gogsu yap purenin ustune koy hatta tavuguna sosta soyleueblrm lezeettli bsy olur

canm bn kontrol panelinden hizmeti bulamadım yaa nasıl oluyor başka biyerden olmasın bidaha anlatasnaa

kaderdaş olduk desene tatlışım
bide zeytinyağlı bişi olabilir ekstradan çünkü bayakalabalık sanırım ortam tatlım
bize kuzenim eşi ve bebişleri geliyo çok hazırlık yaptı zamanında az yemeğe çağırmadı bizi evlenirkende herşeyime koştu tam bi abla yani bende ondan azcık döktürmek istiyorum ama ne yapsam bilemedim:26:

Canim zeytnyagli barbunya yap e bide pilav falanda yaparsn mukemmel olur fresh barbunya al 2 Paket bayada lezzetli oluo bn cok sikistgmda ole yapiyrm

hmmm bnde bilmiyorum bizede görümcem kv.annem ablam cocuklar gelicek kp gelebilr babam bilmiyorum..

Ayprensesi esimin adi öyle ikisini karistirinca öyle bir nick cikti

Geldim sonunda

Ben soslu tavukla patates aticam firina yaninada pilav ve salata cayin yaninada tatli Birsey yaptinmi mis gibi olur :)))

pastaya başlamadan bi bakayım dedim benim aklım hep sizde yaw

1
canım eşimin doğum günü ya d.günü pastası yapıcam ..normalde hep hazır pastaban kulanırım ama bu sefer elemeği olsun dedim

ellerine sağlık gescann parıldamıştır camlar
darısı benim camların başına
çok hamaratsın ama senn...maaşallah kızımızaa 10 parmağında 10 marifet

ben yarın dalyan köfte yapıcam eşim bayılırrr
benim de kurtarıcımdır görsel olarak da severim..
hatta şimdi kıymasını hazırlıcm yarın fırına veririm ama evde bayat ekmek yok annem galata unu koyardı bakalım olcak mı

aslında gitmek lazım doktora doğru söylüyosunuz...zaten hamile kalmadan 3 ay önce falan gidicektim..şurda nisana ne kaldıki
toptan kontrol olur
yarın kalabalık olucaksınız sanırım.et biraz pahalıya çıkabilir..nenanın da dediği gibi püreli tavuk güzel olabilir ya da fırında tavuk patates..erkekler rahat tabii..bizimki de ben misafire telaş yapınca ne varki diyor tabi diyorum bişey eksik olunca seni ayıplamıcaklar..

ben gidiyorummmmm hiç tv karşısından kalkasım yok ama mecburrr
öptüm hepinizi

canm bn kontrol panelinden hizmeti bulamadım yaa nasıl oluyor başka biyerden olmasın bidaha anlatasnaa
ya tableyten bulamadm bn esimin pcsimden degstrmstm dur yarn sana detayli anlatayim olurmu kuzicum.

dolapta kv nin verdiği barbunya varr onu yapayım en iyisi ama hiç pişmemş nasıl yapcam:44:
tatlim once barbunyayi suda hasla suyunu dok, sonra suzulmus barbunyalari bosalttgn tencereue geri koy uzerine hic bolmeden 1tam sogan koy barbunyalarin tam ortasina sonra 2-3adet tomates rendele onuda barbunyanin uzerine koy duzgun bisekilde ustune yay daha sonra zeytn yagi gezdr tuz gezdr ve tatlilik derecsne gore 2-3 tane kesme seker koy en son su ekle ustunu tamamen ortme suyla malzemenin yarsni geckin olsun kuzum,ben olcu vs bilmyrm her seyi goz karari yaptgm icin bi deme istersen

yemekten sonra yaparım gece 12 de süprizle çıakrtırım
gerçi süprizi kalmadı eşime dedmi ki salı ç.şamba annenler çağırırsa gitmeyelim ben sana süpriz yapıcam

pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum
bnhiç cam silmedim çokmu pisimmm ama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokkbahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim

bende hiç silmedim, 9. kattayım , silmeyi de düşünmüyorum, ama geçen güneşlikleri açtığımda camların çok kötü olduğunu gördüm aman dedim, birazcık daha durabilir, kapattım güneşlikleri gene... anca odaları havalandırırken görüyorum camların kirliliğini.... ama 2 hafta sonra temizlikçi kadın alıcam... sildiririm ona.. heer gittiğimde temizlik yapıyorum, yorucu oluyor, ayda bir alıcam yardımcı, o yapsın banane

benim eşimde girecek o sınava... şu kadına bende çok sinir oldum ama neyseki müdürün korumuş seni
kolay gelsin canım sana ama üşütüp hasta olma sakın. Bizim camları kaynana silmiş geçen hafta
işte yalnız kalamıyoruz kocişle ama camda silmiyorum ben

beraber yaşamanın faydaları da varmış demekki
yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi

Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:

tavuk göğsünün üstüne kuplara,çikolata sosu dökebilirsin.... harika oluyor... kek diyorsan piyano kek derim

suffleyi nasıl yapıyorsun canım, detaylı tarif verir misin... ben 3 defa denedim... 2 sinde çok pişirmişim ortası katılaştı, birinde de çok sıvı kaldı...bir süresini ayarlayamadım....

fix menüm benim: mercimek çorbası, pilav, izmir köfte dir.... ortaya da değişik zeytinyağlı, börek falan yaparım...

uygun olsun diyorsan tabi ki de tavuk eti, sosla tavukları bir gün önceden, sonra ver fırına, yanına da pilav, ee bide çorba, daha ne olsun sosunu güzel yaptımı çok lezzetli oluyor...

kızlar amma yazmışsınız ha... eve daha yeni girdim...bir baktım ....10 sayfa olmuş
nese hatırladıklarım prensesin tahin-pekmezi, ve ruju
swiitin nargileyi devirmesi
gs nin camları silmesi
falan filan... neyse uzatmayayım listeyi

kızlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın

canm kırmızı eti kv.verdi tavuğu annem verdi ikisde var kararsızım

:18:bende senin gibi Üc kilo almisim evlenince isten cikmak zorunda kaldim is ariyorum evde otur otur sistim :26:
bende oturmusun ne tavuk gögsüne cikolatami eti. Nasil cikolatayla yiyor bu kiz diye dusunuyorum simdi dank etdi et degilde tatli oldugu

Kizceler yarn dr randevum var kadin doguma gdyrm baktrim bakalm bsyler varmi heheh artk kadnz arada bir kontrol lazm :))ya bode bu aralar adet olcam bnm cnm regl olmadan once hani su burger,mc donaldsn soslari varya sirf onlar icin menu yiesim geliyor daha yeni yemek yedm ama seytan durtuo siparis ver die saat kac olmus halime bakin ya offf

hamilemisinnnnn

Hepimiz yeni evli bayanlariz utanmadan sikilmadan Birsey sorcam ben dogum kontrol hapi kullanma taraftari degildim esimlede öyle anlasmistik o koruncakti sizce ne kadar guvenlidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…