- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.301
boşver tatlım takılma
benmde kv mi arkadaşları sıkıştırıyolarmış işte kızları atanmış kv de diyomuş 85 aldı atanamadı onlardiyomuş nasıl olur benm kız şuraya atandı bilmiyolarki her branşın farklı puanlarla atandıklarını kv yi sıkıştırıyolar o da sinir oluyomuş
ben dedim vercem sana puanımın çıktısını ağızlarını kapasınlar
çok cahil insan var valla onlara laf yetiştirmek zorhee de geç ve takma benmkocam bakıyo bana de canım isteyince çalışcam de
:117:
aynen öylee..umursamıcann
bn hiç cam silmedim çokmu pisimmmama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokk bahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim
ohhh canıma değsinkiii
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.
yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi
Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:
Piyano yapp piyanoooBuranın meşhuru o sende dene Browni yap bide üstüne çikolata sosu ohh miss,ya da suffle yap içinden akıversin çikolatası ohh o daha miss
Çok kızmıştım ki sonra bunu okudumialkış müdüreSanki doğuma gidiyor hatun
Seni bravooHamarat gelinn
Valla genel olarak sevimli oluyor herşey ama hareketler yavaşladıkça öyle olmayacak galiba Kilo almadım çok iyiyim ama insanın ister istemez hareketleri yavaşlıo,eğilirken balerin görüntüsüne giriyorsun bacaklar dizden yanlara doğru
Yengeye bak insan statüsünden susar,yenge yaniEvlenme sebebini merak ettim çok ince eleyip sık dokumuş galiba
Yahuu istemiyor öyle hemen,istesinde azcık uğraştırayım cancaaazımı Geçen ay yeşil erik arattırdım,tek bir yerde buldu,adam dondurucuda saklıyormuş,bunların içi geçmiş diyor eşim,gel sen bana sor dedim nasıl güzel ekşi ekşi
Piyano yapp piyanoooBuranın meşhuru o sende dene Browni yap bide üstüne çikolata sosu ohh miss,ya da suffle yap içinden akıversin çikolatası ohh o daha miss
Papatyalarm napiosunz? Ben geldm okudum ama ne okudgmu bilmiyorum,biri nicki nasil degstrdgmi sordu sanirim kontrol paneline tiklayin ordan hizmet e gelin yoneticiler kismi var oradan kazen e tiklayin sizden 3adet kulanci adi belirliosnz kazen uygun olan brni secip size mail atio ondan sonra aktf oluyosunz yavrularim. Gs cammi sildin yavrum bu sogukta aman jasta olma sakin,hic mantikli bsy yapmadn birileri gelicekmste cam pismis hayatm bosver kim gelirse gelsn yani kisin ortasnda silnrmi yarn yine ayni olcak camlarnda buyuk senn hey alam siki gyin tatlim. Sema merhaba hg sennle tanismak kismt olmadi ben eski nickmle nena yeni nickim ella
benim yengeyi bilseniz kendini ailenin bilrikişisi ilan etti..45 yaşında falan yaşlı da değil..biz eşyaları-gelinliği alırken kimsye bi şey danışmadık zaten kredi çekip aldık para bizde huzur bizdeneyse yengem aradı beni sen niye bana bi şey sormuyosun kendi başına halletmeye çalışıyosuna getirdi işi ben şok ayhh içim şişti..
ben bu bahar eriği dondurucuya koysam olur mu acabaa
Yengenin gelini varsa Allah kolaylık versin
Seniii seniiiiiiÇok iyi fikir sevdiğiniz şeyleri bebiş planı varsa dolaba atın
hoşgeldin ellaaa..
senle ben hep bu saatlerde buluşuyoruz burda
benim son 15dk
bu akşam koşturmacam var hep
eve gidip bu akşamlık yemek yapıcam ama kolaya kaçtım dünden çorba var menemen yapıcam.evlendiğimizden beri yapmadım hiç..
sonraaa yarın eşimin d.günü ya yarına sevdiği süpriz yemekler yapıcampasta yapıcam..ki bu gün çok yoruldu başım açtlıyor
neyse kocişime değer kiii...ellacık- bu arada nena yazıp sildim- nasıldı akşam yemekler güzel olmuşmuydu?bu gün naptın ne ettin?
yengemin inşallah 2 tane gelini olucak..oğulları şimdiden korku içinde
ben erik çok sevmem normalde ama tanıdığım herkes erik aşerdi
benim sevdiğim tek şey çikolataaa o da 4 mevsim 24 saat bulunabilir
Yavrusum evet hep bu satlerde denk gelyrz yoruldnmu canim? Menemen iyi fkir hem hafif afye olsin tatlim,bnde bu aksam annemlerdym kofte falan var bnde fironda bajaratli patayes yaptm ccitir citir kocisimi bekliyoz esinin dogum gunumi yarn oh masallah noce saglikli huzurlu yaslara insallahhhh
Haklı tabi çocuklar
Çikolatayıda canın istemezBak sen düşün derim,olmadık birşey buram buram kokuyor çok tuhaf evde varmış gb Geçen yattık uyuyacaz eşime sarıldım dedim ki ramazan pidesi gb kokuyorsun Akşamda elleri patlamış mısır kokuyordu Korkuyor benden artık Çok ilginç ama ya bildiğin kokuyor buram buram
Elllaaaa hoşgeldiiinnnLela diyecektim nerdeyse
ayhh güldürdün beni plojo..ne ilginç şeyler geliyor burnuna
sen çok şanslısın maaşallahbenim arkadaşım 7 haftalık hamile ama çoook midesi bulanıyor mutfağın kapısnı kapatmışlar kokudan duramıyormuş...kocasının kokusundan iğrenmiş düşünün
canım sosu hazır mı kullandın?ben hiç yapmadım mantar soslu ?
ben arada tiremisu yapıyorum ama pahalıya geliyor o yüzden çok sık yapmıyorum
eğer hiç bişey gelmezse aklına en kolayından koy petibör bisküvileri borcama dök üzerine budingi sonra bi kat dahaaa ohh mis
bende de pasta telaşı var bu akşam..:
ohhh canıma değsinkiii
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.
gelip seninkileride sileyim tatlışşşO saflik esimde cok kimseye kiyamiyor herkessin gönlünü hos tutmak istiyor
Benim camlarda silinmeliicnm hic istemiyor sigara icenleri balkona yolluyorum ister istemez silmek zorundayim ama cook soguk napsamkiii
git tatlım benmde gitmem lazım aslında hiç gitmedim
ohh olsun o asistana daaa piss
gelip seninkileride sileyim tatlışşş
valla soğuk yavru cam açınca içeriye soğuk doluyo ama üstünkörü sil istersenben balkon camlarını silmedim valla
yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi
Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:
Papatyalarm napiosunz? Ben geldm okudum ama ne okudgmu bilmiyorum,biri nicki nasil degstrdgmi sordu sanirim kontrol paneline tiklayin ordan hizmet e gelin yoneticiler kismi var oradan kazen e tiklayin sizden 3adet kulanci adi belirliosnz kazen uygun olan brni secip size mail atio ondan sonra aktf oluyosunz yavrularim. Gs cammi sildin yavrum bu sogukta aman jasta olma sakin,hic mantikli bsy yapmadn birileri gelicekmste cam pismis hayatm bosver kim gelirse gelsn yani kisin ortasnda silnrmi yarn yine ayni olcak camlarnda buyuk senn hey alam siki gyin tatlim. Sema merhaba hg sennle tanismak kismt olmadi ben eski nickmle nena yeni nickim ella
sivitoşşş aynen teyzeler niye bizimle uğraşıyo yahuubence de çıkar puanını görsün teyzeler
milletin gerçekten işi gücü yok yaa ..
prenses yalnız değilsin ben de silemdim
e 12.katta cammı silinir
artık baharda annemlerle silerim..yardımcı kadın tutsan bile gelmiyor 12. kata
misafirliğe gelen biri demişti bana 12.katın camlarını silmiyosun diye ayıplıcak kişi gelmesin senin evine diye bende de onun rahatlığı var
oooh çok iyi olmuş
hakkatten doğum falan olur anlarım da ...gıcıklık yapıcaklar ya...
bu arada kv gelmiyo dimi istanbula
canım sosu hazır mı kullandın?ben hiç yapmadım mantar soslu ?
ben arada tiremisu yapıyorum ama pahalıya geliyor o yüzden çok sık yapmıyorum
eğer hiç bişey gelmezse aklına en kolayından koy petibör bisküvileri borcama dök üzerine pudingi sonra bi kat dahaaa ohh mis
bende de pasta telaşı var bu akşam..
benim yengeyi bilseniz kendini ailenin bilrikişisi ilan etti..45 yaşında falan yaşlı da değil..biz eşyaları-gelinliği alırken kimsye bi şey danışmadık zaten kredi çekip aldık para bizde huzur bizdeneyse yengem aradı beni sen niye bana bi şey sormuyosun kendi başına halletmeye çalışıyosuna getirdi işi ben şok ayhh içim şişti..
ben bu bahar eriği dondurucuya koysam olur mu acabaa
allah seni tatlış yaa patlamış mısır haHaklı tabi çocuklar
Çikolatayıda canın istemezBak sen düşün derim,olmadık birşey buram buram kokuyor çok tuhaf evde varmış gb Geçen yattık uyuyacaz eşime sarıldım dedim ki ramazan pidesi gb kokuyorsun Akşamda elleri patlamış mısır kokuyordu Korkuyor benden artık Çok ilginç ama ya bildiğin kokuyor buram buram
Elllaaaa hoşgeldiiinnnLela diyecektim nerdeyse
sağolasın ellacık
fırında patatese ben de bayılırımm
anne köftesi gibii yook
bak acıkmışım benn
aaa saat de 18:30 olmuş...ben yavaş yavaş çıkarım akşam uğrayamazsam özleyin benii
gs'cim de yok ortada camlar tertemiz oldu heralde
Tsklersen silim deyince heveslendim yatak odasi ve salonu sildim misafir odasini ve mutvagi canim istemedi onuda yarin yaparim ne pisimmm
oo ellerine sağlık tatlışım ben bu akşam sufle denicemhamile arkadaşlardan özürr
afferin kız sen benden hızlı çıktın valla ben de toz süpürdü cam sildim yemekti bulaşıktı ancak geldim valla
allah seni tatlış yaa patlamış mısır hakokuyu alıyomusun gerçekten