Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Benim cok canim sikiliyor o yuzden yarina isim olsun diye yarisini yaptim yerler ve kalan camlari yarin silcem :KK1: ev hanimigi kolaymis cocuk olmayinca :KK1:bende esime surpriz brownie yapcam yarin :KK1:

ben can sıkıntısına yapmıom işi yaa sevmiyorumaslında çok iş yapmayı:KK9: battaniye altında oturmak varken iş yapmak niyee:KK52::KK52::KK52:
bu arada bana ana yemek öner tatlım yarın misafirim vaar :KK53:

Bende ZSAEFMEAR'a söylemiştim suffleyi:KK9: Çok severdim ama şimdilerde canım istemiyor:KK9::KK9:
Buarada ciddi anlamda alıyorsun kokuyu,mesela ramazan pidesi alırsında sofra hazırlanırken kokar ya bildiğin öyle kokuyordu evde varmış gb:KK9::KK9:
Yarın için ana yemekte de benim kurtarıcım hep Dalyan köfte ya da İzmir köfte olmuştur,eşimel bende çok severiz,fırında da yapabilirsin öyle de cok güzel oluyor:KK34:

aynen bakalım nası olcak denicem bu akşam gittim kaplarını aldım deneyim diye :KK70:
onlarada bakayım tatlım netten tarifine :KK16:
alla alla seni anlayabilmem için hamile olmam gerekiyo sanırım:KK49: nası bi durum yaşadığını ancak tam anlamıyla anlarım :KK16: ne saçma bi cümle oldu :KK53::KK53:

ben geldimmmmmm :KK76:
ohhh canıma değsinkiii :21::21:
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi :KK9::KK9::KK9:
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını :KK52::KK52:
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.

aferim cnm ii yapmışsın iyi olmuşş sevindim..
bnde hiç gitmedim git baklam ne sonuc cıkıcakk..birde süpriz gelirmişşş:KK49:

Do Major :) adim Sema sen öyle yaz :)

sema'ım eşinin ismide zafer mi :))

ben birazdan gideceğim 15 dk'kam kaldı kızlar. eve gideyim yemeğimi yiyeyim duş alayım sonraa çalıkuşu varr :KK1:
aranızda izleyen var mı kızlar.
benim izlediğim tek dizi Çalıkuşu :KK16:

bnm görümcem izliyo majorr..kvlerde olunca onu izliyorzz

bence de çıkar puanını görsün teyzeler :KK9: :KK9:
milletin gerçekten işi gücü yok yaa ..

prenses yalnız değilsin ben de silemdim :KK52:
e 12.katta cammı silinir :KK53:
artık baharda annemlerle silerim..yardımcı kadın tutsan bile gelmiyor 12. kata :KK50:
misafirliğe gelen biri demişti bana 12.katın camlarını silmiyosun diye ayıplıcak kişi gelmesin senin evine diye bende de onun rahatlığı var :KK9:

oooh çok iyi olmuş :KK8:
hakkatten doğum falan olur anlarım da ...gıcıklık yapıcaklar ya...
bu arada kv gelmiyo dimi istanbula :KK53:

canım sosu hazır mı kullandın?ben hiç yapmadım mantar soslu ?
ben arada tiremisu yapıyorum ama pahalıya geliyor o yüzden çok sık yapmıyorum :KK31:
eğer hiç bişey gelmezse aklına en kolayından koy petibör bisküvileri borcama dök üzerine pudingi sonra bi kat dahaaa ohh mis :KK52:
bende de pasta telaşı var bu akşam..

benim yengeyi bilseniz kendini ailenin bilrikişisi ilan etti..45 yaşında falan yaşlı da değil..biz eşyaları-gelinliği alırken kimsye bi şey danışmadık zaten kredi çekip aldık para bizde huzur bizde :KK52: neyse yengem aradı beni sen niye bana bi şey sormuyosun kendi başına halletmeye çalışıyosuna getirdi işi ben şok :KK53: ayhh içim şişti..

ben bu bahar eriği dondurucuya koysam olur mu acabaa :KK52:

aynen bnde düşünüyormmm malumm bizzz:KK23: bnm arkdas netten istemiş 4tane erik 40tl miş :KK53:
bn kendimi çok merk ediyorum ztn normalde de canm ister erik fln...bn gider hindistan cevizi ananas fln isterm diye korkuyormm:KK30:

hoşgeldin ellaaa..
senle ben hep bu saatlerde buluşuyoruz burda :KK52:
benim son 15dk :KK50:
bu akşam koşturmacam var hep :KK31:
eve gidip bu akşamlık yemek yapıcam ama kolaya kaçtım dünden çorba var menemen yapıcam.evlendiğimizden beri yapmadım hiç..
sonraaa yarın eşimin d.günü ya yarına sevdiği süpriz yemekler yapıcam :KK52: pasta yapıcam..ki bu gün çok yoruldu başım açtlıyor :KK14:
neyse kocişime değer kiii...ellacık- bu arada nena yazıp sildim :KK9:- nasıldı akşam yemekler güzel olmuşmuydu?bu gün naptın ne ettin?
kızlaarr yarın misafirim varrr :KK52: bana ana yemek önerebilirmsiniz yaa :44::44: bilemedim ne yapsam :44::44:

yarın bnmde misafirm var yaa galatasaryn macı varmı eşim yeğeniyle izlicekmişşş kv.leri davet etti o davt edince bnde annemleri davt ettim başıma iş açtım sanırmm:18: ne yapsam yarın.tavuk mu kırmızı et mii?? onunla ne yapıcam eşim bi çorba ve tavuk yap yeter diyo bilemeidm:44:

Haklı tabi çocuklar:KK9:
Çikolatayıda canın istemez :KK9: Bak sen düşün derim,olmadık birşey buram buram kokuyor çok tuhaf evde varmış gb :KK9: Geçen yattık uyuyacaz eşime sarıldım dedim ki ramazan pidesi gb kokuyorsun:KK9: Akşamda elleri patlamış mısır kokuyordu:KK9: Korkuyor benden artık:KK9:Çok ilginç ama ya bildiğin kokuyor buram buram:KK17:

Elllaaaa hoşgeldiiinnn:KK70: Lela diyecektim nerdeyse:KK9:
hb hayatim nabersin

sağolasın ellacık :KK52:
fırında patatese ben de bayılırımm :KK53:
anne köftesi gibii yook :KK8:
bak acıkmışım benn :KK31:
aaa saat de 18:30 olmuş...ben yavaş yavaş çıkarım akşam uğrayamazsam özleyin benii :KK9:

gs'cim de yok ortada camlar tertemiz oldu heralde :KK52:
Vala aksamki menu col iyi do smdi kocisle evmzdeyiz keuf bnde :)))
oo ellerine sağlık tatlışım ben bu akşam sufle denicem :KK53: hamile arkadaşlardan özürr :KK49::KK53:
afferin kız sen benden hızlı çıktın valla ben de toz süpürdü cam sildim yemekti bulaşıktı ancak geldim valla :KK8::KK8:

ellacaann naber tatlışşş:KK8:
valla sildim cici soğuk ama artık ne yapayım silfdim gitti bida silmicm:KK19::KK19: yeter :KK19::KK19::KK9:

sivitoşşş aynen teyzeler niye bizimle uğraşıyo yahuu :KK19::KK19: bide bu insanların eşleri önemli mevkilerde insanlar eğitimle alakalı insanlar yani azcık kendini geliştir yahu :KK19::KK19:
kız sen yüksek kattaymışsın ben 3. kattayım silmesem laf olur :KK53::KK53:

allah seni tatlış yaa patlamış mısır ha :KK9::KK9: kokuyu alıyomusun gerçekten :KK9::KK9:

aynen tatlış biraz kanım ağır heralde anca işlerim bitti :KK53::KK53:

kızlaarr yarın misafirim varrr :KK52: bana ana yemek önerebilirmsiniz yaa :44::44: bilemedim ne yapsam :44::44:

İyilik tatlim senden nbr iyi yaza ladr daha elleme camlari :))) hayatim ana yemek butceni bilmiyorun ama pure yatagnda bonfile yada anntriikot yaablrsn masrafli olur dersen tavuk gogsu yap purenin ustune koy hatta tavuguna sosta soyleueblrm lezeettli bsy olur

Papatyalarm napiosunz? Ben geldm okudum ama ne okudgmu bilmiyorum,biri nicki nasil degstrdgmi sordu sanirim kontrol paneline tiklayin ordan hizmet e gelin yoneticiler kismi var oradan kazen e tiklayin sizden 3adet kulanci adi belirliosnz kazen uygun olan brni secip size mail atio ondan sonra aktf oluyosunz yavrularim. Gs cammi sildin yavrum bu sogukta aman jasta olma sakin,hic mantikli bsy yapmadn birileri gelicekmste cam pismis hayatm bosver kim gelirse gelsn yani kisin ortasnda silnrmi yarn yine ayni olcak camlarnda buyuk senn hey alam siki gyin tatlim. Sema merhaba hg sennle tanismak kismt olmadi ben eski nickmle nena yeni nickim ella

canm bn kontrol panelinden hizmeti bulamadım yaa nasıl oluyor başka biyerden olmasın bidaha anlatasnaa

aynen bnde düşünüyormmm malumm bizzz:KK23: bnm arkdas netten istemiş 4tane erik 40tl miş :KK53:
bn kendimi çok merk ediyorum ztn normalde de canm ister erik fln...bn gider hindistan cevizi ananas fln isterm diye korkuyormm:KK30:

yarın bnmde misafirm var yaa galatasaryn macı varmı eşim yeğeniyle izlicekmişşş kv.leri davet etti o davt edince bnde annemleri davt ettim başıma iş açtım sanırmm:18: ne yapsam yarın.tavuk mu kırmızı et mii?? onunla ne yapıcam eşim bi çorba ve tavuk yap yeter diyo bilemeidm:44:

kaderdaş olduk desene tatlışım :KK1:
bide zeytinyağlı bişi olabilir ekstradan :KK1: çünkü bayakalabalık sanırım ortam tatlım :KK8:
bize kuzenim eşi ve bebişleri geliyo çok hazırlık yaptı zamanında az yemeğe çağırmadı bizi evlenirkende herşeyime koştu tam bi abla yani :KK1: bende ondan azcık döktürmek istiyorum:KK16: ama ne yapsam bilemedim:26:

bide zeytinyağlı bişi olabilir ekstradan :KK1: çünkü bayakalabalık sanırım ortam tatlım :KK8:
bize kuzenim eşi ve bebişleri geliyo çok hazırlık yaptı zamanında az yemeğe çağırmadı bizi evlenirkende herşeyime koştu tam bi abla yani :KK1: bende ondan azcık döktürmek istiyorum:KK16: ama ne yapsam bilemedim:26:

Canim zeytnyagli barbunya yap e bide pilav falanda yaparsn mukemmel olur fresh barbunya al 2 Paket bayada lezzetli oluo bn cok sikistgmda ole yapiyrm

hmmm bnde bilmiyorum bizede görümcem kv.annem ablam cocuklar gelicek kp gelebilr babam bilmiyorum..

Ayprensesi esimin adi öyle ikisini karistirinca öyle bir nick cikti :KK1:

Geldim sonunda

Ben soslu tavukla patates aticam firina yaninada pilav ve salata cayin yaninada tatli Birsey yaptinmi mis gibi olur :)))

pastaya başlamadan bi bakayım dedim benim aklım hep sizde yaw :KK9:

1
Memnun oldum ela ben artik burdayim cok sevdim burayi tanisiriz :)))

Evet Hazir paket ama ben annemin tarifi ile yapiyorum önce tavuk göksünu suda hasliyorum mantarlarida hafif kizartiyorum bunlar bir kosede hazir kalcak ayri bir tencerede hazirir paket sos icine 250 ml tavuk suyu su bir paket krem santi oluyorya ondan koyuyorum kayniyip kivamini buluyor en son icine mantar ve tavuk göksünu koy birsaz daha kaynasin bitdi :KK1:

Sen ne pastasi yapicaksin ?

Esimde pudding sevmiyor ama belki senin dedigin gibi yaparsam sever :KK1:

Cep telefonundan giriyorum malesef evde daha internet yok smileyleri kullanamiyorummm :KK43:

canım eşimin doğum günü ya d.günü pastası yapıcam ..normalde hep hazır pastaban kulanırım ama bu sefer elemeği olsun dedim :KK52:

oo ellerine sağlık tatlışım ben bu akşam sufle denicem :KK53: hamile arkadaşlardan özürr :KK49::KK53:
afferin kız sen benden hızlı çıktın valla ben de toz süpürdü cam sildim yemekti bulaşıktı ancak geldim valla :KK8::KK8:

ellacaann naber tatlışşş:KK8:
valla sildim cici soğuk ama artık ne yapayım silfdim gitti bida silmicm:KK19::KK19: yeter :KK19::KK19::KK9:

sivitoşşş aynen teyzeler niye bizimle uğraşıyo yahuu :KK19::KK19: bide bu insanların eşleri önemli mevkilerde insanlar eğitimle alakalı insanlar yani azcık kendini geliştir yahu :KK19::KK19:
kız sen yüksek kattaymışsın ben 3. kattayım silmesem laf olur :KK53::KK53:

allah seni tatlış yaa patlamış mısır ha :KK9::KK9: kokuyu alıyomusun gerçekten :KK9::KK9:

aynen tatlış biraz kanım ağır heralde anca işlerim bitti :KK53::KK53:

ellerine sağlık gescann parıldamıştır camlar :KK52:
darısı benim camların başına:KK53:
çok hamaratsın ama senn...maaşallah kızımızaa 10 parmağında 10 marifet :KK8:

Bende ZSAEFMEAR'a söylemiştim suffleyi:KK9: Çok severdim ama şimdilerde canım istemiyor:KK9::KK9:
Buarada ciddi anlamda alıyorsun kokuyu,mesela ramazan pidesi alırsında sofra hazırlanırken kokar ya bildiğin öyle kokuyordu evde varmış gb:KK9::KK9:
Yarın için ana yemekte de benim kurtarıcım hep Dalyan köfte ya da İzmir köfte olmuştur,eşimel bende çok severiz,fırında da yapabilirsin öyle de cok güzel oluyor:KK34:

ben yarın dalyan köfte yapıcam eşim bayılırrr :KK9:
benim de kurtarıcımdır görsel olarak da severim..
hatta şimdi kıymasını hazırlıcm yarın fırına veririm ama evde bayat ekmek yok :KK53: annem galata unu koyardı bakalım olcak mı :KK50:

aslında gitmek lazım doktora doğru söylüyosunuz...zaten hamile kalmadan 3 ay önce falan gidicektim..şurda nisana ne kaldıki :KK52:
toptan kontrol olur:KK52:
yarın kalabalık olucaksınız sanırım.et biraz pahalıya çıkabilir..nenanın da dediği gibi püreli tavuk güzel olabilir ya da fırında tavuk patates..erkekler rahat tabii..bizimki de ben misafire telaş yapınca ne varki diyor tabi diyorum bişey eksik olunca seni ayıplamıcaklar..:KK31:

ben gidiyorummmmm hiç tv karşısından kalkasım yok ama mecburrr :KK50:
öptüm hepinizi :KK16:

canm bn kontrol panelinden hizmeti bulamadım yaa nasıl oluyor başka biyerden olmasın bidaha anlatasnaa
ya tableyten bulamadm bn esimin pcsimden degstrmstm dur yarn sana detayli anlatayim olurmu kuzicum.

dolapta kv nin verdiği barbunya varr:KK52: onu yapayım en iyisi ama hiç pişmemş nasıl yapcam:44:
tatlim once barbunyayi suda hasla suyunu dok, sonra suzulmus barbunyalari bosalttgn tencereue geri koy uzerine hic bolmeden 1tam sogan koy barbunyalarin tam ortasina sonra 2-3adet tomates rendele onuda barbunyanin uzerine koy duzgun bisekilde ustune yay daha sonra zeytn yagi gezdr tuz gezdr ve tatlilik derecsne gore 2-3 tane kesme seker koy en son su ekle ustunu tamamen ortme suyla malzemenin yarsni geckin olsun kuzum,ben olcu vs bilmyrm her seyi goz karari yaptgm icin bi deme istersen

yemekten sonra yaparım gece 12 de süprizle çıakrtırım :KK52:
gerçi süprizi kalmadı eşime dedmi ki salı ç.şamba annenler çağırırsa gitmeyelim ben sana süpriz yapıcam :KK9:

pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum :KK34:
bnhiç cam silmedim çokmu pisimmm:KK37: ama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokk:KK53::KK53:bahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim:KK52:

bende hiç silmedim, 9. kattayım , silmeyi de düşünmüyorum, ama geçen güneşlikleri açtığımda camların çok kötü olduğunu gördüm :KK9:aman dedim, birazcık daha durabilir, kapattım güneşlikleri gene... anca odaları havalandırırken görüyorum camların kirliliğini.... ama 2 hafta sonra temizlikçi kadın alıcam... sildiririm ona.. heer gittiğimde temizlik yapıyorum, yorucu oluyor, ayda bir alıcam yardımcı, o yapsın banane :KK1:

:KK47::KK47::KK47:
şu anda o kadar kızgınımki anlatamammmmmm
cumartesi günü kocamın iş güvenliği uzmanlığı sınavı var.
cuma günü izin alıp cumadan istanbul'a gidecektik bizim genel müdür asistanıda hamile o güne doktor randevusu almış
bana yerime bak diyor. yahu dedim ben izinliyim cuma gelmiyorumki
sabahtan gel öğleden sonra yine gidersin demez mi.
olduuu o zaman sen gel sabahtan doktor kontrolü bir gün mü sürüyor sanki.
ayy bir tepem attı çok gıcık oldum yaa müdürümede ulaşamıyorum toplantıda
benim eşimde girecek o sınava... şu kadına bende çok sinir oldum ama neyseki müdürün korumuş seni :KK34:
kolay gelsin canım sana ama üşütüp hasta olma sakın. Bizim camları kaynana silmiş geçen hafta :KK52::KK52:
işte yalnız kalamıyoruz kocişle ama camda silmiyorum ben :KK51:

beraber yaşamanın faydaları da varmış demekki :KK53:
:KK1: yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi :21:

Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:

tavuk göğsünün üstüne kuplara,çikolata sosu dökebilirsin.... harika oluyor... kek diyorsan piyano kek derim :KK1:

suffleyi nasıl yapıyorsun canım, detaylı tarif verir misin... ben 3 defa denedim... 2 sinde çok pişirmişim ortası katılaştı, birinde de çok sıvı kaldı...bir süresini ayarlayamadım....

fix menüm benim: mercimek çorbası, pilav, izmir köfte dir.... ortaya da değişik zeytinyağlı, börek falan yaparım...

uygun olsun diyorsan tabi ki de tavuk eti, sosla tavukları bir gün önceden, sonra ver fırına, yanına da pilav, ee bide çorba, daha ne olsun :KK9: sosunu güzel yaptımı çok lezzetli oluyor...

kızlar amma yazmışsınız ha... eve daha yeni girdim...bir baktım ....10 sayfa olmuş:KK53:
nese hatırladıklarım prensesin tahin-pekmezi, ve ruju
swiitin nargileyi devirmesi :KK53:
gs nin camları silmesi
falan filan... neyse uzatmayayım listeyi :KK9:

kızlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum :KK50: neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın :KK53:

pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum :KK34:

bende hiç silmedim, 9. kattayım , silmeyi de düşünmüyorum, ama geçen güneşlikleri açtığımda camların çok kötü olduğunu gördüm :KK9:aman dedim, birazcık daha durabilir, kapattım güneşlikleri gene... anca odaları havalandırırken görüyorum camların kirliliğini.... ama 2 hafta sonra temizlikçi kadın alıcam... sildiririm ona.. heer gittiğimde temizlik yapıyorum, yorucu oluyor, ayda bir alıcam yardımcı, o yapsın banane :KK1:

benim eşimde girecek o sınava... şu kadına bende çok sinir oldum ama neyseki müdürün korumuş seni :KK34:

beraber yaşamanın faydaları da varmış demekki :KK53:

tavuk göğsünün üstüne kuplara,çikolata sosu dökebilirsin.... harika oluyor... kek diyorsan piyano kek derim :KK1:

suffleyi nasıl yapıyorsun canım, detaylı tarif verir misin... ben 3 defa denedim... 2 sinde çok pişirmişim ortası katılaştı, birinde de çok sıvı kaldı...bir süresini ayarlayamadım....

fix menüm benim: mercimek çorbası, pilav, izmir köfte dir.... ortaya da değişik zeytinyağlı, börek falan yaparım...

uygun olsun diyorsan tabi ki de tavuk eti, sosla tavukları bir gün önceden, sonra ver fırına, yanına da pilav, ee bide çorba, daha ne olsun :KK9: sosunu güzel yaptımı çok lezzetli oluyor...

kızlar amma yazmışsınız ha... eve daha yeni girdim...bir baktım ....10 sayfa olmuş:KK53:
nese hatırladıklarım prensesin tahin-pekmezi, ve ruju
swiitin nargileyi devirmesi :KK53:
gs nin camları silmesi
falan filan... neyse uzatmayayım listeyi :KK9:

kızlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum :KK50: neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın :KK53:

canm kırmızı eti kv.verdi tavuğu annem verdi ikisde var kararsızım

:KK17:
pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum armış demekki :KK53:

Kizlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum :KK50: neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın :KK53:

:18:bende senin gibi Üc kilo almisim :KK43: evlenince isten cikmak zorunda kaldim is ariyorum evde otur otur sistim :26:
bende oturmusun ne tavuk gögsüne cikolatami eti. Nasil cikolatayla yiyor bu kiz diye dusunuyorum :KK1: simdi dank etdi et degilde tatli oldugu :KK35:

Kizceler yarn dr randevum var kadin doguma gdyrm baktrim bakalm bsyler varmi heheh artk kadnz arada bir kontrol lazm :))ya bode bu aralar adet olcam bnm cnm regl olmadan once hani su burger,mc donaldsn soslari varya sirf onlar icin menu yiesim geliyor daha yeni yemek yedm ama seytan durtuo siparis ver die saat kac olmus halime bakin ya offf

Kizceler yarn dr randevum var kadin doguma gdyrm baktrim bakalm bsyler varmi heheh artk kadnz arada bir kontrol lazm :))ya bode bu aralar adet olcam bnm cnm regl olmadan once hani su burger,mc donaldsn soslari varya sirf onlar icin menu yiesim geliyor daha yeni yemek yedm ama seytan durtuo siparis ver die saat kac olmus halime bakin ya offf

hamilemisinnnnn:KK52::KK49:

Hepimiz yeni evli bayanlariz utanmadan sikilmadan Birsey sorcam ben dogum kontrol hapi kullanma taraftari degildim esimlede öyle anlasmistik o koruncakti sizce ne kadar guvenlidir ?

X