pastanın resmini çekmeyi sakın unutma canım, merakla bekliyorum
bende hiç silmedim, 9. kattayım , silmeyi de düşünmüyorum, ama geçen güneşlikleri açtığımda camların çok kötü olduğunu gördüm
aman dedim, birazcık daha durabilir, kapattım güneşlikleri gene... anca odaları havalandırırken görüyorum camların kirliliğini.... ama 2 hafta sonra temizlikçi kadın alıcam... sildiririm ona.. heer gittiğimde temizlik yapıyorum, yorucu oluyor, ayda bir alıcam yardımcı, o yapsın banane
benim eşimde girecek o sınava... şu kadına bende çok sinir oldum ama neyseki müdürün korumuş seni
beraber yaşamanın faydaları da varmış demekki
tavuk göğsünün üstüne kuplara,çikolata sosu dökebilirsin.... harika oluyor... kek diyorsan piyano kek derim
suffleyi nasıl yapıyorsun canım, detaylı tarif verir misin... ben 3 defa denedim... 2 sinde çok pişirmişim ortası katılaştı, birinde de çok sıvı kaldı...bir süresini ayarlayamadım....
fix menüm benim: mercimek çorbası, pilav, izmir köfte dir.... ortaya da değişik zeytinyağlı, börek falan yaparım...
uygun olsun diyorsan tabi ki de tavuk eti, sosla tavukları bir gün önceden, sonra ver fırına, yanına da pilav, ee bide çorba, daha ne olsun
sosunu güzel yaptımı çok lezzetli oluyor...
kızlar amma yazmışsınız ha... eve daha yeni girdim...bir baktım ....10 sayfa olmuş
nese hatırladıklarım prensesin tahin-pekmezi, ve ruju
swiitin nargileyi devirmesi
gs nin camları silmesi
falan filan... neyse uzatmayayım listeyi
kızlar ya... ben gene 3 kilo almışım.... dikkat ediyorum 3 kilo veriyorum, sonra kocişin yanına gidiyorum hooopp + 3 kilo, yedim mi çok abartılı yiyorum
neyse bugün tekrar diete girdim, eşim dalga geçiyor, seni tanıdım tanıyalı diet yapıyorsun diyerek... haklı da... nese bu son olsun diyerek başladım bugün, leslie ile 5 mil yürüyecem şimdi... ben yokken çok kaynatmayın