Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
huhuuuuuuuuuu güzel gelinlerim benimmmmm
ben geldimmmm
geçmişi okuyup alıntılarımla biraz sonra burdayımm

ama ben giderken geliyorsun olmuyo böylee
neyse gelmeye çalışırm ben bizim canavar müşteriler biterse..

ohh annen iyi demiş..
zaten bi kendilerine baksalar hiç laf edemicekler ama...
ben de eşimle çıkarken eşim atanamdığı için evlenemiyorduk..yengem demesin mi kaç sene oldu bu atanamıcak sen başka birini bul diye....nasıl gıcık olup sinirimden ağlamıştım

beni unutmamışsın majorcan
ben bugün 12.30da kalktım ama ataktan 1 de çıktım sözüm ona cam silcem heralde hava kararnca anca silcem saat kaç oldu ne tembelim yahu

afferin tatlım böyle ayrıntılı rapor istiyorum
şaka yaptım kız kızma sakın

seni küçük eti puf anne
ne güzel yaa çok sevimli bigörüntü canlandı hayalimde tatlışko
bak benide özendiriyosun daha çok var

ekşi istiyor mu canın?
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
ayşe deme kız herkes dökülüyo
kk da ayşe ismini yasaklıyorum

saol tatlımmm

bnm o renk ojem yokki canm...

ayyy yorum yazıyordum iş ilanı vardı onu aradım unuttum kendimii

inşallah en yakın zamanda bulursun tatlım işi :26: hayırlısı olsun sakın acele etme insanların söylıediklerine takılma boşver çoğu boşa konuşuyo

napayım canişkom işler bitmiyo ki bide geç kalkınca tabii

ay ne biçim laf o ya sanki sen onu işi için sevdin
gıcık oluyorum her bişeye böyle çomak sokanlara

aynen öylee boş boş konuşuyorlar...bana annem babam baskı yapmadı iş konusunda ewlilik konusuda vs.elalemden duyduklarıma daha cok sinir oluyorum..

bnde cıkıcam bbırazdan annemlere gidicemm

aynen öylee boş boş konuşuyorlar...bana annem babam baskı yapmadı iş konusunda ewlilik konusuda vs.elalemden duyduklarıma daha cok sinir oluyorum..

bnde cıkıcam bbırazdan annemlere gidicemm

boşver tatlım takılma
benmde kv mi arkadaşları sıkıştırıyolarmış işte kızları atanmış kv de diyomuş 85 aldı atanamadı onlardiyomuş nasıl olur benm kız şuraya atandı bilmiyolarki her branşın farklı puanlarla atandıklarını kv yi sıkıştırıyolar o da sinir oluyomuş
ben dedim vercem sana puanımın çıktısını ağızlarını kapasınlar
çok cahil insan var valla onlara laf yetiştirmek zor hee de geç ve takma benmkocam bakıyo bana de canım isteyince çalışcam de
:117:

aynen öylee..umursamıcann

kızlaaarr ben şu camları bi silip geleyim yoksa benm beynimi yicek bu camlar

bn hiç cam silmedim çokmu pisimmm ama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokkbahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim

şu anda o kadar kızgınımki anlatamammmmmm
cumartesi günü kocamın iş güvenliği uzmanlığı sınavı var.
cuma günü izin alıp cumadan istanbul'a gidecektik bizim genel müdür asistanıda hamile o güne doktor randevusu almış
bana yerime bak diyor. yahu dedim ben izinliyim cuma gelmiyorumki
sabahtan gel öğleden sonra yine gidersin demez mi.
olduuu o zaman sen gel sabahtan doktor kontrolü bir gün mü sürüyor sanki.
ayy bir tepem attı çok gıcık oldum yaa müdürümede ulaşamıyorum toplantıda
bu kadın hep böyle ya benim düğünümden bir hafta öncede yıllık izne çıkmıştı yine ben onun yerine bakmıştım bide düğün var zaten koşturmacadayım zor yetişiyorum izin alıp çıkmam gerekiyor genel müdür yüzünden çıkamıyordum. sanki mecburum gitsin başka departmanın asistanı baksın dedim çok younlarmış bakamazlarmış. bananeeeeeee işim var diyorum izinliyim diyorum
bide burası avrupa serbest bölgesi öyle her dk araç yok ki. ben burdan araç bulcamda velimeşeye gidicem ordan tekrar araç bulup çerkezköy'e gidicem bir sürü iş. Arabayı almak için notere giderken bile araç bulamadım diye 2'de çıkmıştım nerdeyse işimiz olmayacaktı. tabi kendisi isterse evine kadar özel araçla götürülüyor onun için problem yok ki. nasıl olsa genel müdür asistanı.
ayyy deliriciimmm

aynen öylee..umursamıcann

bn hiç cam silmedim çokmu pisimmm ama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokkbahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim
yok tatlım ne pisi biz 3.kattayız bende silmicektim ama eşimin halası fln bize kalmaya gelebilir 1-2 haftaya af olsun istemiyorum şimdiden sileyimde sonraya kalmasın istedim
bende silmem heralde bikaç ay
aslında hç yapasım yokta işte

ay ne bencil bi kadın o öyle ya ezmye çok müsait böyle insanlara sinir oluyorum sedece kendi menfaati için iş yapan insanlara
özelde çalışmak bu yüzden çok zor :26:
ne yapacaksın şimdi tatlım:26:

cok sinir bozucu gerçetken 1 gün öncesine alsın randevuyu o zmn sen nedn izin gününü orda harcıcaksn kii şehir dışına cıkıcam bn dee sonuc ne oldu pekii??

birlikte oturmanın dezavantajları kadar avantajlarıda var diyosun yani tatlış aman evlenince ne çok dert var be

aynen bazı sorumluluklar zor gerçektn ..
cıkıyorum kızlar öpuyorum siziii aksma grszz...

ohhh canıma değsinkiii
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.

O saflik esimde cok kimseye kiyamiyor herkessin gönlünü hos tutmak istiyor

Benim camlarda silinmelii cnm hic istemiyor sigara icenleri balkona yolluyorum ister istemez silmek zorundayim ama cook soguk napsamkiii

Do Major :) adim Sema sen öyle yaz :)

yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi

Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:

Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:

ohh yarasın camlara tatlı önermek isterdim ama ben pek mutfağa girmediğimden yemek, tatlı yapmayı falan unuttum

Piyano yapp piyanooo Buranın meşhuru o sende dene Browni yap bide üstüne çikolata sosu ohh miss,ya da suffle yap içinden akıversin çikolatası ohh o daha miss

Çok kızmıştım ki sonra bunu okudumialkış müdüre Sanki doğuma gidiyor hatun

Seni bravoo Hamarat gelinn

seni küçük eti puf anne
ne güzel yaa çok sevimli bigörüntü canlandı hayalimde tatlışko
bak benide özendiriyosun daha çok var

Valla genel olarak sevimli oluyor herşey ama hareketler yavaşladıkça öyle olmayacak galiba Kilo almadım çok iyiyim ama insanın ister istemez hareketleri yavaşlıo,eğilirken balerin görüntüsüne giriyorsun bacaklar dizden yanlara doğru

Yengeye bak insan statüsünden susar,yenge yani Evlenme sebebini merak ettim çok ince eleyip sık dokumuş galiba

Yahuu istemiyor öyle hemen,istesinde azcık uğraştırayım cancaaazımı Geçen ay yeşil erik arattırdım,tek bir yerde buldu,adam dondurucuda saklıyormuş,bunların içi geçmiş diyor eşim,gel sen bana sor dedim nasıl güzel ekşi ekşi

ben birazdan gideceğim 15 dk'kam kaldı kızlar. eve gideyim yemeğimi yiyeyim duş alayım sonraa çalıkuşu varr
aranızda izleyen var mı kızlar.
benim izlediğim tek dizi Çalıkuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…