- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #3.281
huhuuuuuuuuuu güzel gelinlerim benimmmmm
ben geldimmmm
geçmişi okuyup alıntılarımla biraz sonra burdayımm
sormaa yaa bn daha 1aylık ewliyim kuznm gelmiş sende arık işe başla yeter bu kdr dediafalladım o an ne dicemi bilemedim..kendisi 3 yıldır karsını okutuyo (lise bitti üni basladı.)..bn en azından onun gibi kendimi okuturp masraf yapmıyorum...böyle kendini bilmezlere deli oluyorum..annemde geçenlerde lafını koymuş sen hep okuyosun ne olcan demiş
beni unutmamışsın majorcankızlar akşam telden girdim alıntılama yaptım yorum yazdım tam göndere bastım sayfa görüntülenemiyor dedi :84:
bütün yazdığım o kadar uğraştığım boşa gitti
evet çok zor hemde her akşam eve gidince isyan ediyorum
benim kv biz nişanlıyken bizi yanız bırakırdı şimdi evlendik dibimizden ayrılmıyor.
yok canım akşamları uykumuz gelmeyene kadar yatağımıza gitmiyoruz.
güya tv alacaktık odamıza araba alınca o da yalan oldu
kp olsaydı zaten böyle aynı evde oturmak zorunda kalmazdık.
kendi evimde misafir gibiyim her şey kv elinde
nenasın tabikiiii
evett kızlar bundan sonra her sabah yoklama alıyorum :126:
Ayprensesi akşam sürdüğün nar çiçeği rujun hesabını ver
Sivit pastaya ne zaman başlıyorsun foto bekliyorumayrıca nargile suyunu döktüğün için tebrikler
Beauty ve Amayaa daha çok gelinnn :26:
Plojovic seni unuttuk bi hep bebişi merak ediyoruz
Zsaefmear sana daha kolay bir isim bulalım yazarken çok zorlandım :44:
Gesciimm bugün kaça uyanacak acaba
Ella nasıl yaptın bunu anlatsana bizee :13:
ben burdayım bekliyorum sizi gelin bakalım:122::121:
afferin tatlımgüüüü naaaa ydııııınnnnnnnn uyanın birazdan gidiceemmm
ben geldmmm aksm hiç yaramazlık yapmadık uyuduk eşim hala uyuyo bnde kahvaltı hazırlıcam
plojocumm tebrik ediyorum seniiii diğer hamişler gibi sen bizi terketmedinnn
seni küçük eti puf anneHeeyy maşallaahh :)) Birarada olsak nasıl olur acaba merak etmedim değil :)))
Benn anneme geldim sabah sabah babam aldı kahvaltıyaÇok özlüyorum yahu ben sizi
Nargileler pijamalar pekmezler maşallah,herşey ortada yine :))
Akşam girip okuyup gülemedim ama kendi kendime güleceğim varmış artık başımızın altındaki 2 yastık dahil 5 yastıkla yatıyoruzzZaten eşimin dibinden ayrılmıyordum yazık artık daha vahim durumda,kıyamam Küçük yastıklar yumuşacık,bi göbişin altına bi bacaklarımın arasına diğeride başımın altındakinin altına Eti puff gb heryer Kim dedi şimdi eti puff çok severim canım istedi
ayşe deme kız herkes dökülüyoekşi istiyor mu canın?
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
saol tatlımmm
bnm o renk ojem yokki canm...
ayyy yorum yazıyordum iş ilanı vardı onu aradım unuttum kendimii
ama ben giderken geliyorsun olmuyo böylee
neyse gelmeye çalışırm ben bizim canavar müşteriler biterse..
ohh annen iyi demiş..
zaten bi kendilerine baksalar hiç laf edemicekler ama...
ben de eşimle çıkarken eşim atanamdığı için evlenemiyorduk..yengem demesin mi kaç sene oldu bu atanamıcak sen başka birini bul diye....nasıl gıcık olup sinirimden ağlamıştım
ohh annen iyi demiş..
ben de eşimle çıkarken eşim atanamdığı için evlenemiyorduk..yengem demesin mi kaç sene oldu bu atanamıcak sen başka birini bul diye....nasıl gıcık olup sinirimden ağlamıştım
beni unutmamışsın majorcan
ben bugün 12.30da kalktım ama ataktan 1 de çıktımsözüm ona cam silcem heralde hava kararnca anca silcem saat kaç oldu ne tembelim yahu
afferin tatlımböyle ayrıntılı rapor istiyorum
şaka yaptım kızkızma sakın
seni küçük eti puf anne
ne güzel yaa çok sevimli bigörüntü canlandı hayalimde tatlışko
bak benide özendiriyosun daha çok var
ayşe deme kız herkes dökülüyo
kk da ayşe ismini yasaklıyorum
inşallah en yakın zamanda bulursun tatlım işi :26: hayırlısı olsun sakın acele etmeinsanların söylıediklerine takılma boşver çoğu boşa konuşuyo
aynen öylee boş boş konuşuyorlar...bana annem babam baskı yapmadı iş konusunda ewlilik konusuda vs.elalemden duyduklarıma daha cok sinir oluyorum..
bnde cıkıcam bbırazdan annemlere gidicemm
boşver tatlım takılma
benmde kv mi arkadaşları sıkıştırıyolarmış işte kızları atanmış kv de diyomuş 85 aldı atanamadı onlardiyomuş nasıl olur benm kız şuraya atandı bilmiyolarki her branşın farklı puanlarla atandıklarını kv yi sıkıştırıyolar o da sinir oluyomuş
ben dedim vercem sana puanımın çıktısını ağızlarını kapasınlar
çok cahil insan var valla onlara laf yetiştirmek zorhee de geç ve takma benmkocam bakıyo bana de canım isteyince çalışcam de
:117:
kızlaaarrben şu camları bi silip geleyim yoksa benm beynimi yicek bu camlar
yok tatlım ne pisi biz 3.kattayız bende silmicektim ama eşimin halası fln bize kalmaya gelebilir 1-2 haftaya af olsun istemiyorum şimdiden sileyimde sonraya kalmasın istedimaynen öylee..umursamıcann
bn hiç cam silmedim çokmu pisimmmama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokk bahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim
ay ne bencil bi kadın o öyle ya
şu anda o kadar kızgınımki anlatamammmmmm
cumartesi günü kocamın iş güvenliği uzmanlığı sınavı var.
cuma günü izin alıp cumadan istanbul'a gidecektik bizim genel müdür asistanıda hamile o güne doktor randevusu almış
bana yerime bak diyor. yahu dedim ben izinliyim cuma gelmiyorumki
sabahtan gel öğleden sonra yine gidersin demez mi.
olduuu o zaman sen gel sabahtan doktor kontrolü bir gün mü sürüyor sanki.
ayy bir tepem attı çok gıcık oldum yaa müdürümede ulaşamıyorum toplantıda
bu kadın hep böyle ya benim düğünümden bir hafta öncede yıllık izne çıkmıştı yine ben onun yerine bakmıştım bide düğün var zaten koşturmacadayım zor yetişiyorum izin alıp çıkmam gerekiyor genel müdür yüzünden çıkamıyordum. sanki mecburum gitsin başka departmanın asistanı baksın dedim çok younlarmış bakamazlarmış. bananeeeeeee işim var diyorum izinliyim diyorum
bide burası avrupa serbest bölgesi öyle her dk araç yok ki. ben burdan araç bulcamda velimeşeye gidicem ordan tekrar araç bulup çerkezköy'e gidicem bir sürü iş. Arabayı almak için notere giderken bile araç bulamadım diye 2'de çıkmıştım nerdeyse işimiz olmayacaktı. tabi kendisi isterse evine kadar özel araçla götürülüyor onun için problem yok ki. nasıl olsa genel müdür asistanı.
ayyy deliriciimmm
kolay gelsin canım sana ama üşütüp hasta olma sakın. Bizim camları kaynana silmiş geçen hafta
işte yalnız kalamıyoruz kocişle ama camda silmiyorum ben
şu anda o kadar kızgınımki anlatamammmmmm
cumartesi günü kocamın iş güvenliği uzmanlığı sınavı var.
cuma günü izin alıp cumadan istanbul'a gidecektik bizim genel müdür asistanıda hamile o güne doktor randevusu almış
bana yerime bak diyor. yahu dedim ben izinliyim cuma gelmiyorumki
sabahtan gel öğleden sonra yine gidersin demez mi.
olduuu o zaman sen gel sabahtan doktor kontrolü bir gün mü sürüyor sanki.
ayy bir tepem attı çok gıcık oldum yaa müdürümede ulaşamıyorum toplantıda
bu kadın hep böyle ya benim düğünümden bir hafta öncede yıllık izne çıkmıştı yine ben onun yerine bakmıştım bide düğün var zaten koşturmacadayım zor yetişiyorum izin alıp çıkmam gerekiyor genel müdür yüzünden çıkamıyordum. sanki mecburum gitsin başka departmanın asistanı baksın dedim çok younlarmış bakamazlarmış. bananeeeeeee işim var diyorum izinliyim diyorum
bide burası avrupa serbest bölgesi öyle her dk araç yok ki. ben burdan araç bulcamda velimeşeye gidicem ordan tekrar araç bulup çerkezköy'e gidicem bir sürü iş. Arabayı almak için notere giderken bile araç bulamadım diye 2'de çıkmıştım nerdeyse işimiz olmayacaktı. tabi kendisi isterse evine kadar özel araçla götürülüyor onun için problem yok ki. nasıl olsa genel müdür asistanı.
ayyy deliriciimmm
birlikte oturmanın dezavantajları kadar avantajlarıda var diyosun yani tatlışaman evlenince ne çok dert var be
yok tatlım ne pisi biz 3.kattayız bende silmicektim ama eşimin halası fln bize kalmaya gelebilir 1-2 haftaya af olsun istemiyorum şimdiden sileyimde sonraya kalmasın istedim
bende silmem heralde bikaç ay
aslında hç yapasım yokta işte
ay ne bencil bi kadın o öyle yaezmye çok müsait böyle insanlara sinir oluyorum sedece kendi menfaati için iş yapan insanlara
özelde çalışmak bu yüzden çok zor :26:
ne yapacaksın şimdi tatlım:26:
cok sinir bozucu gerçetken 1 gün öncesine alsın randevuyu o zmn sen nedn izin gününü orda harcıcaksn kii şehir dışına cıkıcam bn dee sonuc ne oldu pekii??
aynen bazı sorumluluklar zor gerçektn ..
cıkıyorum kızlar öpuyorum siziii aksma grszz...
bn anlamıyorum eşimiz üzülmesin gidelim annesini görsün fln diyoruz ama onlar neden böyle düşünüyor anlamıyorum..
kötü gelin olucaksın aslında o zmn kıymetli olursun..kocalrda bitiyo iş..çok şükür bizde öyle cok fazla olmuyor..kendi de kızıyor ailesine fln ama bazen saflığına geliyo..:
ohhh canıma değsinkiii
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.
Do Major :) adim Sema sen öyle yaz :)
yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi
Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:
yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi
Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:
ohhh canıma değsinkiii
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.
seni küçük eti puf anne
ne güzel yaa çok sevimli bigörüntü canlandı hayalimde tatlışko
bak benide özendiriyosun daha çok var
ohh annen iyi demiş..
limon muuuuuu
ben olur da cinsyet öğrenmeden limon yemeye başlarsam hemen pembiş kıyafetleri alırım doktoru açıklamasını beklemeden
çünkü ekşi hiç sevmiyorum..acı-tatlı-tuzlu çok yerim ama mercimek çorbasna bile limon sıkmam...bak ne yazsam canın isitcek gibi geliyorben susayım