Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Papatyalarm napiosunz? Ben geldm okudum ama ne okudgmu bilmiyorum,biri nicki nasil degstrdgmi sordu sanirim kontrol paneline tiklayin ordan hizmet e gelin yoneticiler kismi var oradan kazen e tiklayin sizden 3adet kulanci adi belirliosnz kazen uygun olan brni secip size mail atio ondan sonra aktf oluyosunz yavrularim. Gs cammi sildin yavrum bu sogukta aman jasta olma sakin,hic mantikli bsy yapmadn birileri gelicekmste cam pismis hayatm bosver kim gelirse gelsn yani kisin ortasnda silnrmi yarn yine ayni olcak camlarnda buyuk senn hey alam siki gyin tatlim. Sema merhaba hg sennle tanismak kismt olmadi ben eski nickmle nena yeni nickim ella

boşver tatlım takılma :KK53:
benmde kv mi arkadaşları sıkıştırıyolarmış işte kızları atanmış kv de diyomuş 85 aldı atanamadı onlardiyomuş nasıl olur benm kız şuraya atandı bilmiyolarki her branşın farklı puanlarla atandıklarını kv yi sıkıştırıyolar o da sinir oluyomuş :KK52:
ben dedim vercem sana puanımın çıktısını ağızlarını kapasınlar :KK52::KK76:
çok cahil insan var valla onlara laf yetiştirmek zor :KK53: hee de geç ve takma :21: benmkocam bakıyo bana de canım isteyince çalışcam de :21:
:117:

bence de çıkar puanını görsün teyzeler :KK9: :KK9:
milletin gerçekten işi gücü yok yaa ..

aynen öylee..umursamıcann:KK24:

bn hiç cam silmedim çokmu pisimmm:KK37: ama yuksek ve dısarıda yol kazılı daha asfalt yok silmemin anlamı yokk:KK53::KK53:bahardan bahara silmek en iisi ztn güneşlikler hep kapalı bizim:KK52:

prenses yalnız değilsin ben de silemdim :KK52:
e 12.katta cammı silinir :KK53:
artık baharda annemlerle silerim..yardımcı kadın tutsan bile gelmiyor 12. kata :KK50:
misafirliğe gelen biri demişti bana 12.katın camlarını silmiyosun diye ayıplıcak kişi gelmesin senin evine diye bende de onun rahatlığı var :KK9:

ohhh canıma değsinkiii :21::21:
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi :KK9::KK9::KK9:
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını :KK52::KK52:
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.

oooh çok iyi olmuş :KK8:
hakkatten doğum falan olur anlarım da ...gıcıklık yapıcaklar ya...
bu arada kv gelmiyo dimi istanbula :KK53:

:KK1: yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi :21:

Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:

canım sosu hazır mı kullandın?ben hiç yapmadım mantar soslu ?
ben arada tiremisu yapıyorum ama pahalıya geliyor o yüzden çok sık yapmıyorum :KK31:
eğer hiç bişey gelmezse aklına en kolayından koy petibör bisküvileri borcama dök üzerine pudingi sonra bi kat dahaaa ohh mis :KK52:
bende de pasta telaşı var bu akşam..

Piyano yapp piyanooo:KK9::KK9: Buranın meşhuru o sende dene :KK9: Browni yap bide üstüne çikolata sosu ohh miss,ya da suffle yap içinden akıversin çikolatası ohh o daha miss:KK9::KK9:

Çok kızmıştım ki sonra bunu okudumialkış müdüre:KK9: Sanki doğuma gidiyor hatun:KK19:

Seni bravoo:KK9::nazar: Hamarat gelinn:KK9:

:KK9: Valla genel olarak sevimli oluyor herşey ama hareketler yavaşladıkça öyle olmayacak galiba:KK9: Kilo almadım çok iyiyim ama insanın ister istemez hareketleri yavaşlıo,eğilirken balerin görüntüsüne giriyorsun bacaklar dizden yanlara doğru :KK9::KK9:

Yengeye bak insan statüsünden susar,yenge yani:KK9: Evlenme sebebini merak ettim çok ince eleyip sık dokumuş galiba:KK9:

:KK9:Yahuu istemiyor öyle hemen,istesinde azcık uğraştırayım cancaaazımı:KK9: Geçen ay yeşil erik arattırdım,tek bir yerde buldu,adam dondurucuda saklıyormuş,bunların içi geçmiş diyor eşim,gel sen bana sor dedim nasıl güzel ekşi ekşi:KK9:

benim yengeyi bilseniz kendini ailenin bilrikişisi ilan etti..45 yaşında falan yaşlı da değil..biz eşyaları-gelinliği alırken kimsye bi şey danışmadık zaten kredi çekip aldık para bizde huzur bizde :KK52: neyse yengem aradı beni sen niye bana bi şey sormuyosun kendi başına halletmeye çalışıyosuna getirdi işi ben şok :KK53: ayhh içim şişti..

ben bu bahar eriği dondurucuya koysam olur mu acabaa :KK52:

Papatyalarm napiosunz? Ben geldm okudum ama ne okudgmu bilmiyorum,biri nicki nasil degstrdgmi sordu sanirim kontrol paneline tiklayin ordan hizmet e gelin yoneticiler kismi var oradan kazen e tiklayin sizden 3adet kulanci adi belirliosnz kazen uygun olan brni secip size mail atio ondan sonra aktf oluyosunz yavrularim. Gs cammi sildin yavrum bu sogukta aman jasta olma sakin,hic mantikli bsy yapmadn birileri gelicekmste cam pismis hayatm bosver kim gelirse gelsn yani kisin ortasnda silnrmi yarn yine ayni olcak camlarnda buyuk senn hey alam siki gyin tatlim. Sema merhaba hg sennle tanismak kismt olmadi ben eski nickmle nena yeni nickim ella

hoşgeldin ellaaa..
senle ben hep bu saatlerde buluşuyoruz burda :KK52:
benim son 15dk :KK50:
bu akşam koşturmacam var hep :KK31:
eve gidip bu akşamlık yemek yapıcam ama kolaya kaçtım dünden çorba var menemen yapıcam.evlendiğimizden beri yapmadım hiç..
sonraaa yarın eşimin d.günü ya yarına sevdiği süpriz yemekler yapıcam :KK52: pasta yapıcam..ki bu gün çok yoruldu başım açtlıyor :KK14:
neyse kocişime değer kiii...ellacık- bu arada nena yazıp sildim :KK9:- nasıldı akşam yemekler güzel olmuşmuydu?bu gün naptın ne ettin?

benim yengeyi bilseniz kendini ailenin bilrikişisi ilan etti..45 yaşında falan yaşlı da değil..biz eşyaları-gelinliği alırken kimsye bi şey danışmadık zaten kredi çekip aldık para bizde huzur bizde :KK52: neyse yengem aradı beni sen niye bana bi şey sormuyosun kendi başına halletmeye çalışıyosuna getirdi işi ben şok :KK53: ayhh içim şişti..

Yengenin gelini varsa Allah kolaylık versin:KK9:
Seniii seniiiiii :KK9: Çok iyi fikir sevdiğiniz şeyleri bebiş planı varsa dolaba atın:KK9:

Yengenin gelini varsa Allah kolaylık versin:KK9:
Seniii seniiiiii :KK9: Çok iyi fikir sevdiğiniz şeyleri bebiş planı varsa dolaba atın:KK9:

yengemin inşallah 2 tane gelini olucak..oğulları şimdiden korku içinde :KK9:
ben erik çok sevmem normalde ama tanıdığım herkes erik aşerdi :KK9:
benim sevdiğim tek şey çikolataaa o da 4 mevsim 24 saat bulunabilir :KK52:

hoşgeldin ellaaa..
senle ben hep bu saatlerde buluşuyoruz burda :KK52:
benim son 15dk :KK50:
bu akşam koşturmacam var hep :KK31:
eve gidip bu akşamlık yemek yapıcam ama kolaya kaçtım dünden çorba var menemen yapıcam.evlendiğimizden beri yapmadım hiç..
sonraaa yarın eşimin d.günü ya yarına sevdiği süpriz yemekler yapıcam :KK52: pasta yapıcam..ki bu gün çok yoruldu başım açtlıyor :KK14:
neyse kocişime değer kiii...ellacık- bu arada nena yazıp sildim :KK9:- nasıldı akşam yemekler güzel olmuşmuydu?bu gün naptın ne ettin?

Yavrusum evet hep bu satlerde denk gelyrz yoruldnmu canim? Menemen iyi fkir hem hafif afye olsin tatlim,bnde bu aksam annemlerdym kofte falan var bnde fironda bajaratli patayes yaptm ccitir citir kocisimi bekliyoz esinin dogum gunumi yarn oh masallah noce saglikli huzurlu yaslara insallahhhh

yengemin inşallah 2 tane gelini olucak..oğulları şimdiden korku içinde :KK9:
ben erik çok sevmem normalde ama tanıdığım herkes erik aşerdi :KK9:
benim sevdiğim tek şey çikolataaa o da 4 mevsim 24 saat bulunabilir :KK52:

Haklı tabi çocuklar:KK9:
Çikolatayıda canın istemez :KK9: Bak sen düşün derim,olmadık birşey buram buram kokuyor çok tuhaf evde varmış gb :KK9: Geçen yattık uyuyacaz eşime sarıldım dedim ki ramazan pidesi gb kokuyorsun:KK9: Akşamda elleri patlamış mısır kokuyordu:KK9: Korkuyor benden artık:KK9:Çok ilginç ama ya bildiğin kokuyor buram buram:KK17:

Elllaaaa hoşgeldiiinnn:KK70: Lela diyecektim nerdeyse:KK9:

Yavrusum evet hep bu satlerde denk gelyrz yoruldnmu canim? Menemen iyi fkir hem hafif afye olsin tatlim,bnde bu aksam annemlerdym kofte falan var bnde fironda bajaratli patayes yaptm ccitir citir kocisimi bekliyoz esinin dogum gunumi yarn oh masallah noce saglikli huzurlu yaslara insallahhhh

sağolasın ellacık :KK52:
fırında patatese ben de bayılırımm :KK53:
anne köftesi gibii yook :KK8:
bak acıkmışım benn :KK31:
aaa saat de 18:30 olmuş...ben yavaş yavaş çıkarım akşam uğrayamazsam özleyin benii :KK9:

gs'cim de yok ortada camlar tertemiz oldu heralde :KK52:

Çikolatayıda canın istemez :KK9: Bak sen düşün derim,olmadık birşey buram buram kokuyor çok tuhaf evde varmış gb :KK9: Geçen yattık uyuyacaz eşime sarıldım dedim ki ramazan pidesi gb kokuyorsun:KK9: Akşamda elleri patlamış mısır kokuyordu:KK9: Korkuyor benden artık:KK9:Çok ilginç ama ya bildiğin kokuyor buram buram:KK17:

ayhh güldürdün beni plojo..ne ilginç şeyler geliyor burnuna :KK9:
sen çok şanslısın maaşallah :nazar: benim arkadaşım 7 haftalık hamile ama çoook midesi bulanıyor mutfağın kapısnı kapatmışlar kokudan duramıyormuş...kocasının kokusundan iğrenmiş düşünün:KK31:

ayhh güldürdün beni plojo..ne ilginç şeyler geliyor burnuna :KK9:
sen çok şanslısın maaşallah :nazar: benim arkadaşım 7 haftalık hamile ama çoook midesi bulanıyor mutfağın kapısnı kapatmışlar kokudan duramıyormuş...kocasının kokusundan iğrenmiş düşünün:KK31:

Oyy kıyamam:26: Başları ya şimdi olur,inşallah geçer zamanla 12. haftadan sonra geçiyor öyle olanlar hep,benim hiç olmadı çok şükür,eti sevmiyorum sadece kurbandan beri,pişse bile çiğ gb kokuyor..İnşallahh geçicidir devam etmez sonra da..Hamilelikte bingoo ne düşerse bahtına:KK31: Eş durumuda kötü olmuş,insanın canı sıkılsa eşine sarılmak istiyor:KK31:

Son düzenleme:
Memnun oldum ela ben artik burdayim cok sevdim burayi tanisiriz :)))

ben arada tiremisu yapıyorum ama pahalıya geliyor o yüzden çok sık yapmıyorum :KK31:
eğer hiç bişey gelmezse aklına en kolayından koy petibör bisküvileri borcama dök üzerine budingi sonra bi kat dahaaa ohh mis :KK52:
bende de pasta telaşı var bu akşam..:

Evet Hazir paket ama ben annemin tarifi ile yapiyorum önce tavuk göksünu suda hasliyorum mantarlarida hafif kizartiyorum bunlar bir kosede hazir kalcak ayri bir tencerede hazirir paket sos icine 250 ml tavuk suyu su bir paket krem santi oluyorya ondan koyuyorum kayniyip kivamini buluyor en son icine mantar ve tavuk göksünu koy birsaz daha kaynasin bitdi :KK1:

Sen ne pastasi yapicaksin ?

Esimde pudding sevmiyor ama belki senin dedigin gibi yaparsam sever :KK1:

Cep telefonundan giriyorum malesef evde daha internet yok smileyleri kullanamiyorummm :KK43:

ohhh canıma değsinkiii :21::21:
gittim müdürümün yanına Nuray Hanım'da cuma günü izinli olacakmış dememe kalmadan getir hemen izin formunu dedi :KK9::KK9::KK9:
canım müdürüm yaa ezdirmiyor öyle çalışanlarını :KK52::KK52:
Cuma günü ben evdeyim cicişler belkide bide kadın doğumcudan randevu falanda alırım. Evlendikten sonra doktora gitmek gerekmiş ben daha hiç gitmedim.

git tatlım benmde gitmem lazım aslında hiç gitmedim :KK25:
ohh olsun o asistana daaa piss:KK22::KK22::KK33::KK76:
O saflik esimde cok kimseye kiyamiyor herkessin gönlünü hos tutmak istiyor :KK43:

Benim camlarda silinmelii :KK1: cnm hic istemiyor sigara icenleri balkona yolluyorum ister istemez silmek zorundayim ama cook soguk :KK1: napsamkiii :KK1:
gelip seninkileride sileyim tatlışşş :KK76:
valla soğuk yavru cam açınca içeriye soğuk doluyo ama üstünkörü sil istersen :KK52: ben balkon camlarını silmedim valla :KK52::KK52:

git tatlım benmde gitmem lazım aslında hiç gitmedim :KK25:
ohh olsun o asistana daaa piss:KK22::KK22::KK33::KK76:

gelip seninkileride sileyim tatlışşş :KK76:
valla soğuk yavru cam açınca içeriye soğuk doluyo ama üstünkörü sil istersen :KK52: ben balkon camlarını silmedim valla :KK52::KK52:

Tskler:KK1: sen silim deyince heveslendim yatak odasi ve salonu sildim :KK1: misafir odasini ve mutvagi canim istemedi onuda yarin yaparim :KK1: ne pisimmm :KK1:

:KK1: yazin sorun degil heveslendim sonunda sildim camlarimi :21:

Mantar soslu makarna pisirdim esim cok sever tatli yapmak istiyorum ama aklima birsey gelmiyor önerebileceginiz cikolatali tatli varmi ?:18:

oo ellerine sağlık tatlışım ben bu akşam sufle denicem :KK53: hamile arkadaşlardan özürr :KK49::KK53:
afferin kız sen benden hızlı çıktın valla ben de toz süpürdü cam sildim yemekti bulaşıktı ancak geldim valla :KK8::KK8:

ellacaann naber tatlışşş:KK8:
valla sildim cici soğuk ama artık ne yapayım silfdim gitti bida silmicm:KK19::KK19: yeter :KK19::KK19::KK9:

bence de çıkar puanını görsün teyzeler :KK9: :KK9:
milletin gerçekten işi gücü yok yaa ..

prenses yalnız değilsin ben de silemdim :KK52:
e 12.katta cammı silinir :KK53:
artık baharda annemlerle silerim..yardımcı kadın tutsan bile gelmiyor 12. kata :KK50:
misafirliğe gelen biri demişti bana 12.katın camlarını silmiyosun diye ayıplıcak kişi gelmesin senin evine diye bende de onun rahatlığı var :KK9:

oooh çok iyi olmuş :KK8:
hakkatten doğum falan olur anlarım da ...gıcıklık yapıcaklar ya...
bu arada kv gelmiyo dimi istanbula :KK53:

eğer hiç bişey gelmezse aklına en kolayından koy petibör bisküvileri borcama dök üzerine pudingi sonra bi kat dahaaa ohh mis :KK52:
bende de pasta telaşı var bu akşam..

sivitoşşş aynen teyzeler niye bizimle uğraşıyo yahuu :KK19::KK19: bide bu insanların eşleri önemli mevkilerde insanlar eğitimle alakalı insanlar yani azcık kendini geliştir yahu :KK19::KK19:
kız sen yüksek kattaymışsın ben 3. kattayım silmesem laf olur :KK53::KK53:

allah seni tatlış yaa patlamış mısır ha :KK9::KK9: kokuyu alıyomusun gerçekten :KK9::KK9:

sağolasın ellacık :KK52:
fırında patatese ben de bayılırımm :KK53:
anne köftesi gibii yook :KK8:
bak acıkmışım benn :KK31:
aaa saat de 18:30 olmuş...ben yavaş yavaş çıkarım akşam uğrayamazsam özleyin benii :KK9:

gs'cim de yok ortada camlar tertemiz oldu heralde :KK52:

aynen tatlış biraz kanım ağır heralde anca işlerim bitti :KK53::KK53:

Benim cok canim sikiliyor o yuzden yarina isim olsun diye yarisini yaptim yerler ve kalan camlari yarin silcem :KK1: ev hanimigi kolaymis cocuk olmayinca :KK1:bende esime surpriz brownie yapcam yarin :KK1:

oo ellerine sağlık tatlışım ben bu akşam sufle denicem :KK53: hamile arkadaşlardan özürr :KK49::KK53:
afferin kız sen benden hızlı çıktın valla ben de toz süpürdü cam sildim yemekti bulaşıktı ancak geldim valla :KK8::KK8:
allah seni tatlış yaa patlamış mısır ha :KK9::KK9: kokuyu alıyomusun gerçekten :KK9::KK9:

Bende ZSAEFMEAR'a söylemiştim suffleyi:KK9: Çok severdim ama şimdilerde canım istemiyor:KK9::KK9:
Buarada ciddi anlamda alıyorsun kokuyu,mesela ramazan pidesi alırsında sofra hazırlanırken kokar ya bildiğin öyle kokuyordu evde varmış gb:KK9::KK9:
Yarın için ana yemekte de benim kurtarıcım hep Dalyan köfte ya da İzmir köfte olmuştur,eşimel bende çok severiz,fırında da yapabilirsin öyle de cok güzel oluyor:KK34:

Benim cok canim sikiliyor o yuzden yarina isim olsun diye yarisini yaptim yerler ve kalan camlari yarin silcem :KK1: ev hanimigi kolaymis cocuk olmayinca :KK1:bende esime surpriz brownie yapcam yarin :KK1:

X