- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.801
canım konu açtım evim evim güzel evim ve düğün fotoğrafları albümler bölümüne .
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/674242-yarim-yamalak-evim.html
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/673638-masal-yeni-basladi.html
linkleri canım. kabul ettm isteğinide.
Kizlaaar size bkmaya geldim ama her geldigimde cok sakin oluyo bu topikkk.
Kimse varmiii
Kizlaaar size bkmaya geldim ama her geldigimde cok sakin oluyo bu topikkk.
Kimse varmiii
yok canım taş falan gelmedi saklanma :))
istemekten ziyade maddi manevi hazır olmak ilk şart bence. bide yeni evli olmak beraber tatillere gitmek bir çok şeyi yapmak varken ne bileyim bana biraz zor geliyor şuan... hazır hissetmemek deniyor sanırım buna
inşallah gönlündeki olur:) hem fena mı olur severiz bebişini fotolarını falan beğeniriz bol bol. anne olmaya olmasa da teyze olmaya hazırım
biz seni çok özledik tatlış gelmiyosu hiç
ben varım kabul mü :18:
Ben gelirken saati ayarlayamiyorum herhaldebos topige geliyorum yazdklarnza bakiyorum gidiyorumm.
Kabulmu ne demek canim tabiki kabul:13::13:
hoşgeldinnnn neden hep gelmiyosun nerelerdesinn??nasıl gidiyo hamilelik...?
çok şükür canm geçiniyoruz memur maaşımız yok ama yetiyo bize yetirebiliyoruz yanii.. tam anlamıyla rahatlamak için nisanı bekliyoruz ama şuanda hamile olsam da zorun olmazdı..ztn gelen bereketiyle geliyor cnm o yuzden huzur istiyorm sadecee.. öyle yani
Hekes kayiplarda mi yine valla her an uyuyablrm kizlar
bende burdayım nena da burdaa boşmu aşk olsunnn
Plojovic ne farkettim biliyor musun bizim mesaj sayımız aynıymış
Eliiiff fotoğraflarına baktııım,maşallah sizeeRabbim sağlığı huzuru eksik etmesin yuvanızdan,birbirinizden mahrum etmesin hiç sizi :))
Bizde bebek kararı birşeyleri ertelemek olarak hiç düşünülmedi yaa :) Plan yapıyoruz hala,Eylülde evlilik yıldönümümüzde zaten aynı gün doğum günüm çıkmıştık tatile uzuun uzuuun yollar gittim bide direk bir yere de gitmiyoruz gezmeyi seviyoruz biz,Sarımsaklı,Cunda,İzmir'di rota..Önümüzdeki yıl 2. senemiz içinde planlar yapıyoruz halaTabi ki bebiş etkileyecek ama eksiltmeyecek hiçbirşeyi daha değişik tatlar katacak bize İnsan yeter ki birşeyi yapmak istesin bence:87:
Ders çalışmayacak ya neleri görmüş :)) Bende sen söyleyince baktım
Canim aslnda geliyorum da bakiyorum online olan yok okuyupgeri gidiyorum asene de yazdim simdi) hamilelik guzel artik bn hissetmesem de hareket ediyo teyzesii. Mucize gibi yaa mercimek kadardi artik mandalina kadar olduk
Hamilelik hakkinda yazdklarinda da haklisin canim hersey mukemmel olsun diye beklersek hamile kalmk icin daha cook beklerizAllah herkese hayirli zamanda versin
Canim aslnda geliyorum da bakiyorum online olan yok okuyupgeri gidiyorum asene de yazdim simdi) hamilelik guzel artik bn hissetmesem de hareket ediyo teyzesii. Mucize gibi yaa mercimek kadardi artik mandalina kadar olduk
Hamilelik hakkinda yazdklarinda da haklisin canim hersey mukemmel olsun diye beklersek hamile kalmk icin daha cook beklerizAllah herkese hayirli zamanda versin
Asen7 evet canim cok pratik ve harika bi kek,esimin bi bekar arkadasi var,aksam üstü yanina gitdi esim ve biraz yolladim,o bile cok begenmis... Egerki varsa sende pratik tarifler,severek alirim... :)
Ben gelirken saati ayarlayamiyorum herhaldebos topige geliyorum yazdklarnza bakiyorum gidiyorumm.
Kabulmu ne demek canim tabiki kabul:13::13:
Hekes kayiplarda mi yine valla her an uyuyablrm kizlar
aynen öylee tatlım bnm arkdasım balayında hamile kaldı arada eşiyle tartısıyor ama bna şiddetle tavsiye ediyor...bebk baska bişey ama bnm azıcık daha cesarete ihtiyacm var
baktım tatlım maşallah eviniz çok güzel sizde öyle
çok teşekkür ederim kızlar nasıl mutlu oldum gece geceEliiiff fotoğraflarına baktııım,maşallah sizeeRabbim sağlığı huzuru eksik etmesin yuvanızdan,birbirinizden mahrum etmesin hiç sizi :))
Bizde bebek kararı birşeyleri ertelemek olarak hiç düşünülmedi yaa :) Plan yapıyoruz hala,Eylülde evlilik yıldönümümüzde zaten aynı gün doğum günüm çıkmıştık tatile uzuun uzuuun yollar gittim bide direk bir yere de gitmiyoruz gezmeyi seviyoruz biz,Sarımsaklı,Cunda,İzmir'di rota..Önümüzdeki yıl 2. senemiz içinde planlar yapıyoruz halaTabi ki bebiş etkileyecek ama eksiltmeyecek hiçbirşeyi daha değişik tatlar katacak bize İnsan yeter ki birşeyi yapmak istesin bence:87:
Ders çalışmayacak ya neleri görmüş :)) Bende sen söyleyince baktım
Kontrolün ne zamaaaann?12. haftaya yakın kontrol en heyecan vericilerden biri sanırım,gerçi hepsi heyecan verici ama kıpırdarken görmek bambaşka,bir yandan gülüyor bir yandan ağlıyordum
Uyuyalım evet yaa çabuk bitsin gece
Ayy simdi takvimini okudumm bebegin artik seni duyuyomus darisi basimaa
çok teşekkür ederim kızlar nasıl mutlu oldum gece gece
hamilelik için en az 2 sene beklemeyi düşünüyoruz bakalım allah isteyene versin ben kendime zor bakıyorum valla
artık yatak beni bekler. öpüyorum kocaman iyi geceler
Ben sana vereyim o cesareti canimkesinlikle simdiden bile harika bi duygu,ultrasonda onun zipladigini gordum,o kadar tuhaf oldumki icimde hareket etmeye baslayinca dusunemiyorum bile neler hissederimm.
Esimin gobegimi sevmesi onla konusmasi falan cook tatli ya
çok teşekkür ederim kızlar nasıl mutlu oldum gece gece
hamilelik için en az 2 sene beklemeyi düşünüyoruz bakalım allah isteyene versin ben kendime zor bakıyorum valla
artık yatak beni bekler. öpüyorum kocaman iyi geceler