- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.781
Topiğede kilit oluyor mu acaba Kapıyı çalanlara parola sorarızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bütün genellemelerin dışındasın artık Ben yaşamadım ama diğer topikte olan arkadaşlar vardı.Sen sabah ilerleme yoksa doktora git de hepimiz rahatlayalım Sen herhalde üşüttün prenses bayaa bi
Hafta sonu açıköğretim sınavı var bende güya ders çalışiyorum :) aklım burda yaa
Evet kızlar, birazdan kocişle buluşMayı gerçekleştireceğiz, gece burda olmayabilirim Ankara-15 bu arada, donmadan evimize gidebiliriz herhalde
Neyse sekercikler size doyum olmaz öpüyorum hepinizi ben derz çalışayım
Neyse sekercikler size doyum olmaz öpüyorum hepinizi ben derz çalışayım
kızlar yine benn! hasta gbiyim günlerdir giremedim pek.. çok yoğun çalışıyorum bir de bu aralar ama çok şükür bugün girip bi kaç haftadır yüklemek istediğim ama fırsat bulamadığım düğün fotoğraflarımı ve evimin fotoğraflarını yükledim çok şükür. yorumlarınızı beklerim.
umarım iyisinizdir önce yazıyorum şimdi okumaya devam topiği. yazamasam da sürekli takipteyim kızlar:)
tatlım arkadaşlık isteği attımm kabul edersen merak ettim seni
yahu şimdiden hamilelik düşünen var mı?? iyi cesaret valla kızlar...
ahhh taş geldii kafama
asıl cesaret ewlenmek cnm..bn düşünüyorum çünki eşim bnden çok istiyor.kadınlar annelik duygusuyla bırakmaz ewladını ama bi erkek bu sormluluğu istiyorsa kolay kolay vazgeçmez.bnm için önemli olan bu vazgeçmemesi ve sevmesiii
1haftadır tırsan ben deildim sankii
ahhh taş geldii kafama
asıl cesaret ewlenmek cnm..bn düşünüyorum çünki eşim bnden çok istiyor.kadınlar annelik duygusuyla bırakmaz ewladını ama bi erkek bu sormluluğu istiyorsa kolay kolay vazgeçmez.bnm için önemli olan bu vazgeçmemesi ve sevmesiii
1haftadır tırsan ben deildim sankii