- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.821
ay çok mutlu oldum tatlım
ben buldukça paylaşırımo zaman
bi de kokoş lokum var geçen onu yaptım güzel ama mesela bi kaç çeşit şeyin yanında güzel tek başına bayıyo bide o keki yapan kadını takip edeblirsin tatlım güzel tarifler paylaşıyo
gel yaz öyle git tatlışşş bırakma bizi
nenoşşşş tatlış naberr
Kontrolum haftaya cumartesi canim.bakalim ne sirinlikler yapcak minigimm. Senin cinsiyeti belli olmamis galiba daha. Hareketlerini hissediyo musun artik
ay çok mutlu oldum tatlım
ben buldukça paylaşırımo zaman
bi de kokoş lokum var geçen onu yaptım güzel ama mesela bi kaç çeşit şeyin yanında güzel tek başına bayıyo bide o keki yapan kadını takip edeblirsin tatlım güzel tarifler paylaşıyo
gel yaz öyle git tatlışşş bırakma bizi
nenoşşşş tatlış naberr
Amin inşallaah
Artık konuşuyorum evet :) Öne az eğilmiş bi vaziyette oturunca dürtüyor,bide geçen akşam çok sıkıntı basmıştı durup dururken ağladım o zamanda kızdı galiba durmadı hiç :)))
Azcık yaslanıp elimi karnıma koyup konuşmaya başladığımda hareketleniyor
Planlar hep 2 seneyle başlıyorBizde öyleydik ama sonradan birşeyler oluyor insana.Rabbim istediğinizde nasip etsin tabii,aratmasın yeter ki iyi geceleeerr
Hadi yaa o kadar net hissediyosun demek her yerde 20hafta dolunca hissedilir diyo sen daha 18lerdesin ayy cok sevindimm bu kadar erkn hissedilmesineAmin inşallaah
Artık konuşuyorum evet :) Öne az eğilmiş bi vaziyette oturunca dürtüyor,bide geçen akşam çok sıkıntı basmıştı durup dururken ağladım o zamanda kızdı galiba durmadı hiç :)))
Azcık yaslanıp elimi karnıma koyup konuşmaya başladığımda hareketleniyor
Planlar hep 2 seneyle başlıyorBizde öyleydik ama sonradan birşeyler oluyor insana.Rabbim istediğinizde nasip etsin tabii,aratmasın yeter ki iyi geceleeerr
düşüncesi gezel gerçekten..kader artık önce doktor bulmam lazmm
iyi geceler alalh rahatlık versin rüyandagörürsen şaşırmaa:))
Tamam canim bundan sonra yazip da gitcem soz
Erken hissettim ben biraz,artık daha net hissediyorum,anlaşıyoruz :)
Daha belli olmadı en son 27sinde gitmiştim,yarın detaylı ultrason var artık yarın öğreneceğim inşallah
Evlimutlu nbr cnm bayadr denk gelemedk sennle napysn bebisimz nasilmis bakalim
Kizlar kocami uyutaym geliyrm tabi bnde uyumamis olursam ve sizde burada olursanz konusurz
Evet nenacim oyle oldu bi on gun memleketteydim bursadaaagirmedim sonrada denk gelemedik.
Ben iyiyim cook sukur bebisim de buyuyo mandalina kadar olmus bu hafta ama daha goremedik haftaya gitcez)
Sen nasilsin canim
git git bn 1e kdr burdayımm
aa bursayamı geldinn??
canm senınmıydı bugun cinsiyet belli olucaktıı???
Hadi yaa o kadar net hissediyosun demek her yerde 20hafta dolunca hissedilir diyo sen daha 18lerdesin ayy cok sevindimm bu kadar erkn hissedilmesine
Aynen kader canim.Allah aratmasin kimseye
İyilik sendn nbr hayatm nerelerdeydn butun gun sekerim
kv lere gittik tatlış temizlik fln yaptıkgiremedik pek yavrutomm sen naptınnn
niye çoğul kullandıysammanyak mıyım neyim
hoşgeldin asen kimse kalmamıs yineee
aynen tatlış ikimiz kalıyoruz hep zaten
ne yapıyosun tatlım
eşimi bekliyorumm..30dk sonra gelicek inş.
ayy az kalmıiiişş
şimdi gelir asen bn cıkıyorum ii geceler kib grsz yarın
günaydın kızlarrrr.....Falcı bacı var zaten canım ama o yetmiyor ya :) inandırıcıda gelmiyor açıkçası
Bilmiyorumkiikeşke bilsem hep bakadım
valla bende utanıyordum sormay ama artık dayanamadım değişik değişik smileyleri görünce nerden buluyorlar diye şaşırıyorum
şimdi kafadan bir kaç tane atayım bakalım neler çıkacak
:13: :100: :120: :121: