- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.761
Ya tabi en az yilda 1defa gtmek gerekr die biliyorim,bn haftaya gdcem arkdsmn doktoruna randevu aldm cok methettiler
Asen7 bugün senin piyano kekinden yaptim,harika bi tadi var,esim ve kuzucuklarim cok begendi...
Saol Cnm, şu an size yoldan yazıyorum... Dediğin gibi hiç monotonluk yok hayatımda, sürekli koşuşturmaca içindeyim... Ama yoruyor yaf....sağol canımcım..sana da iyi yolculuklar..cuma günün boştu galiba senin ohh mis gibiii
3 gün eşinle 4 gün annenlerle..valla senin hayat da güzel...insanın canı hiç sıkılmaz 0 monotonluk
ama inşallah kavuşursun şubatta eşine-evine..
Hiç yüklememiştim falcı bacıyı, duymadım desem yeri, cahil miyim neyim... Kızlar kullandığınız yararlı uygulamaları söyleyin de , bende yararlanayım :)Telefona Falcı Bacı'yı yükle gerisi kolay :) Son günlerde gördüğüm kısa yollu fal hali :) Biz eşimin yeğeniyle keyifle içer öylesine bakardık anlamam ben :) Şimdi bebek sağolsun içemiyorum kahve tiksindim :) Hamilelikte bir tek en sevdiğim 3 şeyi yiyemiyorum başka hiçbirşey değişmedi :) Çikolata,kırmızı biber ve türk kahvesi
NeNa nerelerde acaba :44:
kiste çok dikkat et Cnm ya, seninki iyi huyluymuş ama, benim bir arkadaşımın çok sorunlu geçti, kist yüzünden...hamilelik sırasında öğrendi bir de...doktorun dikkatsizliği imiş...Prenses bnde ayin 18 dr randevu aldim,bnmde iyi huylu kisyim var regl olunca olusuo regl btince kayboluo ama cok agrim oluo baktrcam bide hamile kalmak istesem sikinti teskil edermi reglmdevduzensz sorcgm bissuru sey var
erken yaş damı evlendin sen Cnm,genelde erken evlenenler böyle söylüyor...iyiyimm teşekkürr ederimm sen nasılsınn.4 gün sonra 2 sene doluyorr allahın izniyle benim.he sorsanız acele etmesemde olarmışş evlilik içinnn ayrı bi konudaa
ben hiç gitmedim de gidilmesi gerekiyor... Kızlar ya bişi soracam... Benim o bölgem çok kuru... Yani her ilişki sırasında başlangıçta Cnm yanıyor, ön sevşmeyi uzat falan demeyin , eşim çok çaba sarfediyor başlangıçtabişi sorucam yaa herkez k.dogm kontolüne gidiyormu??
Saol Cnm, şu an size yoldan yazıyorum... Dediğin gibi hiç monotonluk yok hayatımda, sürekli koşuşturmaca içindeyim... Ama yoruyor yaf....
Hiç yüklememiştim falcı bacıyı, duymadım desem yeri, cahil miyim neyim... Kızlar kullandığınız yararlı uygulamaları söyleyin de , bende yararlanayım :)
kiste çok dikkat et Cnm ya, seninki iyi huyluymuş ama, benim bir arkadaşımın çok sorunlu geçti, kist yüzünden...hamilelik sırasında öğrendi bir de...doktorun dikkatsizliği imiş...
erken yaş damı evlendin sen Cnm,genelde erken evlenenler böyle söylüyor...
ben hiç gitmedim de gidilmesi gerekiyor... Kızlar ya bişi soracam... Benim o bölgem çok kuru... Yani her ilişki sırasında başlangıçta Cnm yanıyor, ön sevşmeyi uzat falan demeyin , eşim çok çaba sarfediyor başlangıçta
KIZLAAAARRRRRRR MÜJDEEE SONUNDAA GELDİİİİİ:118::118:
nasıl bir bünye bu anlamadımm dr.gidicem dedim yaa korktuu
Hiç yüklememiştim falcı bacıyı, duymadım desem yeri, cahil miyim neyim... Kızlar kullandığınız yararlı uygulamaları söyleyin de , bende yararlanayım :)
ya sevdiğinle aranda sıkıntı yoksa herşey çok güzelde ahh bu kaynanalar yokmuuuu.ne kadar takmayacam desende batıo işte herşeyi.bebek 9 aydır düşünüyoruz ama ne yazık ki bir gelişme yok.eşiminde benimde tahliller normal.muhtemelen stres-stres-stres .adet günü geldiğinde ayaga kalkmıyorum adet görmeyim die desem yeridir yani bidee anne babaya olan düşkünlüğüm kat ve kat arrtı.böyle iştee
Asen7 bugün senin piyano kekinden yaptim,harika bi tadi var,esim ve kuzucuklarim cok begendi...
Saol Cnm, şu an size yoldan yazıyorum... Dediğin gibi hiç monotonluk yok hayatımda, sürekli koşuşturmaca içindeyim... Ama yoruyor yaf....
kiste çok dikkat et Cnm ya, seninki iyi huyluymuş ama, benim bir arkadaşımın çok sorunlu geçti, kist yüzünden...hamilelik sırasında öğrendi bir de...doktorun dikkatsizliği imiş...
ben hiç gitmedim de gidilmesi gerekiyor... Kızlar ya bişi soracam... Benim o bölgem çok kuru... Yani her ilişki sırasında başlangıçta Cnm yanıyor, ön sevşmeyi uzat falan demeyin , eşim çok çaba sarfediyor başlangıçta
selam cicişlerrr ben geldim :)
sonunda için rahatladı prenses :) ama insan regl oluncada hamile olmadığına üzülüyor değil mio fikre çabuk alışıyor inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :)
bu arada ben telefonuma regl güncesi diye bir şey yükledim benim yerime regl tarihlerimi takip ediyor. sadece bir önceki ilk adet tarihiniyle bir sonraki adetin ilk gününü giriyorsun o kadarcıkkkk =)
aynı dert bende de var
tatlım beauty ye yazdım özelden sanada yazayımmı :18:
kendimi haydar dümen gibi hissettim:18::18:
hoşgeldin canm...
sanırm erken sevindm bn yaa pembe suu geldii ama kndisi hala yk deli olucam
bu arda programın adı ne??
hoşgeldin canm...
sanırm erken sevindm bn yaa pembe suu geldii ama kndisi hala yk deli olucam
bu arda programın adı ne??
tatlım beauty ye yazdım özelden sanada yazayımmı :18:
kendimi haydar dümen gibi hissettim:18::18:
Bende felaket tellalı gb olcam ama yerleşme lekesi diyye birşey varİlla alacam haberi
Şaka bir yana gecikti ya zor sökülürsün şimdi ondandır belki
Regl güncesi canım android uygulamada öyle geçiyor.
Yaz canım yaz bu topice bir Haydar Dümen lazımdı zaten
Regl güncesi canım android uygulamada öyle geçiyor.
Yaz canım yaz bu topice bir Haydar Dümen lazımdı zaten
bende ebebk programını yükledim kızlar, herşeyi hesaplıyor o ...selam cicişlerrr ben geldim :)
sonunda için rahatladı prenses :) ama insan regl oluncada hamile olmadığına üzülüyor değil mio fikre çabuk alışıyor inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :)
bu arada ben telefonuma regl güncesi diye bir şey yükledim benim yerime regl tarihlerimi takip ediyor. sadece bir önceki ilk adet tarihiniyle bir sonraki adetin ilk gününü giriyorsun o kadarcıkkkk =)
Teşekkürler Cnmtatlım sana özelden yazıyorum bi yolunu
Tek değilmişim... Nese her şeyimizi döküyoruz valla burayaaynı dert bende de var
okumustum öyle bişi ama regl öncesinde oluyo öyle dee geliyodu hemen ne kdr zmnda yerleşirkii
saol cnm eşim gelince yükleticem o takip etsinn
o da ben mi oldum
belki herkesin bilfdiği bişey ama yazdım işte ben onla rahat ettim
bende ebebk programını yükledim kızlar, herşeyi hesaplıyor o ...
Teşekkürler Cnm
Tek değilmişim... Nese her şeyimizi döküyoruz valla buraya
okumustum öyle bişi ama regl öncesinde oluyo öyle dee geliyodu hemen ne kdr zmnda yerleşirkii
saol cnm eşim gelince yükleticem o takip etsinn
Saol Cnm, şu an size yoldan yazıyorum... Dediğin gibi hiç monotonluk yok hayatımda, sürekli koşuşturmaca içindeyim... Ama yoruyor yaf....m