Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Saol Cnm, şu an size yoldan yazıyorum... Dediğin gibi hiç monotonluk yok hayatımda, sürekli koşuşturmaca içindeyim... Ama yoruyor yaf....
Hiç yüklememiştim falcı bacıyı, duymadım desem yeri, cahil miyim neyim... Kızlar kullandığınız yararlı uygulamaları söyleyin de , bende yararlanayım :)
Prenses bnde ayin 18 dr randevu aldim,bnmde iyi huylu kisyim var regl olunca olusuo regl btince kayboluo ama cok agrim oluo baktrcam bide hamile kalmak istesem sikinti teskil edermi reglmdevduzensz sorcgm bissuru sey var
kiste çok dikkat et Cnm ya, seninki iyi huyluymuş ama, benim bir arkadaşımın çok sorunlu geçti, kist yüzünden...hamilelik sırasında öğrendi bir de...doktorun dikkatsizliği imiş...

iyiyimm teşekkürr ederimm sen nasılsınn.4 gün sonra 2 sene doluyorr allahın izniyle benim.he sorsanız acele etmesemde olarmışş evlilik içinnn ayrı bi konudaa
erken yaş damı evlendin sen Cnm,genelde erken evlenenler böyle söylüyor...

bişi sorucam yaa herkez k.dogm kontolüne gidiyormu??
ben hiç gitmedim de gidilmesi gerekiyor... Kızlar ya bişi soracam... Benim o bölgem çok kuru... Yani her ilişki sırasında başlangıçta Cnm yanıyor, ön sevşmeyi uzat falan demeyin , eşim çok çaba sarfediyor başlangıçta

bnmde sonrasında oluyor cnm dr araştırmaya başladım..bu oldumu olmadımı durumundan sonraa aklmda olsun diyee

selam cicişlerrr ben geldim :)

KIZLAAAARRRRRRR MÜJDEEE SONUNDAA GELDİİİİİ:118::118:

nasıl bir bünye bu anlamadımm dr.gidicem dedim yaa korktuu

sonunda için rahatladı prenses :) ama insan regl oluncada hamile olmadığına üzülüyor değil mi o fikre çabuk alışıyor inşallah hayırlısıyla gelir bebişlerimiz :)

bu arada ben telefonuma regl güncesi diye bir şey yükledim benim yerime regl tarihlerimi takip ediyor. sadece bir önceki ilk adet tarihiniyle bir sonraki adetin ilk gününü giriyorsun o kadarcıkkkk =)

Eşim gelincee anneme geldiiikk İp seçtirdi bana annem bebeğe ağız,omuz mendili için,geçende diyor ki 'converse patik gördüm onu örecem' şok oldum tabii hem internetten araştırıyormuş hem modele bak converse bababa

Sevindim prensess ohh,gelsin gelsin Hadi gözünaydı

Hiç yüklememiştim falcı bacıyı, duymadım desem yeri, cahil miyim neyim... Kızlar kullandığınız yararlı uygulamaları söyleyin de , bende yararlanayım :)

Geçen kuzenim bilmez fal bakmayı anneme kapat teyze dedi şaşırdım ne oluyor diye,öyle öğrendim bende çekti resmini sonra yorum geldi Eğlence işte

Allah kolaylık versin :) Kaynanalarla elektrik bir kere olmadı mı olmuyor herhalde,şans.. Allah en kısa zamanda nasip etsin güzel haberi inşallah..

Son düzenleme:

vayyy prensessss hadi hayırlı olsun tatlışşş:111::111::124::124::119: istediğinde kucağında bitsin bebişinnn

Asen7 bugün senin piyano kekinden yaptim,harika bi tadi var,esim ve kuzucuklarim cok begendi...

gerçekten mi tatlım çok sevindimmm bugün kv lere götürdümkoca borcamdaki bitti :82:

tatlım sana özelden yazıyorum bi yolunu

hoşgeldin canm...
sanırm erken sevindm bn yaa pembe suu geldii ama kndisi hala yk deli olucam

bu arda programın adı ne??

hoşgeldin canm...

Bende felaket tellalı gb olcam ama yerleşme lekesi diyye birşey var İlla alacam haberi
Şaka bir yana gecikti ya zor sökülürsün şimdi ondandır belki

hoşgeldin canm...

Regl güncesi canım android uygulamada öyle geçiyor.

tatlım beauty ye yazdım özelden sanada yazayımmı :18:
kendimi haydar dümen gibi hissettim :18::18:

Yaz canım yaz bu topice bir Haydar Dümen lazımdı zaten

Bende felaket tellalı gb olcam ama yerleşme lekesi diyye birşey var İlla alacam haberi
Şaka bir yana gecikti ya zor sökülürsün şimdi ondandır belki

okumustum öyle bişi ama regl öncesinde oluyo öyle dee geliyodu hemen ne kdr zmnda yerleşirkii

Regl güncesi canım android uygulamada öyle geçiyor.

Yaz canım yaz bu topice bir Haydar Dümen lazımdı zaten

saol cnm eşim gelince yükleticem o takip etsinn

bende ebebk programını yükledim kızlar, herşeyi hesaplıyor o ...
tatlım sana özelden yazıyorum bi yolunu
Teşekkürler Cnm
aynı dert bende de var
Tek değilmişim... Nese her şeyimizi döküyoruz valla buraya

okumustum öyle bişi ama regl öncesinde oluyo öyle dee geliyodu hemen ne kdr zmnda yerleşirkii

Valla şifre falanda koyuluyor kimse giremez :)

o da ben mi oldum
belki herkesin bilfdiği bişey ama yazdım işte ben onla rahat ettim

Sen olmadın tabiki :) ama hepimiz bildiklerimizi paylaşıyoruz işte :)

Sen bütün genellemelerin dışındasın artık Ben yaşamadım ama diğer topikte olan arkadaşlar vardı.Sen sabah ilerleme yoksa doktora git de hepimiz rahatlayalım Sen herhalde üşüttün prenses bayaa bi

herkes ne ara geldi bu kadr knusuldu takip etmekte zorlaniorm bndeki aletle[ QUOTE=AyPrensessi;33075964]hmm sen nerdendin canm?

hoşgeldnn[/QUOTE]
İstanbulluyim ben cnm

Beautycim iyi yolculuklar cnm renkli hayat iyidr genc kenn yorulmak bsy dil uyuosun dinleniosun gayet keyfli bnce hareketlilik. Arkdslar o kuruluk nie oluo bilmyrm vajinismus dedikleri sey sanrm bi doktora gorunun ya, ya daha 3yil once gtmstm doktor regliyken kistin olusuo demsti ultra sonla bakti tabi ozaman smdi gdeymde bi kurcalasin me var ne yok baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…