Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Topiğede kilit oluyor mu acaba Kapıyı çalanlara parola sorarızz

Evet kızlar, birazdan kocişle buluşMayı gerçekleştireceğiz, gece burda olmayabilirim Ankara-15 bu arada, donmadan evimize gidebiliriz herhalde

anamm bütün kızlar toplaşmışızz

tek tek alıntılayamadım ama,

ayprenses gözünaydın devamı gelir sabaha kadar

asen çok merak ettim yaaa bana da mesaj atsana

bu arada plojoya katılıyorum keşke kilit vursak topiğe

parola:kknın en güzel geliniyiz

ben şimdi yorganın altına geri gidiyorum arada gelriim

Son düzenleme:
Sen bütün genellemelerin dışındasın artık Ben yaşamadım ama diğer topikte olan arkadaşlar vardı.Sen sabah ilerleme yoksa doktora git de hepimiz rahatlayalım Sen herhalde üşüttün prenses bayaa bi

maşşallah aşağısı kaynıyorrr... bnde şaştım bu ay 2013'ün uğursuzlumudur nedir son ayda uğraştırıyor benii...

alltta bursalı hamile fln olan varsa hangi hastenye gdiyolarr yazsınlar :):26:

kızlar yine benn! hasta gbiyim günlerdir giremedim pek.. çok yoğun çalışıyorum bir de bu aralar ama çok şükür bugün girip bi kaç haftadır yüklemek istediğim ama fırsat bulamadığım düğün fotoğraflarımı ve evimin fotoğraflarını yükledim çok şükür. yorumlarınızı beklerim.

umarım iyisinizdir önce yazıyorum şimdi okumaya devam topiği. yazamasam da sürekli takipteyim kızlar:)

tatlım arkadaşlık isteği attımm kabul edersen merak ettim seni

yahu şimdiden hamilelik düşünen var mı?? iyi cesaret valla kızlar...

ahhh taş geldii kafama

asıl cesaret ewlenmek cnm..bn düşünüyorum çünki eşim bnden çok istiyor.kadınlar annelik duygusuyla bırakmaz ewladını ama bi erkek bu sormluluğu istiyorsa kolay kolay vazgeçmez.bnm için önemli olan bu vazgeçmemesi ve sevmesiii

1haftadır tırsan ben deildim sankii

yok canım taş falan gelmedi saklanma :))

istemekten ziyade maddi manevi hazır olmak ilk şart bence. bide yeni evli olmak beraber tatillere gitmek bir çok şeyi yapmak varken ne bileyim bana biraz zor geliyor şuan... hazır hissetmemek deniyor sanırım buna

inşallah gönlündeki olur:) hem fena mı olur severiz bebişini fotolarını falan beğeniriz bol bol. anne olmaya olmasa da teyze olmaya hazırım

Kizz sahiden ben seni takip ettim de testin negatif cikinca sukur dedin) kararin ne cabuk degisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…