- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.841
Eliiiff fotoğraflarına baktııım,maşallah sizeeRabbim sağlığı huzuru eksik etmesin yuvanızdan,birbirinizden mahrum etmesin hiç sizi :))
Bizde bebek kararı birşeyleri ertelemek olarak hiç düşünülmedi yaa :) Plan yapıyoruz hala,Eylülde evlilik yıldönümümüzde zaten aynı gün doğum günüm çıkmıştık tatile uzuun uzuuun yollar gittim bide direk bir yere de gitmiyoruz gezmeyi seviyoruz biz,Sarımsaklı,Cunda,İzmir'di rota..Önümüzdeki yıl 2. senemiz içinde planlar yapıyoruz halaTabi ki bebiş etkileyecek ama eksiltmeyecek hiçbirşeyi daha değişik tatlar katacak bize İnsan yeter ki birşeyi yapmak istesin bence:87:
Ders çalışmayacak ya neleri görmüş :)) Bende sen söyleyince baktım
aynen öylee tatlım bnm arkdasım balayında hamile kaldı arada eşiyle tartısıyor ama bna şiddetle tavsiye ediyor...bebk baska bişey ama bnm azıcık daha cesarete ihtiyacm var
günaydın kızlarrrr.....
bu smile ları kolayca kendi ekranınızda görüp işaretlemek suretiyle ekleyebilirsiniz mesajınıza. nasıl mı? hemen anlatıyorum....
Kullanıcı Kontrol Paneli ver üstte sağ da, onu tıklıyorsunuz, ekranın sol tarafında bulunan, "Ayarlarım"ın altında yer alan "Seçenekleri Düzenle" yi tıklıyosunuz, ekranın sağ tarafınına gelen ekranda aşağı doğru inince "konu görünüm seçenekleri" başlığı altında yer alan "mesaj elementleri değiştir" de "grafikleri göster" seçili olacak. o zaman bu gülümsemeler mesaj kutusunun altında görünüyo, siz ordan seçiyosunuz.....
kızlar yine benn! hasta gbiyim günlerdir giremedim pek.. çok yoğun çalışıyorum bir de bu aralarama çok şükür bugün girip bi kaç haftadır yüklemek istediğim ama fırsat bulamadığım düğün fotoğraflarımı ve evimin fotoğraflarını yükledim çok şükür. yorumlarınızı beklerim.
umarım iyisinizdir önce yazıyorum şimdi okumaya devam topiği. yazamasam da sürekli takipteyim kızlar:)
Ben gelirken saati ayarlayamiyorum herhaldebos topige geliyorum yazdklarnza bakiyorum gidiyorumm.
Kabulmu ne demek canim tabiki kabul:13::13:
Erken hissettim ben biraz,artık daha net hissediyorum,anlaşıyoruz :)
Daha belli olmadı en son 27sinde gitmiştim,yarın detaylı ultrason var artık yarın öğreneceğim inşallah
Evet canim ben bursaliyim
kv lere gittik tatlış temizlik fln yaptıkgiremedik pek yavrutomm sen naptınnn
niye çoğul kullandıysammanyak mıyım neyim
günaydın kızlarrrr.....
bu smile ları kolayca kendi ekranınızda görüp işaretlemek suretiyle ekleyebilirsiniz mesajınıza. nasıl mı? hemen anlatıyorum....
Kullanıcı Kontrol Paneli ver üstte sağ da, onu tıklıyorsunuz, ekranın sol tarafında bulunan, "Ayarlarım"ın altında yer alan "Seçenekleri Düzenle" yi tıklıyosunuz, ekranın sağ tarafınına gelen ekranda aşağı doğru inince "konu görünüm seçenekleri" başlığı altında yer alan "mesaj elementleri değiştir" de "grafikleri göster" seçili olacak. o zaman bu gülümsemeler mesaj kutusunun altında görünüyo, siz ordan seçiyosunuz.....
Gnydin majorcum bnde smdi gozumu actm valla.napyosun?
günaydın nenaaa günaydın majörrrr
nenaaa hadi git uyu kuzu benim yerime de..gerçi ben dün gece erkenckiten uyudum uykumu aldım
selam kızlar
ya dün gitmem gitmem derken sarjım bitti
aniden kacıp gittim utandım kendimden :18:
ama bugün yine geldim vefalı misafir olaraktan
keyifler nasıl bugün
:) olsun canım hoşgeldin
iyilik işte ne olsun sen nasılsın??
iyiyim bende
cok iyiyim bugün cuma ya enerji doluyum
Günaydın bebişer nasılsınız bakalım???
Siz gelene kadar öğlen olur kesin
aynen öyle canım ders çalışmama taktikleri bunlar
aayyy balayında hamile kalmak en korktuğum şeydibazen bende çok istiyorum ama sonra çalışmam gerektiği aklıma geliyor vazgeçiyorum
günaydınn canmm..valla bnde korkmuştumm ama cok şanslıyımm hiç de bekletmeden balyının dönüş günü gelmişti :))
günaydın cannlarrrr...
bi uyandım elektrikler yookk ama cok şükür hemen geldiii
senin yine iyi balayından sonra gelmiş ben daha balayındayken oldum ya erken geldidenize giremedim tamponda hiç kullanmadığım için bilememiştim kötü olmuştu ama bizde gezmiştik
ayy yazıkk.ama bizde pek denize fln girmedikki yok safari yok tekne derkenama bi dahaki sefer inş denizden yada havuzdan cıkmam
aynen bende çıkmam bu yaz kesin yine tatile gitmem lazım kocacımlaa :) ayy canım sevgilim benimm çzledim şimdiden akşam olsada eve gitsek :) onun için dün bir not hazırladım sabahta elbise dolabının içine koydum çıktımçok sevinmiş olacak ki görünce hemen beni aradı musmutluydu hihihihii
iyiyim bende
cok iyiyim bugün cuma ya enerji doluyum
şu cumalar iyiki var gerçekten
ayy yazıkk.ama bizde pek denize fln girmedikki yok safari yok tekne derkenama bi dahaki sefer inş denizden yada havuzdan cıkmam
Kizlaaaaar sizze yataktan baglaniyorum gunaydiiiiinnnnbu smileyleride kafadan salladim
allah mutluluğunuzu daim etsin majorcumm..bnde gidicem inş. tatilee hatta her yıl gidicem :)) inş.
bu aradaaa artık %101 kesin sonuçç
allah mutluluğunuzu daim etsin majorcumm..bnde gidicem inş. tatilee hatta her yıl gidicem :)) inş.
bu aradaaa artık %101 kesin sonuçç
Kizlaaaaar sizze yataktan baglaniyorum gunaydiiiiinnnnbu smileyleride kafadan salladim