Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ay çok mutlu oldum tatlım:KK16:
ben buldukça paylaşırımo zaman:KK16::KK16:
bi de kokoş lokum var geçen onu yaptım güzel ama mesela bi kaç çeşit şeyin yanında güzel tek başına bayıyo bide o keki yapan kadını takip edeblirsin tatlım güzel tarifler paylaşıyo:KK16:

gel yaz öyle git tatlışşş bırakma bizi :KK17::KK17:

nenoşşşş tatlış naberr

Tamam canim bundan sonra yazip da gitcem soz:KK19::KK19:

Kontrolum haftaya cumartesi canim.bakalim ne sirinlikler yapcak minigimm. Senin cinsiyeti belli olmamis galiba daha. Hareketlerini hissediyo musun artik:KK66:

Erken hissettim ben biraz,artık daha net hissediyorum,anlaşıyoruz :)
Daha belli olmadı en son 27sinde gitmiştim,yarın detaylı ultrason var artık yarın öğreneceğim inşallah :KK52:

ay çok mutlu oldum tatlım:KK16:
ben buldukça paylaşırımo zaman:KK16::KK16:
bi de kokoş lokum var geçen onu yaptım güzel ama mesela bi kaç çeşit şeyin yanında güzel tek başına bayıyo bide o keki yapan kadını takip edeblirsin tatlım güzel tarifler paylaşıyo:KK16:

gel yaz öyle git tatlışşş bırakma bizi :KK17::KK17:

nenoşşşş tatlış naberr

İyilik sendn nbr hayatm nerelerdeydn butun gun sekerim

Amin inşallaah :KK16:
Artık konuşuyorum evet :) Öne az eğilmiş bi vaziyette oturunca dürtüyor,bide geçen akşam çok sıkıntı basmıştı durup dururken ağladım o zamanda kızdı galiba durmadı hiç :)))
Azcık yaslanıp elimi karnıma koyup konuşmaya başladığımda hareketleniyor :KK9:

Planlar hep 2 seneyle başlıyor :KK9: Bizde öyleydik ama sonradan birşeyler oluyor insana.Rabbim istediğinizde nasip etsin tabii,aratmasın yeter ki :KK16: iyi geceleeerr :KK3:

canm senınmıydı bugun cinsiyet belli olucaktıı???

Amin inşallaah :KK16:
Artık konuşuyorum evet :) Öne az eğilmiş bi vaziyette oturunca dürtüyor,bide geçen akşam çok sıkıntı basmıştı durup dururken ağladım o zamanda kızdı galiba durmadı hiç :)))
Azcık yaslanıp elimi karnıma koyup konuşmaya başladığımda hareketleniyor :KK9:

Planlar hep 2 seneyle başlıyor :KK9: Bizde öyleydik ama sonradan birşeyler oluyor insana.Rabbim istediğinizde nasip etsin tabii,aratmasın yeter ki :KK16: iyi geceleeerr :KK3:
Hadi yaa o kadar net hissediyosun demek her yerde 20hafta dolunca hissedilir diyo sen daha 18lerdesin ayy cok sevindimm bu kadar erkn hissedilmesine :KK66:
düşüncesi gezel gerçekten..kader artık önce doktor bulmam lazmm:KK52:

iyi geceler alalh rahatlık versin rüyanda :emir_bebek:görürsen şaşırmaa:))

Aynen kader canim.Allah aratmasin kimseye:KK16:

Kizlar kocami uyutaym geliyrm tabi bnde uyumamis olursam ve sizde burada olursanz konusurz

git git bn 1e kdr burdayımm
Evet nenacim oyle oldu bi on gun memleketteydim bursadaaa:KK16: girmedim sonrada denk gelemedik.

Ben iyiyim cook sukur bebisim de buyuyo mandalina kadar olmus bu hafta ama daha goremedik haftaya gitcez :KK66:)

Sen nasilsin canim

aa bursayamı geldinn??

canm senınmıydı bugun cinsiyet belli olucaktıı???

Evet canım sabah 9 buçukta randevumuz:KK52:

Hadi yaa o kadar net hissediyosun demek her yerde 20hafta dolunca hissedilir diyo sen daha 18lerdesin ayy cok sevindimm bu kadar erkn hissedilmesine :KK66:

Aynen kader canim.Allah aratmasin kimseye:KK16:

Anneye ve bebeğe göre değişiyor takılma sakın hiçbirşeye.Ben yaklaşık 14. haftada fln ilk kelebek kanadı değer gb olan hareketleri hissetmeye başlamıştım,zamanla güçleniyor hareketler.:KK34:

Falcı bacı var zaten canım ama o yetmiyor ya :) inandırıcıda gelmiyor açıkçası :KK50:

Bilmiyorumkii :KK50: keşke bilsem hep bakadım :KK1:

valla bende utanıyordum sormay ama artık dayanamadım değişik değişik smileyleri görünce nerden buluyorlar diye şaşırıyorum

şimdi kafadan bir kaç tane atayım bakalım neler çıkacak :KK52:

:KK19: :13: :KK25: :KK49: :KK5: :KK31: :KK47: :100: :120: :121: :KK4: :KK19: :KK15: :KK62:
günaydın kızlarrrr.....

bu smile ları kolayca kendi ekranınızda görüp işaretlemek suretiyle ekleyebilirsiniz mesajınıza. nasıl mı? hemen anlatıyorum....

Kullanıcı Kontrol Paneli ver üstte sağ da, onu tıklıyorsunuz, ekranın sol tarafında bulunan, "Ayarlarım"ın altında yer alan "Seçenekleri Düzenle" yi tıklıyosunuz, ekranın sağ tarafınına gelen ekranda aşağı doğru inince "konu görünüm seçenekleri" başlığı altında yer alan "mesaj elementleri değiştir" de "grafikleri göster" seçili olacak. o zaman bu gülümsemeler mesaj kutusunun altında görünüyo, siz ordan seçiyosunuz.....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X