- 21 Ekim 2007
- 399
- 148
- 41
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.741
hg seker bncr dr gtmelisin saglik ocagi problemivanlamaz ve sokturucu verir , bnce dr randevu al
Hg creep aramiza nasilsn?
kızlarrr bende varımmm 1 yıl 11 ay la beraberrrrr
Bence doktora git erkenden tahlil flnda isterler başka güne kalmamış olur canım.
Prenses bnde ayin 18 dr randevu aldim,bnmde iyi huylu kisyim var regl olunca olusuo regl btince kayboluo ama cok agrim oluo baktrcam bide hamile kalmak istesem sikinti teskil edermi reglmdevduzensz sorcgm bissuru sey var
iyiyimm teşekkürr ederimm sen nasılsınn.4 gün sonra 2 sene doluyorr allahın izniyle benim.he sorsanız acele etmesemde olarmışş evlilik içinnn ayrı bi konudaa
bn dayanamadım bi test daha yaptım kızlar sonuç aynı:26:
kızlarrr bende varımmm 1 yıl 11 ay la beraberrrrr
iyiyimm teşekkürr ederimm sen nasılsınn.4 gün sonra 2 sene doluyorr allahın izniyle benim.he sorsanız acele etmesemde olarmışş evlilik içinnn ayrı bi konudaa
hadi ya nasıl fark ettin ki? şimdi doktor araştırmam lazm nereye başlarsam orda kalırım valla...
için rahat etmiştir canım iyi yapmışın..
benimde arada gecikir stres yapma kuzu bekle biraz sonra git istersen doktora..
tek gerçek var hamiş değilsin
hoşgeldin canım..
kızlar ben çıkıyorum eve gidiyorum..
evden de bi cee yaparım size inşallah
öpüldünüz
Nasılsa ilk kontrol büyük ihtimalle tahliller fln istenecektir,ona göre elindeki tahlillerle başka doktorada görünürsün istersen
ya sevdiğinle aranda sıkıntı yoksa herşey çok güzelde ahh bu kaynanalar yokmuuuu.ne kadar takmayacam desende batıo işte herşeyi.bebek 9 aydır düşünüyoruz ama ne yazık ki bir gelişme yok.eşiminde benimde tahliller normal.muhtemelen stres-stres-stres .adet günü geldiğinde ayaga kalkmıyorum adet görmeyim die desem yeridir yani bidee anne babaya olan düşkünlüğüm kat ve kat arrtı.böyle iştee
ya sevdiğinle aranda sıkıntı yoksa herşey çok güzelde ahh bu kaynanalar yokmuuuu.ne kadar takmayacam desende batıo işte herşeyi.bebek 9 aydır düşünüyoruz ama ne yazık ki bir gelişme yok.eşiminde benimde tahliller normal.muhtemelen stres-stres-stres .adet günü geldiğinde ayaga kalkmıyorum adet görmeyim die desem yeridir yani bidee anne babaya olan düşkünlüğüm kat ve kat arrtı.böyle iştee
KIZLAAAARRRRRRR MÜJDEEE SONUNDAA GELDİİİİİ:118::118:
nasıl bir bünye bu anlamadımm dr.gidicem dedim yaa korktuu
Hajajajajhahaha prenses oldum gulmekten topikce senin seyini merak ettik ya daa bizi merakta brakmak istememis belliki
vallaha yaaçok utanıyorum ama çoğu kişinin burda olma nedenlerinden biri utandığı konuşmak istediği şeyleri burda konuşabildiği için sanrım..
ne cümle kurdm yaff
Cumle guzel katiliyorum yabanci yok kadin kadina konusulabilecek seyler bunlar
aynen öylee herkez nerde yaa ewe mi gidiyorlar yemek mi yapıyolarr??
Sekerim kimse bzm gibi evde dilki butun gun anca aksam yapiolar yemeklerni yiolar,kocisleriyle koklasiolar falan
bişi sorucam yaa herkez k.dogm kontolüne gidiyormu??
Normalde her kadnin gtmesi gerekio,ama ihmal edilio canim
Ya tabi en az yilda 1defa gtmek gerekr die biliyorim,bn haftaya gdcem arkdsmn doktoruna randevu aldm cok methettilerkv. gitmemiş gitmemiş bi gitti neler çıktı gidilmesi gerkk:26: