Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hg seker bncr dr gtmelisin saglik ocagi problemivanlamaz ve sokturucu verir , bnce dr randevu al

Hg creep aramiza nasilsn?

iyiyimm teşekkürr ederimm sen nasılsınn.4 gün sonra 2 sene doluyorr allahın izniyle benim.he sorsanız acele etmesemde olarmışş evlilik içinnn ayrı bi konudaa :KK14::KK1:

kızlarrr bende varımmm 1 yıl 11 ay la beraberrrrr :nazar::KK37:

hoşgeldin aramızaa

Bence doktora git erkenden tahlil flnda isterler başka güne kalmamış olur canım.:KK34:

Prenses bnde ayin 18 dr randevu aldim,bnmde iyi huylu kisyim var regl olunca olusuo regl btince kayboluo ama cok agrim oluo baktrcam bide hamile kalmak istesem sikinti teskil edermi reglmdevduzensz sorcgm bissuru sey var

hadi ya nasıl fark ettin ki? şimdi doktor araştırmam lazm nereye başlarsam orda kalırım valla...

iyiyimm teşekkürr ederimm sen nasılsınn.4 gün sonra 2 sene doluyorr allahın izniyle benim.he sorsanız acele etmesemde olarmışş evlilik içinnn ayrı bi konudaa :KK14::KK1:

maşallahh:nazar: darısı başımızaa bebek yokmuu?

bn dayanamadım bi test daha yaptım kızlar sonuç aynı:26:

için rahat etmiştir canım iyi yapmışın..
benimde arada gecikir stres yapma kuzu bekle biraz sonra git istersen doktora..
tek gerçek var hamiş değilsin:KK52:

kızlarrr bende varımmm 1 yıl 11 ay la beraberrrrr :nazar::KK37:

hoşgeldin canım..

kızlar ben çıkıyorum eve gidiyorum..
evden de bi cee yaparım size inşallah :KK53:
öpüldünüz :KK16:

hadi ya nasıl fark ettin ki? şimdi doktor araştırmam lazm nereye başlarsam orda kalırım valla...

Nasılsa ilk kontrol büyük ihtimalle tahliller fln istenecektir,ona göre elindeki tahlillerle başka doktorada görünürsün istersen:KK34:

ya sevdiğinle aranda sıkıntı yoksa herşey çok güzelde ahh bu kaynanalar yokmuuuu. :KK37: ne kadar takmayacam desende batıo işte herşeyi.bebek 9 aydır düşünüyoruz ama ne yazık ki bir gelişme yok.eşiminde benimde tahliller normal.muhtemelen stres-stres-stres .adet günü geldiğinde ayaga kalkmıyorum adet görmeyim die desem yeridir yani :KK23: bidee anne babaya olan düşkünlüğüm kat ve kat arrtı.böyle iştee :21:

için rahat etmiştir canım iyi yapmışın..
benimde arada gecikir stres yapma kuzu bekle biraz sonra git istersen doktora..
tek gerçek var hamiş değilsin:KK52:

hoşgeldin canım..

kızlar ben çıkıyorum eve gidiyorum..
evden de bi cee yaparım size inşallah :KK53:
öpüldünüz :KK16:

çabuk gel cee yapmayınn bn tek kalmayayımm :)

Nasılsa ilk kontrol büyük ihtimalle tahliller fln istenecektir,ona göre elindeki tahlillerle başka doktorada görünürsün istersen:KK34:

mantıklıı:128:
ya sevdiğinle aranda sıkıntı yoksa herşey çok güzelde ahh bu kaynanalar yokmuuuu. :KK37: ne kadar takmayacam desende batıo işte herşeyi.bebek 9 aydır düşünüyoruz ama ne yazık ki bir gelişme yok.eşiminde benimde tahliller normal.muhtemelen stres-stres-stres .adet günü geldiğinde ayaga kalkmıyorum adet görmeyim die desem yeridir yani :KK23: bidee anne babaya olan düşkünlüğüm kat ve kat arrtı.böyle iştee :21:

kv.ile berabermi yaşıyorsunuz? 9 aydır olmuyor ve sonuclar normal mii :KK53: 1 yılın nasıl geçtii? bn de 1yıl beklemek istiyorm :KK52:

Ah ah kv yokmu her seye burun sokarlar:))

KIZLAAAARRRRRRR MÜJDEEE SONUNDAA GELDİİİİİ:118::118::KK64:

nasıl bir bünye bu anlamadımm dr.gidicem dedim yaa korktuu:KK9::KK9:

Hajajajajhahaha prenses oldum gulmekten topikce senin seyini merak ettik ya daa bizi merakta brakmak istememis belliki

vallaha yaa :KK17::KK17: çok utanıyorum ama çoğu kişinin burda olma nedenlerinden biri utandığı konuşmak istediği şeyleri burda konuşabildiği için sanrım..

ne cümle kurdm yaff:KK51:

Asen7 bugün senin piyano kekinden yaptim,harika bi tadi var,esim ve kuzucuklarim cok begendi...

X