- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.721
Yok bizimkiler öööyle çook ağır arnavut değiller Allah'tan :))) Benim herşey sadecik,hiç bazı boşnakların arnavutların gözünü doldurur tarzdan değilim galiba
:18: Oiiyy Allah korusun düşmüşsün,ciddi birşey olmadıysa önemli değil tabi.
Ben çok oynadım ya,düğünü bile izlerken bir kere erkekler oynarken oturmuşum ben niye oturmuşum diyorum halaÇok seviyorum oynamayı,oyunlarımızı ayrı bir seviyorum.
millet kar kış demeden çıkıyor evden koşuyor bankaya nasıl yoğun olmasın nenacık
özlettin kendini..
aynen ben de prenses eşimin doğum günümde aldığı kolyeyle ince bilekliği takıyorum...gerçi bilekliği sürekli kopardığım için onu pek takamıyorum yalan söylemyim
He agir arnavut deilsnz o baska bnde agr bosnak dilim gayet sadeydi :) salvarlarmi bile sade yaptrdm zayen mecbiren yoksa hayatta salvar gymezdm hic sevmiom malesef
5 ve 7 kıyafet miiii?
onları giymeyi bırak alırken beğenmek de mesele
giy çıkar yorucu bee
ay bzmkiler cok abartio gyik kusami begenilcek tarafi yok.Ben bir tek onları çok seviyorum,onlar bizde biraz daha sade renkli değiller.
Zaten bir bakıyorsun bi anda giyivermişsin ohh oynuyorsun :87:
Kiyamam yap bo salep bebisimz buyusun :)Size daldım salep yalan dolu benimde yahu
uzulme daha zamani degil demekki prensesim olucak zamani geldgnde allah ne zmn nasip edersebn dayanamadım bi test daha yaptım kızlar sonuç aynı:26:
ay bzmkiler cok abartio gyik kusami begenilcek tarafi yok.
Kiyamam yap bo salep bebisimz buyusun :)
uzulme daha zamani degil demekki prensesim olucak zamani geldgnde allah ne zmn nasip ederse
üzülmüyorum tatlımm..bn herzmn en kötü karar kararsızlıktan iyidir demişimdir.o yuzden ne çizgi çıkıyor ne regl geliyorr
Aa sen hala regl olmadin mi canim kac zamndr bekliosun neden olmadin ki
bnde her wc gidişimde bunu soruyorum canm yaa off
Bsyemi uzuldun yada stres mi oldun ondanda gecikmis olablr kuzum
Prensess daha fazla geciktirmeden yarın doktora git bence.En azından birşey yoksa söktürücü verir.Stresinde geçer
Aaaa aaa kimsecikler yok herkes nerede?
hg seker bncr dr gtmelisin saglik ocagi problemivanlamaz ve sokturucu verir , bnce dr randevu albn geldim yemek yedim dee
kızlarrr bende varımmm 1 yıl 11 ay la beraberrrrr
sanrım artık gitmem gerk cnm sağlık ocagına mı gideyim dra mı