Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
switoş bi sen vardın sende gittin kızlarn hıc bırı yok herkesın kayıp olcgı tuttu bende gdıom öpüldünüzzzz yarn grerım artık

Çok şaşırdım okuyunca, herkes farklı tabi ki , genelde erkekler öyle düşünürler, aman gelinliğe o kadar para verilir mi diyerek
hemen açıklayayım tatlımcım, şu adetler gelenek görenekler var ya benim gözümü acayip korkutan şeylerdi, neyse ki kazasız belasız atlattım... birazcık deli dolu ruhluyum ben. nikah yapalım sonra toplanalım arkadaşlar çılgınlar gibi eğlenelim fikri düğün salonunda limonata pasta eşliğindeki çiftetelli den daha güzel bi fikir gibi geliyodu, hala öyle gerçi :) yani düğün bana; aile eş dost vs. yi memnun etmek amaçlı düzenlenen, gelin olacak hatunun stres topuna döndüğü aktivete olarak görünüyo... gelinlik denilen şey de düğünden sonra nereye koyulacağı bilinemeyen bi giysi.... ki sonrasında giyen var mı bilemiyorummmm bana çok önemli gelmedi hiç bi zaman... zaten pek tarzıma da uygun değil :) ama giydim de çiftetelli de oynadım, yaptım yani hepsini kayınvalidem ayrı, eşim ayrı alalım diyip durdular ama almak istemedim ben. dedim ya benim fazladan param yoktu. kocam alınca da değişen bi şey olmayacaktı, onun parası benim paramdı sonuçta.... gelinlik parasına balayına gittik.

amin canım en yakın zamanda nasip etsin ama üçleme biraz zorlar yaaaa..... uuuyyykuuuusssuuuuzzzzz herrrrr geeeeeceeeeeeeee......

amin canım inşallah... bizi birbirimizden hiç mahrum etmesin ve hep ilk gün ki gibi, şimdilik gibi kalabilelim :))))acayip seviyom kızım yaaaaa

ben geldimmm ama geç kaldım yine sanırım ohh sohbetler sayfalarca nedense ben gelince yok

hayırdır asen ne olduu neden moralin bozuk?
bizede babam ve kv.gelcek anneler hastahanedeler..uyduruk bi pasta yaptım komik olduu

çekseydin ya tatlım resmini görseydikkk tadı güzeldir kesinn
bu arada şimdi anlatmaım hesabımı bilenler var belki görürler gerek yok suan düzeldimmm

nenoşşş aynen evmizde oturuyoruzz bakalım ne zamana kadar
bende karnabaharı kızartıyorum eşim öyle seviyo
hadi bakalım tatlım sonuçları bekliyoruz öncesi sonrası yapcaz tamam mı

sivitcann bozanlar bozdu moralimi burda anlatamıyorum hesabım deşifre oldu azcık ama şuan iyiyim
aynen nenaa biz gelcektik ama siz başbaşa kalın diye gelmiyoruzz
ne yapıyosun yemeğeee tatlışş

kızlarr o kadar çok yazıyorsunuz ki gerçekten yetişemiyorum

neyse böyle olması çok güzel aktif bir topik :)

Canımm ekledim senii :) NENA senide ekledim :) biz kocişle bayıla bayıla çektik fotoğraflarımızı hatta yerlere yata yata

sivitcann bozanlar bozdu moralimi burda anlatamıyorum hesabım deşifre oldu azcık ama şuan iyiyim
aynen nenaa biz gelcektik ama siz başbaşa kalın diye gelmiyoruzz
ne yapıyosun yemeğeee tatlışş

canım nasıl oldu yani hesabın nasıl deşifre oldu ???

asencim burdayız gitmedik bi yereeeee

kk daki rumuzumu öğrenen oldu da ondan mazallah takip ediliyosam diye anlatmıyorum tatlışş
gelinnn sohbet edelimm
napıyosunuz bakalım kızlaarr

switoş bi sen vardın sende gittin kızlarn hıc bırı yok herkesın kayıp olcgı tuttu bende gdıom öpüldünüzzzz yarn grerım artık

nenacım yaa ben de baktım kimse yok gidiverdim..sonra da kociş yazılı sorularını hazırlıcakmış zaptetti bilgisayarımızı bi tane daha pc var masaüstü emektar eski bilgisayarım ama başka odaya gidesim gelmedi puzzle a verdim kendimi..ihmal etmiştim toparladım biraz
bu gün ne yediğimi sana söylesem dersinki bu kız kilo almaya çalışıyor
gülerim ağlancak halime
bi adet olsam-inş olurum başlıcam diete..regl öncesi çok şişiyorum ben yaaa

ben de bazen deşifre oldumu diye korkuyorum
ama benim hayatımı bu kadar merak edip takip edicek biri varsa düzenli olarak varsın okusun..burdan selamlarımı gönderiyorum
içimden de saydırıyorum
boşver kuzu moralimizi bozanlara nanik yapalım..kimse bozmasın..

canım fotolarınız çok güzel..çok yakışmışsınız..Allah mutlu etsin bi ömür boyu..

Bnde iple çekiyorum adet olmayı hayırlısı artık

aynen ben de canım dediğin gibi kısmet..
ben şimdi puzzleımıa gidiyorum yatmadan gelirim yine..
ben gidiyorum ya tam asenin geliş zamanıdır
öptüm herkesi şimdilik...

Bnde cıkıyorm sweatcm yarın pazar belki kv taburcu olur inş. tabii olmazsa b. kalıcam refakatçi olarak grusmezsek kib öptüm

tünaydınnn gelinlerr herkez uyuyomuu yoksa dısarda mı herkezz umarım uyumuyorsunuzdur :)
babaannem olsaa bu saate kadar gelin uyurmu derdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…