- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.181
canım rüyan çok etkiledi beni..bence bu sefer olucak gör bak..hatta ikiz olur inşalah..bak sevmeye gelirm o zaman
ama senin hain koca ikisini de çok sever bence
ben de rüyamda geçen gece hamile olduğumu görmüştüm..kızmış hatta..nasıl gerçekti anlatamam ben de kalktım eşime hamileydim ben dedim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama yardımcı olur belkiiii
Ben 14. ve 15. günümdeydim :78:
Ne güzel bir rüya,hayır olsun inşallah :) Rabbim aratmasın düşmanımı bile.Geçen abime diyorum ki keşke erkeklerde hamile kalabilseydi güldü niye ki dedi,böyle bir güzelliğin içinde olmanızı birebir yaşamanızı isterdim dedim :) Tabi bazıları için geçerli bu :)))) Geç diye hiçbirşey yookk,nasip var :) Öyle demeyin demek ki o 'adam'ı bekliyormuşsunuz :) Rabbim huzurunuza cennet kokusu eklesin inşallah.Minicikliğiyle kocaman sevinçler katsın yuvanıza :)
amin canım inşallah... geçen eşime de dedim "ben her gece Rabbime şükrediyorum alnıma seni yazdığı için" diye.... benim evlilik diye bi planım yoktu hayatıma dair, benim için çok ani gelişti ve iyi ki de oldu... geç derken yaş 31 di evlendiğimde ve nişanlılık döneminde ben dedim ki 6 ay çocuk olmasın alışalım, eşim dedi ki ilk bir yıl çocuk olmasın gezelim tozalım, düğün oldu bitti eve girdik(ben regldim) baktım bizimki çok hevesli hop hop dedim bu gece duruyoruz, hem ayrıca sen çocuk mu istiyosun hani korunma falan hiç bi şey yok evde :) bence artık olabilir evliyiz nasılsa diyiverdi.... böyle oldum, noldu dedim 1 yıl istemiyodun.... olsa güzel olmaz mı ama dedi, süper olur dedim ve biz hiç korunmadık... buna rağmen ilk doktor kontrolüme gittiğimde hiç korunmasanız bile bir yıl olmaması doğal demişti. düşün artık. o doktoru dinleyip başka bi doktora gitmesem daha yeni öğrenmiştim durumumu.... her ne kadar evlilik hayalim olmasa da çocuk doğurmadan ölmek istemiyorum demişimdir lise yıllarından beri. çok seviyorum çocukları.... Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah, isteyen herkesle birlikte bana da :))))