- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.161
allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım...
amaaa ben hazır deilim sanrım hem istiyorum hem erken diye düşünüyorum..3 aylık ewliyiz henüzz...gece biz dogum gününü kutluyordukkko malum şeyden de yoktuu eşiminde daha hoşuna gitti buu offf eşim 86lı ben 88liyim:26:
ağlamak istiyormm
Hediye baby
Aminn canım,Rabbim neylerse güzel eyler merak etme nasibimizi yaşıyoruz.Haklısın tabi düşüncelerinde ama evlilik süreci dışında sizi çok sıkacak bir durum yoksa pişman olma,hayırlısını dile.Belki dk 1 gol 1 değildir hemencik tehlikeye düşmedin
Amin inşallah canım.Şaka bir yana hem doğum günü hediyesi olmuş olur,hem evlilik yıldönümü hediyesi olabilirelbette hayırlısı ztn eşimle tanıstıgımda da hep hayırlısı ise olsun hayırlısı ise ewlenelim değilse bozulsun diye dua ettim..şimdi yine öyle dua ediyorum hayırlı ne ise o olsun diyee:26:
Evet kız demiştin,Çin takvimine göre :)
1 hafta ah ahh nasıl geçmiyor :) Düğün arifesi gb aynı
Bende hiçbirşey yok :) Açık kumral saçlarım yazın daha da açılıyor kışa doğru altlar iyice açık duruyor birşey yapmış gbEğer birgün değiştirmeye karar verirsem hayalim :) Cesaretim olursa
Eki Görüntüle 886359
GÜNAYDIN KIZLARRRR
YAA NASIL DESEM NASIL ANLATSAM AMA BEKLENEN BOMBA BENDEN GELİCEK SANIRM....
swaetcımm sende mi bekliyorsun yoksaaaa bnde yaptım bişeyy korkuyorum yaaa
Amin inşallah canım.Şaka bir yana hem doğum günü hediyesi olmuş olur,hem evlilik yıldönümü hediyesi olabilir
Kızmıyorsun inşallah böyle yazıyorum ama :78:
günaydın kızlaaarrr
yeni kalktım sayılır tel.de okuyup sonra cevap yazıcaktım ki ayprensesin yazdıklarını görünce hemen pcyi açtım
benim de istediğim renk aynen bu..ama tutturamamaktan korkuyorum bi de akıyor ki boya...sonra nasıl olur bilemedimsen bebişten sonra yaptırırsın belki ama doğalı da bozma yaa ben keşke hiç boyatmasaydım..
ayprensesss bence eşine en güzel doğum günü hediyesi olmuş...biz de risksiz gün diye hesaplayıp yapmıştık..malum erkekler bayılıyorama şimdi korku sardı beni..reglime 2 gün var ama baş dönmesi halsizlik var..psikolojik de olabilir
ama hayırlısı kuzu yaa..eğer bi kere ile olucaksa varsın olsun..Allah aratmadan verdi deriz..bak hemen hemen eş zamanlı hamile kalmış olucaz..çok heyecanlandımsana bişey diyim mi eşin bu gece yine aynısından isteyebilir
bu arada eşim 81 ben 87liyim tam zamanı bizim de ama ama ama...hayırlısı...
benim de istediğim renk aynen bu..ama tutturamamaktan korkuyorum bi de akıyor ki boya...sonra nasıl olur bilemedimsen bebişten sonra yaptırırsın belki ama doğalı da bozma yaa ben keşke hiç boyatmasaydım..
yok tatlım kızmam gerkn kişi eşimmm :) bnde öyle ddm d.gunu hediyesi diye :)) bi yandan sa soruyorum tatile gitcezmi diyeeeşimde neyi düşünüyo yaa dio...
öyle tabiii bnmde tam regl zmnı aslındaaa 5kasımda olmuştm şimdi 7arlk gecti ztn 2 günn ne olur artıkk bilmiyorum:18:
O zamanda emzirme süreci girer devreyeNasip artık bende çok cesaretli sayılmam bu konuda zaten.Doğumdan sonra aklımda olan saçımı kestirmek,eşim uzun seviyor öyle uzatayım demiştim ama belki o zaman kandırırım hem sıcak hem bebiş diye :) Belki de kıyamam hazır uzamışken :44:
Senin haberde bi heyecanlıBakalım nasıl haberlerinizi duyacağız
:))) Allah sağlık versinde güzel zamanların olur gidebilirsinde.bn adetimin geçtiği 3. gün kan testiyle öğrenmiştim hemde benim normaldede 1-2 gün ileri atardı,8inde olacaktım olmadım 11nde gittim kan testine Ben bile çok heyecanlandıımmmm
Aaaa çok güüüzeeellll İnşallah öyledir
Kızlar düşünüyorsanız doktora gidin derim,gebelik öncesi folik asite başlamanın yararı var.Şimdilik düşünmüyorsanız bile kontrollerinize gidin,Allah korusun birgün hadi olsun dediğinizde başka şeylerle uğraşmazsınız o zaman daha çok sıkılır canınız.Yaşlarıda göz önünde bulundurun ben 86 lıyım eşim 81 li.İyi iyi tam zamanı
Rabbim yeter ki aratmasın,tabi kii insan hemen karar veremiyor.Ama unutmayın yaşadığınız hiçbir güzelliğe benzemeyecek her zamanı.Hareketlerini hissediyorum ve artık eşimde hissediyor elini koyduğunda,her gece miniğe dua okuyup bekliyor kıpırdasın diye :)) :127: Onu öyle heyecanla beklerken izlemek çok güzel :127:
yok tatlım kızmam gerkn kişi eşimmm :) bnde öyle ddm d.gunu hediyesi diye :)) bi yandan sa soruyorum tatile gitcezmi diyeeeşimde neyi düşünüyo yaa dio...
öyle tabiii bnmde tam regl zmnı aslındaaa 5kasımda olmuştm şimdi 7arlk gecti ztn 2 günn ne olur artıkk bilmiyorum:18:
merhaba bayanlar bende yeni gelin sayılırım 7 aylık evliyim
günaydın kızlarrrr....
ah canım benim ne güzel demişsin... bütün evliler bence de önce bi kontrole gitsin, çocuk düşünsün düşünmesin. aklınıza kötü şeyler düşürmeyin elbette ama hamile kalmadan önce folik asit kullanmak çok önemli mutlaka o yüzden -eğer hala bi kaza olmadıysa tabi- doktora gidin bi görünün kızlarrr... ayrıca tatlım ne güzel anlatmışsın, ben de 81 liyim, eşim 78li. ben biraz geç evlenenlerdenim ve en büyük hayalim "dünyanın en bana göre adamı"nın çocuğunu doğurmak... hamile haberim onu acayip mutlu eder, eminim. beni de... Rabbim inşallah daha fazla aratmaz, nasip eder....
gece rüyamda üçüz bebeğim olmuş gördüm, ay nası korktum bi yandan, ya diyorum içimden de tüp bebek de olsa 3 emriyo koymamışlardı nasıl olur.... sonra bebişlerin 2 si süslü yataklarında bi tanesini böyle koltuğun üzerine koymuşlar, beyaz bi kumaş parçasına öylesine sarmışlar. bütün aile odada diğer 2 bebekle ilgileniyo kimse ona bakmıyo. kızıyorum eşime ya diyorum oda senin çocuğun neden bakmıyosun, karnımı tutarak zor bela yerimden kalktım aldım kucağıma böyle tombalak nası şeker bi şiii görseniz.... gözleri de gri gibi böyle enteresan, onu öyle severken uyanıverdim, hemen eşimi dürttüm dedim üçüzümüz olmuştu sen sevmedin bakmadın bile birine, hain koca :))))) Allah hayırlara çıkarsın dedi....
canım benim kızma eşine kız, inşallah sen de hayırlısı ile güzel haberler verirsin. inan bana öyle bi haber duyduğunda ben eminim ki tüm hücrelerin uzun zamandır beklediği bi haberi almışcasına coşacak..... bence tüm kadınların içine annelik hissi verilerek doğuluyo. o yüzden.
canım rüyan çok etkiledi beni..bence bu sefer olucak gör bak..hatta ikiz olur inşalah..bak sevmeye gelirm o zamangünaydın kızlarrrr....
ah canım benim ne güzel demişsin... bütün evliler bence de önce bi kontrole gitsin, çocuk düşünsün düşünmesin. aklınıza kötü şeyler düşürmeyin elbette ama hamile kalmadan önce folik asit kullanmak çok önemli mutlaka o yüzden -eğer hala bi kaza olmadıysa tabi- doktora gidin bi görünün kızlarrr... ayrıca tatlım ne güzel anlatmışsın, ben de 81 liyim, eşim 78li. ben biraz geç evlenenlerdenim ve en büyük hayalim "dünyanın en bana göre adamı"nın çocuğunu doğurmak... hamile haberim onu acayip mutlu eder, eminim. beni de... Rabbim inşallah daha fazla aratmaz, nasip eder....
gece rüyamda üçüz bebeğim olmuş gördüm, ay nası korktum bi yandan, ya diyorum içimden de tüp bebek de olsa 3 emriyo koymamışlardı nasıl olur.... sonra bebişlerin 2 si süslü yataklarında bi tanesini böyle koltuğun üzerine koymuşlar, beyaz bi kumaş parçasına öylesine sarmışlar. bütün aile odada diğer 2 bebekle ilgileniyo kimse ona bakmıyo. kızıyorum eşime ya diyorum oda senin çocuğun neden bakmıyosun, karnımı tutarak zor bela yerimden kalktım aldım kucağıma böyle tombalak nası şeker bi şiii görseniz.... gözleri de gri gibi böyle enteresan, onu öyle severken uyanıverdim, hemen eşimi dürttüm dedim üçüzümüz olmuştu sen sevmedin bakmadın bile birine, hain koca :))))) Allah hayırlara çıkarsın dedi....
canım benim kızma eşine kız, inşallah sen de hayırlısı ile güzel haberler verirsin. inan bana öyle bi haber duyduğunda ben eminim ki tüm hücrelerin uzun zamandır beklediği bi haberi almışcasına coşacak..... bence tüm kadınların içine annelik hissi verilerek doğuluyo. o yüzden.
merhaba bayanlar bende yeni gelin sayılırım 7 aylık evliyim
ben de 8 kasımda olmuştum bittiğinde yaramazlık yaptık bi de gelmesine az kaldı diye dün de yaramazlığımız oldu bizim de
ayhh resmen bebişi davete diyoruz yaa..
ayprenses senin de regl gününe göre hesaplarsak hiç risk yok gibi..ama hayırlısı bakalım..ay ne heyecanlı bi topik olduk
hoşgeldin aramıza inş cee-e diyenlerden olmazsın :))
bnde ona istinaden eşime tmm dedm amma bilmiyorm..sizin ilk kaçmak deil sanrısamm bn ilkk.çok heycanlı topik dee streslii:18:
solitary hoşgeldin şekerimmm... yılbaşı topiğini bu yana çekmeye başladım galiba
kızlar sizin durumda bence de çok korkacak bi durum yok. reglin hemen ertsinde yumurtlamanız pek mümkün değil. e biliyosunuzdur zaten, reglden hemen sonra daha yumurta tüplerden geçecek rahme inecek olgunlaşacak da kazaya kurban, o zor o. e aynı şekilde yeni regle yakın zamanda da zaten yumurta artık ıskarta durumuna geçip vücuttan atılma aşamasına geldiğinden olmaz.... siz iki reglin ortasında kalan (28 günde bir oluyorsanız genelde 10-12-14-16-18. günler) çok risklidir... diyorlar :)))) ama istiyorsanız da Rabbim aratmasın hemencek göndersin meleğiniiiiziiiiiiiiii
canım rüyan çok etkiledi beni..bence bu sefer olucak gör bak..hatta ikiz olur inşalah..bak sevmeye gelirm o zaman
ama senin hain koca ikisini de çok sever bence
ben de rüyamda geçen gece hamile olduğumu görmüştüm..kızmış hatta..nasıl gerçekti anlatamam ben de kalktım eşime hamileydim ben dedim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
amin canım inşallah.... gel gel hergün gel ben ağırlarım her daim herbirinizi, o olsun yeter ki :)))) senin rüyanda hayra çıksın inşallahbakarsın ben sana gelirim bebiş sevmeye
günaydın kızlarrrr....
gece rüyamda üçüz bebeğim olmuş gördüm, ay nası korktum bi yandan, ya diyorum içimden de tüp bebek de olsa 3 emriyo koymamışlardı nasıl olur.... sonra bebişlerin 2 si süslü yataklarında bi tanesini böyle koltuğun üzerine koymuşlar, beyaz bi kumaş parçasına öylesine sarmışlar. bütün aile odada diğer 2 bebekle ilgileniyo kimse ona bakmıyo. kızıyorum eşime ya diyorum oda senin çocuğun neden bakmıyosun, karnımı tutarak zor bela yerimden kalktım aldım kucağıma böyle tombalak nası şeker bi şiii görseniz.... gözleri de gri gibi böyle enteresan, onu öyle severken uyanıverdim, hemen eşimi dürttüm dedim üçüzümüz olmuştu sen sevmedin bakmadın bile birine, hain koca :))))) Allah hayırlara çıkarsın dedi.....