Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydinnn kizllaarr :KK66:))
Calisanlar bugun sendroma girmeye hazirmi bakalimm :)))
nenacım yaa ben de baktım kimse yok gidiverdim..sonra da kociş yazılı sorularını hazırlıcakmış zaptetti bilgisayarımızı :KK47: bi tane daha pc var masaüstü emektar eski bilgisayarım ama başka odaya gidesim gelmedi puzzle a verdim kendimi..ihmal etmiştim toparladım biraz :KK53:
bu gün ne yediğimi sana söylesem dersinki bu kız kilo almaya çalışıyor :KK9:
gülerim ağlancak halime :KK14:
bi adet olsam-inş olurum :KK31: başlıcam diete..regl öncesi çok şişiyorum ben yaaa :KK31:

ben de bazen deşifre oldumu diye korkuyorum :KK31:
ama benim hayatımı bu kadar merak edip takip edicek biri varsa düzenli olarak varsın okusun..burdan selamlarımı gönderiyorum :KK9:
içimden de saydırıyorum :KK52:
boşver kuzu moralimizi bozanlara nanik yapalım..kimse bozmasın..

canım fotolarınız çok güzel..çok yakışmışsınız..Allah mutlu etsin bi ömür boyu..
Aynen tatlisim umruma olmaz tabide istee napayim :)) aynenn nanik nanikk :))
aynen ben de canım dediğin gibi kısmet..
ben şimdi puzzleımıa gidiyorum yatmadan gelirim yine..
ben gidiyorum ya tam asenin geliş zamanıdır :KK9:
öptüm herkesi şimdilik...
Tatliss gelemedim gecee esimin morali bozuktu onu uyuttumm :KK43:
tünaydınnn gelinlerr herkez uyuyomuu yoksa dısarda mı herkezz umarım uyumuyorsunuzdur :)
babaannem olsaa bu saate kadar gelin uyurmu derdii:KK9:
Simdiki gelinler boyle prensescan :KK66:) belki senin babanne gibi benim kv de bana diyodur :))) biliyoda 1 de kalktigimizi :)))

Ahhaha tatlim ozguvenine hayran kaldimm:))) kalk kizzz yap islerini :KK66:))
Yetistirirsin tatlim ne olacak yaa :) burda baya var sizin oralar ne durumdaa

yemeklere karar verince gerisi kolay oluyo. hem çok kasmıcam kendimi, iş yerinden bi arkadaş gelcek eşiyle çok kalabalık değil yani....

tünaydınlarrrr :KK16:

ayprenses babanane söyleme bizi ama biz de 1'de kalktık :KK9:
birazdan kvler gelip akşam yemeğine de kalıcaklar..bendeki de ne rahatlık ama kociş yardım etti ortalığı toparladık ben mercimek çorbasını koydum ocağa derkeeeeeeennnnnnn ocağın altını kapatmayı unuttum düdüklüde yarım saati geççttiiii :KK14:
şimdi kocişe kapattırdım ama gidip bakmaya korkuyorum :KK50:
eşim de mutfak yanık kokmaya başlamış dedi..of yaaa :KK47:
neyse kızçelerim kvler gidene kadar giremem heralde..ama tel.den okurum gizli gizli :KK34:
seviyorum siiizziiii :KK17: :KK16:

birazdan kvler gelip akşam yemeğine de kalıcaklar..bendeki de ne rahatlık ama kociş yardım etti ortalığı toparladık ben mercimek çorbasını koydum ocağa derkeeeeeeennnnnnn ocağın altını kapatmayı unuttum düdüklüde yarım saati geççttiiii :KK14:
neyse kızçelerim kvler gidene kadar giremem heralde..ama tel.den okurum gizli gizli :KK34:

babaannem vefat etti canm..
geçmiş olsunn. olan olmus korkma git bak tencereye :)) bnde kv yanına gidicem taburcu olmucak sanrm bugun inş yarın artık..bnde yarn girerim
bni de özleyinn..

kızlaaaarrr kv taburcu olduu bu aksam gitmiyorum hastneye kv.lere gidiyoz şimdii cok sevindirik oldumm:KK76::KK76::KK76:

hu huuuuuu nereyesunuz gelinciklerrr:KK3:

ben bugun gezdım kocısle vallahı yoruldum...:KK9:yarında temızlık iş güç var sonra faturalar odenecek vs....

prenses gecmıs kv dene kuzummm:KK9:

switoş bak pis bogazlık yapma ben 2 gundur dıyetteym sende gr bakım hemen topitop gıbımı gezelım ortalarda suratlar guzelde totişler buyuk olmaz:KK45:buna bır dur demek lazım:KK9:reglın ne zmn reglıden once bende davul gıbı sısıyom valla kociş karnım bakıo askım bu ne dıyo askıtom regl olcm sıstım dıyom ohooooo dıo reglden 1 hafta once sıssın regl donemı 1 hafta sıssın e ınmesıde 1 hafta sen 3 hafta şiş mi gezıon benı yeme dıo:KK9:

do majörr çok cicisin kuzum allah nazarlardan saklasın :KK16:

babaannem vefat etti canm..
geçmiş olsunn. olan olmus korkma git bak tencereye :)) bnde kv yanına gidicem taburcu olmucak sanrm bugun inş yarın artık..bnde yarn girerim
bni de özleyinn..

kızlaaaarrr kv taburcu olduu bu aksam gitmiyorum hastneye kv.lere gidiyoz şimdii cok sevindirik oldumm:KK76::KK76::KK76:

canım öncelikle kv'nin taburcu olmasına çook sevindim gözünüz aydınn:KK53:
çorbaya baktım tabii..neyseki sadece biraz dibi tutmuş başka tencereye aktardım miss gibi oldu..ama çok korktum yaaa :KK31:
kv'lere de itiraf ettim dibini tutturduğumu ama anlamamışlar ya da bana öyle dediler :KK9:

hu huuuuuu nereyesunuz gelinciklerrr:KK3:

ben bugun gezdım kocısle vallahı yoruldum...:KK9:yarında temızlık iş güç var sonra faturalar odenecek vs....

prenses gecmıs kv dene kuzummm:KK9:

switoş bak pis bogazlık yapma ben 2 gundur dıyetteym sende gr bakım hemen topitop gıbımı gezelım ortalarda suratlar guzelde totişler buyuk olmaz:KK45:buna bır dur demek lazım:KK9:reglın ne zmn reglıden once bende davul gıbı sısıyom valla kociş karnım bakıo askım bu ne dıyo askıtom regl olcm sıstım dıyom ohooooo dıo reglden 1 hafta once sıssın regl donemı 1 hafta sıssın e ınmesıde 1 hafta sen 3 hafta şiş mi gezıon benı yeme dıo:KK9:

do majörr çok cicisin kuzum allah nazarlardan saklasın :KK16:

evet nenam yaa pis boğazlığı bırakıyorum..yarın büyük günnnn :KK52: muhteşem ptesi dietlerime başlıyorummm ama bitmicek söz nena..ayh bak söz de verdim :KK1:
regl olmadım ama olunca tümden gider şişkinlik....sen neler yiyosun bu 2 gündür?

kimse uğramamış bu gün doğru düzgün :KK31:
kvler şimdi gitti hemen size koştum..
asen de gelmemiş asoş bi problem yok dimi kuzu?özletme kendini..
prenses dönmedi aliba kvden..nena da gitmiş
ben de gider ağlarım :KK14:

kızlar bugün topik 1 sayfa bile ilerlememiş :KK1: ben dışarı çıktım kv ye gittimmm ama sanırımartık bi yere kımıldayamayız feci kar ve buz var yollarda arabanında kış lastiği yok :KK1::KK1::KK1: mashur kaldık artık evimizde ohh :KK9::KK9:

yemeklere karar verince gerisi kolay oluyo. hem çok kasmıcam kendimi, iş yerinden bi arkadaş gelcek eşiyle çok kalabalık değil yani....
az kişiyse süpper tatlı bugün herkesin misafiri var heralde :KK1:

huhu naptın tatlım kv lere neler yaptın anlatt :KK9:

taburcu olduğuna sevindim tatlışımm:KK16: sende gitmemiş oldun iyi olduu :KK16:
bugün kv günü ilan ediyorummmEn Büyük KKEn Büyük KK

çorbaya baktım tabii..neyseki sadece biraz dibi tutmuş başka tencereye aktardım miss gibi oldu..ama çok korktum yaaa :KK31:
kv'lere de itiraf ettim dibini tutturduğumu ama anlamamışlar ya da bana öyle dediler :KK9:

evet nenam yaa pis boğazlığı bırakıyorum..yarın büyük günnnn :KK52: muhteşem ptesi dietlerime başlıyorummm ama bitmicek söz nena..ayh bak söz de verdim :KK1:
regl olmadım ama olunca tümden gider şişkinlik....sen neler yiyosun bu 2 gündür?

kızlar bugün topik 1 sayfa bile ilerlememiş :KK1: ben dışarı çıktım kv ye gittimmm ama sanırımartık bi yere kımıldayamayız feci kar ve buz var yollarda arabanında kış lastiği yok :KK1::KK1::KK1: mashur kaldık artık evimizde ohh :KK9::KK9:

Ben geldim gelincikler..
Saolun kızlar çok teşekkürler kimler var bakalım. .

Ben geldim gelincikler..
Saolun kızlar çok teşekkürler kimler var bakalım. .

yok tatlışkom iyiiyimm sen gttin galibaa:44:

evet bu gün kv günümüzmüşş :KK52:
menüm basitti:mercimek çorbası-fırında patates+patıcan karışık oturtma+makarna+salata
sonrasında gelsin çaylar hirsin kahveler meyverler yoruldummm :KK31:
olsun olnlara hizmet ederken kocamın bana hayran bakışları paha biçilemez :KK9:

biraz önce de bulaşık makinesini boşalttım ki p.tesi sendromumda yarın bi de onla uğraşmıyım..

asenn orası kimbilir nasıl soğukturrr sıkı giyin kuzu hasta olma :KK16:

menüm basitti:mercimek çorbası-fırında patates+patıcan karışık oturtma+makarna+salata

biraz önce de bulaşık makinesini boşalttım ki p.tesi sendromumda yarın bi de onla uğraşmıyım..

Menü güzeliş cnm.eşler böyle tek başına olunca bişeyden anlamazmış gibi davranırlar ama disarda hayranı olurlar.

Kızlar bnde diyete başlıyorum. Haberiniz olsun =)

Menü güzeliş cnm.eşler böyle tek başına olunca bişeyden anlamazmış gibi davranırlar ama disarda hayranı olurlar.

Kızlar bnde diyete başlıyorum. Haberiniz olsun =)

aa ben de başlıyorum prensessss hemi de çokk kararlıyım..destek olalım birbirimizee..nena da diyettee..
beni durdurun yicem dediğim zaman :KK9:

Napıyoon bakalim. Kimse yok galiba bugun. Nn tw izliyorum
ne izliyosun tatlımm biz fiks yetenek sizsinz zaten haftasonu 1 erkek 1 kadınında finali varmış bu akşam bi yandanda gece kahvesi içiorum:KK1::KK1:

soğuk valla tatlışımmm buz buzzz :KK53:
oo süperr aynen hizmet mutlu ediyo tabi onları :KK9:
bende ederim kaldırmam hiç birinipek ama kv sağolsun yardım eder gelince bulaşıkları fln kaldırır makinaya bende gittiğimde ona yapıyorum :KK1:

sen ne izliyosun prensess?
biz bi ara güneşi beklerken izerdik ama bırktık izlemiyoruz..
kv stvde küçük gelin diye bi dizi varmış da onu iziyormuşş..izledik bizde..ama içim daradı yeminle :KK31:
töre falan kötüydü bee..

oyy bizim kv de küçük gelini pek sever kaçırmadan takip eder :KK9::KK9::KK9:
ne çok benzedilerr :KK9::KK9:

sen ne izliyosun prensess?
biz bi ara güneşi beklerken izerdik ama bırktık izlemiyoruz..
kv stvde küçük gelin diye bi dizi varmış da onu iziyormuşş..izledik bizde..ama içim daradı yeminle :KK31:
töre falan kötüydü bee..

aa ben de başlıyorum prensessss hemi de çokk kararlıyım..destek olalım birbirimizee..nena da diyettee..
beni durdurun yicem dediğim zaman :KK9:

Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm

Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım

Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm

Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım

bütün kv ler aynı diziyi mi izliyo yahuu:KK9::KK9:
bende stv fln izleyemiyorum önceden bi ara dedeler çıkıyodu bikere izlemiştim çok korktum ondan beri izlemem :KK9::KK9:

X