Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydinnn kizllaarr ))
Calisanlar bugun sendroma girmeye hazirmi bakalimm :))) Aynen tatlisim umruma olmaz tabide istee napayim :)) aynenn nanik nanikk :))
aynen ben de canım dediğin gibi kısmet..
ben şimdi puzzleımıa gidiyorum yatmadan gelirim yine..
ben gidiyorum ya tam asenin geliş zamanıdır
öptüm herkesi şimdilik...
Tatliss gelemedim gecee esimin morali bozuktu onu uyuttumm
tünaydınnn gelinlerr herkez uyuyomuu yoksa dısarda mı herkezz umarım uyumuyorsunuzdur :)
babaannem olsaa bu saate kadar gelin uyurmu derdii
Simdiki gelinler boyle prensescan ) belki senin babanne gibi benim kv de bana diyodur :))) biliyoda 1 de kalktigimizi :)))

Ahhaha tatlim ozguvenine hayran kaldimm:))) kalk kizzz yap islerini ))
Yetistirirsin tatlim ne olacak yaa :) burda baya var sizin oralar ne durumdaa

yemeklere karar verince gerisi kolay oluyo. hem çok kasmıcam kendimi, iş yerinden bi arkadaş gelcek eşiyle çok kalabalık değil yani....

tünaydınlarrrr

ayprenses babanane söyleme bizi ama biz de 1'de kalktık
birazdan kvler gelip akşam yemeğine de kalıcaklar..bendeki de ne rahatlık ama kociş yardım etti ortalığı toparladık ben mercimek çorbasını koydum ocağa derkeeeeeeennnnnnn ocağın altını kapatmayı unuttum düdüklüde yarım saati geççttiiii
şimdi kocişe kapattırdım ama gidip bakmaya korkuyorum
eşim de mutfak yanık kokmaya başlamış dedi..of yaaa
neyse kızçelerim kvler gidene kadar giremem heralde..ama tel.den okurum gizli gizli
seviyorum siiizziiii

babaannem vefat etti canm..
geçmiş olsunn. olan olmus korkma git bak tencereye :)) bnde kv yanına gidicem taburcu olmucak sanrm bugun inş yarın artık..bnde yarn girerim
bni de özleyinn..

kızlaaaarrr kv taburcu olduu bu aksam gitmiyorum hastneye kv.lere gidiyoz şimdii cok sevindirik oldumm

hu huuuuuu nereyesunuz gelinciklerrr

ben bugun gezdım kocısle vallahı yoruldum...yarında temızlık iş güç var sonra faturalar odenecek vs....

prenses gecmıs kv dene kuzummm

switoş bak pis bogazlık yapma ben 2 gundur dıyetteym sende gr bakım hemen topitop gıbımı gezelım ortalarda suratlar guzelde totişler buyuk olmazbuna bır dur demek lazımreglın ne zmn reglıden once bende davul gıbı sısıyom valla kociş karnım bakıo askım bu ne dıyo askıtom regl olcm sıstım dıyom ohooooo dıo reglden 1 hafta once sıssın regl donemı 1 hafta sıssın e ınmesıde 1 hafta sen 3 hafta şiş mi gezıon benı yeme dıo

do majörr çok cicisin kuzum allah nazarlardan saklasın

babaannem vefat etti canm..
geçmiş olsunn. olan olmus korkma git bak tencereye :)) bnde kv yanına gidicem taburcu olmucak sanrm bugun inş yarın artık..bnde yarn girerim
bni de özleyinn..

kızlaaaarrr kv taburcu olduu bu aksam gitmiyorum hastneye kv.lere gidiyoz şimdii cok sevindirik oldumm

canım öncelikle kv'nin taburcu olmasına çook sevindim gözünüz aydınn
çorbaya baktım tabii..neyseki sadece biraz dibi tutmuş başka tencereye aktardım miss gibi oldu..ama çok korktum yaaa
kv'lere de itiraf ettim dibini tutturduğumu ama anlamamışlar ya da bana öyle dediler

evet nenam yaa pis boğazlığı bırakıyorum..yarın büyük günnnn muhteşem ptesi dietlerime başlıyorummm ama bitmicek söz nena..ayh bak söz de verdim
regl olmadım ama olunca tümden gider şişkinlik....sen neler yiyosun bu 2 gündür?

kimse uğramamış bu gün doğru düzgün
kvler şimdi gitti hemen size koştum..
asen de gelmemiş asoş bi problem yok dimi kuzu?özletme kendini..
prenses dönmedi aliba kvden..nena da gitmiş
ben de gider ağlarım

kızlar bugün topik 1 sayfa bile ilerlememiş ben dışarı çıktım kv ye gittimmm ama sanırımartık bi yere kımıldayamayız feci kar ve buz var yollarda arabanında kış lastiği yok mashur kaldık artık evimizde ohh

yemeklere karar verince gerisi kolay oluyo. hem çok kasmıcam kendimi, iş yerinden bi arkadaş gelcek eşiyle çok kalabalık değil yani....
az kişiyse süpper tatlı bugün herkesin misafiri var heralde

huhu naptın tatlım kv lere neler yaptın anlatt

taburcu olduğuna sevindim tatlışımm sende gitmemiş oldun iyi olduu
bugün kv günü ilan ediyorummm

Ben geldim gelincikler..
Saolun kızlar çok teşekkürler kimler var bakalım. .

Ben geldim gelincikler..
Saolun kızlar çok teşekkürler kimler var bakalım. .

yok tatlışkom iyiiyimm sen gttin galibaa:44:

evet bu gün kv günümüzmüşş
menüm basitti:mercimek çorbası-fırında patates+patıcan karışık oturtma+makarna+salata
sonrasında gelsin çaylar hirsin kahveler meyverler yoruldummm
olsun olnlara hizmet ederken kocamın bana hayran bakışları paha biçilemez

biraz önce de bulaşık makinesini boşalttım ki p.tesi sendromumda yarın bi de onla uğraşmıyım..

asenn orası kimbilir nasıl soğukturrr sıkı giyin kuzu hasta olma

Menü güzeliş cnm.eşler böyle tek başına olunca bişeyden anlamazmış gibi davranırlar ama disarda hayranı olurlar.

Kızlar bnde diyete başlıyorum. Haberiniz olsun =)

Menü güzeliş cnm.eşler böyle tek başına olunca bişeyden anlamazmış gibi davranırlar ama disarda hayranı olurlar.

Kızlar bnde diyete başlıyorum. Haberiniz olsun =)

aa ben de başlıyorum prensessss hemi de çokk kararlıyım..destek olalım birbirimizee..nena da diyettee..
beni durdurun yicem dediğim zaman

Napıyoon bakalim. Kimse yok galiba bugun. Nn tw izliyorum
ne izliyosun tatlımm biz fiks yetenek sizsinz zaten haftasonu 1 erkek 1 kadınında finali varmış bu akşam bi yandanda gece kahvesi içiorum

soğuk valla tatlışımmm buz buzzz
oo süperr aynen hizmet mutlu ediyo tabi onları
bende ederim kaldırmam hiç birinipek ama kv sağolsun yardım eder gelince bulaşıkları fln kaldırır makinaya bende gittiğimde ona yapıyorum

oyy bizim kv de küçük gelini pek sever kaçırmadan takip eder
ne çok benzedilerr

aa ben de başlıyorum prensessss hemi de çokk kararlıyım..destek olalım birbirimizee..nena da diyettee..
beni durdurun yicem dediğim zaman

Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm

Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım

Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm

Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım

bütün kv ler aynı diziyi mi izliyo yahuu
bende stv fln izleyemiyorum önceden bi ara dedeler çıkıyodu bikere izlemiştim çok korktum ondan beri izlemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…