- 25 Eylül 2010
- 1.202
- 93
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.221
Aynen tatlisim umruma olmaz tabide istee napayim :)) aynenn nanik nanikk :))nenacım yaa ben de baktım kimse yok gidiverdim..sonra da kociş yazılı sorularını hazırlıcakmış zaptetti bilgisayarımızıbi tane daha pc var masaüstü emektar eski bilgisayarım ama başka odaya gidesim gelmedi puzzle a verdim kendimi..ihmal etmiştim toparladım biraz
bu gün ne yediğimi sana söylesem dersinki bu kız kilo almaya çalışıyor
gülerim ağlancak halime
bi adet olsam-inş olurumbaşlıcam diete..regl öncesi çok şişiyorum ben yaaa
ben de bazen deşifre oldumu diye korkuyorum
ama benim hayatımı bu kadar merak edip takip edicek biri varsa düzenli olarak varsın okusun..burdan selamlarımı gönderiyorum
içimden de saydırıyorum
boşver kuzu moralimizi bozanlara nanik yapalım..kimse bozmasın..
canım fotolarınız çok güzel..çok yakışmışsınız..Allah mutlu etsin bi ömür boyu..
Tatliss gelemedim gecee esimin morali bozuktu onu uyuttummaynen ben de canım dediğin gibi kısmet..
ben şimdi puzzleımıa gidiyorum yatmadan gelirim yine..
ben gidiyorum ya tam asenin geliş zamanıdır
öptüm herkesi şimdilik...
Simdiki gelinler boyle prensescantünaydınnn gelinlerr herkez uyuyomuu yoksa dısarda mı herkezz umarım uyumuyorsunuzdur :)
babaannem olsaa bu saate kadar gelin uyurmu derdii
tünaydınlarrrr.....
misafir apırlıcam akşam, bu saate kadar uyunur mu ki yaaa
Ahhaha tatlim ozguvenine hayran kaldimm:))) kalk kizzz yap islerini))
Yetistirirsin tatlim ne olacak yaa :) burda baya var sizin oralar ne durumdaa
tünaydınlarrrr
ayprenses babanane söyleme bizi ama biz de 1'de kalktık
birazdan kvler gelip akşam yemeğine de kalıcaklar..bendeki de ne rahatlık ama kociş yardım etti ortalığı toparladık ben mercimek çorbasını koydum ocağa derkeeeeeeennnnnnn ocağın altını kapatmayı unuttum düdüklüde yarım saati geççttiiii
şimdi kocişe kapattırdım ama gidip bakmaya korkuyorum
eşim de mutfak yanık kokmaya başlamış dedi..of yaaa
neyse kızçelerim kvler gidene kadar giremem heralde..ama tel.den okurum gizli gizli
seviyorum siiizziiii
babaannem vefat etti canm..
geçmiş olsunn. olan olmus korkma git bak tencereye :)) bnde kv yanına gidicem taburcu olmucak sanrm bugun inş yarın artık..bnde yarn girerim
bni de özleyinn..
kızlaaaarrr kv taburcu olduu bu aksam gitmiyorum hastneye kv.lere gidiyoz şimdii cok sevindirik oldumm
hu huuuuuu nereyesunuz gelinciklerrr
ben bugun gezdım kocısle vallahı yoruldum...yarında temızlık iş güç var sonra faturalar odenecek vs....
prenses gecmıs kv dene kuzummm
switoş bak pis bogazlık yapma ben 2 gundur dıyetteym sende gr bakım hemen topitop gıbımı gezelım ortalarda suratlar guzelde totişler buyuk olmazbuna bır dur demek lazım reglın ne zmn reglıden once bende davul gıbı sısıyom valla kociş karnım bakıo askım bu ne dıyo askıtom regl olcm sıstım dıyom ohooooo dıo reglden 1 hafta once sıssın regl donemı 1 hafta sıssın e ınmesıde 1 hafta sen 3 hafta şiş mi gezıon benı yeme dıo
do majörr çok cicisin kuzum allah nazarlardan saklasın
az kişiyse süpper tatlı bugün herkesin misafiri var heraldeyemeklere karar verince gerisi kolay oluyo. hem çok kasmıcam kendimi, iş yerinden bi arkadaş gelcek eşiyle çok kalabalık değil yani....
tünaydınlarrrr
ayprenses babanane söyleme bizi ama biz de 1'de kalktık
birazdan kvler gelip akşam yemeğine de kalıcaklar..bendeki de ne rahatlık ama kociş yardım etti ortalığı toparladık ben mercimek çorbasını koydum ocağa derkeeeeeeennnnnnn ocağın altını kapatmayı unuttum düdüklüde yarım saati geççttiiii
şimdi kocişe kapattırdım ama gidip bakmaya korkuyorum
eşim de mutfak yanık kokmaya başlamış dedi..of yaaa
neyse kızçelerim kvler gidene kadar giremem heralde..ama tel.den okurum gizli gizli
seviyorum siiizziiii
kızlaaaarrr kv taburcu olduu bu aksam gitmiyorum hastneye kv.lere gidiyoz şimdii cok sevindirik oldumm
canım öncelikle kv'nin taburcu olmasına çook sevindim gözünüz aydınn
çorbaya baktım tabii..neyseki sadece biraz dibi tutmuş başka tencereye aktardım miss gibi oldu..ama çok korktum yaaa
kv'lere de itiraf ettim dibini tutturduğumu ama anlamamışlar ya da bana öyle dediler
evet nenam yaa pis boğazlığı bırakıyorum..yarın büyük günnnnmuhteşem ptesi dietlerime başlıyorummm ama bitmicek söz nena..ayh bak söz de verdim
regl olmadım ama olunca tümden gider şişkinlik....sen neler yiyosun bu 2 gündür?
kimse uğramamış bu gün doğru düzgün
kvler şimdi gitti hemen size koştum..
asen de gelmemiş asoş bi problem yok dimi kuzu?özletme kendini..
prenses dönmedi aliba kvden..nena da gitmiş
ben de gider ağlarım
kızlar bugün topik 1 sayfa bile ilerlememişben dışarı çıktım kv ye gittimmm ama sanırımartık bi yere kımıldayamayız feci kar ve buz var yollarda arabanında kış lastiği yok mashur kaldık artık evimizde ohh
az kişiyse süpper tatlı bugün herkesin misafiri var heralde
huhu naptın tatlım kv lere neler yaptın anlatt
taburcu olduğuna sevindim tatlışımmsende gitmemiş oldun iyi olduu
bugün kv günü ilan ediyorummm
Ben geldim gelincikler..
Saolun kızlar çok teşekkürler kimler var bakalım. .
Ben geldim gelincikler..
Saolun kızlar çok teşekkürler kimler var bakalım. .
canım öncelikle kv'nin taburcu olmasına çook sevindim gözünüz aydınn
çorbaya baktım tabii..neyseki sadece biraz dibi tutmuş başka tencereye aktardım miss gibi oldu..ama çok korktum yaaa
kv'lere de itiraf ettim dibini tutturduğumu ama anlamamışlar ya da bana öyle dediler
evet nenam yaa pis boğazlığı bırakıyorum..yarın büyük günnnnmuhteşem ptesi dietlerime başlıyorummm ama bitmicek söz nena..ayh bak söz de verdim
regl olmadım ama olunca tümden gider şişkinlik....sen neler yiyosun bu 2 gündür?
kimse uğramamış bu gün doğru düzgün
kvler şimdi gitti hemen size koştum..
asen de gelmemiş asoş bi problem yok dimi kuzu?özletme kendini..
prenses dönmedi aliba kvden..nena da gitmiş
ben de gider ağlarım
yok tatlışkom iyiiyimm sen gttin galibaa:44:
kızlar bugün topik 1 sayfa bile ilerlememişben dışarı çıktım kv ye gittimmm ama sanırımartık bi yere kımıldayamayız feci kar ve buz var yollarda arabanında kış lastiği yok mashur kaldık artık evimizde ohh
az kişiyse süpper tatlı bugün herkesin misafiri var heralde
huhu naptın tatlım kv lere neler yaptın anlatt
taburcu olduğuna sevindim tatlışımmsende gitmemiş oldun iyi olduu
bugün kv günü ilan ediyorummm
evet bu gün kv günümüzmüşş
menüm basitti:mercimek çorbası-fırında patates+patıcan karışık oturtma+makarna+salata
sonrasında gelsin çaylar hirsin kahveler meyverler yoruldummm
olsun olnlara hizmet ederken kocamın bana hayran bakışları paha biçilemez
biraz önce de bulaşık makinesini boşalttım ki p.tesi sendromumda yarın bi de onla uğraşmıyım..
asenn orası kimbilir nasıl soğukturrr sıkı giyin kuzu hasta olma
sen ne izliyosun prensess?Napıyoon bakalim. Kimse yok galiba bugun. Nn tw izliyorum
Menü güzeliş cnm.eşler böyle tek başına olunca bişeyden anlamazmış gibi davranırlar ama disarda hayranı olurlar.
Kızlar bnde diyete başlıyorum. Haberiniz olsun =)
ne izliyosun tatlımm biz fiks yetenek sizsinz zaten haftasonu 1 erkek 1 kadınında finali varmış bu akşam bi yandanda gece kahvesi içiorumNapıyoon bakalim. Kimse yok galiba bugun. Nn tw izliyorum
soğuk valla tatlışımmm buz buzzzevet bu gün kv günümüzmüşş
menüm basitti:mercimek çorbası-fırında patates+patıcan karışık oturtma+makarna+salata
sonrasında gelsin çaylar hirsin kahveler meyverler yoruldummm
olsun olnlara hizmet ederken kocamın bana hayran bakışları paha biçilemez
biraz önce de bulaşık makinesini boşalttım ki p.tesi sendromumda yarın bi de onla uğraşmıyım..
asenn orası kimbilir nasıl soğukturrr sıkı giyin kuzu hasta olma
sen ne izliyosun prensess?
biz bi ara güneşi beklerken izerdik ama bırktık izlemiyoruz..
kv stvde küçük gelin diye bi dizi varmış da onu iziyormuşş..izledik bizde..ama içim daradı yeminle
töre falan kötüydü bee..
sen ne izliyosun prensess?
biz bi ara güneşi beklerken izerdik ama bırktık izlemiyoruz..
kv stvde küçük gelin diye bi dizi varmış da onu iziyormuşş..izledik bizde..ama içim daradı yeminle
töre falan kötüydü bee..
aa ben de başlıyorum prensessss hemi de çokk kararlıyım..destek olalım birbirimizee..nena da diyettee..
beni durdurun yicem dediğim zaman
Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm
Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım