Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

amin canım inşallah... geçen eşime de dedim "ben her gece Rabbime şükrediyorum alnıma seni yazdığı için" diye.... benim evlilik diye bi planım yoktu hayatıma dair, benim için çok ani gelişti ve iyi ki de oldu... geç derken yaş 31 di evlendiğimde ve nişanlılık döneminde ben dedim ki 6 ay çocuk olmasın alışalım, eşim dedi ki ilk bir yıl çocuk olmasın gezelim tozalım, düğün oldu bitti eve girdik(ben regldim) baktım bizimki çok hevesli hop hop dedim bu gece duruyoruz, hem ayrıca sen çocuk mu istiyosun hani korunma falan hiç bi şey yok evde :) bence artık olabilir evliyiz nasılsa diyiverdi.... böyle oldum, noldu dedim 1 yıl istemiyodun.... olsa güzel olmaz mı ama dedi, süper olur dedim ve biz hiç korunmadık... buna rağmen ilk doktor kontrolüme gittiğimde hiç korunmasanız bile bir yıl olmaması doğal demişti. düşün artık. o doktoru dinleyip başka bi doktora gitmesem daha yeni öğrenmiştim durumumu.... her ne kadar evlilik hayalim olmasa da çocuk doğurmadan ölmek istemiyorum demişimdir lise yıllarından beri. çok seviyorum çocukları.... Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah, isteyen herkesle birlikte bana da :))))

baktım da bna 3aralıkta adet olmadıysan hamile olabilirsn diyoyoo ondan öncesinde korulacak bişey yoktu ztn tabiii prezf. delik fln değilsee

aminnn herkez aynı durumlardaa.arkadasım gecen yıl eylulde ewlendi eşinin işinden dolayı 1hafta gec gittiler balayına orda hamile kaldı bna diyodu dugundn sonra hemen isticeksn diyee...sanrm öyle oluyor gercekten.:44:

ayrı kalmamanda zorlukları var tabi ama işte insan hafta sonu romantizmin dibine vuruna her şeyi unutuyorŞubat'ta birleşicez inş
Çok şaşırdım okuyunca, herkes farklı tabi ki , genelde erkekler öyle düşünürler, aman gelinliğe o kadar para verilir mi diyerek

tüm erkekler aynı mı ya, eşimde diet yapıyor ve yemekleri beğenmiyor, annesine gidince oh dünya varmış diyor Evlendiğimizde ilk ay çok güzel yemek yapıyorsun derdi, şimdi tam tersi... Zaten kiloluydu , iyice kilo aldı... Senin sağlığını düşünüyorum diyorum , hiç oralı değil...

Çok güzel fikir , uygularım ben bunu , benim yılbaşı gecesi doğumgünüm ,bakalım eşim ne yapacak...
Be n o renge yakın kullanıyorum ve birebir aynısı ancak ilk boyada oluyor, saçı açtıktan sonra yani ... Sonrasında hep değişiyor renkler kızlar ya... Benim eşim hep korunuyor, dün reglim bitişinin ertesi günüydü, bişi olmaz dedim ama gene de korundu... Çocukta istiyor ama insan arada bir şansını dener dimi

[oy oyyyy bugün burası coşmuş maşallaaah süper kalabalık bir topik olmuşş ve sanırım bol bebişliii

QUOTE=AyPrensessi;32991026]GÜNAYDIN KIZLARRRR

YAA NASIL DESEM NASIL ANLATSAM AMA BEKLENEN BOMBA BENDEN GELİCEK SANIRM....
swaetcımm sende mi bekliyorsun yoksaaaa bnde yaptım bişeyy korkuyorum yaaa[/QUOTE]
tatlım sen sivite kanıp bi işe mi kalkıştınn ben korktum vallahh yapmam öyle yaramazlık azcık aklım çelinmişti ama şuan komple çıkardım o işi aklımdan
bak sivitle senin haberlerini bekliyorummmmmm
bakalım nolduu:18: seninkini ne zaman öğrencezz:18::18:
valla tatlım o kadar güzel anlatmışsın kii benim bile canım bebiş istediii
allahım isteyen herkese hayırlı bi evlat nasip etsinnn

anommm yavrum valla bi de bakıyomuşsun senin bebişler 3üzz bi tane isterken allahım sana 3 tane vermiş
ne güzel olurr ev şenlenir yahuu
en yakın zamanda sana da nasip etsin tatlışımmm
merhaba bayanlar bende yeni gelin sayılırım 7 aylık evliyim

hoş geldin tatlım topiğimize sende hemen gidenlerden olmaa

kızlarr ben celdum konuları okudum atlaya zıplaya sayfa cok olunca detaylı okuyamadm :26:amma cok yazısıosunuz yahu..

kocişte bana sek kahve yaptı onu ıcıom keyf yapıom valla sizler napıosunuz???
yılbasında programım yok sevglmle evdeyız agacımız da var hepınıızı beklerımmmmmmmmmmmmm

brazdan paylasıcam agacamı tatlişkolarrrrrrrrrrr

ta ta ta tammmmmmmmmmmmmmmmmm işte agacımızzz kızlar....

gecen koctastan 1-2 süs daha aldım ekledım ayrıca kar spreyıde alıp sıktım bu ılk aldgmz zamn susledgmz halı üşenmezsem dier halinide çekip koyucam sizin için...

Eklentiler

• $Pendik-20131204-00416.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 37

nenacann hoşgeldinnn ağacınız çok ciciiii gayette süsü var bi sürüü sizin aacınız varmışş yılbaşında sizdeyizzz

nenacann hoşgeldinnn ağacınız çok ciciiii gayette süsü var bi sürüü sizin aacınız varmışş yılbaşında sizdeyizzz
hb sekerim naber nasılsın??? agacımız cici ya her gece yakıoruz cok keyflı küçük ama bu bıle baya malıyetlı daha buyugunu alamadık o yuzden...buyrun beklerım ınsallah bol keyff ohhhh hafta sonun nasıl gecıo bız valla kocısle evdeydık butun gun pijamalarmızı bıle cıkarmadık...sivitle,prenses hamilemiymişşşşş:))

yok cnm daha belli değil tutması düşük ihtimal ama kısmet artık hayırlısı:26:

bizim için haftasonu içi başı farketmiyo tatlım biz hep evdeyizbugün benim moralm bozuldu sadece sabah başka bi sorun yok onun dışında
annemlere gitcez şimdi akşamada halama kuzenim gelmiş istanbuldan onları görmey oturun tatlımm ohh huzur en önemlisii

hayırdır asen ne olduu neden moralin bozuk?
bizede babam ve kv.gelcek anneler hastahanedeler..uyduruk bi pasta yaptım komik olduu

yok cnm daha belli değil tutması düşük ihtimal ama kısmet artık hayırlısı:26:

hadi inşallahhh hayrlısı olsun kuzuşş

evet sizin ıcın farketmıodu güzel evnzde mis gibi oturuosunuz işte daha ne,moralın nıe bozuk asoşummmm
bizede babam ve kv.gelcek anneler hastahanedeler..uyduruk bi pasta yaptım komik olduu

afyet bal olsun tipi bozuk olan seylerın tadı nefis oluo emınım cok lezzetlı bsy cıkıcak ortaya...

bende aksam yemegıne sebzelı bulgur pılavıyla kıymalı karnabahar yaptım bnm kocıs her turlu sebzeyı yedgı ıcın sanslıyım bugun dıyete de basladm garantı dıyet bozmak yok kocıs artık ıyıce lf yapmaya basladı saglgn bozulcak dıyıp duruo haklıda

Ne mutlu Ben tedirginliklerden dolayı beklemekten yana değilim şuan yaşadığım için çok şükür ki huzurlu bir evliliğim olduğu için böyle düşünüyor olabilirim ama karar verdiğimizde eğer sorun çıkarsa çok üzülürüm bu kadar beklediğim için demiştim.Abimiz ve ablam yani (kaynım ve eltim diyorlar halk dilinde :) ) 3 sene beklemişler,benim kuzenim 11 yıldır bekliyor bu haberi herşeyi yaptılar bu yüzden insan karar verdiğinde bunlar gözüne çarpıyor.Şimdi belki düşününce 3 ay çok erken gb ama kızlar bekliyor ya seviniyorum :) Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin diliyorum ki.Varsa düşmanıma bile nasip etsin ona çifter çifter etsin uyumasın fazla Buarada Rabbim birbirinizden mahrum etmesin sizi

canım çok güzel ağacınız..aslında biz asenlerle gelcektik yılbaşında size ağacı da görmüş oluruz dedik ama sonra vazgeçtik..dedik nenacık romantik bi şekilde başbaşa girsin kocişiyle diye düşündük

hayırrr değilmişşşşşşş
nena yaa biz yaramazlıkların sıklığını arttırmaya başladık benim koca hep kaçamak peşinde..bakalım sonumuz ne olucak
risksiz günleri tercih ediyoruz ama benim regl çok düzenli değil ki o yüzden her an teyze olabilirsin
ben bu kiloyla hamile kalırsam artık 9.ayda 2 sandalye birleştirir otururm napcaz nena yaa benim de koca dalga geçiyor benle ama tutamıyorum ki boğazımı

kim bozdu benim asenimin moraliniii
hadi halanlardan kalkın artık gel de iki lafın belini kıralım

keşke foto koysaydın prensescik

canım sizin zamanlamanız mükemmell..ben de bi kaza olmazsa 1 yıl dolunca istiyorum...Allah aratmaz inşalah..senin korunmayı bıraktığın ilk ay oldu mu hemen?

biz de bu gün gezdik kocişle...hava o kadar soğuk kii avmlerdeydik hep..gezdik gezdik alıcak bişey de bulamadık..indirim başlamamış ki henüz kotonun %70 indirimin bekliyorum heyecanla
dışarı çıkmadan bi süpürge açtım yarın da silerim..taksit taksit yapıyorum
yarın da kvler gelicek yemeğe...

gelın yaaaaaa bız romantızmı bı dahakı sene yaparız yeterkı gelın kızlarrr... teyze olalım ama erken switoş az daha korunun

bızım de yaramzlıklar sıklastı ben hıc rahat durmuorum kudurugum az bsy

valla switoş yemegı azaltıcaz napalım kocıs bıdı bıdı askım gobek ne bu popo ne o ne bu ne dıyıp duruo zayflamak daha kolay kocısın cenesınden bende bugun garantı dıyete basladm bozmıcam gercekten sıkıldm ıstedıklermı gyememeye basladm öfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…