- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.241
ne izliyosun tatlımm biz fiks yetenek sizsinz zaten haftasonu 1 erkek 1 kadınında finali varmış bu akşam bi yandanda gece kahvesi içiorum
soğuk valla tatlışımmm buz buzzz
oo süperr aynen hizmet mutlu ediyo tabi onları
bende ederim kaldırmam hiç birinipek ama kv sağolsun yardım eder gelince bulaşıkları fln kaldırır makinaya bende gittiğimde ona yapıyorum
oyy bizim kv de küçük gelini pek sever kaçırmadan takip eder
ne çok benzedilerr
bütün kv ler aynı diziyi mi izliyo yahuu
bende stv fln izleyemiyorum önceden bi ara dedeler çıkıyodu bikere izlemiştim çok korktum ondan beri izlemem
Bnm kvde de izliyor o diziyi. Gndşi beklerkeni izlyorm
Bnde sıkı diyete baslıcam hamiş olursam daha ck alırım
bütün kv ler aynı diziyi mi izliyo yahuu
bende stv fln izleyemiyorum önceden bi ara dedeler çıkıyodu bikere izlemiştim çok korktum ondan beri izlemem
ben de aynı düşünce ile başlıyorum diyete prenses..hamile olursamm bu iştahım daha da açılırsa dağlara taşlara sığamamm
belki de artık çok geçtir...hayırrrr...olamazzz
asen yine gece gece güldürmeyi başardın beni
demek dedelerden korktun hee
ben de bayılırm böyl dedeler,kalp gözü falan..eşim kızmasa oturup izleyebilirim..değişik bi ruh var içimde
Kızlar başlamış 1erkek 1 kadın başlamış.ndn finalki. Bebek yapıyolar ne guzel konu çıkardı
kesin yasakanmıştır dizi
bebek yapıyorlar evet prenses bizim için daha heyecanlı hale gelecekti ne güzel
ahaha insan öyle oluyo dimibiz de 1erkek 1kadını bekliyoruz heyecanlaa..ünv.deyken eşimle internetten izlerdik sabaha kadar..oy gençliğimiz oyy
kız asoş bizden sonra kv'ler de benzeşti bak
yarın iş var ama bu gün 1de uyanınca hiçç uykum yok.. ama şimdi uyumadığım her dakika için yarın sabah kendime çook kızıcaamm
ayenn tatlımm bende kanal d star atvAynn bnde izlemiyorum stw fln bn kanal d fox arada star tw izlrm.
ben de aynı düşünce ile başlıyorum diyete prenses..hamile olursamm bu iştahım daha da açılırsa dağlara taşlara sığamamm
belki de artık çok geçtir...hayırrrr...olamazzz
asen yine gece gece güldürmeyi başardın beni
demek dedelerden korktun hee
ben de bayılırm böyl dedeler,kalp gözü falan..eşim kızmasa oturup izleyebilirim..değişik bi ruh var içimde
Aynn yaa of telden giriyorum ck zor
tel.den iyi bile yazıyosun kuzu..
eşin mi kaptı bilgisayarı...
ahaha insan öyle oluyo dimisabah uyku çok güzel oluyo böyel uyanıp hele tekrar uykuya dalmak en güzeli hatta çoğu şeye bedel
ayenn tatlımm bende kanal d star atv
aynen tatlım bide çocukken çaki vardı ya6-7 yalarında onu izlemiştik annemlerle ben 13 14 yaşıma kadar oyuncak bebeklerle aynı odada uyuyamamıştım
öyle bi insanım benbiraz tırsağım
sen de maşallah hiç korkmuyosun heralde
ü
bu arada kızlar öncesi sonrası resimlerinzi bekliyorum haa
Walls ya ewe girer girmez acmayayım laf eder dedim kendi oturdu hemen gıcık
bizim de kanal d star atv bi de show arada..diğer kanallarda ne var diye bakmayız bile çoğunlukla..
beni korkutan tek şey gece evde tek başımayken uyumako çıtırtı sesleri var ya gecenin sessizliğinde beni bitirir.. eğer necbur kalıp tek kalıcaksan ışıkları yakarım mutlaka..
bu arada asencim öncesi-sonrası fotoları iyi fikir..ama zayıflamadan koymamgerçi göbeğimi içime çekince o kadar da sorun yok ama unutunca s.o.s veriyorum resmen
asencik sen zayıfsın galiba..yani fotolarda çok çıtıpıtı duruyosun maaşallah
ben hiç öyle olamadımhep iriydim küçükken bile
bizim de öyle oluyor..ben açmazsam o oturur sahibinden.coma bi dalar ben de otururum popomun üzerine
şu arabayı alsak da kurtulsak..
o yüzden artık hemen ben kapıyorum pcyisizi kıskanıyor arada
bi de ikidebir soruyor erkek yok dimi orda diye..adı üstünde"kadınlar kulubü"..yok erkek girermiş de kadın gibi yazarmış..oyhh çok film izliyor benim koca..
yok tatlımm aslında zayıf değilim öyle ama düğün zamanı nasıl olduğnu anlayamadan baya 5 kilo verdim
ama şimdi yavaş yavaş alıyorum aslında benmde yapmam lazım ama hiç ben diyet yapamam daha çok yerim stres yapıpbizde 2 geedir erken yatmaya başladık belki böylece yediklerimizi azaltırız
bende evde tek asla yatamamevlenmeden önce odada tek olduğum için genelde ışık açık yatardım yüz bulsam eşimden yine ışık açık yatcam ama eşim yüz vermiyoo
yavrum kara kış geldi bahaa alırsınız arabayısize kar gelmedimi yahuu
aynen benmkocada öyle diyo erkek vardır orda neden resim ekliyosun diyo başta biraz korktum ama sonra saldım gitti
kışın arabalar ucuzluyormuş ondan ocakta alıcazburda da hafiften kar başladı ..ama severim ben karı ama işe giderken değil:50
bu kocalarda nasıl kıskanç yaa..benim kocaya kalsa herkes beni görmek için dışarı çıkıyor,herkes beni tavlamaya gelmiş buraya :86:
bu aradaaaa kkda hamilelik belirtilerini okuyorum daaa uyuyor sanki yaaa
bizim de öyle oluyor..ben açmazsam o oturur sahibinden.coma bi dalar ben de otururum popomun üzerine
şu arabayı alsak da kurtulsak..
o yüzden artık hemen ben kapıyorum pcyisizi kıskanıyor arada
bi de ikidebir soruyor erkek yok dimi orda diye..adı üstünde"kadınlar kulubü"..yok erkek girermiş de kadın gibi yazarmış..oyhh çok film izliyor benim koca..
yok tatlımm aslında zayıf değilim öyle ama düğün zamanı nasıl olduğnu anlayamadan baya 5 kilo verdim
ama şimdi yavaş yavaş alıyorum aslında benmde yapmam lazım ama hiç ben diyet yapamam daha çok yerim stres yapıpbizde 2 geedir erken yatmaya başladık belki böylece yediklerimizi azaltırız
bende evde tek asla yatamamevlenmeden önce odada tek olduğum için genelde ışık açık yatardım yüz bulsam eşimden yine ışık açık yatcam ama eşim yüz vermiyoo
yavrum kara kış geldi bahaa alırsınız arabayısize kar gelmedimi yahuu
aynen benmkocada öyle diyo erkek vardır orda neden resim ekliyosun diyo başta biraz korktum ama sonra saldım gitti
aaa o zaman süperr daha uygun oluyosaa hayırlısıyla alırsınız inşallah tatlışkomm
seviyo işteebırak kıskansınn
oyy yavrummm şafak kaçne zaman belli olcaktı 13ümüydüü
Ayy bnm kocada ne konusuyorsunuz dio suanda delirdi göbk atıyor nansy bnm oyun gitti diye
Bizde mayis gibi alıcz sanırm kcam da şimdi alcaz birde kar lastiği mi alcz diyo =)=)
Ayy bnm kocada ne konusuyorsunuz dio suanda delirdi göbk atıyor nansy bnm oyun gitti diye
Bizde mayis gibi alıcz sanırm kcam da şimdi alcaz birde kar lastiği mi alcz diyo =)=)
yokk 18iydi..ama 18ine kadar benden ses gelmezse kesin hamişimdir.çünkü ayıptır sölemesi benim şeyler çok şiştii acıyor bi de...regl öncesi de olurdu ama 1 haftadır devam ediyor normalde 10unda gelmesi lazım..sakın geç kalma erken geeelll aman geç kalma erken geelll
kar lastiği mi ?evet onu da düşünmek lazım off çok masrafı oluyır arabanın..
ayrenses sen regl oldun mu?
bu arada eşim biraz bakıcak internete ..ben gelirim yatmadan..yani inşallah
vallaha bizim lastik yok kışlık kabak lastiklerleeve zor geldik
ne oyunu tatlışım :44:
yokk 18iydi..ama 18ine kadar benden ses gelmezse kesin hamişimdir.çünkü ayıptır sölemesi benim şeyler çok şiştii acıyor bi de...regl öncesi de olurdu ama 1 haftadır devam ediyor normalde 10unda gelmesi lazım..sakın geç kalma erken geeelll aman geç kalma erken geelll
kar lastiği mi ?evet onu da düşünmek lazım off çok masrafı oluyır arabanın..
ayrenses sen regl oldun mu?
bu arada eşim biraz bakıcak internete ..ben gelirim yatmadan..yani inşallah