- Konu Sahibi Gulguzeli2534
darp raporu al uzaklaştırılsın değişecek sanmam çocuk doğunca şiddet artar mühendis sin ayaklarIn üstünde dur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bu aklı verirken hiç rahatsızlık duymuyor musunuz sonrası için? Bu mudur yani? Bu kadar basit mi yahu? o çocuk, neden babamın bu adam olmasına nasıl izin verdin demesin, neden benim yaşama hakkı mı elimden aldın desin öle mi?Ben olsam aldırırdım. İlerde çocuk bana bu hayvanın babam olmasına nasıl izin verdin der. Tabi öncelikle boşanma davası açardım. O kadar iyi mesleğin var, sen de böyle yaparsan imkanı olmayanlar ne yapsın?
Şu ş..zi baba yapmasaydın gözünü seveyim ya seni geçtim topluma zarar. Boşanmak rezillik değildir arkadaşım insanoğlu bu yanılır yanlışın neresinden dönersen kar. Ailen şu çektiklerini bilse bir dakika kalmana müsade ederler mi ki sen rezil edicem onları diyosun, bu çok cahilce bir düşünce at lütfen bunu kafandan.Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
bebek niye sadece kadınlar için evliliği devam ettirme, katlanma amacı bilmiyorum.Sizin icin demiyorum olan olmus zaten ama Allah askina bebek icin ne bu acele herkeste?
Neden evlilik otursun diye beklenmiyor. Neden nasil bir adamla evlendim bir goreyim diye beklenmiyor?
Daha 25 yasindasiniz bebek icin kosturan yoktur herhalde. Simdi kolayken daha zor bosanmak...
Aileniz siz baba evine dondugunuz icin rezil olmaz. Aksine dayak yiyip okumus muhendis halinizle katlandiginiz icin rezil olur.
Boyle omur gecmez. En ufak bir tartismada dayak yiycem korkusuyla mi gecireceksiniz omrunuzu?
Hamile halinle şiddet gördüğünü saklar ve bu işkenceye katlanmaya devam edersen ailen üzülür aileni ancak bu şekilde rezil edersin başka türlü değil İnan. Ayrıca aileni elalemi değil bebeğini düşünmen gerekiyordu hemen şu an onu düşün ve bebeğinle birlikte kendini kurtarArkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...
bebek niye sadece kadınlar için evliliği devam ettirme, katlanma amacı bilmiyorum.
oysa ki hiç bir adam çocuğum var boşanamam demiyo, neden acaba?
böyle konulara da çok sinirleniyorum.
bunların kocaları biliyor ki bebek olursa dövsem de sövsem de gitmez, ondan böyle rahat davranıyor.
bir laf vardı eskilerde '' karnından sıpayı, sırtından sopayı eksik etmeyeceksin kadınların !'' diye. eskiler kadınlar gidemez diye böyle yapıyorlardı.
yıl olmuş 2017, erkeklere bu hakkı veren kadınlara lanet olsun ya!
mesela benim kocam, ilk yıllarda diyordu çocuk istemiyorum. ben de herhalde yeni evliyiz, ben istemiyorum diye öyle diyor sanıyordum. bir gün demez mi '' aman sana bir şey yaparım, bir şey derim. çocuğumu da alır gidersin. hem senden hem ondan olurum '' nasıl gülmüştüm anlatamam. demem o ki adamlar da kadının potansiyelinin farkında oluyor.
Kesinlikle katılıyorumAilenizi rezil etmek mi? Aileniz siz baba ocağına dönünce rezil falan olmaz, evlilikte eşte sizin ama şiddet görüyorsunuz ve eşiniz bunu şiddetten bile saymıyor yaptığı matah birşeymiş gibi söylüyorsa o kocadan boşanılır, canınızı yolda bulmadınız, anne babanızın haberi olsa şu dakika alırlar sizi.
Valla şu an gayet de başını eğmişsin elin adamına karşı.Hayır, lütfen kelimelerinizi seçerek konuşur musunuz. Ben bugune kadar bir tek laf soyletmedim insanlara onurumla serefimle geldim ailemde basim dik yetistirdi beni. Durum o kadar zor ki ben zaten hazmedemiyorum ama benim ailem herseyden kiymetli benim icin onlar da boyle dusundugumu duysalar bana cok kizarlardi biliyorum. Duyduklari an beni buradan kurtaracaklarini da biliyorum ama psikolojim bozuldu artik sanirim.
Hamile kalmissiniz şiddet başlamış. Ona mecbursunuz gibi dusunuyor. Bebek olunca neler olur dusunmek istemiyorum.Arkadaşlar merhaba, çok çaresiz kaldım. 5 aylık evliyiz , 4 haftalık hamileyim ve eşim beni dövüyor. Artık ondan nefret ediyorum. Şuan bu evden çıkıp gitmek istiyorum ama ailemi eşe dosta mahcup etmekten korkuyorum. Ben onların başını öne eğdirmemeliyim. 25 yaşıma kadar ailem hep gurur duydu benimle okullarımi dereceyle bitirip mühendks oldum, babamı hep tebrik ettiler benim gibi bir kızı olduğu için ben şimdi nasıl üzerim annemi babamı, ki evlenmeden önce beni uyardılar o adamla evlenme diye. Eşimle iyiyken çok iyiyiz ama ufak bir tartışmada bana el kaldırıyor. Konuşuyoruz sonra beni nasil doversin diyorum bu dovmek degil dovsem yerinden kalkamazsin bana sinir krizleri gecirtiyosun deyip uste cikiyor. Ben artik ondan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Herkeste hamile oldugumu biliyor iyice rezil olucam iyice rezil edicem annemi babamı...