Merhaba,Merhaba arkadaşlar yeni evlendim yumuşarıcı alacağım lütfen yardım eder misiniz? Siz yumuşatıcı alırken hangi kriterlere önem veriyorsunuz
Ben sadece kokusuna önem veriyorum gerçi her yıkamada kullanmıyorum:))Merhaba arkadaşlar yeni evlendim yumuşarıcı alacağım lütfen yardım eder misiniz? Siz yumuşatıcı alırken hangi kriterlere önem veriyorsunuz
Kokusu kalıcı olduğu için . Haftalarca güzel koku kalıyor . Yumuşatıcı aslında çok zararlı . Ben çok az koyuyorum .Neden abc kullanıyorsun
bingonun gul kokusu cok guzel kokuyor acikcasi kokuya bakyorummmMerhaba arkadaşlar yeni evlendim yumuşarıcı alacağım lütfen yardım eder misiniz? Siz yumuşatıcı alırken hangi kriterlere önem veriyorsunuz
Viking beyaz çok seviyorum fakat bulunduğum yerde satılmıyor. İnternetten havlular nasıl yumuşak olur bakmıştım. Sirkeyi öneriyorlar. Ben sirkeyi oldum olası makinanın sıvı bölümüne koyarım. Bilhassa iç çamaşırlarını yıkarken. Antiseptik özelliğinden dolayı dezenfekte ettiğini düşünüyorum. Ha bu arada havlularım hâlâ kazık gibi. Bu anlamda sirke yumuşatıcı etkisini göstermedi. Sadece makineyi kireçten koruyor ve çamaşırları dezenfekte ediyor.Yumuşatıcı çok iyi bir şey değil. Olabildiğince az koyun. Alerjik ve bebek olanlarından almaya çalışıyorum daha az kimyasal var. Bir de her şeye koymuyorum. Havlular,beyazlar, iç çamaşırlarına kesinlikle koymuyorum.
Benim esimde ne zaman gondersem gül kokululardan aliyor biraz anneannem gibi kokuyorbingonun gul kokusu cok guzel kokuyor acikcasi kokuya bakyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?