MARKET SEKTÖRÜNDE CALIŞANLAR YARDIMCI OLSUN LÜTFEN

inanbilmiyorumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
36
-7
1
21
Merhaba ben 1 sene boyunca BİM’de çalıştım ama lise diploması lazımdı ben bi arkadaşımın aracılığıyla girdim işten çıkarken de hepsiyle aram kötü çıktım ama bölge sorumlusu eğer girmek istersen haberim olsun yardımcı olurum dedi numarası var ama bu bölgeye bakmıyor artık arkadasım var bi tane orda yardımcı oda başka bölgede çalışıyor ama 20dk yürüme mesafesi var istersen yardım edeyim gir dedi ama bölge sorumlusunun alacağını sanmıyorum kapımızın ordaki yere sordum haber veririz dedi ama büyük ihtimalle diplomam olmadığı için kabul etmediler eski bölge sorumlusuna yazmam doğru olur mu bilen kişi yardım etsin lütfen 🙏🏻 🥹( çalışabileceğim bir iş öneriniz var mıdır yada )

Temizlige gitmek olabilir. Ayrica lise diplomasini aciktan filan almaya calisin bi yandan lise dersleri zor degil oyle saatlerce calismaniz gerekmez bitirmek icin 1 saat baksaniz yeter aslinda.
Herkes univ okumak zorunda degil ama 2025 yilindayiz ortaokul mezunu olunmaz bakin markete bile almiyorlar, ehliyet bile vermiyorlar. Uzun vadeli düşünün daha iyi olur.

Şu sıra temizlik işinde kazanç baya yüksek. Bı yandan açık öğretime başlayın,bı yandan çalışın

Bilemedim. Çok ihtiyaç duyduğunuz bi işse arayın. Ama çalışmaya mecbur bi durumunuz yoksa önce lise diplomasını almaya çalışmanız daha doğru olur.

İlk öncelikle açıköğretimden liseyi bitirmek için gayret gösterin.
Bir iki sene sonra hiçbir yer lise mezunu olmayan birini işe almamaya başlayacak.
Market sektörünün devamlılığı yok yani yükselme şansı çok az.
Onun dışında yukarıda arkadaşın dediği gibi fabrikalara iş başvurusu yapabilirsiniz.

Temizlige gitmek olabilir. Ayrica lise diplomasini aciktan filan almaya calisin bi yandan lise dersleri zor degil oyle saatlerce calismaniz gerekmez bitirmek icin 1 saat baksaniz yeter aslinda.
Herkes univ okumak zorunda degil ama 2025 yilindayiz ortaokul mezunu olunmaz bakin markete bile almiyorlar, ehliyet bile vermiyorlar. Uzun vadeli düşünün daha iyi olur.
Açıktan denedim ama sınavlar yüz yüze olduğu için beceremedim zaten yarım dönemim kalmıştı okulu bıraktığımda

markette ne uzalir ne kisalirsin. imkanin varsa fabrikaya gir - servisleri oluyor genelde. ve sartlari - maaslari cok daha iyi. ustelik calistigin her yil deneyim oluyor ileride daha iyi isler bulmana vesile olur. bence bunu bir düşün
İşe girersem akşam lisesine yazdıracağım kendimi o kısım kolay diyorlar annem istiyor ki kapının orada çalış ama bazen işler öyle gitmiyor

Temizliğe bulaşmayın 3 kuruş fazla kazancam die sonrasında dizlerde dirseklerde ağır eşya kaldırmaktan sıvı kaybı yaşar ,bel ve boyun fıtığı olursunuz . Ne uzar ne kısalırsınız öylece kalırsınız ev sahiplerini memnun etmek de öyle kolay olmuyor 1 günde 1 hafta da yapılacak iş isteyenler var camıydı duvarıydı perdesiydi koltuk halı silmesiydi die . Yine siz bilirsiniz bir eve devamlı yardımcı olarak girmeyi düşünürseniz belki daha rahat olabilir düzen sağladıktan sonra .

Hasta balıkçılık işine bakın refakat istiyorlar hastaneye falan günlükler 1,5 alıyor burdaki hanımlar marketten daha az yorulursunuz bide okul için bol bol ders çalışırsınız hasta başında boş otururken

Temizliğe bulaşmayın 3 kuruş fazla kazancam die sonrasında dizlerde dirseklerde ağır eşya kaldırmaktan sıvı kaybı yaşar ,bel ve boyun fıtığı olursunuz . Ne uzar ne kısalırsınız öylece kalırsınız ev sahiplerini memnun etmek de öyle kolay olmuyor 1 günde 1 hafta da yapılacak iş isteyenler var camıydı duvarıydı perdesiydi koltuk halı silmesiydi die . Yine siz bilirsiniz bir eve devamlı yardımcı olarak girmeyi düşünürseniz belki daha rahat olabilir düzen sağladıktan sonra .

Hasta balıkçılık işine bakın refakat istiyorlar hastaneye falan günlükler 1,5 alıyor burdaki hanımlar marketten daha az yorulursunuz bide okul için bol bol ders çalışırsınız hasta başında boş otururken
Daha 22 yaşındayım bi refakatçi olarak çelimli sanmıyorum kendimi fikriniz için teşekkür ederim yinede 🥹

Daha 22 yaşındayım bi refakatçi olarak çelimli sanmıyorum kendimi fikriniz için teşekkür ederim yinede 🥹
çelimli olmaya gerek yok bazı hastalar var sırf ailesi çalışan insanlar die başında oturuyorsun yemegını yedirip haftada bir duşuna yardım ediyorsun yatalak değil yani öyle düşünün ameliyat olmuş insanlar .şirketle anlaşır söylersin ağır hasta istemıyorum die. Bazen hasta eve gecıyor şirket sizi yönlendiriyor akşama kadar yanında yoldaş olcaksın bi yemek vericeksin gibisinden şirketle çalışırsan kafan rahat olursun yada söylersin çocuk bakımı oluyor hayvan refakati bile oluyor :) tatile gidiyorlar sana 3 gun kedi bırakıyorlar mesela ders çalışıp lise diplomanı eline almak istiyorsan altarnatif olabilir senin ıcın .boşluk çok olur die dusunmeyın bazen kendınıze zamanınız kalmayabilir (tabi isteğe göre gidersiniz ) çalışan insan çok refakat edemeyen içine girince anlarsınız abimin eşinin şirketi var eleman yetmiyor çalıştırmaya siz düşünün

Fabrikalara başvur mutlaka. Hem maaşınız sabit olur, yemeği oradan olur, servisi veya yol ücretini karşılarlar, hafta sonu tatil olur, mesai yapsan parasını verirler. İyi bir fabrika olursa ikramiyeler vs. de olur. Sigortan zaten düzenli yatar. Gıda, ilaç, kozmetik gibi her fabrikaya CV'ni ver. Tanıdık bulabiliyorsan onlarla da konuş. Temizlik işini önermem, güzel para getiriyor ama sigorta olayı yok. Ama bir fabrikanın, bir kurumun temizlik görevlisi olarak çalışabilirsin. Tavsiyem fabrikada üretim departmanlarında işçi olarak çalışman olur ama. O fabrikalarda makineleri kullanmayı öğrenince daha iyi fabrikalarda daha iyi maaşlara çalışma imkanların oluyor. Tanıdıklarım var oradan biliyorum.
Ama mutlaka açıktan okuyarak liseyi bitir. Lise diploması bu dönemde şart. Benim 40 yaşındaki yengem dahi doğru düzgün çalışmadan bitirdi liseyi açıktan. Hiç zor değil. Marketlerde de heba etme kendini. Orası insanların emeklerini sömürmek dışında bir işe yaramıyor.

Back
X