Yeni evliyim siddet görüyorum

Bu pis sapık seni ileride öldürebilir bile. Kaç kurtar kendini. Böyle evlilik olmaz

Siz konuyu mu anlamadınız acaba ?
Kadın diyor ki istemiyorum, zorluyor.
Bunun adı tecavüz .
Farkında mısınız ?

Bacım sen ne diyosun Allah aşkına yaa. Basit bi şey için öneri istenmiş gibi yorum yapıyorsunuz. Burda ergen biri sevgilimi kendime nasıl daha çok bağlarım diye sormuyor dikkat ederseniz. Bu taktik(!)lerinizi kendinize saklayın

Ayy imdat diyesim geldi. Siz niye utanıyorsunuz o şerefsiz utansın. Ne olur ama ne olur darp raporu alıp boşayın bu hayvani.

Siz konuyu mu anlamadınız acaba ?
Kadın diyor ki istemiyorum, zorluyor.
Bunun adı tecavüz .
Farkında mısınız ?
Ya kadın istemediği için hakediyor işte neyi anlamıyorsun!!!
Halbuki istermiş gibi yapsa, midesi almadığı halde cilvelense kocasının koynuna girse adam tecavüz etmez.
Ay ne anlayışsız bi kadınsın

Benimde ilk kişi benzerlerini yapmıştı 1 hafta kanamam olmuştu ve çok acı çekiyordum yırtılma olmuştu doktor dikiş gerekli demişti ama dikiş attirmadim kendi kendine geçti ...evlilik böyle bir şey değil ben bir çocukla boşandım sonra çok nazik yumuşak huylu beyefendi ile evlendim ..çocuk olmadan boşan lütfen zarardan ne kadar çabuk donersen o kadar az yipranirsin ve o kadar kolay olur senin için ..zaman ilerledikçe daha zorlasi yapamazsın hayatın mahfolur yaslanıp ölür gidersin

Ya kadın istemediği için hakediyor işte neyi anlamıyorsun!!!
Halbuki istermiş gibi yapsa, midesi almadığı halde cilvelense kocasının koynuna girse adam tecavüz etmez.
Ay ne anlayışsız bi kadınsın
Şair orada , “Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin “ demek istedi herhalde.

Tamam. Olayı çözmüşsünüz siz

Çüş demek geldi içimden

Acilen boşan deli misin , ailene haber ver evlilik böyle bişey değil

Ve devam mi ediyor zorla iliskiye girmesi . Pismanim ama is isten gecti

Yol yakınken kaç kurtar kendini...Kimse seni yargılayamaz,kimseye açıklama yapmak durumunda da değilsin...Bu hayat senin hayatın...Aman şu,bu ne der derdine düşüp hayatını riske atma...Bu karşındaki yaratıktan kurtul birşekilde...

+1000
Ayrıca, kendini neden suçlu hissediyorsun, ne suçun olabilir, hangi gerekçe bu pisliği haklı çıkarabilir?
Evlilik bu değil, buna alışmak diye bi şey yok. Kafayı yemek istemiyorsan kaç kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…