Yeni evliyim siddet görüyorum

Normal zamanda sohbet bile etmiyoruz

Görücü usulü mu

Yeni evliymissin bebek filan yapmadan yol yakinken don.boyle evlilik omur gecmez..asla bebek yapma ve bosanmanin yollarini ara.bosanmayi oneren biri degilim normalde ama bu is cok anormal!

Boyle evlilik olmaz. evlilik eşlerin rızasıyla sevgi saygı çerçevesinde iki kalbin birbirine ısınıp birşeyler paylaşmakla olur. Ama eşiniz resmen zorba size eziyet ediyor. Lütfen ailenizin yanına dönün . Çünkü böyle devam ederse daha kotu seyler olabilir. Düzeleceğini beklemeyin.

Bir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirf

Böyle bir evliliğin içine neden ve nasıl sürüklendin bilemiyoruz fakat böyle yaşamaya mecbur değilsin
Lütfen kendini kurtar.
Korkma lütfen harekete geç.

Bir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirf
Bu resmen fiziksel şiddet cinselliklikte karşılıkli olacak bir şey lütfen bu durumu ailenle paylaş çok üzüldüm Rabbim kolaylık versin

Çok normalmiş gibi anlatıyosun her şeyi. Senin için de durum gayet doğalmış gibi. Maalesef biz bir şey yapamayız sen kaderine razı olmuşsun. En azından böyle konular açma çünkü sinirlerimiz zıplıyor…

Polise veya hastaneye git rapor al.Utanmanı gerektirecek bir durum yok.Utanması gereken karşındaki it.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…