- 16 Ağustos 2022
- 38
- 6
- 25
-
- Konu Sahibi selenelen1
Hayir hep öyle diyorlar ya cocuk olunca ayrilirmiyor ne olursa olsun katlanilmaliNerede yazıyor öyle?Bakın anladıklarınızdan siz sorumlusunuz.Gerçekten burdan bunu anladiysaniz,algıda bir sorun var sanırım.Kolay gelsin size.
Ben ona cevap bile vermedim cünkü mümkün degil yakinlasmak bile istemiyorumSanki Khal Drogo’nun tecavüzüne uğrayan Khaleesi de konu sahibi kadınlık yap deniyor…
Normal zamanda sohbet bile etmiyoruzKızım ölmeden çık şu evden, adam akıl hastası gibi, böyle vicdansız bir canavarla yaşanmaz. Sevişme anınfa konuş demiyorum, normal zamanda konuşuyor musunuz, sohbet falan, sorsana neden böyle davrandığını. Ne diye dövüyor seni gerekçesi ne
Görücü usulü muMerhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Yeni evliymissin bebek filan yapmadan yol yakinken don.boyle evlilik omur gecmez..asla bebek yapma ve bosanmanin yollarini ara.bosanmayi oneren biri degilim normalde ama bu is cok anormal!Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Boyle evlilik olmaz. evlilik eşlerin rızasıyla sevgi saygı çerçevesinde iki kalbin birbirine ısınıp birşeyler paylaşmakla olur. Ama eşiniz resmen zorba size eziyet ediyor. Lütfen ailenizin yanına dönün . Çünkü böyle devam ederse daha kotu seyler olabilir. Düzeleceğini beklemeyin.Merhaba ..
Daha hic bir karar veremedim veremiyorum daPeki nolcak böyle kuzum napıcaksın. Düşündünmü bir karar verebildinmi kendi adına.
Bir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirfBoyle evlilik olmaz. evlilik eşlerin rızasıyla sevgi saygı çerçevesinde iki kalbin birbirine ısınıp birşeyler paylaşmakla olur. Ama eşiniz resmen zorba size eziyet ediyor. Lütfen ailenizin yanına dönün . Çünkü böyle devam ederse daha kotu seyler olabilir. Düzeleceğini beklemeyin.
Ailenizle konuşmayacak misinizDaha hic bir karar veremedim veremiyorum da
Hamile kalınca kalma kararı verirsiniz artık. Madem cesaretiniz yok alışmaya bakın, ne diyelim ki başka, siz kaderinize razısınızDaha hic bir karar veremedim veremiyorum da
Daha hic bir karar veremedim veremiyorum da
Bu resmen fiziksel şiddet cinselliklikte karşılıkli olacak bir şey lütfen bu durumu ailenle paylaş çok üzüldüm Rabbim kolaylık versinBir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirf
üzerinden 1 sene geçmiş ne yaptın merak ettim daha iyimisnBir gecede cok sefer uyandiriyor bunun icin . Ben isteksiz oldugum icin de yapsin bitsin düsüncesindeydim sirf
Polise veya hastaneye git rapor al.Utanmanı gerektirecek bir durum yok.Utanması gereken karşındaki it.Merhaba ..