- 3 Şubat 2018
- 25.215
- 108.546
-
- Konu Sahibi selenelen1
Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Siz gerçek misiniz ya? Gerçekseniz iyi misiniz?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Sen kadin olamazsin, zihniyetine…Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Sen nasıl bir canlısın ya?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Bu arada aklıma direkt şu üye geldi birkaç güne evlenicem falan diyordu sonra sesi çıkmadıSelam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Kadın tecavüze uğruyor!Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Siz bu kaçan kovalanır olayını çok yanlış anlamışsınızYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Sen gebemisin yaaaaSiz bu kaçan kovalanır olayını çok yanlış anlamışsınız
bunları yazmak için mi üye oldunuz?pessssYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Ayy evet çok şükür stres yaptım günüm geçiyor derken hamileymişimmSen gebemisin yaaaa
Konu sahibi lütfen yakınlarınıza ulaşın bu ayı sizi sahipsiz görmesinAyy evet çok şükür stres yaptım günüm geçiyor derken hamileymişimmçok şükür
Siz iyi misiniz? Kendisine sefkatle yaklasilmasi gereken, cinselligini kesfedememis bir kadin evlilik ici tecavuze ugruyor. Canı yaniyor, ruhu parcalaniyor. Canı yanarken nasil cezbetsin?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın