Yeni evliyim siddet görüyorum

Istersen sen kocasinin yanina git. Psikopatlari cezbetmekte ustasin heralde. Tövbe tövbe. Ban yiyeceksem de yerim artik. Ama öyle adama böyle yarim beyinli biri yakisirdi

Siz gerçek misiniz ya? Gerçekseniz iyi misiniz?
Resmen tecavüzcü pisliğin tekini etkileme yöntemi anlatıyorsunuz, bu ne? Konu ereksiyon sorunu falan da ben mi yanlış okudum?

tanimadiginiz bir adamla yasal bir birlik icerisinde olmaniz tecavuze ugradiginiz gercegini degistirmiyor.

cok cok uzuldum sizin adiniza. ailenize herseyi anlatin. utanacak olan siz degilsiniz. ailenizin destek olacagini dusunmuyorsaniz kadin siginma evine yerlesin.

daha kucucuksunuz. onunuzde yasamaniz gereken nice guzel ve mutlu yil varken, en guzel yillarinizi bu barzoyla ziyan etmeyin.

Sen kadin olamazsin, zihniyetine…

Sen nasıl bir canlısın ya?

Siz şu an nasıl bir tavsiye istiyorsunuz? Ailene git diyoruz yok diyosunuz. Kaç o evden diyoruz yok diyosunuz. Ne demeliyiz anlamadım. Geçer zamanla mı diyelim? Tek vereceğim tavsiye korun ve çocuk yapma. Ama büyük ihtimal peş peşe çocuk doğuracaksın. Hatta yarına üyelik iptali falan gelir…

Darp ve cinsel saldırıdan hastaneden rapor alabilirsiniz. Hatta alabilirsiniz değil alın lütfen. Ailenizden kaçmak için miydi bu evlilik?
Yani konu fake ise de bunu yazmaktan ne zevk alır insan gerçekten.

Evlilik bu değil yaa.. utanıcak bir şeyiniz yok evlendiniz ve mutsuzsunuz ne var bunda herkesin başına gelebilir o pislik utansın b•kunda boğulsun. Hamile kalmadan kaçın kurtulun bence. Büyük mü sizden sanki yaş farkıda var gibi geldi bana?!

Bu arada aklıma direkt şu üye geldi birkaç güne evlenicem falan diyordu sonra sesi çıkmadı

Kadın tecavüze uğruyor!

Siz bu kaçan kovalanır olayını çok yanlış anlamışsınız

bunları yazmak için mi üye oldunuz?pessss

Siz iyi misiniz? Kendisine sefkatle yaklasilmasi gereken, cinselligini kesfedememis bir kadin evlilik ici tecavuze ugruyor. Canı yaniyor, ruhu parcalaniyor. Canı yanarken nasil cezbetsin?

Evlilik böyle birşey değil. Tecavüz, işkence ne ararsan var. Eşinizin yaptığı suç. Ailenizden mi yardım istersiniz, polisten mi istersiniz siz bilirsiniz ama bu evliliği devam ettirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…