- 23 Temmuz 2014
- 6.170
- 17.492
- Konu Sahibi selenelen1
Resmen tecavüz bu şerefsize bak. Boşanın demekten başka bir şey söyleyemem çok üzgünüm. İlk günden bunu yapan ileride stres topu gibi oynar sizinle. Daha çok canınız yanar üstüne çocuk olur çocuk var diye ayrılamaz ortada kalırsınız bu seferde. O yüzden daha fazla ilerlemeden darp raporu alarak boşanın hızlıca.Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor