- 1 Haziran 2021
- 1.386
- 2.773
-
- Konu Sahibi selenelen1
Illa eş dostun destek çıkması gerekmiyor. Size en yakin karakola gidip sikayette bulunarak yardim talep edin. En kötü sığınma evine gidersiniz, orda is bulmanıza da yardım ediyorlar diye biliyorum. Bir işe girer işkenceden kurtulursunuz. Hatta 183 aile destek hattı vardı sanırım bunun için o numarayi arayip durumunuzu soylediginiz de size destek olunuyor diye biliyorum. Hatta kades diye bir uygulama var, telefonunuza onu indirerek tek bir tuşla yardim cagrisinda bulunabiliyorsunuz.Nasil kacacam kimse destek cikmiyor
Resmen tecavüze ugramissiniz evlilik birliği içinde olması durumu değiştirmiyor. Darp raporu alın ve boşanma davası açınMerhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Ne ictiniz ?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Gecenin iki bucugunda "tecavuzcune cilve yap" demek için mi üye oldunuz????Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Ayı bey, siz misiniz?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
İğrenç bir zihniyete sahipsin. Kadın olduğuna inanmıyorum. Sapıklık buYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Hanimefendi sapık mısınızYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın