- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi selenelen1
Kafayimi yedinYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Ne anlaşmalısı anlaşmamalısı ya oturup plan yapacak durumu mu var kadınınAnlaşmalı boşanacaksa diye söyledim.Anlaşma olmayacaksa gidip dilekçesini verebilir zaten.Hemen boşanamaz zaten o zamana kadar korunmalı gerekirse yatağını ayırsın.Şiddet gösterirse o da dursun mu öylece baksın mı yani
Dövemezse bu kadın ve daha niceleri şuan nasıl dayak yiyor? Sen oturduğun yerden kimse kadın dövemez deyince kimin umrunda oluyorsun? Kadın iki tokat patlatınca herifin cevabı ne olacak sence, ayyy ben cevabımı aldım pardon mu diyecek? Olay kadının sevmemesi istememesi değil daha bunu bile anlamamışsın bir git Allah ını seversen gece gece insanı günaha sokma beNeyi anlamadınız ki açıkladım ya yukarda.Kanını donduracak ne var yorumda ya hu kadın sevmiyormuş işte istemiyorda ,eğer adam vurursa o da 2 tokat patlatıversin dedim kimse kadını dövemez!Yaparsa cevabını almalı
Şu yorumu beğenmiş olan üyeler Allah aşkına , rica ediyorum beni göz ardı edebilir mi? Birbirimizi hiçbir yerde hiçbir şekilde görmesek gerçekten daha hayırlı olacak. İnanılır gibi değil ya. Şu düşünceye katılan kadınların olduğunu görmek beni bitirdi şu an.Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Bi de gülen kopan emoji eklemiş böyle bi konuda
Sen “Sila11” isimli üye misin? Daha önce burada konu açtın mı evlenicem diye? Yazım tarzı ve hikaye aynıBurayi acma nedenim bunu paylasmak icin icimi dökmek icin . Ama tam cözemedim bazi cevaplari daha simdi gördüm
Kadın ilişkiye zorlaniyor, dayak yiyor, siz gelmiş "sen de iki tane patlatNeyi anlamadınız ki açıkladım ya yukarda.Kanını donduracak ne var yorumda ya hu kadın sevmiyormuş işte istemiyorda ,eğer adam vurursa o da 2 tokat patlatıversin dedim kimse kadını dövemez!Yaparsa cevabını almalı
Hakikaten ha, sanki karşıda çok medeni bi adam var da kadın yatak ayırıp saygı çerçevesinde uzaklaşacak.Ne anlaşmalısı anlaşmamalısı ya oturup plan yapacak durumu mu var kadının
Herif yırtmış parçalamış kadını kanaması var herif hala gece uyandırıp zorla üstüne çıkıyor bir de dayak atıyor delirtmeyin insanı be gece gece senin kızın olsa bu durumda sen olsan bu durumda ayyy anlaşmalı mı boşanma olsa çekişmeli mi acabaaaa diye yatak ayırıp bekleyecek misin
Herif tecavüz ediyor tecavüz döve döve kanata kanata beceriyor işini kadın yatak ayırınca herifte kapıyı tıklatacak kadın gelme deyince rahat bırakacak zaten dimi
Bir kadının gücü dağ ayısına yeter mi zannediyorsun, adam vuracak kadında vurunca sıkacak boğazını atacak bir izbeye sen de tv de haberini görüp kanal değiştireceksin
Kadının acilen o evden çıkıp güvenli bir yere gitmesinden başka akılcı çözüm yok, ondan sonra boşanır mı uzatır mı gönlü bilir
Yok konuş yok cilve yap yok yatağını ayır yok sende vurHakikaten ha, sanki karşıda çok medeni bi adam var da kadın yatak ayırıp saygı çerçevesinde uzaklaşacak.
Laftan anlaması imkansız, korkunç heriflerin hikayelerini okuyoruz burada, konu sahiplerine "al karşına konuş" diyenler var, beni deli eden, bu onların üst düzey versiyonu.
Ne içtinizde bu kadar çok değerli yorumda bulundunuz hanımefendi.Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Begenileri geri cekmislerNe içtinizde bu kadar çok değerli yorumda bulundunuz hanımefendi.
Şu mesajı beğenen 2 kişiyide akıl süzgeçinden geçirmek lazım.
Akılları başlarına geldi demek ki..Begenileri geri cekmisler
Valla linçlenmek umurumda değilYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Ayrılın biran önceMerhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Benimde aklıma onun ikinci hesaptan yazdığı geldiBacım içine ferhans’ın ruhu falan mı kaçtı senin?
Ne dediğinin farkında mısın?
Bu zihniyet bulaşıcı galiba. İnşallah başkalarına da bulaştırmazsın.
Böyle düşünen biriyle karşılaşabilme ihtimalimin olması bile tüylerimin diken diken olmasına yetti şu an.