Yeni evliyim siddet görüyorum

Kafayimi yedin senin onerinede sanada bence parlak fikirlerini kendine sakla

Ne anlaşmalısı anlaşmamalısı ya oturup plan yapacak durumu mu var kadının
Herif yırtmış parçalamış kadını kanaması var herif hala gece uyandırıp zorla üstüne çıkıyor bir de dayak atıyor delirtmeyin insanı be gece gece senin kızın olsa bu durumda sen olsan bu durumda ayyy anlaşmalı mı boşanma olsa çekişmeli mi acabaaaa diye yatak ayırıp bekleyecek misin
Herif tecavüz ediyor tecavüz döve döve kanata kanata beceriyor işini kadın yatak ayırınca herifte kapıyı tıklatacak kadın gelme deyince rahat bırakacak zaten dimi
Bir kadının gücü dağ ayısına yeter mi zannediyorsun, adam vuracak kadında vurunca sıkacak boğazını atacak bir izbeye sen de tv de haberini görüp kanal değiştireceksin
Kadının acilen o evden çıkıp güvenli bir yere gitmesinden başka akılcı çözüm yok, ondan sonra boşanır mı uzatır mı gönlü bilir

Dövemezse bu kadın ve daha niceleri şuan nasıl dayak yiyor? Sen oturduğun yerden kimse kadın dövemez deyince kimin umrunda oluyorsun? Kadın iki tokat patlatınca herifin cevabı ne olacak sence, ayyy ben cevabımı aldım pardon mu diyecek? Olay kadının sevmemesi istememesi değil daha bunu bile anlamamışsın bir git Allah ını seversen gece gece insanı günaha sokma be

Sevgili konu sahibi,
Konuna yorum yapan üyelerin %99'unun sinirini tepesine çıkardın. (%100 diyemiyorum çünkü "tecavüze engel olamıyorsan zevk almaya bak" diyen marjinal birisi var, belki de gizlice üye olmuş ayı kocandır bu kişi)

Bize bundan sonra yapacaklarınla gel. Fırsatımız ve imkanımız olsa derhal gelir, seni kolundan tuttuğumuz gibi önce darp raporu almaya hastaneye sonra da şikayetçi olman için polise götürürüz. Oradan da kendini toparlayıp yeni bir hayata başlayabilmen için kadın sığınma evine götürürüz. Hatta buradan belki bir avukat falan el uzatır sana.

Destek olmadıklarını belirttiğin aileni falan boşver. Bu zamanda görücüyle gelen adamla 3 günde evlenmene engel olmamışlarsa boşanmanı da kabul etmezler.

Ne yapmak istiyorsun, harekete mi geçeceksin yoksa gidecek yerim yok, boşanamam, ailem arkamda değil bahanelerine mi sarılacaksın? Çünkü yapman gerekenleri herkes sana tek tek yazdı. Ya şimdi hemen kurtulursun ya da hamile kalırsın ve bu adam ayağına pranga bağlar. Hatta belki şimdi hamile bile olabilirsin.

Lütfen onu yapamam, buna gidemem, öyle olmaz, böyle olmaz diyip sinir ve üzüntü seviyemizi yükseltme.

Şu yorumu beğenmiş olan üyeler Allah aşkına , rica ediyorum beni göz ardı edebilir mi? Birbirimizi hiçbir yerde hiçbir şekilde görmesek gerçekten daha hayırlı olacak. İnanılır gibi değil ya. Şu düşünceye katılan kadınların olduğunu görmek beni bitirdi şu an.

Kadın ilişkiye zorlaniyor, dayak yiyor, siz gelmiş "sen de iki tane patlat ehe ehe" yorumunu yapıyorsunuz. "Sana vurmasına izin verme, şikayet et, gerekirse sen de vur" falan deseniz anlayacağım ama üslup saçma sapan. Her neyse gerçekten.

Hakikaten ha, sanki karşıda çok medeni bi adam var da kadın yatak ayırıp saygı çerçevesinde uzaklaşacak.
Laftan anlaması imkansız, korkunç heriflerin hikayelerini okuyoruz burada, konu sahiplerine "al karşına konuş" diyenler var, beni deli eden, bu onların üst düzey versiyonu.

Yok konuş yok cilve yap yok yatağını ayır yok sende vur
Akıllara bakıp aklımızı kaçırıyoruz

Ne içtinizde bu kadar çok değerli yorumda bulundunuz hanımefendi.
Şu mesajı beğenen 2 kişiyide akıl süzgeçinden geçirmek lazım.

Alisamadigin evlilik değil koca diyerek aldığın davar...
Gorcunun de bu sakıncası var.
Tanımadan,dokunmadan,duygusal bir bağ kurmadan evlenince genelde böyle oluyor.
Seninkisi ekstra hayvan o da ayrı bir konu.

Valla linçlenmek umurumda değil
Kadın düşmanı da Diyebilirsiniz
Ama diyorum ki inşallah aynılarını yaşarsın. Birebir. Ne eksik ne fazla. Sana da yapsınlar hepsini. Ama o zaman git kırmızı gecelik giy tecavüzcün için olur mu? Sakın ağlama. Süslen püslen. Sana daha iyi tecavüz etsin.

Ayrılın biran önce

Adam sana tecavüz ediyor? Dövüyor... Kabusu yaşıyorsun ne evliliği? Ailenin evine dönemiyor musun derdini annene anlatamaz mısın?

Benimde aklıma onun ikinci hesaptan yazdığı geldi

Böyle karakteri olan biriyle birkaç kere vakit geçirilse kendini belli eder diye düşünüyorum hiç mi görüşmediniz evlenmeden önce? Aileniz arkanızda durmaz mı? Gerçi daha tanımadan kızını evlendiren ailenin pek arkanızda duracağını sanmıyorum ama bir yakınınız vardır umarım. Darp raporu alıp şikayetçi olun, kimseniz yoksa kadın sığınma evine gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…