Yeni evliyim siddet görüyorum

Resmen tecavüz bu şerefsize bak. Boşanın demekten başka bir şey söyleyemem çok üzgünüm. İlk günden bunu yapan ileride stres topu gibi oynar sizinle. Daha çok canınız yanar üstüne çocuk olur çocuk var diye ayrılamaz ortada kalırsınız bu seferde. O yüzden daha fazla ilerlemeden darp raporu alarak boşanın hızlıca.

Temiz temiz delirdiğinizi düşünüyorum.

Hayır yanlış anlaşılacak bir durum yok, neyi desteklediğiniz gayet açık.

Kötü insanlar, merhamet duygusu olmayan insanlar var, ailesinden gördükleri var, “cici” davranarak bu kişileri iyi yapamazsınız.

Karşı taraf sizi kendi malı gibi görüyorsa oturup kovalamakla uğraşmaz, saldırıya devam eder hatta artırır.

Bu iş bu kadar basit olsaydı, dayak yiyen kadınlar kocalarına “cici” davranıp değiştirirdi, boşanmakla uğraşmazdı. Bir insanı değiştirmek bu kadar basit mi zannediyorsunuz?

Anlaşmalı Boşanma için 1 yılın dolması gerekir.Hiç sevgi saygı duymuyorsan kendini koru hamile kalma ,seni döversede 2 tanede sen patlat görsün anyayı konyayı
1 yıl dolana kadar kalıp korunarak tecavüze izin mi versin?
2 tane patlatıp daha beter dayak mi yesin?
Ne demek istediğinizi anlamadım ben.

Bundan sonraki ilk şiddette darp raporu al ve ailene dön, bu hayvanla bir ömür yaşanmaz.

Buradaki bazı yorumlar beni cidden delirtecek.

Gayet de “tecavüz için kurbanı suçlama” altyazısı var.

Evet kırmızı pembe iç çamaşırı alınca adamlar bir değişiyor, manyak gidiyor yerine prens geliyor.

Bu kadar psikolog, uzman bu tarz davranışları nasıl tedavi ederiz olmadı önleriz diye uğraşırken (hatta pişman olup kendisi doktora gidenler de var) KKda bir Penti ziyareti ile çözüyoruz.

Belkide odur. Hala banlı çünkü, yeni üyelik almış olabilir

Kanaman varken bile devam etti demişsiniz bakın bunlar normal şeyler değil normal bir insanin yapacağı bir durumda değil kaç yaşındasınız ?

Evlilik içi tecavüz bunun adı, zorlama falan değil. Hadi yapalım diye başının etini yemiyor, bildiğimiz tecavüz ediyor ama toplum kadın o belgeye imza attığı için tecavüze uğramasını artık önemi olmadığını düşünüyor.
Henüz evlenmemiş kadınlara söylüyorum, bu ülkede iyi ihtimalle tecavüzcü bir eşiniz olmasa bile sizi hizmetçi gibi gören hem evde hem işte çalışmanızı isteyecek erkekler olacak. Lütfen yaşım geçiyor diye bu tür bencil erkeklerle evlenmeyin.Bazı erkeklerin neslinin kuruması gerekiyor.

Resmen tecavüz

Kanım dondu başıma ağrılar saplandı inanın

İnsanlıktan nasibini almamış ne diyim umarım vicdana gelir.Allah sabır versin.Annene anlat durumu belki bir yardımı dokunur mantıklı bir akıl verir

Kanım dondu resmen
Bu nasıl yorum pisi26237 ?
Cui bonoya katılıyorum ...
Neyi anlamadınız ki açıkladım ya yukarda.Kanını donduracak ne var yorumda ya hu kadın sevmiyormuş işte istemiyorda ,eğer adam vurursa o da 2 tokat patlatıversin dedim kimse kadını dövemez!Yaparsa cevabını almalı

Çok geçecek gibi durmuyor, şimdiden tavrınızı koyun lütfen.

Anlaşmalı Boşanma için 1 yılın dolması gerekir.Hiç sevgi saygı duymuyorsan kendini koru hamile kalma ,seni döversede 2 tanede sen patlat görsün anyayı konyayı
Ay ne komiiik
İyi eğlendiniz mi
Tabi kadın kuvvetiyle iki tane patlatınca herif hastanelik olacak dimi
Herif iyice kudursun kadını öldürsün diye mi uğraşıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…