Yeni evliyim siddet görüyorum

Kadın bayağı tecavüze uğramış. Evlilik içinde olması bu durumu değiştirmiyor. Siz bu kadına bir de adama yanaşın tavsiyesi mi veriyorsunuz? İyi misiniz siz ya? Bu forumda gördüğüm en en en kötü, berbat tavsiye sizinki oldu, tebrik ederim.
Konu sahibi, evlilik böyle bir şey değil. Her erkek cinsel olarak böyle yaklaşmıyor partnerine. Sizin durumunuzun alışılacak bir tarafı yok. Boşanın, tek tavsiyem bu.

Allah sizin gibi akıl yoksunlarından korusun insanları sizler bu topluma sadece zararsınız ve yok olmalı tükenmelisiniz.

Beni dövüyor diyen kadına cilve yap diyecek kadar aşşalıksınız. Belliki geyşasınız size bir tavsiyem dizi izlemeyın kitap okuyun kitap

Siz istemediğiniz halde zorluyorsa bunun adı tecavüz. Evlilik böyle birşey değil. Adam sapık.
Yol yakınken dönün, yazık olur size.

Evlendiğiniz adam içsel sorunları olan hasta ruhlu birisi onu ancak rehabilite edilmek ilaçlar ve tedaviler adam eder ki bu da zor.. Siz can güvenliğiniz de yaşam hevesinizde özgüveninizde gitmeden lütfen kaçın kurtulun oradan. Ailenize gidin ne yaparlatsa yapsınlarok daha iyidir onlar olmasa kadın sığınma evleri..

Karı kocada olsanız zorla ilişki tecavüz sayılır siz bu adam tarafından tecavüze uğruyorsunuz daha başında böyleyse sonu ne olacak size değer vermediğini daha nasıl belli etsin bir an evvel kurtulmaya bakın bu evliliğe sakın çocuk düşünmeyin boşanmak isteseniz zorbalık yapacak gibi ailenizden yardım alın herşeyi anlatın sizi suçlu sanıp her evlilikte olur deyip geçiştirmesinler

Keşke kusma emojisi koyabilsek yorumlara

Ama kafamız nasıl güzel

Bacım içine ferhans’ın ruhu falan mı kaçtı senin?

Ne dediğinin farkında mısın?

Bu zihniyet bulaşıcı galiba. İnşallah başkalarına da bulaştırmazsın.

Böyle düşünen biriyle karşılaşabilme ihtimalimin olması bile tüylerimin diken diken olmasına yetti şu an.

Dizi izlemeye ara verip gerçeklere dönün çünkü bu senaryo değil tecavüze uğradığı adama cilve yapamaz normal psikolojide bi kadın

Sebep? Yani tepkilerini neden degerlendirmek istesin konu sahibi? Manyak mı? Aklını mı yitirmiş de böyle bir yaratığa karşı şu tavsiyeleri uygulasın?
Siz gerçek misiniz?

Yaw hadi bii sssssssektir git ablacım. Yorumu okudukça deliriyorum. Manyak mısın nesin? Oldu olacak fantezi gecelik modelleri falan da at tecavüzcüsü için. Ööffff başkasının adına utanmak denen şeyi iliklerime kadar hissettim. Ben burada kızardım oturduğum yerde sen bir de uzun uzun yazmışsın. Ya çok pis saydırasım var da
Neyse saydırmıcam da banı göze alarak şunu yapıcam

Ya kaç ailenin evine .Destek bekleme almalarini bekleme onay vermelerini bekleme.
Al çantani git yat ananin evinde ,heralde seni öyle perişan görünce kovmazlar.

Ben bile iğrendim adamdan ,baltayi alacaksin böylelerin çükünü keseceksin

Yaw hadi bii sssssssektir git ablacım. Yorumu okudukça deliriyorum. Manyak mısın nesin? Oldu olacak fantezi gecelik modelleri falan da at tecavüzcüsü için. Ööffff başkasının adına utanmak denen şeyi iliklerime kadar hissettim. Ben burada kızardım oturduğum yerde sen bir de uzun uzun yazmışsın. Ya çok pis saydırasım var da
Neyse saydırmıcam da banı göze alarak şunu yapıcam

Konunun gercek oldugunu dusunmuyorum. Cunku ilk mesajinda kimseye anlatmadigini utandigini soyledi sonda ailenin yanina don diyen uyeye kabul etmiyor kimse dedi kendisiyle celisiyor. Bu fake konu acmaktanda ne anliyorlar ya

Bu nasıl bir ruh hastalığı, gidin tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…