- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi selenelen1
kimseye anlatmadim dedin nerden biliyosun destek cikmayacaklarini?Nasil kacacam kimse destek cikmiyor
Kadın bayağı tecavüze uğramış. Evlilik içinde olması bu durumu değiştirmiyor. Siz bu kadına bir de adama yanaşın tavsiyesi mi veriyorsunuz? İyi misiniz siz ya?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Allah sizin gibi akıl yoksunlarından korusun insanları sizler bu topluma sadece zararsınız ve yok olmalı tükenmelisiniz.Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Nedir size geçen konu ?Yine bana hiç geçmeyen bi konu
Evlendiğiniz adam içsel sorunları olan hasta ruhlu birisi onu ancak rehabilite edilmek ilaçlar ve tedaviler adam eder ki bu da zor.. Siz can güvenliğiniz de yaşam hevesinizde özgüveninizde gitmeden lütfen kaçın kurtulun oradan. Ailenize gidin ne yaparlatsa yapsınlarok daha iyidir onlar olmasa kadın sığınma evleri..Merhaba ..
Ben yeni evliyim ve cok pismanim görücü usül ile evlendigim icin.. ilk geceden basladi Kabus benim icin. Cok aceleci anlayissiz biriyle evlenmisim meger. Ilk gecem cok kötü gecti agladim ve durmadi zorladi. Hic unutamam. Sonra 4 gün kanamam oldu ama o aralarda da devam etti. Yirtilma da oldu doktora gidemedim ama suan iyilesmis .
Bunlarin hepsi yetmiyor gibi bana karsi cok agresif El kaldiriyor..beni kolumdan tuttu morlasti. Ben kimseye anlatamiyorum cok utaniyorum . Kendim suclu muyum bilmiyorum kendimden süpheleniyorum artik. Hep bagiriyor hemen parliyor. Geceleri uyurken beni uyandiriyor istemedigim Halde zorluyor ve cok aciyor igreniyorum resmen. Lüften ne yapabilirim. Yada gecermi bunlar evlilige alisamiyorum bana yabanci geliyor
Keşke kusma emojisi koyabilsek yorumlaraYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Ama kafamız nasıl güzelYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Bacım içine ferhans’ın ruhu falan mı kaçtı senin?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Dizi izlemeye ara verip gerçeklere dönün çünkü bu senaryo değil tecavüze uğradığı adama cilve yapamaz normal psikolojide bi kadınYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Sebep? Yani tepkilerini neden degerlendirmek istesin konu sahibi? Manyak mı? Aklını mı yitirmiş de böyle bir yaratığa karşı şu tavsiyeleri uygulasın?Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Şu yaşadıklarınız sizi sadece üzüyor mu? Kaçmaniz gereken bir durumdasınız. Adam tecavüzcü pisliğin teki. Kendinizi kurtarın lütfen.Evet kaba davranislari beni üzüyor
Siz ailenize durumu anlatın bilsinler ne yaşadığınızı insan evladını böyle işkence çektiğini bile bile birakmayacaklardir biran önce bu piskiten kurtulunAnlatirsam abarttimi diyecekler
Yaw hadi bii sssssssektir git ablacım. Yorumu okudukça deliriyorum. Manyak mısın nesin? Oldu olacak fantezi gecelik modelleri falan da at tecavüzcüsü için. Ööffff başkasının adına utanmak denen şeyi iliklerime kadar hissettim. Ben burada kızardım oturduğum yerde sen bir de uzun uzun yazmışsın. Ya çok pis saydırasım var daYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Yaw hadi bii sssssssektir git ablacım. Yorumu okudukça deliriyorum. Manyak mısın nesin? Oldu olacak fantezi gecelik modelleri falan da at tecavüzcüsü için. Ööffff başkasının adına utanmak denen şeyi iliklerime kadar hissettim. Ben burada kızardım oturduğum yerde sen bir de uzun uzun yazmışsın. Ya çok pis saydırasım var daYorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın
Bu nasıl bir ruh hastalığı, gidin tedavi olun.Yorumum yanlış anlaşılabilir hatta zihniyetimi bile sorgulayabilirsiniz ama şöyle bi durum var bu zamana kadar dziler olsun gerçek hayat olsun erkeklerde istemeyen kadını zorlama ve ona sahip olma arzusu var. Siz onu istemedikçe muhtemelen o ahlak yoksunu insan hırs yapıp size sarıyo ve siz ondan tiksindikçe sinirlenip şiddete başvuruyo. Benim düşüncem şu bi süre siz ona yakınlaşın onu cezbedin hoşuna gidecek şeyler yapın ve tepkilerini değerlendirin( bunları mideniz kaldımayabilir ben sadece öneride bulunuyoum) . Kaçan kovalanır kovalanan da kaçar bırakın o sizden kaçsın