- 29 Kasım 2017
- 395
- 165
- 31
- Konu Sahibi Depresiff polianna
erkekler stres ve uzuntuden cok etkılenıyor
babası vefat etmıs
daha yenı evlısınız duzene gırer
Çok teşekkürler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkekler stres ve uzuntuden cok etkılenıyor
babası vefat etmıs
daha yenı evlısınız duzene gırer
Ya içimi rahatlatıyosunuz vallahiYa konuyla alakasiz ama fazlasi da beni skiyor .. 4 5 gayet iyi bence ..ciddi soyluyorumozenilecek bisey yok .sirf lohusa olucam 40 gun diye dogumu bekledim gule oynaya hatta esime yasasinnnn lohusa olucam dedimbaya bozulmus tu
3 ay uzun bir sure degil anne baba vefat ettiginde. Fazla empati yaptim sanirim. Esimin annesi vefat ettiginde benzer sorunlari yasamistik uzunca bir sure. Ama aklimin ucunda bile gecmedi esimin de gecseydi utanirdim bunun pesinde kosturmaya bi dur otur sirasi degil derdim.
Farkli anlayabilirsiniz yorumumu sevmeyebilirsiniz belki ama bu da bir tavsiye esinize destek olacak sakinlestirecek sizsiniz.acemisiniz ya ondan diyorum. Arkdaslariniz hergun birlikteymis siz 4 5 gunde bir..bu bile baskici sabirsiz oldugunuzu gosteriyor
Aktardan deve dikeni (çobançökerten) otunu alin. Her aksam kaynatip suyunu icir esine. Yaklasik 10 gun sonra bana dua edersin insAllahmerhaba
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim
Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.
Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
esiniz kaç yasinda
illk ilsikiyi geç yasta yaapanlarda boyle sirunlar olbailiyirmus,beslenmeye dikkat edin dr un dedigi gibi
fazla yapacak bisey yok, esiniz ilaç kullanmayi sevmiyorsa size yalan soylemis olablir,dr un dedikleri konusunda
ben olsam kesinliklle oyle yaprdim ilaç kullanmasini hiç sevmemde :))
soylediginiz sayi da az deil de sizin derdiniz daha çok ereksiyon suresi galiba, biraz zaamana birakin..
Ne biçim arkadaş grubunuz varmış öyle ya. Hangi gün kaç kere ilişki yaşadığını mı anlatıyor millet. Töbe töbe. Performans degerlendirmesi mi yapılıyor nedir olay? Mümkünse sormayın da zaten. Eşinizle ilişkiniz sadece sizin aranızda olmalı. İnternete ereksiyon sorunu için neler yapılmalı yazın okuyun. Annenize filan gerek yok yani.
Babasından kaynaklı değildir bence öyle olsa hormon düşük çıkmaz. Evlenmişsiniz artık bir süre bu konuya odaklanmadan devam edin. 4-5 kez tatmin edici oluyorsa güzel bir başlangıç gibi :) herkesin kocası bir olmak zorunda değil arkadaşlarınızı boşverin.
Aktardan deve dikeni (çobançökerten) otunu alin. Her aksam kaynatip suyunu icir esine. Yaklasik 10 gun sonra bana dua edersin insAllah
Ben vajinismus yaşayan biri olarak diyorum eşimin anlayışlı olması beni pozitif olarak çok etkiledi ve kısa sürede yendik... Daha sonra esimde bu yönde sıkıntı oldu. Stresli bı dönemdi ve kilo alınca da oluyor bu sen anlayışlı ol geçer o çok kafanı yorma. Çünkü çok takıyorlar bu konuda hassaslar
merhaba
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum kesinlikle fake değilim ilk konum ama danışacak kimsem yok hesap açıp size sormak istedim
Arkadaşlar 20 günlük evliyim. Eşimle yalnızda 4-5 defa birlikte olabildik. Eşimde ereksiyon sorunu var. Bi türlü ereksiyon olamıyor olursada ereksiyon hali hemen sonlanıyor. İki gün önce doktora gittik hormonları düşük çıktı ama doktor ilç vermeye gerek görmedi spor yap sağlıklı beslen herşey sende biter demiş. Bide bi hap yazmış onuda sadece ilişki öncesinde alıcaksın demiş. İlacın fiyatı 150 tl içinde yalnızca 4 tane var. Biz sadece 1 tanesini alabildik. Daha yeni evliyim anneme teyzeme kimseye soramıyorum üzülmesinler diye. Ama doğal yollarla beslenmesine dikkat ederek düzelir mi? Eşim eskiden böyle olmadığını son derece iyi olduğunu söylüyor bi kaç ay önce babasını kaybetti o beni çok etkiledi diyor hormonlarını etkiler mi bilemedim.
Lütfen bana yardımcı olun kimseye soramıyorum lütfen daha 20 günlük evlisin falan demeyin yeni evli arkadaşlarım hergün beraber oluyor biz yalnızca 4-5 defa olabildik lütfen yardıııım
Bu konuda tecrübesi olan var mı?
Yeni evliler hergun birlikte mi oluyormuş. Biz ilk 3 ay alişamadik bes parmagin beşi kadar olmadi toplasan. Sonra duzene girdi. Bence normal abartmayin akisina birakin biraz esinizi baski altina koyarsaniz daha kotu olabilir..
Evleneli 20 gün olmuş, adamı doktora götürüyor. Bu ne sabırsızlık. :/
evet yasi pek az deilmis31 yaşında daha öncede deneyimi olmamış.
Eşim yalan konuşmaz bende onla hastanedeydim.
Doktor bi kağıda yazıp bi ilaç vermiş ilişkiden 1 saat önce al demiş o kdar ilaçvericek olsa söyler ve kullanırdı muhakkak ondan şphem yok